Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

89,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10026
 • D86-05338
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Visio Standard 2013 - cumpărați programul dovedit pentru vizualizări profesionale ca software...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - cumpărați programul dovedit pentru vizualizări profesionale ca software utilizat

Visio Standard 2013 oferă o gamă largă de șabloane pentru crearea de diagrame în multe domenii de activitate: cu ajutorul acestuia, atât procesele tehnice și de afaceri, cât și structurile științifice pot fi vizualizate în mod diferențiat. Visio Standard 2013 este, prin urmare, potrivit pentru toate situațiile în care fapte și procese complexe, precum și structuri organizaționale sunt explicate prin intermediul unei reprezentări grafice.

Toate tipurile de diagrame sunt aranjate în mod clar în conformitate cu șabloanele pentru domeniul respectiv de aplicare și pot fi completate cu informații în funcție de propriile nevoi sau pot fi adaptate în continuare cu forme prin tragere și fixare.

Utilizatorii se pot orienta cu ușurință în Visio 2013 Standard prin intermediul interfeței desktop familiare din programele Office, iar instrumentele integrate pot fi utilizate intuitiv și aici pentru a transforma imediat specificațiile sau ideile în diagrame informative.

Pentru ce grupuri de utilizatori este destinat Visio 2013 Standard Edition?

Această ediție standard a MS Visio 2013 oferă deja toate premisele pentru a fi utilizată pentru a crea vizualizări sofisticate sub formă de diagrame - în domenii foarte diferite și întotdeauna la un nivel profesional, așa cum se așteaptă atât IMM-urile, cât și persoanele care desfășoară activități independente. Baza programului Visio o constituie formele, care sunt organizate clar în șabloane, în funcție de domeniul de aplicare; acestea pot fi adaptate și salvate în funcție de cerințele proprii, astfel încât să fie disponibile din nou ca șabloane noi.

Un alt avantaj al Visio 2013 Standard Edition este compatibilitatea sa largă, care variază de la Windows 7 la Windows 10, ceea ce face această versiune deosebit de atractivă pentru acei utilizatori care încă lucrează cu un sistem de operare mai vechi și care nu au nevoie să își actualizeze programele Microsoft existente pentru a utiliza acest software.

Ediția standard a Microsoft Visio 2013 este disponibilă în magazinul de software Wiresoft ca o singură licență în versiune de achiziție - așa-numitul software folosit, care a apărut în urma dizolvării unei licențe de volum, astfel că și acesta are un preț semnificativ mai mic în comparație cu produsele noi. Licențele de software folosit de la Wiresoft reprezintă o soluție deosebit de economică pentru grupuri de utilizatori, cum ar fi IMM-urile și persoanele care desfășoară activități independente, pentru a utiliza ei înșiși software profesional Microsoft, cum ar fi Visio 2013.

În plus, în magazinul online Wiresoft Software se pot găsi multe alte aplicații Microsoft, inclusiv sisteme de operare Windows, care sunt compatibile cu Visio 2013 - întotdeauna sub formă de licențe unice de software folosit la prețuri reduse. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și instrumente ale Visio 2013 Standard Edition.

Utilizați multe șabloane din Visio Standard 2013 - sau personalizați-le cu forme

Visio Standard 2013 dispune de un număr mare de diagrame standard care sunt potrivite pentru vizualizarea proiectelor tipice, precum și a structurilor și proceselor organizaționale comune majorității domeniilor de activitate. Acestea includ următoarele tipuri de diagrame:

 • Diagrame de flux standard pentru documentarea proceselor, dar și forme speciale, cum ar fi
 • Diagrame de flux de date pentru vizualizarea sistemelor,
 • Diagrame de flux de proces, deoarece acestea sunt utilizate în principal în ingineria proceselor chimice, precum și
 • Diagrame de flux de lucru, care sunt utilizate pentru a explica dinamica proceselor și
 • Diagrame de modelare a proceselor de afaceri.

În plus, sunt disponibile și tipuri precum hărți și planuri, diagrame de rețea, precum și diagrame de software și de baze de date - în special cele de tip Unified Modelling Language (UML), metoda standard utilizată pe scară largă pentru vizualizarea modelelor și proiectelor de software, inclusiv a varietăților:

 • Diagrame de clasă pentru modele structurale generale
 • Diagrame de componente pentru reprezentarea componentelor sistemului
 • Diagrame de desfășurare pentru sisteme de execuție a elementelor hardware și software
 • Diagrame de secvență pentru a surprinde toate elementele implicate într-o interacțiune și
 • Diagrame de activitate, diagrame de cazuri de utilizare, diagrame de comunicare, diagrame de notație a bazelor de date etc.

Toate aceste șabloane pot fi extinse sau completate în Visio Standard 2013 cu formele existente sau folosind forme pe care le-ați creat dumneavoastră și pot fi salvate ca șabloane personalizate.

Informații de bază privind structura Visio 2013 Standard

Visio 2013 Standard, ca orice alt software Visio, este organizat după un principiu modular, astfel încât utilizatorii să se poată orienta rapid. Acest lucru înseamnă că și utilizatorii neexperimentați pot crea diagrame imediat și relativ ușor.

Forme

Elementele de bază sunt așa-numitele forme - obiecte de desen predefinite - din care este compusă o diagramă. Prin tragerea și plasarea unei astfel de componente de formă pe o nouă foaie de desen, aceasta devine o copie a formei principale. În funcție de numărul de astfel de forme necesare, acestea pot fi trasate din forma principală; aceste copii se numesc instanțe în Visio, spre deosebire de formele principale.

Formele copiate pot fi editate în continuare cu ajutorul diferitelor puncte de selecție existente - de exemplu, pot fi rotite, modificate în lățime și înălțime, scalate sau conectate între ele prin săgeți etc., se poate introduce text și se poate ajusta culoarea, grosimea liniei sau conturul.

Forme

Anumite tipuri de forme sunt întotdeauna grupate în Visio 2013 în așa-numitele șabloane, care sunt colecții de forme care aparțin unui anumit tip de diagramă. Prin urmare, aceleași forme pot apărea în șabloane diferite. Acest lucru are avantajul că, în funcție de tipul de diagramă selectat - de exemplu, o diagramă de flux standard - toate formele necesare sunt conținute în șablonul în cauză, dar și în celelalte șabloane, care sunt destinate creării unor diagrame complet diferite, dar unele dintre ele utilizează forme similare.

Șabloane în Visio 2013

Pentru a crea o diagramă de un anumit tip, utilizatorii pot acum să apeleze pur și simplu la șablonul corespunzător și să înceapă - o altă opțiune este să deschidă pur și simplu un șablon corespunzător care conține deja un fel de structură de bază a unei diagrame și să o editeze în continuare cu ajutorul formelor conținute în șablonul asociat, care este deschis în același timp. De exemplu, în șablonul "organigramă", sunt disponibile toate formele corespunzătoare: acestea includ, printre altele,  pozițiile care apar frecvent, cum ar fi "consilier", "manager", "director general" etc. Acestea pot fi apoi modificate sau completate cu propriile forme.

De asemenea, este posibilă salvarea unei diagrame finalizate în Visio 2013, astfel încât aceasta să fie disponibilă la următoarea deschidere a programului. Fișierele Visio de tip .vsd pot fi, de asemenea, utilizate în alte programe Microsoft prin tragere și fixare, inclusiv în PowerPoint, unde pot fi folosite ca parte a unei prezentări. Singurul lucru de reținut aici este că fișierele create cu Visio Standard 2013 nu sunt compatibile cu programele Office mai recente.

Îmbunătățiri și funcții noi în Visio Standard 2013

Vizualizarea pe desktop a Microsoft Visio 2013 Standard pare imediat familiară datorită orientării sale vizuale asupra programelor Office. În plus, aceasta oferă o gamă întreagă de îmbunătățiri și funcții noi în comparație cu versiunea anterioară:

 • Optimizarea șabloanelor de diagrame: Microsoft Visio 2013 Standard a integrat o serie de îmbunătățiri în șabloanele de diagrame, care nu afectează doar formele standard, ci și axa timpului, rețeaua standard și rețeaua detaliată. Este vorba, în special, de șabloane pentru baze de date, organigrame, precum și de domeniile de modelare a proceselor de afaceri și UML - Unified Modelling Language - limbajul de modelare utilizat pentru a vizualiza proiectarea și documentarea componentelor software.
 • Noua funcție drag & drop: Integrarea funcției drag & drop face ca utilizarea Visio 2013 Standard să fie mult mai ușoară și mai flexibilă. Acest lucru înseamnă că nu numai că datele pot fi integrate direct în diagrame, dar diagramele create în Visio 2013 pot fi, de asemenea, inserate în documente Excel și Word.
 • Noi formate de fișiere: Toate fișierele create cu Visio sunt salvate în mod implicit ca fișiere .vsdx. Programul recunoaște și salvează, de asemenea, formatele de fișiere vsdm, .vssm, .vssx, .vstm, precum și .vstx read and save.
 • Noi opțiuni de formatare: Nu în ultimul rând, Microsoft Visio Standard 2013 include nu numai multe forme și culori noi, precum și desene, dar și efecte precum gradienți, umbre și 3D. În plus, software-ul arată imediat dacă un proiect vizualizat cu ajutorul său poate fi pus în aplicare prin atribuirea de forme și culori pentru a marca referințele dintre anumite elemente.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard este disponibil în versiuni pe 32 și 64 de biți - în consecință, se aplică cerințe de memorie diferite.

Notă importantă: Versiunea Visio 2013 nu este compatibilă cu Microsoft Office 2016!

 • Sisteme de operare: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32 sau 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: Windows Server 2003 R2 sau Windows Server 2008 - numai pe 64 de biți
 • Procesor: x64-bit sau x86-bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Ecran: Placă grafică compatibilă cu DirectX10, rezoluție de cel puțin 1.024 x 576 pixeli

Cumpărați MS Visio 2013 Standard Edition ca software ieftin folosit la Wiresoft

Ediția Standard a MS Visio 2013 este oferită în magazinul online al Wiresoft sub formă de licență pentru un singur utilizator la un preț avantajos ca software folosit, ceea ce înseamnă că prețul este considerabil mai mic decât cel al unui software nou corespunzător - deși în comerțul obișnuit se oferă aici aproape exclusiv ultima versiune de software. Pe lângă prețul de achiziție semnificativ mai mic, versiunea de achiziție a Visio disponibilă la Wiresoft oferă un avantaj economic datorită posibilității de utilizare nelimitată pentru o perioadă nelimitată de timp, deoarece nu este o versiune de abonament care conține obligații contractuale cu actualizări care sunt supuse unei taxe.

Baza licenței pentru un singur utilizator oferită pentru Visio 2013 Standard Edition este o licență de volum a acestui program Microsoft, care a fost achiziționată inițial de o companie și, dacă este cazul, activată. Odată cu revânzarea sau achiziția permisă din punct de vedere legal de către Wiresoft, această licență de volum a fost împărțită și convertită în licențe individuale; licențele individuale rezultate vor fi denumite în viitor " software folosit".

Cu toate acestea, nici împărțirea în licențe individuale, nici noua denumire a Visio 2013 ca "software utilizat" nu înseamnă restricții în ceea ce privește domeniul de aplicare a funcțiilor sau durata de utilizare - pe de o parte, deoarece software-ul nu se poate uza, iar pe de altă parte, deoarece acest proces nu încalcă nicio dispoziție valabilă.

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură, deoarece toate licențele de software second-hand oferite, cum ar fi Standard Edition Microsoft Visio 2013, provin de la companii cu sediul în Europa, astfel încât jurisprudența aplicabilă în UE se aplică tranzacțiilor comerciale de bază; aceasta afirmă în mod clar că revânzarea de software second-hand este permisă prin lege. Acest lucru este, de asemenea, confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești, astfel încât riscul de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod sigur. În plus, software-ul pe care îl achiziționați de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale cumpărătorilor sau vânzătorilor anteriori.

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft vă oferă numai avantaje! Atunci când cumpărați o licență de software second-hand de MS Visio 2013 Standard sau un alt program, beneficiați nu numai de un avantaj de preț în comparație cu produsele noi, ci și de siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată și activarea imediată a licenței cu cheia de licență în volum, care este valabilă exclusiv pentru produsul achiziționat după finalizarea procesului de plată. În plus, oferta Wiresoft de software folosit vă oferă șansa de a utiliza ediții exclusive ale programelor Microsoft, fără restricții.

Prin urmare, în magazinul Wiresoft pentru software Microsoft folosit nu veți găsi doar alte versiuni sau ediții ale acestui program în afară de MS Visio Standard 2013, ci și multe alte aplicații Microsoft care sunt compatibile cu această versiune de program, de exemplu sisteme de operare Windows și sisteme de operare pentru servere Windows. Dacă aveți întrebări despre MS Visio Standard 2013 sau despre orice alt software Microsoft disponibil în magazinul Wiresoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă și prietenoasă - prin chat, telefon sau e-mail.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare