Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10107
 • 9EM-00118
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.220,90 RON * 1.355,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale 2x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Ediția Windows Server 2016 Standard oferă un sistem de operare modern și puternic Server, care este, de asemenea, Cloud-capabil și, astfel, satisface pe deplin cerințele companiilor mai mici, care operează doar în mică măsură medii virtualizate sau utilizează în principal medii fizice Server. În comparație cu versiunea anterioară, această ediție oferă multe funcții noi care, printre altele, sprijină trecerea la un mediu bazat pe Cloud, precum și multe caracteristici care garantează o stabilitate și o securitate mai mare a infrastructurii - printr-o protecție îmbunătățită împotriva defecțiunilor de rețea și de stocare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core

Ediția Windows Server 2016 Standard oferă în special companiilor mai mici, care operează doar în mică măsură medii virtualizate sau care utilizează în principal servere fizice, un sistem de operare pentru servere modern și puternic, care este, de asemenea, capabil să funcționeze în cloud și care, astfel, răspunde pe deplin cerințelor lor. În comparație cu versiunea anterioară, această ediție oferă multe funcții noi care susțin, printre altele, trecerea la un mediu bazat pe cloud, precum și multe caracteristici care asigură o mai mare stabilitate și securitate a infrastructurii - printr-o protecție îmbunătățită împotriva defecțiunilor de rețea și de stocare.

Datorită interfeței familiare a Windows 10, administrarea Windows Server 2016 Standard este aproape intuitivă. Astfel, Windows Server 2016 Standard oferă toate premisele pentru a crea rețele complexe sau pentru a utiliza software-ul de server pentru un centru de date într-o companie pentru a gestiona infrastructurile IT, securitatea datelor fiind îmbunătățită prin diverse extensii.

Decizia de a achiziționa ediția Standard Edition a Windows Server 2016 este determinată în principal de nevoia de funcții disponibile sau de posibilitățile de virtualizare a serviciilor. În acest scop, oferă deja multe funcții importante pentru ca întreprinderile mai mici să dezvolte și să opereze infrastructuri hiperconvergente stabile. Pentru o conexiune mai strânsă a mediilor locale cu cloud-ul, Microsoft Azure Services oferă și aici câteva funcții practice.

Odată cu versiunea Windows Server 2016, licențierea ediției standard este, de asemenea, bazată exclusiv pe nucleu: Numărul minim de nuclee pe server este întotdeauna de 16, astfel încât pachetul de 16 nuclee poate fi suficient ca bază pentru o licențiere convenabilă și flexibilă.

Puteți obține pachetul de 16 nuclee al Windows Server 2016 Standard de la Wiresoft ca software folosit. Pe lângă marele avantaj al prețului său mai mic în comparație cu produsele noi - dacă această versiune mai este oferită ca atare -, software-ul folosit oferă aceeași gamă de funcții în ceea ce privește funcțiile de virtualizare, precum și în ceea ce privește performanța și protecția completă a datelor și aplicațiilor. Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre cele mai importante funcții ale Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition, inclusiv condițiile de licențiere aplicabile.

Ce funcționalități oferă Windows Server 2016 Standard?

În comparație cu versiunea anterioară, Windows Server 2016 Standard oferă o viteză mai mare în executarea aplicațiilor, o conexiune mai bună la cloud și, bineînțeles, o serie de funcții noi pentru virtualizarea serverelor și a serviciilor, care sprijină astfel trecerea la un mediu cloud. Prin urmare, cu ediția standard, este posibilă crearea de rețele complexe care se caracterizează printr-o stabilitate mai mare, precum și printr-o protecție mai mare a infrastructurilor. Pentru operarea unui centru de date pentru administrarea infrastructurii IT a companiilor, sunt disponibile opțiuni suplimentare pentru atribuirea drepturilor de utilizator, precum și noi roluri de server - prin protecția îmbunătățită în cazul unor defecțiuni de rețea și de stocare, este posibilă o administrare mai sigură și mai eficientă a întregului sistem de servere.

În plus, este posibil să porniți Windows Server 2016 în aplicația de bază mai simplă - fără o interfață grafică de birou - care crește semnificativ performanța atunci când rulează pe hardware mai vechi. Alte caracteristici ale versiunii standard, care se referă în special la posibilitățile de virtualizare, sunt explicate mai jos.

Suport pentru containere Windows Server în Docker

În această versiune de server, Microsoft oferă acum și containere Windows Server Containers și Hyper-V Containers bazate pe proiectul open source Docker. Printre altele, acestea permit virtualizarea aplicațiilor de server și cloud prin punerea la dispoziție a tuturor componentelor necesare prin intermediul gazdei containerului. Acest lucru simplifică, de exemplu, implementarea aplicațiilor.

Nano Server în Windows Server 2016

Cu Nano Server, companiile pot crea acum servere mult mai simple, deoarece un motor virtual economisește aproximativ 90% din spațiul de stocare. Această funcție a fost optimizată pentru noile containere Windows Server Containers sau pentru extensia Docker deja menționată. Cu ajutorul acestuia, de exemplu, se poate crea un server virtual nano pe server și apoi se poate configura ca gazdă pentru containerele Docker. Clusterele Hyper-V pot fi create și cu servere Nano. Nano Server poate fi utilizat și pentru servicii de server convenționale, de exemplu ca server de fișiere.

Hyper-V în Windows Server 2016 Standard

Ediția standard a Windows Server 2016 oferă drepturi de virtualizare pentru 2 mașini virtuale sau 2 containere Hyper-V, cu un maxim de 24 TB RAM. Funcțiile Hyper-V disponibile aici oferă o scalabilitate mai mare, care este crucială pentru cloud-urile publice, precum și unele funcții de stocare, cum ar fi inițiatorul iSCSI și suportul pentru Storage Spaces (dar nu și pentru Storage Spaces Direct) pentru crearea unui pool de stocare, precum și multipath I/O (MPIO) pentru o mai mare siguranță la erori sau o mai bună securitate a încărcăturii

Reziliență sau o mai bună echilibrare a încărcăturii între conexiuni cu failover și echilibrare a încărcăturii. Reziliența stocării VM îmbunătățește, de asemenea, disponibilitatea prin creșterea toleranței la defecțiunile sistemului de stocare.

Aplicații și componente de server Microsoft disponibile în cadrul Windows Server 2016 Standard

Aplicațiile server cheie care pot fi instalate și utilizate pe Windows Server 2016 Standard includ:

 • Microsoft SQL Server: Versiuni 2016, 2014 precum și 2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Operations Manager 2016 și Data Protection Manager 2016
 • Configuration Manager (Vers. 1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Project Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Server de integrare gazdă 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 și
 • BizTalk Server 2016

În plus, sunt acceptate și următoarele componente:

 • .NET Framework 4.6 și 3.5
 • Serviciul de transfer inteligent în fundal (BITS)
 • Criptarea unității BitLocker și deblocarea rețelei
 • BranchCache
 • Client pentru NFS
 • Cluster Failover
 • Gestionarea politicilor de grup
 • Windows PowerShell

Caracteristicile Windows Server pot fi instalate cu Server Manager (sau PowerShell).

NU este suportat în Standard Edition

 • Suport de monitorizare gazdă pentru Hyper-V
 • Replica de stocare
 • Rețele definite prin software (SDN)

De asemenea, următoarele componente nu sunt incluse în această ediție:

 • Storage Spaces Direct
 • Replica de stocare
 • Mașini virtuale ecranate
 • Stiva de rețea nouă (stivă de protocol)

Utilizarea Windows Server 2016 Standard cu Microsoft Azure Services

Odată cu versiunea Windows Server 2016, Microsoft leagă mai strâns sistemul de operare de serviciul cloud Azure. Acest lucru permite ca mai multe centre de date distribuite să fie conectate între ele în mod și mai fiabil și mai eficient - pentru servere și clustere de înaltă disponibilitate și de înaltă performanță - cu ajutorul funcțiilor Cloud Witness și RDS Connection Broker, printre altele.

Azure oferă avantajul unei infrastructuri hibride end-to-end, cu funcții uniforme pentru identități, securitate și administrare.

Cerințe minime de software și hardware pentru instalarea și operarea Windows Server 2016 Standard Edition

Pentru a asigura funcționarea în siguranță a Windows Server 2016 Standard Edition, hardware-ul utilizat trebuie să îndeplinească anumite cerințe minime enumerate mai jos. Alte cerințe depind de configurația sistemului sau de alte aplicații instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Memorie (RAM): 512 MB (Server Core și Server Nano) sau 2 GB pentru instalarea cu afișaj desktop
 • Partiție de sistem: 32 GB
 • Procesor: 64 de biți
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz
 • Placă grafică: 1.024 x 768 pixeli, suport Super VGA
 • Placă de rețea: 1 adaptor Ethernet cu un debit minim în gama gigabit 1x

Licențiere cu un pachet Windows Server 2016 Standard 16-Core

Acordarea licențelor pentru un server cu software utilizat, cum ar fi Windows Server 2016 Standard Edition, respectă reglementările valabile ale licențelor Microsoft. În principiu, aici este necesar cel puțin un pachet cu 16 nuclee, deoarece se aplică regulile enumerate mai jos.

Reglementări de bază privind licențele Microsoft pentru Windows Server 2016 Standard Edition

Odată cu lansarea versiunii Windows Server 2016, Microsoft și-a schimbat modelul de licențiere. Astfel, un server cu ediția Standard Edition poate fi licențiat practic doar pe baza hardware-ului fizic utilizat. Se aplică următoarele dispoziții:

 • O licență pentru un singur server acoperă întotdeauna 2 nuclee de procesare fizice.
 • În plus, se ia întotdeauna ca bază un număr minim de 8 nuclee pe procesor, chiar dacă hardware-ul utilizat are de fapt mai puțin de 8 nuclee.
 • În plus, se presupune că numărul minim de procesoare pentru fiecare server fizic este de 2.
 • Rezultă un număr minim de 16 nuclee, ceea ce corespunde unui pachet cu 16 nuclee.
 • În plus, un server cu mai mult de 16 nuclee poate fi licențiat cu pachete cu 2 nuclee pentru Windows Server 2016 Standard; acestea sunt disponibile și la Wiresoft ca software folosit.
 • În plus, toți clienții - fiecare utilizator sau fiecare dispozitiv final - care accesează Windows Server 2016 Standard trebuie să fie, de asemenea, dotați cu o licență de acces client (CAL). Aceste CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Windows Server 2016 sunt disponibile și la Wiresoft la un preț rezonabil ca software folosit.

Note suplimentare privind funcționarea Windows Server 2016 Standard

Instanțele Windows Server 2016 pot fi operate fie într-un mediu de sistem de operare fizic (1 instanță în execuție), fie într-un mediu de sistem de operare virtual (2 instanțe în execuție).

Pentru a beneficia de toate noile caracteristici din Windows Server 2016, Windows Server 2016 poate fi instalat și pe un computer virtual pe o gazdă existentă. Cu toate acestea, unele caracteristici funcționează cel mai bine pe o gazdă fizică Windows Server 2016 care rulează Hyper-V.

Întrebări frecvente despre software-ul folosit pentru Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition de la Wiresoft

Pachetul cu 16 nuclee pentru Windows Server 2016 Standard poate fi utilizat în general ca software uzat în același mod ca un nou pachet cu 16 nuclee - dacă acesta mai este oferit. Acest lucru se referă nu numai la faptul că, în general, software-ul nu se uzează, ci mai ales la faptul că software-ul folosit de la Wiresoft are aceleași funcționalități ca și o licență de server nouă sau neutilizată corespunzătoare. Mai jos găsiți răspunsuri la alte întrebări despre licențele de server Windows folosite.

Este permisă vânzarea, cumpărarea, precum și utilizarea de software folosit, cum ar fi Windows Server 2016 Standard Software?

Da: Cu software-ul folosit de la Wiresoft, puteți fi sigur că nu încălcați nicio lege relevantă atât atunci când cumpărați un pachet Windows Server 2016 Standard 16-core folosit, cât și atunci când îl utilizați în mod regulat. Acest lucru se datorează faptului că jurisprudența actuală permite nu numai comerțul cu software Microsoft utilizat, ci și utilizarea acestuia, atât timp cât provine din stocul de licențe al unei companii. Acest lucru a fost, de asemenea, confirmat de mai multe ori de diverse hotărâri judecătorești.

De unde provine software-ul Windows Server 2016 Standard 16-Core folosit?

Pachetele de 16 nuclee pentru Windows Server 2016 Standard oferite de Wiresoft provin de la companii care, de obicei, le-au achiziționat anterior, de multe ori le-au folosit efectiv și le-au vândut către Wiresoft din diverse motive (de exemplu, utilizarea la nivelul întregii companii a unei versiuni mai noi). Prin urmare, aceste pachete sunt întotdeauna oferite în magazinul Wiresoft ca software folosit, chiar dacă pot fi utilizate ca o licență nouă.

Există securitatea cumpărătorului și pentru Windows Server 2016 Standard?

Da: Indiferent dacă este vorba de pachetul Windows Server 2016 Standard 16-Core oferit sau de o altă ediție, toate programele Wiresoft folosite vă oferă aceleași avantaje și securitate ca și achiziționarea unui nou software de server. Prin urmare, aveți siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată a pachetului software după finalizarea procesului de plată, precum și prin activarea imediată a licenței cu o cheie de licență valabilă.

Are Wiresoft Used Software alte avantaje?

Da: Clienții care cumpără software Wiresoft folosit beneficiază în primul rând de prețul mai mic al acestuia, ceea ce oferă avantajul economic că firmele sau persoanele fizice își pot completa sau actualiza stocurile de software într-un mod mai economic decât prin achiziționarea de software nou comparabil. Prin urmare, software-ul Microsoft utilizat de la Wiresoft poate reduce și costurile de operare, deoarece oferă și securitate de audit datorită înregistrării complete a tuturor cumpărătorilor!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi folosit nu numai pachetul Windows Server 2016 Standard 16-Core, ci și pachetul 2-Core, cu ajutorul căruia puteți extinde în mod flexibil licențierea Windows Server-ului dumneavoastră. Iar dacă aveți o cerere mai mare de virtualizare, de exemplu, puteți obține și Windows Server 2016 Datacenter Edition sau cea mai recentă versiune 2019 a Windows Server. Portofoliul nostru larg de software folosit include, de asemenea, licențele de acces pentru clienți (CAL) necesare, precum și multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele Wiresoft menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea corectă a Windows Server 2016 Standard, folosiți sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii