Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10026
 • D86-05338
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
274,90 RON * 304,90 RON * (9,84% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visio Standard 2013 oferă o gamă largă de șabloane pentru crearea de diagrame în numeroase domenii de activitate: procesele tehnice și de afaceri, precum și structurile științifice pot fi vizualizate într-un mod diferențiat. Visio Standard 2013 este, prin urmare, potrivit oriunde sunt explicate fapte și procese complexe, precum și structuri organizaționale, prin intermediul unei reprezentări grafice. Toate tipurile de diagrame sunt aranjate în mod clar în conformitate cu șabloanele pentru domeniul respectiv de aplicare și pot fi completate cu informații în funcție de propriile nevoi sau pot fi adaptate în continuare cu forme prin drag & drop. Utilizatorii se pot orienta cu ușurință în Visio 2013 Standard prin intermediul interfeței desktop familiare din programele Office. În plus, instrumentele integrate pot fi utilizate intuitiv și aici pentru a transforma imediat specificațiile sau ideile în diagrame informative.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - cumpărați programul dovedit pentru vizualizări profesionale ca software folosit

Visio Standard 2013 oferă o gamă largă de șabloane pentru crearea de diagrame în multe domenii de activitate: astfel, atât procesele tehnice și de afaceri, cât și structurile științifice pot fi vizualizate în mod diferențiat. Astfel, Visio Standard 2013 este potrivit acolo unde faptele și procesele complexe, precum și structurile organizaționale sunt explicate printr-o reprezentare grafică.

Toate tipurile de diagrame sunt aranjate în mod clar în conformitate cu șabloanele pentru domeniul respectiv de aplicare și pot fi completate cu informații în funcție de propriile nevoi sau pot fi adaptate în continuare cu forme prin tragere și fixare.

Utilizatorii se pot orienta cu ușurință în Visio 2013 Standard folosind interfața familiară de pe desktop din programele Office. În plus, instrumentele integrate pot fi utilizate intuitiv și aici pentru a transforma imediat specificațiile sau ideile în diagrame informative.

Pentru ce grupuri de utilizatori este destinat Visio 2013 Standard Edition?

Această ediție Standard a MS Visio 2013 oferă deja toate premisele pentru a fi utilizată pentru crearea de vizualizări sofisticate sub formă de diagrame - în domenii complet diferite și întotdeauna la un nivel profesional, așa cum se așteaptă atât IMM-urile, cât și persoanele care desfășoară activități independente. Baza programului Visio o constituie formele, care sunt organizate în mod clar în șabloane în funcție de domeniul de aplicare, care pot fi personalizate în funcție de cerințele proprii și salvate pentru a fi disponibile din nou ca șabloane noi.

Un alt avantaj al Visio 2013 Standard Edition este compatibilitatea sa largă, care variază de la 7Windows la Windows 10, ceea ce face această versiune deosebit de atractivă pentru acei utilizatori care încă lucrează cu un sistem de operare mai vechi și care nu depind de actualizarea programelor Microsoft existente pentru a utiliza acest software.

Ediția Standard a Microsoft Visio 2013 este disponibilă în magazinul de software Wiresoft ca o singură licență în versiune de achiziție - așa-numitul software folosit, care a apărut în urma dizolvării unei licențe de volum, astfel încât și acesta are un preț semnificativ mai mic în comparație cu produsele noi. Licențele de software folosit de la Wiresoft reprezintă o soluție deosebit de economică pentru grupuri de utilizatori, cum ar fi IMM-urile și persoanele care desfășoară activități independente, pentru a utiliza ei înșiși software profesional Microsoft, cum ar fi Visio 2013.

În plus, aceștia pot găsi multe alte aplicații Microsoft în magazinul online Wiresoft Software, inclusiv Windows sisteme de operare compatibile cu Visio 2013 - întotdeauna sub formă de licențe unice de software folosit la prețuri reduse. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și instrumente ale Visio 2013 Standard Edition.

Utilizați numeroase șabloane în Visio Standard 2013 - sau personalizați-le cu forme

Visio Standard 2013 dispune de o gamă largă de diagrame Standard potrivite pentru vizualizarea proiectelor tipice, precum și a structurilor și proceselor de comandă comune majorității domeniilor de afaceri. Acestea includ următoarele tipuri de diagrame:

 • Standard- diagrame de flux pentru documentarea proceselor, dar și forme speciale, cum ar fi
 • Diagrame de flux de date pentru vizualizarea sistemelor,
 • Diagrame de flux de proces, deoarece acestea sunt utilizate în principal în ingineria proceselor chimice, precum și
 • Diagrame de flux de lucru, care sunt utilizate pentru a explica dinamica proceselor și
 • Diagrame de modelare a proceselor de afaceri.

În plus, sunt disponibile și tipuri precum hărți, precum și planuri, diagrame de rețea și diagrame de software și baze de date - în special cele de tip Unified Modeling Language (UML), metoda standard utilizată pe scară largă pentru vizualizarea modelelor și proiectelor de software, inclusiv a varietăților:

 • Diagrame de clasă pentru modele structurale generale
 • Diagrame de componente pentru reprezentarea componentelor sistemului
 • Diagrame de desfășurare pentru sisteme de execuție a elementelor hardware și software
 • Diagrame de secvență pentru a surprinde toate elementele implicate într-o interacțiune și
 • Diagrame de activitate, diagrame de cazuri de utilizare, diagrame de comunicare, diagrame de notație a bazelor de date etc.

Toate aceste șabloane pot fi îmbunătățite sau extinse în Visio Standard 2013 folosind formele existente sau formele personalizate create de utilizator și pot fi salvate ca șabloane personalizate.

Informații de bază despre structura Visio 2013 Standard

Visio 2013 Standard, ca orice alt software Visio, este organizat după un principiu modular, astfel încât utilizatorii să se poată orienta rapid. Acest lucru înseamnă că până și cei neexperimentați pot crea diagrame imediat și cu o ușurință relativă.

Forme

Elementele de bază sunt așa-numitele forme - obiecte de desen predefinite - din care este compusă o diagramă. O astfel de componentă de formă este trasă pe o nouă foaie de desen cu ajutorul funcției Drag&Drop; aceasta este o copie a formei principale. În funcție de câte astfel de forme sunt necesare, acestea pot fi trase din forma principală. În Visio, aceste copii se numesc instanțe, spre deosebire de formele principale.

Formele copiate pot fi editate în continuare prin diferite puncte de selecție existente - de exemplu, rotite, modificate în lățime și înălțime, scalate sau conectate între ele prin săgeți etc.; de asemenea, se poate introduce text și se poate ajusta culoarea, lățimea liniei sau conturul.

Forme

Anumite tipuri de forme sunt întotdeauna combinate în Visio 2013 în așa-numitele șabloane, care sunt colecții de forme care aparțin unui anumit tip de diagramă. Prin urmare, aceleași forme pot apărea în șabloane diferite. Acest lucru are avantajul că, în funcție de tipul de diagramă selectat - de exemplu, o organigramă standard - toate formele necesare sunt conținute în șablonul în cauză, dar și în celelalte șabloane care sunt destinate creării unor diagrame complet diferite, dar care utilizează parțial forme similare.

Șabloane în Visio 2013

Pentru a crea o diagramă de un anumit tip, utilizatorii pot acum să apeleze pur și simplu la șablonul corespunzător și să înceapă - o altă opțiune este să deschidă pur și simplu un șablon corespunzător care conține deja un fel de structură de bază a unei diagrame și să o editeze în continuare cu ajutorul formelor conținute în șablonul asociat, care este deschis în același timp. De exemplu, în șablonul "Organigramă", sunt disponibile toate formele adecvate: acestea includ, printre altele,  pozițiile care apar frecvent, cum ar fi "Consultant", "Manager", "Director general" și așa mai departe. Acestea pot fi apoi modificate sau completate cu propriile forme.

De asemenea, este posibilă salvarea unei diagrame finalizate în Visio 2013, astfel încât aceasta să fie disponibilă la următoarea deschidere a programului. Fișierele Visio de tip .vsd pot fi, de asemenea, utilizate în alte programe Microsoft prin glisare și fixare, inclusiv în PowerPoint, unde pot fi utilizate ca parte a unei prezentări. Trebuie menționat doar că fișierele create cu Visio Standard 2013 nu sunt compatibile cu programele mai recente Office.

Îmbunătățiri și caracteristici noi în Visio Standard 2013

Vizualizarea pe desktop a Microsoft Visio 2013 Standard pare imediat familiară datorită orientării sale vizuale către programele Office. În plus, aceasta oferă o gamă întreagă de îmbunătățiri și funcții noi în comparație cu versiunea anterioară:

 • Optimizarea șabloanelor de diagrame: cu șabloanele de diagrame Microsoft Visio 2013 Standard au fost integrate unele îmbunătățiri, care privesc nu numai Standard- formele, ci și axa timpului, Standard- precum și rețeaua detaliată. Acest lucru afectează în special șabloanele pentru bazele de date, organigramele, precum și domeniile de modelare a proceselor de afaceri și UML - Unified Modeling Language - limbajul de modelare utilizat pentru a vizualiza proiectarea și documentarea componentelor software.
 • Noua funcție drag & drop: Integrarea funcției drag & drop face ca utilizarea Visio 2013 Standard să fie mult mai ușoară și mai flexibilă. Nu numai că permite integrarea datelor direct în diagrame, dar diagramele create în Visio 2013 pot fi, de asemenea, inserate în documente Excel și Word.
 • Noi formate de fișiere: Toate fișierele create cu Visio sunt salvate în mod implicit ca fișiere .vsdx. Programul recunoaște și salvează, de asemenea, formatele de fișiere vsdm, .vssm, .vssx, .vstm și .vstx de citire și salvare.
 • Noi opțiuni de formatare: Nu în ultimul rând, Microsoft Visio Standard 2013 include nu numai multe forme și culori noi, precum și desene, dar și efecte precum gradienți, umbre și 3D. În plus, software-ul arată imediat dacă un proiect vizualizat cu el poate fi implementat prin atribuirea de forme și culori care marchează referințele dintre anumite elemente.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard este disponibil ca versiune pe 32 și 64 de biți - în consecință, se aplică cerințe de memorie diferite.

Notă importantă: Versiunea Visio 2013 nu este compatibilă cu Microsoft Office 2016!

 • Sisteme de operare: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - pe 32 de biți sau 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: Windows Server 2003 R2 sau Windows Server 2008 - numai pe 64 de biți
 • Procesor: x64-bit sau x86-bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Afișaj: Placă grafică compatibilă cu DirectX10, rezoluție min. 1.024 x 576 pixeli

Cumpărați MS Visio 2013 Standard Edition ca software ieftin folosit la Wiresoft

În magazinul online al Wiresoft, Standard Edition of MS Visio 2013 este oferit în ediția Standard Edition sub formă de licență pentru un singur utilizator la un preț scăzut ca software folosit, astfel încât prețul este semnificativ mai mic decât cel al produsului nou corespunzător - în timp ce aici, în comerțul obișnuit, se oferă aproape exclusiv ultima versiune de software. Pe lângă prețul de achiziție semnificativ mai mic, versiunea de achiziție a Visio disponibilă la Wiresoft oferă un avantaj economic datorită capacității de utilizare nelimitată pentru o perioadă nelimitată de timp, deoarece nu este o versiune de abonament care conține obligații contractuale cu actualizări plătibile.

Baza licenței pentru un singur utilizator oferită pentru Visio 2013 Standard Edition este o licență de volum a acestui program Microsoft, care a fost inițial achiziționată și, eventual, activată de către o companie. Odată cu revânzarea sau achiziția permisă din punct de vedere legal de către Wiresoft, această licență de volum a fost împărțită și convertită în licențe individuale; licențele individuale rezultate vor fi denumite în viitor software utilizat.

Cu toate acestea, nici împărțirea în licențe individuale, nici noua desemnare a Visio 2013 ca "software utilizat" nu înseamnă restricții în ceea ce privește domeniul de aplicare a funcțiilor sau timpul de utilizare - pe de o parte, deoarece software-ul, în general, nu se poate uza, iar pe de altă parte, deoarece acest proces nu încalcă nicio dispoziție valabilă.

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură, deoarece toate licențele de software folosit oferite, cum ar fi Standard Edition of Microsoft Visio 2013, provin de la companii cu sediul în Europa, astfel încât tranzacțiile comerciale de bază sunt guvernate de legislația în vigoare în UE, care stipulează în mod clar că revânzarea de software folosit este permisă prin lege. Acest lucru este, de asemenea, confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești, astfel încât riscul de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod sigur. În plus, software-ul pe care l-ați achiziționat de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale cumpărătorilor sau vânzătorilor anteriori.

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft vă oferă doar avantaje! Atunci când cumpărați o licență de software folosit de MS Visio 2013 Standard sau un alt program, nu numai că veți beneficia de un avantaj de preț în comparație cu produsele noi, dar și de siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată, precum și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum care este valabilă exclusiv pentru produsul achiziționat după finalizarea procesului de plată. În plus, oferta Wiresoft de software folosit vă oferă șansa de a utiliza ediții exclusive ale programelor Microsoft, fără restricții.

Prin urmare, în magazinul Wiresoft pentru software Microsoft folosit nu veți găsi doar alte versiuni sau ediții ale acestui program în afară de MS Visio Standard 2013, ci și multe alte aplicații Microsoft care sunt compatibile cu această versiune de program, de exemplu, sistemele de operare Windows și sistemele de operare pentru servere Windows. Dacă aveți întrebări despre MS Visio Standard 2013 sau despre orice alt software Microsoft disponibil în magazinul Wiresoft, profitați pur și simplu de consultanța noastră competentă și prietenoasă - prin chat, telefon sau e-mail.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii