Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2019

MICROSOFT ACCESS 2019

369,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10131
 • 077-07233
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Program de sine stătător MS Access 2019 Microsoft Access 2019 este un sistem puternic de...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT ACCESS 2019"

Program de sine stătător MS Access 2019

Microsoft Access 2019 este un sistem puternic de gestionare a bazelor de date care poate fi utilizat pentru a crea și gestiona baze de date complexe în funcție de cerințele individuale. Nu numai fișierele Excel, XML și dBASE pot fi utilizate ca surse de date, ci și conținutul documentelor PDF și al e-mailurilor. Acestea sunt importate prin intermediul formularelor corespunzătoare și apoi evaluate de sarcinile definite prin intermediul macrocomenzilor și filtrelor. MS Access poate, de asemenea, procesa șiruri mari de numere, care sunt frecvente în calculele profesionale. De asemenea, Access 2019 informează utilizatorul cu privire la toate detaliile importante prin rapoarte configurabile individual, menținându-l astfel la curent în orice moment, fie că este vorba de afaceri sau de scopuri private.

Pentru lucrul în colaborare pe o bază de date, Access 2019 oferă, de asemenea, o gestionare cuprinzătoare a drepturilor de acces individuale, atât pentru vizualizare, cât și pentru utilizarea acestora. Acest lucru a făcut posibilă desfășurarea eficientă a proiectelor. Opțional, pe lângă stocarea locală a datelor, există și alternativa de a le stoca în mod centralizat și, în același timp, securizat în cloud pentru a oferi acces prin intermediul internetului.

Programul Microsoft Access 2019 este, în mod normal, parte integrantă a unui pachet Office și, prin urmare, nu este disponibil în mod individual - la Wiresoft, însă, îl puteți cumpăra ca program de sine stătător și la un preț deosebit de avantajos.

Inovații în domeniul accesului 2019

Odată cu achiziționarea Access 2019 veți primi versiunea actuală a acestui program de birou complet, care are multe îmbunătățiri în detaliu, precum și funcții complet noi, pe lângă caracteristicile obișnuite.

Vizualizarea datelor Access cu noi tipuri de diagrame

În Access 2019, sunt disponibile 11 noi tipuri de diagrame pentru vizualizarea datelor în formulare și rapoarte. De asemenea, câmpurile individuale pot fi adaptate cu ușurință la dimensiunile unei diagrame, iar modificările pot fi afișate imediat în previzualizare. De asemenea, este posibil să se creeze diagrame interactive, de exemplu prin selectarea unui câmp de categorie diferită într-un formular sau filtru de raport. Următoarele tipuri de diagrame sunt disponibile în Access 2019, printre altele:

 • Diagrama liniară: Acest tip afișează toate categoriile distribuite uniform de-a lungul axei orizontale x și toate valorile de-a lungul axei verticale y.
 • Diagramă cu bare: Afișează categoriile de-a lungul axei orizontale (axa x sau axa proprietății) și valorile de-a lungul axei verticale (axa y sau valorile proprietății).
 • Diagramă cu bare: Aici, categoriile sunt dispuse de-a lungul axei y, iar valorile de-a lungul axei x, cu pozițiile dimensiunilor "axis" și "values" inversate.
 • Diagramă cu plăcintă: În acest tip de diagramă, categoriile sunt afișate ca segmente individuale ale unui cerc, iar valorile datelor sunt afișate ca procent din valoarea totală (cercul complet).
 • Diagramă compusă: Aici două sau mai multe tipuri de diagrame sunt combinate pentru a vizualiza relațiile dintre diferite date, de exemplu, o diagramă cu coloane și o diagramă cu linii.

Suport pentru tipul de date "Big Number" (BIGINT)

Cu tipul de date BIGINT - "Big Number" - este acum posibil să se calculeze numere mari. Acesta stochează o valoare numerică nemonetară care este adăugată la o tabelă Access ca un câmp sau importată prin conectarea la o bază de date de tipul corespunzător (de exemplu, SQL server). Cu opt octeți, tipul de date "Big Number" oferă un interval mult mai mare (de la -2^63 la 2^63-1) pentru calcule decât tipul de date "Number" cu patru octeți (de la -2^31 la 2^31-1). Trebuie remarcat faptul că, prin activarea tipului de date BIGINT, o bază de date Access nu mai este compatibilă cu versiunile anterioare de Access.

Sortarea simplă a fișelor de proprietate

Anterior, găsirea unei anumite proprietăți printre multe altele din foaia de proprietăți era adesea o problemă, mai ales dacă acestea erau conținute în formulare și rapoarte răspândite în mai multe file. În Access 2019, toate proprietățile pot fi acum afișate în ordine alfabetică, făcând clic pe funcția de sortare, ceea ce face ca căutarea să fie deosebit de ușoară și, în același timp, rapidă. Cu al doilea clic, toate proprietățile sunt afișate din nou în setările implicite.

Proprietate nouă "Denumirea denumirii" în controale

Proprietatea "Nume de desemnare", care este disponibilă de curând în Access 2019, facilitează mult introducerea numelui unui control pentru a-i atribui un control de desemnare. Această capacitate de a asocia un nume de denumire cu un control îmbunătățește, de asemenea, accesibilitatea, deoarece acestea pot fi recunoscute și specificate de tehnologiile asistive.

Repetarea optimizată a unei conexiuni ODBC

Conexiunile dintre o bază de date Microsoft Access și o sursă de date externă, cum ar fi Microsoft SQL Server, realizate cu ajutorul protocolului Open Database Connectivity (ODBC), puteau fi restabilite anterior numai dacă baza de date Access era întreruptă prin închiderea acesteia, deoarece Access în versiunile mai vechi nu încerca să restabilească conexiunea ștearsă la sursa de date externă.

Access 2019 oferă o soluție îmbunătățită în acest caz, în care mai întâi este afișat un mesaj de eroare cu o descriere a erorii. Apoi, Access încearcă automat să se reconecteze la sursa de date imediat ce se efectuează o operațiune care reutilizează astfel de date sau obiecte care necesită o conexiune ODBC. Prin urmare, închiderea și redeschiderea Access nu mai este acum strict necesară.

Îmbunătățiri ale accesibilității în Access 2019

Accesibilitatea a fost, de asemenea, îmbunătățită în mod semnificativ în noua versiune, pentru a o face mai accesibilă pentru cât mai mulți utilizatori posibil. Multe dintre aceste îmbunătățiri au fost realizate prin optimizarea în detaliu a funcțiilor specifice individuale ale Access, dar și a unor caracteristici mai generale, pentru a face ca lucrul cu Access să fie cât mai eficient posibil. Acest lucru se realizează în special prin îmbunătățiri la ieșirea vocală și prin integrarea optimizată a tehnologiei asistive.

Optimizarea funcțiilor de ieșire a vorbirii

Acum, ieșirea vocală recunoaște controalele suplimentare care sunt apelate în formulare, rapoarte și fișe de date:

 • A fost simplificată citirea numelor de coloane din tabele, precum și din fișele de date ale interogărilor și formularelor, prin intermediul funcției de ieșire vocală.
 • Statutul extins sau redus al câmpurilor de căutare și al căsuțelor combo este, de asemenea, recunoscut și poate fi citit.
 • Chiar și cu mai multe coloane, liniile "câmp de căutare" sau "câmp combinat" pot fi acum recunoscute și citite.
 • Într-o casetă de dialog, numele grupurilor de opțiuni cu statutul "selectat" sau "dezactivat" sunt acum recunoscute și citite.
 • Într-o fișă tehnică, simbolul săgeții unui filtru pentru o coloană poate fi, de asemenea, recunoscut și citit.
 • A fost îmbunătățită funcția de comentariu a controalelor dintr-o anumită secțiune a formularului.
 • În modul de scanare, a fost îmbunătățită navigarea făcând clic la stânga sau la dreapta pentru a ajunge la un buton radio; apăsarea barei de spațiu permite comutarea acestuia.

Îmbunătățiri la utilizarea modului "Contrast ridicat" în Access 2019

 • Butonul "Filter" (Filtru) este afișat în bara de navigare a unei înregistrări sau a unui formular.
 • În caseta de dialog Manage Data Tasks, importurile salvate sunt afișate în fila External Data.
 • În foile de date sunt afișate acum anteturile de coloană, precum și butoanele de comandă.

Alte îmbunătățiri ale accesibilității în Access 2019

Utilizarea comenzilor rapide de la tastatură atunci când se lucrează cu bazele de date Access nu numai că ajută la lucrul mai eficient. În special pentru utilizatorii cu vedere sau mobilitate limitată, acestea reprezintă un mare ajutor și o alternativă indispensabilă la lucrul cu mouse-ul. Executarea acțiunilor individuale înAccess 2019 este îmbunătățită și mai mult prin utilizarea unor noi comenzi rapide de la tastatură:

 • Combinația de taste alt + H creează un tabel.
 • Dacă faceți clic pe Q, se deschide filtrul unei coloane de tabel.
 • Combinația de taste FD deschide caseta de dialog "Find and Replace".
 • Făcând clic pe combinația de taste shift + F6, se derulează toate secțiunile într-un formular pop-up.
 • Editarea unui nou element de listă de valori este mai ușoară: Pentru a face acest lucru, expertul de căutare creează trei tipuri diferite de liste din care puteți alege: un câmp de căutare, un câmp de listă de valori sau un câmp cu mai multe valori.
 • Combinația de taste ctrl + E deschide caseta de dialog "Edit List Items".

fișierele dBASE sunt din nou acceptate

Access 2019 suportă din nou fișierele de tip .dbf, acestea putând fi acum reimportate, legate sau exportate.

Îmbunătățiri aduse expertului "Spune-mi"

Access2019 oferă, de asemenea, posibilitatea de a primi sugestii de la Access pentru anumite sarcini sau interogări. Prin introducerea termenilor corespunzători în câmpul "Tell Me" din panglica de sus, se afișează opțiunile corespunzătoare. Întrebările simple primesc răspuns direct în fereastră; pentru întrebări mai complexe, "Spune-mi" sugerează acele ajutoare care corespund cel mai bine termenului de căutare.

Cerințe de sistem pentru Access 2019

Access 2019 este disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Prin urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite.

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz
 • RAM: min. 2 GB (32 Bit), 4 GB (64 Bit)
 • Grafică: min. 1280 x 768, DirectX 9 cu WDDM 2.0
 • Compatibil cu: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Limbi disponibile: Germană, daneză, engleză, franceză, italiană, poloneză, spaniolă, altele la cerere

Cumpărați Access 2019 la un preț redus ca program de birou independent de la Wiresoft

MS Access este, de obicei, parte integrantă a suitelor Microsoft Office respective și, prin urmare, nu este ușor de achiziționat în mod individual. La Wiresoft, puteți cumpăra MS Access 2019 și ca program independent - spre deosebire de mulți alți comercianți de software - și la un preț deosebit de scăzut!

Un alt mare avantaj: la achiziționarea acestei licențe pentru un singur utilizator, nu trebuie să vă angajați într-o obligație de abonament pe termen lung și, de obicei, costisitor, și nici nu trebuie să acceptați o restricție de timp pentru utilizare. Prin urmare, merită cu siguranță să cumpărați Access 2019 ca un singur program de la Wiresoft, deoarece nu va trebui să descărcați ulterior actualizări contra cost.

Licența Access pentru un singur utilizator oferită are aceeași gamă de funcții ca și versiunea inclusă în suita Office 2019. Acest lucru înseamnă că nu numai companiile mai mici, ci și liber-profesioniștii pot beneficia de toate avantajele noului Access 2019 - și, în același timp, pot economisi bani.

Pe lângă Access 2019, puteți cumpăra nu numai versiuni anterioare mai vechi ale acestuia, ci și multe alte licențe de software Microsoft în magazinul de software Wiresoft la un preț special. Acestea sunt întotdeauna produse originale Microsoft. De obicei, acestea făceau parte dintr-o licență de volum de la o companie sau drepturile de utilizare au fost eliberate odată cu revânzarea. Cu toate acestea, acest lucru nu limitează capacitatea de utilizare a acestora și nici nu vă face, în calitate de cumpărător, să intrați într-o zonă gri din punct de vedere juridic. Acest lucru se datorează faptului că atunci când Wiresoft a cumpărat software-ul, software-ul instalat anterior, inclusiv licența, a fost șters, astfel încât acesta este din nou liber și poate fi utilizat de un nou utilizator. În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft oferă toate produsele Microsoft exclusiv ca versiuni complete pure, care pot fi utilizate pentru o perioadă nelimitată și 100%.

Dacă aveți întrebări despre Access 2019 sau despre orice alt program Office, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat și beneficiați de sfaturile noastre de specialitate.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT ACCESS 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare