Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10448
 • D86-05942
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
691,90 RON * 767,90 RON * (9,9% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Microsoft Visio 2021 este cea mai recentă versiune a versatilului software de vizualizare care poate fi utilizat pentru a crea un număr mare de procese tehnice, precum și procese de afaceri și planuri de ansamblu și de instalații într-o mare varietate de domenii, inclusiv vizualizarea datelor sub formă de diagrame. În acest scop, ediția MS Visio 2021 Standard oferă posibilități suplimentare cu instrumente optimizate și forme suplimentare. Atunci când se utilizează Microsoft Azure Active Directory sau Exchange Server, datele pot fi, de exemplu, importate în forme prin intermediul acestora sau dintr-un tabel Excel.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - cea mai recentă versiune a aplicației practice Microsoft pentru crearea de diagrame și desene tehnice

Microsoft Visio 2021 este cea mai recentă versiune a versatilului software de vizualizare care poate fi utilizat pentru a crea un număr mare de procese tehnice, precum și procese de afaceri și diagrame de ansamblu și de instalații într-o mare varietate de domenii, inclusiv vizualizarea datelor sub formă de diagrame. În acest scop, MS Visio 2021 Standard Edition oferă posibilități suplimentare cu instrumente optimizate și forme suplimentare. Atunci când se utilizează Microsoft Azure Active Directory sau Exchange Server, datele pot fi, de exemplu, importate în forme prin intermediul acestuia sau dintr-un tabel Excel.

Chiar și începătorii se descurcă rapid cu Visio 2021 Standard, deoarece interfața de birou este similară cu alte programe MS Office și, prin urmare, pare familiară - pot folosi intuitiv instrumentele și funcțiile existente pentru a prezenta date și proiecte în mod informativ și pentru a le utiliza pentru comunicarea în cadrul echipei. Visio 2021 Standard poate fi utilizat și pe dispozitive cu suport tactil - fie cu un stilou digital, fie cu degetul.

Visio Standard Edition 2021 este ideal pentru companiile mici și mijlocii, precum și pentru lucrătorii independenți care doresc să creeze vizualizări profesionale la un nivel înalt în domeniul lor de activitate.  În acest scop, Visio conține, de exemplu, diagrame de flux pentru reprezentarea fluxurilor de lucru interfuncționale, planificări care afișează termene și calendare, diagrame Gantt și PERT, precum și diagrame de rețea simple, planuri arhitecturale pentru planificarea birourilor și o varietate de diagrame organizaționale care sunt utilizate în mod obișnuit în vizualizarea proceselor de afaceri în companii: în domenii precum marketingul, brainstormingul, analiza structurii erorilor și auditurile. Există, de asemenea, multe diagrame multifuncționale din care puteți alege.

Cel mai probabil, Microsoft va majora prețurile pentru noile versiuni de software, cum ar fi MS Visio 2021 Standard, precum și pentru multe alte aplicații noi, dar acestea vor continua să fie disponibile pentru cumpărare. La Wiresoft, Visio 2021 Standard este deja disponibil pentru a fi achiziționat ca software folosit sub forma unei singure licențe - și la un preț semnificativ mai mic în comparație cu noul produs - pur și simplu contactați echipa noastră pentru mai multe informații și aflați imediat când Visio 2021 va fi disponibil pentru a fi descărcat.

În magazinul online Wiresoft Software veți găsi și multe alte aplicații Microsoft ca software folosit la prețuri avantajoase, de exemplu, și programele compatibile cu Visio 2021 Standard. În următoarea prezentare generală veți găsi informații despre inovațiile și optimizările cunoscute ale noului MS Visio 2021 Standard Edition, precum și despre funcțiile și caracteristicile tipice.

Inovații cunoscute anterior ale Visio 2021 Standard Edition

MS Visio 2021 Standard Edition va conține probabil unele inovații și îmbunătățiri. În acest sens, Microsoft a anunțat următoarele:

 • Vizualizarea desktopului a fost modernizată în continuare, ceea ce se poate observa în filele actualizate din panglică.
 • Visio 2021 Standard oferă, de asemenea, actualizări pentru diferitele forme, șabloane și stiluri.
 • De asemenea, se spune că Visio Standard 2021 oferă opțiuni extinse de gestionare a drepturilor de informare pentru a asigura protecția datelor.
 • Sunt disponibile noi șabloane pentru crearea de diagrame Azure pentru a sprijini utilizatorii în reprezentarea diferitelor topologii și configurații.
 • Se așteaptă, de asemenea, îmbunătățiri în ceea ce privește conținutul media bogat, cum ar fi imaginile de arhivă și pictogramele care pot fi utilizate pentru diagramele Visio.

Aflați mai multe detalii despre MS Visio Standard 2021 Edition - de îndată ce acestea sunt cunoscute - de la un reprezentant Wiresoft.

Utilizați gama largă de diagrame din MS Visio 2021 Standard - sau creați propriile forme

MS Visio 2021 Standard pune la dispoziția utilizatorilor o colecție extinsă de tipuri de diagrame care pot fi utilizate pentru a vizualiza o mare varietate de procese și structuri. Pentru a facilita găsirea diagramelor potrivite pentru un anumit domeniu de aplicare, acestea sunt împărțite tematic în așa-numitele șabloane, care la rândul lor conțin formele individuale sau formele de diagrame. În ediția Standard Edition, de exemplu, pot fi create și diagrame de rețea simple. Multe dintre formele disponibile în Visio sunt conforme cu standardele industriale, ceea ce înseamnă că acestea conțin informații obligatorii și, prin urmare, sunt disponibile și pentru utilizarea ulterioară a informațiilor pe care le conțin.

Editarea ușoară a formelor

Formele pot fi apoi completate după cum este necesar, de exemplu, cu text propriu - în acest caz, câmpurile individuale pot fi descrise direct sau datele pot fi importate direct, de exemplu, prin conectarea lor la un tabel Excel sau - dacă este disponibil - la o bază de date Exchange. De asemenea, este posibilă importarea prin intermediul serviciilor MS SharePoint sau OneDrive.

Crearea propriilor forme

Pe lângă formele optimizate pentru reprezentarea structurilor și proceselor specifice, Visio 2021 oferă, de asemenea, o selecție de diagrame practice de început general, care permit un start rapid în domenii frecvent solicitate, cum ar fi diagramele organizaționale, de asemenea în conformitate cu standardul SDL (Specification and Description Language), și în brainstorming, de exemplu, pentru a crea diagrame de flux, fluxuri de lucru și linii de timp. De asemenea, sunt disponibile sfaturi practice, care sunt deosebit de utile pentru începători.

În Vision 2019 Standard, utilizatorii pot utiliza aceste forme generale, precum și formele specifice pentru a-și crea propriile forme personalizate și pentru a le salva permanent ca noi forme principale în "Favorite" pentru utilizare repetată. În plus, formele conținute în Visio 2019 Standard pot fi adaptate sau completate grafic în funcție de cerințele suplimentare: de exemplu, conținuturile sau componentele individuale pot fi evidențiate mai puternic cu diferite instrumente, iar diagrama completă poate fi editată. Sunt disponibile instrumente și opțiuni, de exemplu: Formatarea și culoarea textului pot fi modificate și rotite; grosimea, stilul și culoarea liniilor din diagrame pot fi, de asemenea, modificate. În plus, este disponibilă o paletă de culori de umplere, gradienți, transparențe și modele, precum și efecte de umbră, luminescență, reflexie și 3D pentru a evidenția anumite zone, care pot fi utile pentru înțelegerea prezentărilor și rapoartelor.

Scurtă prezentare a tipurilor de diagrame din MS Visio 2021 Standard

Visio 2021 Standard conține din nou adăugiri la unele tipuri de diagrame, ceea ce extinde și mai mult gama de aplicații. Cele mai frecvent utilizate forme și forme includ acele diagrame care descriu procese:

 • Diagrame de flux - acestea pot fi utilizate pentru a vizualiza fazele individuale ale proceselor din cadrul proiectelor, precum și procedurile tehnice; acestea includ, de asemenea, diagrame de tip swimlane, care pot fi utilizate pentru a atribui etape individuale de lucru diferitelor echipe.
 • Diagramele de flux interfuncționale sunt un caz special; formele tipice sunt diagramele IDEF0, care sunt utilizate pentru a modela deciziile sistemului și ale companiei, sau diagramele BPMN, care sunt utilizate în informatica de afaceri și în gestionarea proceselor.
 • Diagramele de flux ale procesului sunt utilizate în principal pentru a reprezenta procesele chimice și industriale, acestea luând în considerare și echipamentele utilizate în proces.
 • Diagramele proceselor de afaceri pot ilustra multe procese operaționale - chiar și cele de natură complexă.
 • Diagramele cronologice documentează succesiunea evoluțiilor, de exemplu în cadrul proceselor de afaceri.

În plus, Visio Standard 2021 oferă următoarele tipuri de diagrame:

 • Organigramele clarifică structurile din organizații, precum și ierarhiile și dependențele.
 • Diagramele de secvență vizualizează actorii sau obiectele participante la anumite interacțiuni, precum și evenimentele respective.
 • Diagramele de activitate descriu acțiunile sau metodele actorilor.
 • Diagramele de stare ilustrează succesiunea de faze prin care trece un obiect, de exemplu, ciclul de viață al unui produs.
 • Diagramele decaz sau decazuri de utilizare descriu fazele individuale ale proiectelor de dezvoltare.
 • Diagramele de comunicare ilustrează interacțiunile dintre elementele unui sistem.
 • diagramele cu bare 3D pot arăta vânzările, creșterea profitului sau alți indicatori de performanță.
 • Planurile de etaj, precum și planurile de construcție ca o variantă a acestora, vizualizează structurarea spațiilor arhitecturale și a planurilor de etaj; ele descriu, de asemenea, infrastructurile, de exemplu, cum ar fi descrierile tehnice ale circuitelor (de asemenea, în conformitate cu conformitatea IEEE), instalațiile, conductele și sistemele, așa cum este necesar și pentru planificarea spațiului.
 • DiagrameleIT clarifică rețelele de procese, funcții și roluri, cum ar fi cele din Active Directorys, dar și cele de baze de date; diagramele ITIL (Information Technology Infrastructure Library) intră, de asemenea, în această categorie.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio 2021 Standard

Se așteaptă ca MS Visio 2021 Standard Edition să fie disponibil atât într-o versiune pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți și poate fi utilizat doar împreună cu Windows 10 sau 11 și Windows Server 2019. Pentru cele mai recente detalii, vă rugăm să contactați direct echipa Wiresoft - prin e-mail, telefon sau chat. Puteți găsi detalii privind cerințele minime individuale în următoarea prezentare generală:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Procesor: 1,6 GHz, dual core
 • Memorie: 4 GB RAM (64 de biți) sau 2 GB RAM (32 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4,0 GB
 • Rezoluție afișaj/ecran: 1.280 x 768
 • Grafică: Placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
 • Se preconizează că utilizarea funcțiilor pentru utilizarea în cloud a fișierelor Visio va necesita din nou un cont Microsoft OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint Services

Cumpărați Microsoft Visio 2021 Standard ca software folosit în magazinul Wiresoft Software Shop

Actuala ediție MS Visio Standard 2021 Edition este deja oferită în magazinul de software Wiresoft ca licență unică folosită - este disponibilă pentru descărcare după data oficială de lansare. Ca software folosit, prețul său este mai mic decât cel al unui software Visio Standard 2021 nou corespunzător. La Wiresoft, beneficiați de următoarele avantaje atunci când cumpărați software folosit:

 • Atunci când cumpărați Microsoft Visio 2021 Standard din magazinul Wiresoft, primiți o licență unică originală care a fost achiziționată anterior de o companie europeană și vândută către Wiresoft. În cazul revânzării, licența MS Visio 2021 Standard oferită este marcată ca fiind folosită, fără ca "folosit" să implice vreo restricție asupra funcționalității software-ului Visio sau să însemne că această licență a fost deja utilizată efectiv.
 • Aplicația MS Visio 2021 Standard oferită, precum și toate celelalte licențe Microsoft second-hand oferite spre vânzare de Wiresoft nu sunt nici versiuni de test cu utilizare limitată sau cu durată limitată și nici nu conțin o cheie de licență activată, ci este un produs software autorizat după achiziție doar pentru dumneavoastră.
 • În cazul în care primul cumpărător a instalat și activat deja software-ul MS Visio 2021 Standard în cauză, atunci acesta a fost din nou șters atunci când a fost vândut către Wiresoft, astfel încât licența software corespunzătoare este din nou disponibilă 100% gratuit.
 • Toate licențele uzate achiziționate de Wiresoft și oferite pentru revânzare, cum ar fi acest software MS Visio Standard 2021, au fost, de asemenea, verificate de noi pentru utilizarea lor completă înainte de vânzare.
 • Baza legală pentru revânzarea de software Microsoft Visio 2021 Standard folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea și cumpărarea, precum și utilizarea de software folosit.
 • După finalizarea cu succes a achiziției, aplicația MS Visio 2021 Standard vă este disponibilă direct prin intermediul Electronic Software Delivery (ESD).
 • Atunci când achiziționați o licență folosită, cum ar fi ediția Standard a Visio 2021 cu Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați întotdeauna un produs Microsoft legal și original.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea de Microsoft Visio 2021 Standard ca software folosit sau orice altă ediție de MS Visio 2021, precum și versiuni mai vechi de MS Visio sau alte software Microsoft, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii