Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Visio 2021 Professional - cea mai recentă versiune a versatilului software de vizualizare Microsoft Microsoft Visio 2021 este cea mai recentă versiune a software-ului profesional pentru vizualizarea unei game largi de procese și diagrame...
1.476,90 RON *
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Visio 2021 Standard - cea mai recentă versiune a aplicației practice Microsoft pentru crearea de diagrame și desene tehnice Microsoft Visio 2021 este cea mai recentă versiune a versatilului software de vizualizare care poate fi utilizat...
767,90 RON *

Visio 2021 Standard Edition acoperă deja toate cerințele companiilor mici și mijlocii pentru a crea vizualizări profesionale cu un conținut ridicat de informații în domeniile tipice de activitate - fie că este vorba de descrierea structurilor companiei, a fluxurilor de proces sau de planificarea spațiilor și a instalațiilor.

Ediția Professional Edition a Visio 2021, în special, oferă organizațiilor mai mari și mai multe opțiuni pentru crearea de diagrame, inclusiv utilizarea de date extinse. În plus, diferitele elemente pot fi, de asemenea, conectate la baze de date externe pentru a menține automat actualizate informațiile pe care le conțin. Cu ajutorul a numeroase șabloane - inclusiv diagrame UML și wireframe - Visio Professional poate fi folosit și pentru a descrie sistemele IT și structurile aplicațiilor.

Puteți achiziționa edițiile Visio 2021 Standard și Professional în magazinul de software Wiresoft imediat după lansarea oficială ca software folosit - astfel beneficiați de un preț mai mic în comparație cu software-ul nou disponibil.

Următoarea trecere în revistă prezintă cele mai importante funcționalități și caracteristici noi ale Visio 2021, precum și diferențele de ediție între Standard și Professional Edition. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați unul dintre membrii personalului nostru.

Noile caracteristici din Visio 2021 cunoscute până în prezent

MS Visio 2021 va afișa practic o vizualizare modernizată a biroului, de exemplu, cu file actualizate în panglică. În special, Visio 2021 se caracterizează printr-un suport îmbunătățit în continuare pentru colaborare, astfel încât mai multe persoane dintr-o echipă pot lucra în același timp la o diagramă; opțiuni extinse pentru gestionarea drepturilor de informare, asigurând astfel securitatea datelor utilizate și împiedicând divulgarea neautorizată a acestora.

În special în ediția Visio 2021 Professional Edition, utilizatorii vor avea probabil la dispoziție și următoarele caracteristici:

 • Noi șabloane pentru crearea de topologii de rețea și configurarea computerelor virtuale
 • Forme de infrastructură pentru Amazon Web Services (AWS)
 • Un nou conținut media bogat, cu o bibliotecă de imagini de arhivă, pictograme etc.
 • Noi forme de planificare a posturilor de lucru, inclusiv luarea în considerare a orientărilor actuale privind distanțarea spațială, precum și pentru vizualizarea scenelor de crimă
 • Diagrame wireframe pentru aplicații mobile

Pentru mai multe informații despre MS Visio 2021, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Forme, șabloane și diagrame - Cât de ușor este să vă orientați în Visio 2021

Noua versiune Visio 2021 pune din nou la dispoziția utilizatorilor o colecție extinsă de tipuri de diagrame pentru vizualizarea unei mari varietăți de modele structurale și procese, precum și pentru planuri etc. Multe dintre formele disponibile în Visio 2021 sunt conforme cu standardele industriale - adică conțin informații obligatorii care permit utilizarea ulterioară a diagramelor pentru implementarea concretă a informațiilor pe care le conțin.

Diagrame și șabloane

Pentru fiecare tip de diagramă conținută în Visio 2021, sunt disponibile diverse șabloane, pe care utilizatorul le poate personaliza în funcție de cerințele sale specifice. Visio 2021 oferă, de asemenea, o preselecție de diagrame generale, utilizate frecvent la început, cum ar fi diagramele organizaționale, pentru a permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid cu software-ul. Acest lucru permite crearea rapidă de diagrame tipice, cum ar fi diagramele de flux, fluxurile de lucru și liniile de timp, în conformitate cu standardul SDL (Specification and Description Language).

Forme și șabloane

Pentru editarea ulterioară a șabloanelor, sunt disponibile așa-numitele forme, elemente individuale cu care o diagramă poate fi completată în funcție de cerințele individuale. O colecție de forme pentru un anumit șablon se numește stencil în Microsoft Visio. Șablonul în sine nu este o formă de sine stătătoare.

Strict vorbind, un șablon conține doar forme principale, adică acestea sunt copiate doar atunci când sunt inserate într-o diagramă; originalul rămâne parte integrantă a șablonului. Acest proces de copiere poate fi repetat ori de câte ori se dorește.

O formă copiată poate fi editată ulterior de către utilizator în diagrama concretă. Există forme unidimensionale, bidimensionale și tridimensionale. Tipul de formă poate fi recunoscut după mânerele formei, care pot fi folosite pentru a-i schimba forma și dimensiunea. Unele forme sunt, de asemenea, "inteligente", adică se conectează automat între ele. Acesta este cazul diagramelor pentru planificarea spațială: formele individuale de pereți se conectează imediat, în loc ca limitele dintre ele să fie șterse manual de către utilizator.

Editarea formelor

Pentru a crea sau a clarifica relațiile dintre forme, acestea pot fi conectate pur și simplu cu linii. Pentru subliniere sau clarificare, liniile pot fi marcate în culori diferite, iar tipul de linie poate fi, de asemenea, setat - de exemplu, gros, subțire sau punctat.

Formele conținute în Visio 2021 Standard, precum și diagramele întregi, pot fi prelucrate grafic cu diverse instrumente de proiectare. Opțiunile tipice de proiectare includ ajustarea stilului, grosimii și culorii zonelor și liniilor formei - aici sunt disponibile multe culori de umplere, precum și gradienți de culoare, transparențe și modele; pentru a scoate în evidență o formă se pot folosi, de asemenea, efecte de umbră, luminoase, oglindă și 3D.

Același lucru este valabil și pentru textul care poate fi adăugat la o formă: Aceasta poate fi adaptată în mod individual în ceea ce privește tipografia, stilul, dimensiunea etc. Formele pot fi create fie direct de mână, fie cu ajutorul mouse-ului. Formele pot fi scrise direct de mână sau textul poate fi importat, de exemplu, dintr-o foaie de calcul Excel sau dintr-o bază de date externă, cum ar fi Exchange Server. În special Visio 2021 Professional Edition oferă opțiuni extinse în acest domeniu - și prin utilizarea unui server Microsoft SharePoint - care asigură, de asemenea, actualizarea automată a datelor sau a textului dintr-o diagramă - astfel, nu mai este necesară reeditarea sau adăugarea de diagrame complexe pentru a le actualiza.

Crearea propriilor forme principale

Formele principale conținute într-un șablon nu pot fi editate, ci doar copiate; cu toate acestea, este posibil să se salveze permanent o astfel de copie editată ca o nouă formă principală în "Favorite", astfel încât să fie disponibilă imediat pentru diagrame ulterioare.

Căutați forme

Bineînțeles, utilizatorii din Visio 2021 pot crea diagrame sau tipuri complet noi din formele individuale disponibile, în funcție de propriile idei. Funcția de căutare poate fi utilizată pentru a căuta formele principale corespunzătoare. Rezultatele găsite pentru un anumit termen de căutare sunt apoi afișate împreună cu numele formei sub care se află, astfel încât acestea să fie disponibile rapid.

Funcții exclusive ale ediției Visio 2021 Professional Edition pentru editarea diagramelor

Numai ediția Professional Edition a Visio 2021 are o serie de îmbunătățiri specifice ale funcțiilor sale, inclusiv opțiuni pentru legarea formelor la date sau surse de date externe:

 • Conectați în mod dinamic formele la surse externe, cum ar fi registrele de lucru Excel, bazele de date Access sau directoarele Exchange Server, precum și Microsoft SQL Server sau sursele de date OLEDB sau ODBC - actualizând automat datele legate de forme
 • Utilizarea de imagini externe, desene CAD și ClipArts sau instrumente de text și desen
 • Opțiunea individuală de a adăuga informații suplimentare la forme
 • Șabloane suplimentare pentru proiecte BPMN, flux de lucru SharePoint și Six Sigma

Prezentare generală a tipurilor de diagrame - Cumpărați MS Visio 2021

Cu varietatea de tipuri de diagrame conținute în Visio 2021, care au fost completate și de altele în noua versiune, cele care servesc la descrierea proceselor sunt cel mai frecvent reprezentate. Dar ele acoperă și multe alte domenii de aplicare.

Diagrame de flux

Diagramele de flux joacă acum un rol major în vizualizarea descrierilor moderne ale proceselor. Acestea sunt utilizate în principal pentru a marca fazele individuale; acest lucru este valabil nu numai pentru proiecte, ci și pentru procese sau proceduri concrete de afaceri, precum și tehnice. Pentru diagramele de procese încrucișate, Visio 2021 oferă diagrame de flux interfuncționale, care conțin, de asemenea, forme speciale, cum ar fi diagramele de procese de afaceri pentru vizualizarea proceselor operaționale, precum și diagramele IDEF0 și diagramele BPMN ca forme speciale, așa cum sunt utilizate în special în informatica de afaceri. Această categorie include, de asemenea, diagrame cronologice, care pot fi utilizate, de exemplu, pentru a descrie cursul proceselor de afaceri. În plus, diagramele de flux ale proceselor sunt utilizate în principal pentru a reprezenta procesele chimice și industriale, inclusiv echipamentele utilizate.

Alte tipuri de diagrame utilizate frecvent - Cumpărați Visio 2021

De asemenea, în organizații și companii se folosesc frecvent organigramele pentru a ilustra structurile și ierarhiile, precum și diagramele de secvență, diagramele de comunicare și diagramele de activitate, în care participanții și interacțiunile sunt înregistrate sub anumite aspecte. În acest scop, diagramele de stare reprezintă faze, cum ar fi ciclul de viață al produsului, în timp ce diagramele de caz sau de utilizare ilustrează aceste procese în cadrul proiectelor de dezvoltare.

Mai ales în cazul planificării structurilor arhitecturale - fie că este vorba de planificarea spațiului sau de procesele informaționale - Visio 2021 oferă atât planuri de etaj, cât și planuri de clădiri, care pot fi utilizate și pentru planificarea infrastructurilor, cum ar fi circuitele electrice (conforme cu IEEE), precum și conductele etc., în timp ce diagramele IT sunt utilizate pentru a ilustra funcțiile și rolurile directoarelor active, dar și ale bazelor de date etc.

Diagrame exclusive din Visio 2021 Professional Edition

Visio 2021 Professional Edition conține în special două tipuri suplimentare de diagrame care sunt deosebit de importante pentru planificarea comunicării IT:

 • Diagramele UML vizualizează relațiile și componentele în porturi și interfețele în special. Limbajul de modelare grafică UML - Unified Modelling Language - este utilizat pentru a descrie și documenta componentele software, precum și specificațiile și proiectele. Astfel, o diagramă de clasă UML poate fi utilizată pentru a crea o vedere statică a unui sistem, inclusiv relațiile dintre obiectele individuale, spre deosebire de o diagramă de componente UML, care ilustrează relațiile dintre componente, precum și structura unui cod. La rândul lor, diagramele de implementare UML reprezintă configurațiile elementelor hardware și software, în timp ce diagramele de secvență UML pot ilustra interacțiunile dintre actorii și obiectele implicate.
 • Pe de altă parte,diagramele de notație a baz elor dedate , ca tip separat, pot fi utilizate pentru a crea un model grafic al unei baze de date (Entity Relationship Model sau ERM).

Cumpărați Visio 2021 Editions Standard și Professional de la Wiresoft ca software folosit de Microsoft

Noile ediții Standard și Professional de Visio 2021 sunt deja disponibile la Wiresoft ca software folosit. Beneficiați de aceste avantaje:

 • Comercializarea și utilizarea software-ului utilizat de Microsoft, cum ar fi Visio 2021 Edition, este legală, deoarece este permisă de lege.
 • Atunci când achiziționați Visio 2021 Edition de la Wiresoft, achiziționați un software Microsoft original, complet funcțional - și nu o versiune de testare care poate fi utilizată doar pentru o perioadă limitată de timp sau pentru o perioadă limitată de timp.
 • Descrierea unui Microsoft Visio 2021 Edition de către Wiresoft ca "software folosit" nu implică nicio restricție privind funcționalitatea acestui software Visio.
 • Software-ul folosit al unei ediții Visio 2021 - cumpărați standard sau cumpărați profesional - a fost, de asemenea, testat de Wiresoft pentru o utilizare completă înainte de revânzare.
 • Când cumpărați software folosit de la Wiresoft, cumpărați întotdeauna un produs legal și original Microsoft Visio 2021.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre o ediție de Microsoft Visio 2021 sau alte programe Microsoft folosite, contactați-ne prin chat, telefon sau e-mail.