Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10131
 • 077-07233
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
246,90 RON * 272,90 RON * (9,53% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Access 2019 este un sistem puternic de gestionare a bazelor de date care poate fi utilizat pentru a crea și gestiona baze de date complexe în funcție de cerințele individuale. Nu numai fișierele , XML și dBASE pot fi utilizate ca surse de date, ci și conținutul documentelor PDF și al e-mailurilor. Acestea sunt importate prin intermediul formularelor corespunzătoare și apoi evaluate de sarcinile definite prin intermediul macrourilor și filtrelor. MS poate procesa, de asemenea, șiruri mari de numere, care sunt frecvente în calculele profesionale. De asemenea, 2019 informează utilizatorul cu rapoarte configurabile individual despre toate detaliile importante și îl ține astfel la curent în permanență, fie că este vorba de afaceri sau de scopuri private. Excel Access Access

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT ACCESS 2019"

MS Access 2019 program independent

Microsoft Access 2019 este un sistem puternic de gestionare a bazelor de date care poate fi utilizat pentru a crea și gestiona baze de date complexe în funcție de cerințele individuale. Nu numai fișierele Excel, XML și dBASE pot servi ca surse de date, ci și conținutul documentelor PDF și al e-mailurilor pot fi utilizate în acest scop. Acestea sunt importate prin intermediul formularelor corespunzătoare și apoi evaluate de sarcinile definite prin intermediul macrourilor și filtrelor. MS Access poate, de asemenea, procesa aici șiruri mari de numere, deoarece acestea sunt frecvente în contextul calculelor profesionale. De asemenea, Access 2019 informează utilizatorul cu privire la toate detaliile importante prin rapoarte configurabile individual, menținându-l astfel la curent în orice moment, fie că este vorba de afaceri sau de scopuri private.

Pentru lucrul în colaborare pe o bază de date, Access 2019 oferă, de asemenea, o gestionare cuprinzătoare a drepturilor de acces individuale, atât pentru vizualizare, cât și pentru utilizarea acestora. Astfel, a făcut posibilă o muncă eficientă în cadrul proiectului. Opțional, pe lângă stocarea locală a datelor, există și alternativa de a le stoca în mod centralizat și, în același timp, securizat în cloud pentru a oferi acces prin intermediul internetului.

Programul Microsoft Access 2019 este de obicei parte integrantă a unui pachet Office și, prin urmare, nu este de obicei disponibil în mod individual - dar la Wiresoft îl puteți cumpăra ca program de sine stătător și, în plus, la un preț deosebit de mic.

Noi caracteristici în Access 2019

Odată cu achiziționarea Access 2019 veți primi cea mai recentă versiune a acestui program cuprinzător Office, care are multe îmbunătățiri în detaliu, precum și funcții complet noi, în plus față de caracteristicile obișnuite.

Vizualizarea datelor Access cu noi tipuri de diagrame

În Access 2019, sunt disponibile 11 noi tipuri de diagrame pentru a vizualiza clar datele în formulare și rapoarte. De asemenea, câmpurile individuale pot fi adaptate cu ușurință la dimensiunile unei diagrame, iar modificările pot fi afișate imediat în previzualizare. De asemenea, este posibil să se creeze diagrame interactive, de exemplu prin selectarea unui câmp de categorie diferită într-un formular sau filtru de raport. Următoarele tipuri de diagrame se numără printre cele disponibile în Access 2019:

 • Diagrama liniară: acest tip afișează toate categoriile distribuite uniform de-a lungul axei orizontale x și toate valorile distribuite uniform de-a lungul axei verticale y.
 • Diagramă pe coloane: afișează categoriile de-a lungul axei orizontale (axa x sau axa proprietăților) și valorile de-a lungul axei verticale (axa y sau valorile proprietăților).
 • Diagramă cu bare: Aici, categoriile sunt dispuse de-a lungul axei y sau valorile de-a lungul axei x, cu pozițiile dimensiunilor "Axis" și "Values" inversate.
 • Diagramă cu plăcintă: În acest tip de diagramă, categoriile sunt afișate ca segmente individuale ale unui cerc, iar valorile datelor sunt afișate ca procent din valoarea totală (cercul complet).
 • Diagramă compusă: combină două sau mai multe tipuri de diagrame pentru a vizualiza relațiile dintre diferite date, de exemplu, ca o diagramă cu coloane și o diagramă cu linii.

Suport pentru tipul de date "Big Number" (BIGINT)

Cu tipul de date BIGINT - "Big Number" - acum se pot calcula și numere mari, acesta stochează astfel o valoare numerică nemonetară, care este adăugată într-o tabelă Access ca un câmp sau este importată și prin corelarea cu o bază de date de tip corespunzător (de exemplu, SQL server).Tipul de date "Big Number" oferă astfel, cu opt octeți, un interval mult mai mare (de la -2^63 la 2^63-1) pentru calcule decât tipul de date "Number" cu patru octeți (de la -2^31 la 2^31-1). Trebuie remarcat faptul că activarea tipului de date BIGINT face ca o bază de date Access să fie incompatibilă cu versiunile anterioare de Access.

Sortarea simplă a fișelor de proprietate

Anterior, găsirea unei anumite proprietăți printre multe altele din fereastra Proprietăți era adesea o problemă, în special atunci când acestea erau conținute în formulare și rapoarte răspândite în mai multe file. În Access 2019, toate proprietățile pot fi acum afișate în ordine alfabetică, făcând clic pe funcția de sortare, ceea ce face ca căutarea să fie deosebit de ușoară și, în același timp, rapidă. Cu al doilea clic, toate proprietățile sunt afișate din nou în setările implicite.

Proprietate nouă "Denumire denumire" în controale

Proprietatea "Nume de desemnare", disponibilă de curând în Access 2019, facilitează mult introducerea numelui unui control pentru a-i atribui un control de desemnare. Această abilitate de a asocia un nume de denumire cu un control îmbunătățește, de asemenea, accesibilitatea, deoarece acestea pot fi acum recunoscute și specificate de tehnologiile asistive.

Repetarea optimizată a unei conexiuni ODBC

Conexiunile dintre o bază de date Microsoft Access și o sursă de date externă, cum ar fi Microsoft SQL Server, care utilizează protocolul Open Database Connectivity (ODBC), puteau fi restabilite anterior numai dacă baza de date Access era întreruptă prin închiderea mai întâi a bazei de date Access, deoarece Access în versiunile mai vechi nu încerca să restabilească conexiunea ștearsă la sursa de date externă.

Access 2019 oferă o soluție îmbunătățită în acest caz, afișând mai întâi un mesaj de eroare cu o descriere a erorii. Apoi, Access încearcă automat să se reconecteze la sursa de date ori de câte ori se efectuează o operațiune care reutilizează astfel de date sau obiecte care necesită o conexiune ODBC. Prin urmare, închiderea și redeschiderea Access nu mai este acum strict necesară.

Îmbunătățiri ale accesibilității în Access 2019

Accesibilitatea a fost, de asemenea, îmbunătățită în mod semnificativ în noua versiune, pentru a o face mai accesibilă pentru cât mai mulți utilizatori posibil. Multe dintre aceste îmbunătățiri au fost realizate prin optimizarea în detaliu a funcțiilor individuale specifice Access, dar și a unor caracteristici mai generale pentru a face ca lucrul cu Access să fie cât mai eficient posibil, acest lucru fiind realizat în special prin îmbunătățiri la ieșirea vocală și prin integrarea optimizată a tehnologiei de asistență.

Optimizarea funcțiilor de ieșire a vorbirii

Acum, funcția Speech Output recunoaște controale suplimentare care sunt apelate în formulare, rapoarte și fișe de date:

 • A fost simplificată citirea numelor de coloane din tabele și din fișele de date ale interogărilor și formularelor, utilizând ieșirea vocală.
 • Statutul extins sau redus al câmpurilor de căutare și al căsuțelor combo este, de asemenea, recunoscut și poate fi citit.
 • Rândurile "Lookup field" sau "combo box" pot fi acum recunoscute și citite și pentru mai multe coloane.
 • Într-o casetă de dialog, numele grupurilor de opțiuni cu statutul "selectat" sau "dezactivat" sunt acum recunoscute și citite.
 • Într-o fișă tehnică, simbolul săgeții unui filtru pentru o coloană poate fi, de asemenea, recunoscut și citit.
 • A fost îmbunătățită comentarea controalelor dintr-o anumită secțiune a formularului.
 • În modul de scanare, a fost îmbunătățită navigarea făcând clic la stânga sau la dreapta pentru a ajunge la un buton radio; apăsarea barei de spațiu permite comutarea acestuia.

Îmbunătățiri la utilizarea modului de contrast ridicat în Access 2019

 • Butonul Filter (Filtru) apare în bara de navigare a unei înregistrări sau a unui formular.
 • În caseta de dialog Manage Data Tasks (Gestionare sarcini de date), fila External Data (Date externe) afișează importurile salvate.
 • Antetele coloanelor și butoanele de comandă sunt acum afișate în fișele de date.

Alte îmbunătățiri ale accesibilității în Access 2019

Utilizarea comenzilor rapide de la tastatură atunci când lucrați cu bazele de date Access nu numai că vă ajută să lucrați mai eficient. În special pentru utilizatorii cu vedere sau mobilitate limitată, acestea reprezintă un mare ajutor și o alternativă indispensabilă la lucrul cu mouse-ul. Executarea acțiunilor individuale înAccess 2019 este completată și mai mult prin utilizarea unor noi comenzi rapide de la tastatură:

 • Combinația de taste alt + H creează un tabel.
 • Dacă faceți clic pe Q, se deschide filtrul unei coloane de tabel.
 • Combinația de taste FD deschide caseta de dialog Find and Replace (Căutare și înlocuire).
 • Făcând clic pe combinația de taste shift + F6, se derulează prin toate secțiunile într-un formular pop-up.
 • Editarea unui nou element de listă de valori este mai ușoară: Pentru a face acest lucru, Expertul de căutare creează trei tipuri diferite de liste din care puteți alege: un câmp de căutare, un câmp de listă de valori sau un câmp cu mai multe valori.
 • Combinația de taste ctrl + E deschide caseta de dialog Edit List Items (Editare elemente din listă).

fișierele dBASE sunt din nou acceptate

Access 2019 suportă din nou fișierele de tip .dbf, acestea putând fi acum reimportate, legate sau exportate.

Îmbunătățiri aduse expertului "Spune-mi"

Access2019 adaugă, de asemenea, posibilitatea de a obține sugestii din Access cu privire la sarcini sau interogări specifice. Prin introducerea termenilor corespunzători în câmpul "Tell Me" din panglica de sus, se afișează opțiunile corespunzătoare. Întrebările simple primesc răspuns direct în fereastră; pentru întrebări mai complexe, "Spune-mi" sugerează acele ajutoare care corespund cel mai bine termenului de căutare.

Cerințe de sistem pentru Access 2019

Access 2019 este disponibil atât în versiune pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți. Prin urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite.

 • Sistem de operare: Windows 10 (Enterprise, Home, Pro), Windows Server 2019
 • Procesor: min. 1,6 GHz
 • RAM: min. 2 GB (32 Bit), 4 GB (64 Bit)
 • Grafică: min. 1280 x 768, DirectX 9 cu WDDM 2.0
 • Compatibil cu: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Limbi disponibile: Daneză, engleză, franceză, germană, italiană, poloneză, spaniolă, altele la cerere

Access 2019 cumpăra ieftin ca Office program unic de la Wiresoft

MS Access este, de obicei, parte integrantă a suitelor Microsoft Office și, prin urmare, nu este ușor de procurat individual ca versiune de achiziție. La Wiresoft puteți cumpăra MS Access 2019 ca un program independent - spre deosebire de mulți alți comercianți de software - și la un preț deosebit de scăzut!

Un alt mare avantaj: la achiziționarea acestei licențe pentru un singur utilizator, nu trebuie să vă luați un angajament de abonament pe termen lung și, de obicei, costisitor, și nici nu trebuie să acceptați o restricție de timp pentru utilizare. Prin urmare, merită cu siguranță să cumpărați Access 2019 ca un singur program de la Wiresoft, deoarece nu va trebui să descărcați ulterior actualizări plătite.

Licența Access pentru un singur utilizator oferită este identică din punct de vedere al funcționalității cu versiunea inclusă în Office Suite 2019. Astfel, nu doar companiile mici, ci și liber-profesioniștii au posibilitatea de a beneficia de toate avantajele noului Access 2019 - și de a economisi bani.

Pe lângă Access 2019, puteți cumpăra nu numai versiuni anterioare mai vechi ale acestuia, ci și multe alte licențe de software Microsoft în magazinul de software Wiresoft la un preț special. Acestea sunt întotdeauna produse originale Microsoft. De obicei, acestea făceau parte dintr-o licență de volum de la o companie sau drepturile de utilizare au fost eliberate odată cu revânzarea. Cu toate acestea, acest lucru nu limitează capacitatea de utilizare a acestora și nici nu vă face, în calitate de cumpărător, să intrați într-o zonă gri din punct de vedere juridic. Deoarece odată cu achiziționarea de către Wiresoft, software-ul instalat anterior, inclusiv licența, a fost șters, astfel încât acesta este din nou liber și utilizabil de către un nou utilizator. În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft oferă toate produsele Microsoft exclusiv ca versiuni complete pure, care sunt, prin urmare, nelimitate și 100% utilizabile.

Dacă aveți întrebări despre Access 2019 sau despre orice alt program Office, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat și beneficiați de sfaturile noastre de specialitate.

Alte linkuri către "MICROSOFT ACCESS 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT ACCESS 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii