Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10444
 • 021-07261
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
820,90 RON * 910,90 RON * (9,88% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Cea mai recentă versiune a Microsoft Office Suite 2021 în ediția Standard oferă utilizatorilor profesioniști din companii, precum și lucrătorilor independenți, un standard și mai îmbunătățit de funcționalitate și eficiență - atât pentru crearea și editarea documentelor, cât și pentru o comunicare cuprinzătoare, precum și pentru colaborarea și schimbul securizat de date și documente. Astfel, Office 2021 ridică colaborarea în cloud - și, de asemenea, în biroul de acasă - la un nou nivel. În acest scop, noul MS Office 2021 Standard oferă standarde de securitate cuprinzătoare care iau în considerare și reglementările actuale privind protecția datelor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - softul de afaceri indispensabil pentru companii și liber profesioniști

Cea mai recentă versiune a suitei Microsoft Office 2021 Standard Edition oferă utilizatorilor profesioniști din cadrul companiilor, precum și persoanelor care desfășoară activități independente, un standard și mai îmbunătățit de funcționalitate și eficiență - atât în ceea ce privește crearea și editarea documentelor, cât și pentru o comunicare cuprinzătoare, precum și pentru colaborarea și schimbul securizat de date și documente. Astfel, Office 2021 ridică colaborarea în cloud - și, de asemenea, în biroul de acasă - la un nou nivel. În plus, noul standard MS Office 2021 oferă standarde de securitate cuprinzătoare care iau în considerare și reglementările actuale privind protecția datelor.

Ca de obicei, numeroase îmbunătățiri și completări ale programelor Word, Excel, PowerPoint și Outlook fac parte din această nouă versiune a MS Office: printre altele, opțiunile cuprinzătoare pentru editarea în comun a documentelor în timp real facilitează munca în siguranță, precum și schimbul protejat de informații în echipă și lucrul fără bariere. MS Office 2021 Standard este completat de caietul digital OneNote și de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype. Toate programele Office pot fi utilizate și ca Office Web Apps.

În plus, funcția de securitate dovedită Data Loss Prevention din MS Office 2021 Standard protejează împotriva pierderilor de date prin dispoziții de securitate cuprinzătoare și drepturi de acces individuale, iar ediția respectă, de asemenea, reglementările stricte privind protecția datelor:

În plus, actuala ediție Standard Edition 2019 conține o serie de optimizări practice pentru un lucru profesional și eficient, precum și pentru schimbul de documente pentru munca în colaborare, în special în cloud.

Puteți găsi deja Microsoft Office 2021 Standard Edition în magazinul de software Wiresoft ca software folosit - la un preț mai mic în comparație cu produsele noi corespunzătoare - cel mai bine este să contactați imediat echipa noastră și să aflați când această versiune Office va fi disponibilă oficial pentru dumneavoastră, precum și alte ediții ale MS Office 2021. Următoarea prezentare generală prezintă toate aplicațiile Office incluse și oferă informații despre toate inovațiile acestei ediții care sunt deja cunoscute și care vă sunt disponibile cu Office 2021 Standard.

Aplicații Office dovedite și mai puternice în MS Office Standard 2021

În ediția Standard a noului MS Office 2021, aplicațiile individuale Word, Excel, PowerPoint și Outlook formează, de asemenea, coloana vertebrală, completată de OneNote și Microsoft Teams. Pentru Microsoft Office 2021 Standard Edition, acestea au fost optimizate și au fost adăugate funcții suplimentare pentru a face colaborarea globală și mai eficientă:

 • Microsoft Word 2021 este în continuare programul indispensabil pentru crearea de texte, versiunea actuală sprijină, de asemenea, lucrul pe documente, de exemplu, cu un instrument de traducere integrat, o funcție de dictare optimizată și o corecție ortografică îmbunătățită, inclusiv corecția gramaticală. Cu ajutorul instrumentului de ieșire vocală, puteți să vi se citească texte în timp ce scrieți; invers, funcția de introducere vocală a fost, de asemenea, îmbunătățită în continuare. Editorul revizuit facilitează acceptarea sugestiilor de scriere și ortografie direct cu un clic. Recunoașterea cernelii virtuale a fost, de asemenea, îmbunătățită, astfel încât un text scris cu un stilou digital pe un ecran este convertit și mai bine într-un text Word. Există îmbunătățiri individuale, de exemplu, în cazul graficii SVG: chiar și documentele de imagine mai complexe pot fi acum integrate, redimensionate și editate fără a necesita multă memorie. De asemenea, așa-numitele imagini HEIC pot fi inserate direct de pe iPhone sau iPad fără conversie.
 • Pe lângă noile funcții și filtre, cum ar fi filtrele de cronologie,Microsoft Excel oferă acum și array-uri dinamice și o funcție XVERWEIS îmbunătățită pentru analiza și prelucrarea profesională a datelor în versiunea 2021 a Office. Funcțiile de tabel pentru calculele financiare au fost, de asemenea, optimizate; compatibilitatea excelentă cu fișierele CSV a fost, de asemenea, menținută. Mai multe detalii despre caracteristicile disponibile în Excel în MS Office 2021 Standard Edition nu sunt încă cunoscute, vă rugăm să contactați echipa Wiresoft dacă aveți întrebări.
 • Ca de obicei,Microsoft PowerPoint 2021 oferă o gamă largă de opțiuni de design cu o varietate de efecte interesante, cum ar fi morfarea graficii și a imaginilor, precum și alte opțiuni de editare a imaginilor. Fișierele Ultra HD pot fi, de asemenea, inserate direct în prezentări cu PowerPoint; grafica poate fi redimensionată liber și poate fi mărită într-o imagine cu ajutorul funcției de zoom; animațiile pot fi, de asemenea, realizate cu un stilou digital. Opțiunile de partajare includ acum, de asemenea, vizualizarea de tip speaker a unui fișier PowerPoint și, cu ajutorul Microsoft Forms, se poate lansa un sondaj direct între participanții la o reuniune.
 • Microsoft Outlook 2021 sprijină comunicarea globală cu partenerii de afaceri și angajații din alte locații, printre altele prin luarea în considerare în mod automat a diferitelor fusuri orare, precum și a diferențelor de fus orar la programarea întâlnirilor. Noul Outlook 2021 suportă, de asemenea, crearea și gestionarea unui număr nelimitat de conturi de e-mail per utilizator, ceea ce este deosebit de avantajos pentru utilizatorii care au nevoie de mai multe conturi. Cu ajutorul Microsoft Teams, mesajele din Outlook pot fi partajate direct cu alți colegi și parteneri; nu în ultimul rând, Outlook 2021 conține o nouă bară de instrumente de dictare care facilitează redactarea de e-mailuri cu ajutorul comenzilor vocale îmbunătățite, precum și a punctuației automate.
 • Publisher 2021 conține multe opțiuni pentru crearea de prezentări și publicații interesante și imprimabile, inclusiv recunoașterea îmbunătățită a stiloului și editarea profesională a graficii.
 • OneNote și Microsoft Teams completează MS Office Standard 2021 Edition: caietul digital practic poate fi conectat la alte programe, în timp ce Microsoft Teams înlocuiește acum Skype.

Profitați de multe alte beneficii ale Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 Standard Edition nu numai că oferă numeroase optimizări și funcții noi în programele individuale, ci și o serie întreagă de caracteristici și avantaje practice generale, care, printre altele, sprijină munca mobilă și facilitează colaborarea intuitivă în echipă pe documente, foi de calcul sau prezentări, precum și comunicarea între angajați.

De asemenea, utilizatorii pot accesa multe dintre funcțiile Office în mișcare prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete: aplicațiile web disponibile în Office 2021 facilitează și mai mult accesul, astfel încât funcțiile și elementele individuale pentru editarea rapidă a documentelor în mișcare pot fi găsite și mai rapid. De asemenea, fișierele pot fi deschise și partajate cu dispozitivele altor utilizatori în cloud.

Interfața de birou a Office 2021 convinge prin aspectul său clar, multe aplicații pot fi utilizate și în modul întunecat, ceea ce favorizează o muncă prietenoasă pentru ochi. În plus, noul meniu derulant din zona de căutare ușurează și mai mult căutarea de e-mailuri și documente - utilizatorii trec pur și simplu de la căsuța poștală respectivă la un dosar deschis cu un simplu clic. Prin intermediul meniului istoric din clientul desktop, este posibil să vă întoarceți direct la ultimele locuri vizitate. Există, de asemenea, o nouă opțiune de mascare a numerelor de telefon, care poate crea mai multă intimitate și anonimat.

De asemenea, în Office 2021, este posibil ca Group Policy Object (GPO) să fie disponibil pentru gestionarea politicilor de grup, care sunt securizate cu ajutorul fișierelor ADMX. Pe lângă controlul actualizărilor, acestea includ și setări de securitate pentru a controla macrocomenzile din documentele externe. În plus, Office 2021 Edition poate fi utilizat și pe un terminal sau pe un server desktop la distanță; cel mai probabil, licența va include din nou un al doilea drept de utilizare pentru un computer mobil al unui utilizator definit.

Nu în ultimul rând, toate programele Office 2021 sprijină, de asemenea, accesibilitatea, printre altele prin utilizarea standardelor internaționale, precum și prin sugestii practice pentru prezentarea documentelor, care pot fi completate și cu instrucțiuni audio. Secțiunea "Ușurința de utilizare" oferă aici diverse opțiuni, cum ar fi o selecție mare de tonuri în "Oferiți feedback cu sunet".

Prevenirea pierderii de date disponibilă în Office 2021 Standard - pentru a proteja împotriva pierderii și dezvăluirii neautorizate a datelor critice

Instrumentul Microsoft Data Loss Prevention (DLP), care a fost încercat și testat pentru multe ediții Office, este utilizat și în MS Office 2021 Standard pentru a proteja în mod fiabil informațiile sau datele confidențiale împotriva divulgării intenționate sau accidentale de către angajați. În acest fel, organizațiile sau companiile se asigură în special că informațiile cu caracter personal sunt protejate împotriva accesului neautorizat, așa cum prevede, de asemenea, DSVGO, de exemplu. Toate mișcările de date, cum ar fi transferurile prin e-mail sau prin intermediul aplicațiilor bazate pe internet, nu numai că sunt monitorizate prin intermediul unui control dinamic bazat pe conținut, dar sunt și blocate în cazul unei încălcări a reglementărilor.

Administratorii de sistem pot crea reguli individuale și diferențiate pentru accesul la anumite date, în funcție de utilizator sau de grupuri, pentru a restricționa sau a bloca complet accesul sau transferul acestora, în timp ce utilizatorii pot fi, de asemenea, alertați cu privire la riscurile potențiale în cazul unei amenințări iminente de pierdere de date.

În noul MS Office 2021, administratorii pot defini mai ușor pentru programele individuale ce informații pot fi integrate într-un document. În plus, atunci când se utilizează servicii cloud precum Microsoft OneDrive, datele importante nu se pierd nici măcar în cazul unei defecțiuni a serverului sau al unei defecțiuni a unui dispozitiv terminal; de asemenea, utilizatorii pot accesa și edita aceste fișiere de oriunde.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2021 Standard

Următoarele cerințe de sistem se aplică, de asemenea, ca software utilizat pentru MS Office 2021 Standard Edition. În plus, în funcție de utilizarea altor aplicații sau programe, pot exista cerințe suplimentare în ceea ce privește spațiul de stocare etc.

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1 GHz (32 sau 64 de biți)
 • Memorie de lucru: cel puțin 2 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.280 x 800 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Ce versiuni de Windows sunt compatibile cu software-ul MS Office 2021 Standard?

După cum s-a menționat deja în cerințele de sistem, toate edițiile Microsoft Office 2021 necesită cel puțin Windows 10 ca sistem de operare pentru a funcționa corect. Prin urmare, Microsoft Office 2021 Standard nu este compatibil cu Windows 8, 7 sau cu versiuni mai vechi. Dacă aveți întrebări, contactați pur și simplu echipa Wiresoft.

Cum se acordă licența pentru Microsoft Office 2021 Standard?

Ca de obicei, această ediție Standard a Microsoft Office 2021 este licențiată pentru un anumit dispozitiv final individual. În funcție de reglementările Microsoft aplicabile în prezent, aveți dreptul de a instala orice număr de copii ale acestei versiuni Office, precum și ale versiunilor anterioare pe acest computer, inclusiv implementarea lor pe un server de rețea, pentru a le utiliza de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) prin intermediul dispozitivului licențiat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Office 2021 Standard folosit în magazinul Wiresoft Software Shop

Noul Microsoft Office 2021 Standard Edition este deja disponibil ca licență unică folosită la Wiresoft, ceea ce înseamnă că prețul este mai mic decât cel al noului produs. În plus, beneficiați întotdeauna de următoarele avantaje atunci când cumpărați software Office 2021 Standard de la Wiresoft:

 • După finalizarea achiziției, software-ul MS Office 2021 Standard vă este disponibil imediat prin intermediul Electronic Software Delivery (ESD).
 • Această licență MS Office 2021 Standard, precum și toate celelalte licențe second-hand oferite spre vânzare de Wiresoft, nu este nici o versiune de încercare cu valabilitate limitată sau cu o perioadă de timp limitată și nici nu este însoțită de o cheie de licență deja activată, ci achiziționați din magazinul nostru de software un produs software Microsoft care este autorizat doar pentru dumneavoastră.
 • Astfel, primiți o singură licență de MS Office 2021 Standard, care a fost de obicei achiziționată și revândută pentru prima dată de o companie europeană. Această revânzare marchează această licență a software-ului MS Office 2021 Standard ca fiind folosită, fără ca "folosit" să implice vreo restricție asupra funcționalității software-ului sau să însemne că acesta a fost efectiv folosit.
 • În cazul în care un cumpărător inițial avea deja acest software MS Office instalat pe un computer, acesta a fost șters din nou înainte de vânzarea către Wiresoft, astfel încât această licență software este din nou 100% gratuită și disponibilă fără restricții.
 • Toate licențele MS Office Standard 2021 folosite corespunzătoare achiziționate de Wiresoft au fost, de asemenea, verificate de noi pentru utilizare completă înainte de vânzare.
 • Temeiul juridic pentru revânzarea de software Microsoft folosit, cum ar fi Office Standard 2021, este legea aplicabilă, care permite în mod expres vânzarea și achiziționarea, precum și utilizarea acestui software.
 • Acest lucru înseamnă că atunci când cumpărați o licență folosită de la Wiresoft puteți fi siguri că achiziționați și utilizați un produs Microsoft legal și în același timp original.

Dacă aveți întrebări cu privire la achiziționarea licenței Microsoft Office Standard 2021 sau a unui alt software Office 2021 Edition folosit, precum și la versiuni mai vechi de Office sau alte software Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14 iul. 2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14 iul. 2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14 iul. 2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14 iul. 2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14 iul. 2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14 iul. 2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14 iul. 2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14 iul. 2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14 iul. 2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14 iul. 2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14 iul. 2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14 iul. 2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14 iul. 2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14 iul. 2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14 iul. 2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14 iul. 2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14 iul. 2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14 iul. 2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14 iul. 2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11 iul. 2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii