Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016

MICROSOFT POWERPOINT 2016

322,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10126
 • 079-06643
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft PowerPoint 2016 ca program de sine stătător Office Microsoft PowerPoint este un...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 ca program de sine stătător Office

Microsoft PowerPoint este un program software versatil care permite conceperea de prezentări și prelegeri convingătoare și prezentarea clară a informațiilor. Versiunea PowerPoint 2016 reprezintă o nouă piatră de hotar pentru acest software Office dovedit pentru transmiterea cu succes a conținutului către alte persoane din mediul de afaceri, școală și universitate

să comunice cu succes conținutul către alte persoane din mediul de afaceri, școală și universitate. PowerPoint 2016 oferă atât profesioniștilor, cât și începătorilor multe instrumente intuitive pentru a crea diapozitive cu design clar și, astfel, pentru a transmite subiecte într-o prelegere plină de viață.

Interfața prietenoasă a Microsoft PowerPoint 2016 facilitează inițierea în utilizarea programului. În plus, există o selecție largă de șabloane și grafice standardizate, precum și programe care să confere fiecărei prezentări un aspect individual. Datorită utilizării sale optimizate pentru atingere, PowerPoint 2016 poate fi utilizat și pe tablete; pe lângă utilizarea stiloului digital, unele instrumente pot fi operate și cu degetul.

Faptul că versiunea 2016 a PowerPoint rulează încă sub Windows 7 înseamnă că vor beneficia în special cumpărătorii care doresc să continue să folosească acest sistem de operare. Utilizatorii care folosesc, de asemenea, Microsoft OneDrive pot folosi PowerPoint 2016 în echipe pentru o colaborare eficientă prin intermediul serviciilor cloud.

Programul PowerPoint 2016 nu este disponibil la Wiresoft doar ca parte integrantă a versiunii Office corespunzătoare, ci îl puteți cumpăra și separat!

În plus față de acest software PowerPoint 2016, puteți găsi în magazinul online Wiresoft și versiuni mai vechi, dar și mai noi, la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator, fără un abonament care să vă oblige să achiziționați actualizări de software. Următoarea prezentare generală conține toate caracteristicile interesante din PowerPoint 2016.

Prezentare generală a celor mai importante funcții și caracteristici PowerPoint din versiunea 2016

Pe lângă numeroasele optimizări și extinderi ale funcțiilor din ediția anterioară, versiunea PowerPoint 2016 conține și noi instrumente și grafice, care oferă și mai multe posibilități la crearea de prezentări, dar facilitează și colaborarea pe un document.

Noi funcții PowerPoint în versiunea 2016

Printre altele, noile funcții Outlook îmbunătățesc gestionarea timpului atunci când se prezintă și

oferă o opțiune practică pentru evidențierea conținutului:

 • PowerPoint Designer: Dacă vreodată lipsește o nouă idee de design pentru o prezentare, PowerPoint Designer integrat face diverse sugestii după ce introduceți o imagine sau o grafică într-o prezentare. Acestea pot fi adoptate imediat cu un simplu clic.
 • PowerPoint Morph: Cu noua funcție Morph, pot fi create tranziții animate interesante între diapozitivele individuale ale prezentării. Condiția prealabilă este ca elementul care urmează să fie editat prin morphing să fie cuprins în două diapozitive consecutive. Acestea pot fi imagini, grafice și chiar forme 3D, dar și cuvinte sau texte întregi.
 • Evidențierea detaliilor cu ajutorul instrumentului perie: Pentru a evidenția în mod spontan elemente individuale, cum ar fi grafice sau cuvinte, mai clar pe un diapozitiv în timpul unei prezentări, prezentatorul poate utiliza peria integrată în PowerPoint în acest scop. Acest instrument este o alternativă interesantă din punct de vedere vizual la pointerul laser sau la baghetă pentru a atrage atenția publicului asupra detaliilor importante. Întregul proces are loc numai în modul de prezentare, astfel încât documentul PowerPoint în sine rămâne neschimbat.
 • Cronometrarea: În special în cazul prezentărilor mai lungi, poate fi o problemă să se utilizeze eficient intervalul de timp dat dacă, de exemplu, întrebările din partea publicului influențează conceptul. În acest caz, instrumentul de urmărire a timpului ajută la o mai bună gestionare a timpului: Acesta arată prezentatorului timpul din timpul prezentării, astfel încât acesta să poată reacționa în consecință și să facă ajustări în caz de întârzieri, de exemplu.
 • Funcția de partajare: Datorită designului mai convenabil al funcției de partajare, prezentările pot fi acum publicate mai ușor și mai rapid prin intermediul canalelor de socializare, cum ar fi Facebook, printre altele.
 • Utilizați serviciul de prezentare: Utilizatorii unui cont Microsoft pot utiliza acest serviciu pentru ca și alți colegi și parteneri să poată urmări o prezentare prin intermediul unui browser. Atribuirea permisiunilor poate fi definită individual pentru fiecare prezentare PowerPoint.

Utilizarea noilor funcții Office în PowerPoint 2016

Ca un program Office tipic, PowerPoint 2016 conține, de asemenea, o serie întreagă de funcții generale noi care, în general, facilitează și simplifică utilizarea software-ului. Următoarele caracteristici și instrumente vin în sprijinul utilizatorilor, în special:

 • Integrarea OneDrive: Prin integrarea generală a OneDrive de la Microsoft în Office 2016, utilizatorii pot, de asemenea, să acceseze documentele PowerPoint oriunde și de pe orice dispozitiv final, salvându-le în prealabil pe OneDrive.
 • Partajareaușoară a fișierelor PowerPoint: Documentele PowerPoint pot fi partajate și mai ușor cu alți utilizatori. Dacă se face clic pe butonul "Share" din panglică, se deschide meniul corespunzător, care conține diferite opțiuni pentru atribuirea drepturilor individuale (citire, editare, partajare etc.) pentru fiecare destinatar.
 • Instrumentul "You wish" (Tell Me): În panglica PowerPoint 2016, asistentul operațional practic "Tell Me" ("Spune-mi" ("Doriți") este acum disponibil pentru a sprijini utilizatorii în căutarea funcțiilor potrivite pentru o anumită sarcină. Acesta poate fi recunoscut după pictograma în formă de bec. Utilizatorii trebuie doar să introducă funcția pe care o caută sau ceea ce doresc să facă în câmpul de lângă ea, iar "Tell Me" le arată cum să o facă sau unde se află funcția potrivită.
 • Asistent Insights: Acest instrument - "Intelligent Lookup" în limba germană - permite utilizatorului să obțină informații sau explicații suplimentare pentru un termen sau un text conținut într-o prezentare direct în PowerPoint 2016, fără a fi nevoie să acceseze internetul pentru a obține rezultate de căutare corespunzătoare. Este suficient să marcați cu mouse-ul pasajul relevant și se activează Căutarea inteligentă susținută de Bing, care afișează rezultatele căutării pe partea laterală a ferestrei PowerPoint.
 • Instrumentul "Version History": Acest instrument facilitează și mai mult lucrul în comun pe un document PowerPoint. Mai ales atunci când mai mulți utilizatori lucrează simultan la o prezentare, este ușor să se piardă urma modificărilor făcute de fiecare participant și când. "Istoric versiuni" oferă un istoric al versiunilor pentru fiecare document PowerPoint; acesta afișează stările de editare mai vechi, care sunt disponibile și pentru reeditare.
 • Protecția împotriva pierderii de date ( DLP) : Atunci când se utilizează SharePoint Online și OneDrive for Business, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, funcția DLP pentru documentele PowerPoint. Protecția împotriva pierderilor de date sprijină în primul rând administratorii în crearea și gestionarea centralizată a orientărilor pentru crearea și eliberarea ulterioară a prezentărilor, pentru a proteja orice date critice sau sensibile conținute în acestea împotriva transmiterii către persoane neautorizate. De îndată ce instrumentul DLP detectează un posibil risc, o notificare corespunzătoare este afișată utilizatorului final în cauză.

Noi tipuri de diagrame disponibile în PowerPoint 2016

Cu tipurile de diagrame Histogramă, Diagramă cu casete, Diagramă cu arbori, Diagramă cu arbori, Cascadă, Sunburst și Pareto (Diagramă cu coloane) integrate în Office 2016, utilizatorii au la dispoziție și noi tipuri de diagrame informative pentru prezentările PowerPoint, care sunt deosebit de potrivite pentru vizualizarea clară a datelor economice, precum și a datelor statistice și a celor structurate ierarhic pentru ceilalți participanți.

 • Cascadă : Acest tip de diagramă cu bare este bun pentru a arăta modificările unei valori inițiale prin diferite valori pozitive și negative.
 • Histogramă : Acest tip este potrivit pentru a afișa o distribuție de frecvență a anumitor clase.
 • Pareto: Diagrama Pareto reprezintă o formă extinsă a unei histograme, în care valorile absolute sunt vizualizate sub formă de coloane, în comparație cu procentele relative.
 • Treemap: Aceasta este o diagramă de prezentare a proporțiilor într-o structură ierarhică.
 • Sunburst : Această formă extinsă a unei diagrame inelare prezintă datele ordonate ierarhic sub forma unor inele concentrice. Prin aranjarea corespunzătoare a distribuțiilor pe inelele individuale, se pot evidenția anumite relații între aceste niveluri.
 • Graficul cutiei: Acest tip de grafic, denumit și boxplot sau box & whiskers, este utilizat pentru evaluări statistice, cu vizualizarea  sub formă de cuartile, mediane etc..

Există, de asemenea, un nou instrument în PowerPoint 2016 care le permite utilizatorilor să deseneze propriile formule matematice - nu numai cu mouse-ul sau pixul digital, ci și cu degetul pe o interfață optimizată pentru atingere. Tot ce trebuie să facă este să apeleze o fereastră separată prin intermediul funcției "Insert new formula", în care să scrie formula, iar PowerPoint convertește imediat ceea ce au scris în text. Pentru o editare suplimentară, sunt disponibile opțiunile Write (Scriere), Select (Selectare), Correct (Corectare) și Delete (Ștergere).

Cerințe de sistem pentru PowerPoint 2016:

PowerPoint 2016 este oferit pentru descărcare în versiunea Windows în varianta standard pe 32 de biți și pe 64 de biți; prin urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite.

 • Sistem de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • Memorie: min. 1 GB RAM (32 de biți) sau 2 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,0 GB liber
 • Afișaj: min. 1024 x 768
 • Placă grafică: Este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați PowerPoint 2016 ca un singur program din suita Office corespunzătoare la un preț rezonabil de la Wiresoft

PowerPoint este o componentă obișnuită a multor suite Microsoft Office, ca atare programul poate fi achiziționat în mod normal numai în combinație cu alte programe Office. Cu toate acestea, la Wiresoft, puteți cumpăra versiunea 2016 a PowerPoint separat, ca program independent - spre deosebire de majoritatea furnizorilor convenționali de software Microsoft.

Avantajul dvs. special atunci când cumpărați cu Wiresoft: Această licență pentru un singur utilizator de PowerPoint 2016 este o versiune de achiziție care nu vă obligă la un abonament pe termen lung și, prin urmare, costisitor, nici la actualizări obligatorii sau restricții de timp de utilizare. Prin urmare, cumpărarea de software de la noi este de două ori mai avantajoasă, mai ales dacă nu doriți să folosiți alte programe office din această suită.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este sigură: Licența PowerPoint 2016 pentru un singur utilizator pe care o cumpărați de la noi din magazin a fost, de obicei, parte a unei licențe de volum mai mare, așa cum este folosită de companii, și, prin urmare, un așa-numit software folosit - de aici și prețul nostru scăzut! Cu toate acestea, această licență de software PowerPoint utilizată este complet identică din punct de vedere al funcționalității cu programul PowerPoint 2016, care este, de asemenea, inclus în suita Office Suite 2016 corespunzătoare.

De asemenea, puteți fi siguri că nici dumneavoastră și nici noi nu ne aflăm într-o situație neclară din punct de vedere legal atunci când comercializăm software folosit. Acest lucru se datorează faptului că comerțul cu software folosit este absolut legal în Europa!

În plus, fiecare program Microsoft care provine dintr-o licență de volum a fost testat de către Wiresoft pentru o utilizare impecabilă și nelimitată, astfel încât PowerPoint 2016 este 100% utilizabil de către dumneavoastră după achiziționare și descărcare.

Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programelor Microsoft, care sunt identice cu edițiile disponibile la Microsoft. Nu numai utilizatorii privați, ci și persoanele care desfășoară activități independente și companiile mici, pentru care achiziționarea unei licențe de volum nu este profitabilă, beneficiază astfel de toate avantajele PowerPoint 2016 și economisesc bani.

Pe lângă PowerPoint 2016, puteți cumpăra și alte programe MS Office individual în magazinul de software Wiresoft, precum și versiuni mai noi și mai vechi ale acestuia și alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări legate de PowerPoint 2016 sau de orice alt program MS Office, cel mai bine este să apelați la sfaturile noastre competente prin e-mail, telefon și chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare