Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10126
 • 079-06643
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
201,90 RON * 222,90 RON * (9,42% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft PowerPoint este un program software versatil pentru a proiecta prezentări și prelegeri convingătoare și pentru a prezenta informații în mod clar. Versiunea 2016 a PowerPoint reprezintă o altă etapă importantă a software-ului Office dovedit pentru comunicarea cu succes a conținutului către alte persoane la Business, precum și la școală și la universitate . PowerPoint 2016 sprijină atât profesioniștii, cât și începătorii cu multe instrumente intuitive pentru a crea diapozitive cu design clar și a transmite subiectele într-o prelegere plină de viață. Interfața ușor de utilizat a Microsoft PowerPoint 2016 facilitează inițierea în utilizarea programului. În plus, este disponibilă o gamă largă de șabloane și grafice standardizate, precum și programe pentru a conferi fiecărei prezentări un aspect individual. 

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 ca Office program de sine stătător

Microsoft PowerPoint este un program software versatil pentru a proiecta prezentări și prelegeri convingătoare și pentru a prezenta informații în mod clar. Versiunea PowerPoint 2016 reprezintă o nouă etapă importantă a software-ului dovedit Office pentru transmiterea cu succes a conținutului către alte persoane din mediul de afaceri, școală și universitate

pentru a transmite cu succes conținut altor persoane. PowerPoint 2016 sprijină atât profesioniștii, cât și începătorii, cu multe instrumente care pot fi utilizate intuitiv pentru a crea diapozitive clar aranjate și, astfel, pentru a transmite subiecte într-o prelegere plină de viață.

Interfața prietenoasă a Microsoft PowerPoint 2016 permite o introducere necomplicată în program. În plus, o selecție mare de șabloane și grafice standardizate, precum și programe sunt disponibile pentru a da fiecărei prezentări un aspect individual. Datorită utilizării optimizate pentru atingere, PowerPoint 2016 poate fi utilizat și pe tablete; pe lângă utilizarea stiloului digital, unele instrumente pot fi operate și cu degetul.

Faptul că versiunea 2016 a PowerPoint rulează în continuare pe Windows 7 înseamnă că vor beneficia în special cumpărătorii care doresc să folosească în continuare acest sistem de operare. Utilizatorii care folosesc, de asemenea, Microsoft OneDrive pot folosi PowerPoint 2016 în echipă pentru o colaborare eficientă prin intermediul serviciilor cloud.

Programul PowerPoint 2016 nu este doar disponibil de la Wiresoft ca parte integrantă a versiunii corespunzătoare Office, ci îl puteți cumpăra și separat!

În plus, pe lângă acest software PowerPoint 2016, puteți găsi în magazinul online Wiresoft și versiuni mai vechi, dar și mai noi, la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator, fără un abonament care să vă oblige la actualizări de software. Toate caracteristicile interesante din PowerPoint 2016 sunt incluse în următoarea prezentare generală.

Prezentare generală a celor mai importante funcții și caracteristici PowerPoint din versiunea 2016

Versiunea PowerPoint 2016 include numeroase optimizări, precum și îmbunătățiri ale funcțiilor ediției anterioare, dar și noi instrumente și grafice, care oferă și mai multe posibilități la crearea de prezentări, dar facilitează și colaborarea pe un document.

Noi caracteristici PowerPoint în versiunea 2016

Printre altele, noile caracteristici Outlook îmbunătățesc gestionarea timpului atunci când prezintă și

oferă o modalitate practică de evidențiere a conținutului:

 • PowerPoint Designer: Dacă vreodată lipsește o nouă idee de design pentru o prezentare, PowerPoint Designer integrat face diverse sugestii după ce introduceți o imagine sau o grafică într-o prezentare. Acestea pot fi adoptate imediat cu un simplu clic.
 • PowerPoint Morph: Cu noua funcție Morph, pot fi create tranziții animate interesante între diapozitivele individuale ale prezentării. Condiția prealabilă pentru aceasta este ca elementul care urmează să fie prelucrat prin morphing să fie cuprins în două diapozitive consecutive. Acestea pot fi imagini, grafice și chiar forme 3D, dar și cuvinte sau texte întregi.
 • Evidențierea detaliilor cu ajutorul instrumentului perie: Pentru a evidenția mai clar elemente individuale, cum ar fi grafice sau cuvinte, pe un diapozitiv, în mod spontan în timpul unei prezentări, prezentatorul poate folosi în acest scop pensula integrată în PowerPoint. Acest instrument este o alternativă interesantă din punct de vedere vizual la pointerul laser sau la baghetă pentru a atrage atenția publicului asupra detaliilor importante. Întregul proces are loc numai în modul de prezentare, astfel încât documentul PowerPoint în sine rămâne neschimbat.
 • Cronometrarea: În special în cazul prezentărilor mai lungi, poate fi o problemă utilizarea eficientă a intervalului de timp acordat, dacă, de exemplu, întrebările publicului influențează conceptul. În acest caz, instrumentul de urmărire a timpului ajută la o mai bună gestionare a timpului: Acesta arată prezentatorului timpul din timpul prezentării, astfel încât acesta să poată reacționa în consecință și să facă ajustări în caz de întârzieri, de exemplu.
 • Funcția de partajare: Datorită designului mai convenabil al funcției de partajare, prezentările pot fi acum publicate mai ușor și mai rapid prin intermediul canalelor de socializare, cum ar fi Facebook și altele.
 • Utilizați Serviciul de prezentare: Utilizatorii de conturi Microsoft pot utiliza acest serviciu pentru ca și alți colegi și parteneri să poată urmări o prezentare prin intermediul unui browser. Permisiunile pot fi definite individual pentru fiecare prezentare PowerPoint.

Utilizarea noilor caracteristici Office în PowerPoint 2016

Ca un program tipic Office, PowerPoint 2016 conține, de asemenea, o serie întreagă de funcții generale noi care, în general, fac software-ul mai ușor și mai simplu de utilizat. Următoarele caracteristici și instrumente sunt deosebit de utile pentru utilizatori:

 • Integrarea OneDrive: Prin integrarea generală a OneDrive de la Microsoft în Office 2016, utilizatorii pot, de asemenea, să acceseze documentele PowerPoint oriunde și de pe orice dispozitiv, salvându-le în prealabil pe OneDrive.
 • Partajareaușoară a fișierelor PowerPoint: Documentele PowerPoint pot fi partajate și mai ușor cu alți utilizatori. Dacă se face clic pe butonul "Share" din panglică, se deschide meniul corespunzător, care conține diferite opțiuni pentru atribuirea drepturilor individuale (citire, editare, partajare etc.) pentru fiecare destinatar.
 • Instrumentul "You wish" (Tell Me): Panglica PowerPoint 2016 dispune acum de asistentul operațional "Tell Me" ("Spune-mi" ("Dorești"), care îi ajută pe utilizatori să găsească funcțiile potrivite pentru o anumită sarcină. Acesta este recunoscut prin pictograma în formă de bec. Utilizatorii trebuie doar să introducă funcția pe care o caută sau ceea ce doresc să facă în câmpul de lângă ea, iar "Tell Me" le arată cum să o facă sau unde se află funcția potrivită.
 • Asistent Insights: Acest instrument - "Intelligent Lookup" în limba germană - permite utilizatorului să obțină informații suplimentare sau explicații despre un termen sau un text conținut într-o prezentare direct în PowerPoint 2016, fără a fi nevoie să acceseze internetul pentru a obține rezultate de căutare corespunzătoare. Pur și simplu selectați pasajul relevant cu mouse-ul și se activează Căutarea inteligentă susținută de Bing, care afișează rezultatele căutării pe partea laterală a ferestrei PowerPoint.
 • Instrumentul de istoric al versiunilor : Acest instrument facilitează și mai mult lucrul în colaborare pe un document PowerPoint. Mai ales atunci când mai mulți utilizatori lucrează simultan la o prezentare, este ușor să se piardă urma modificărilor făcute de fiecare participant și când. "Version History" oferă un istoric al versiunilor pentru fiecare document PowerPoint; aceasta înseamnă că sunt afișate stările de editare mai vechi, care sunt disponibile și pentru reeditare.
 • Protecția împotriva pierderii de date ( DLP) : Atunci când se utilizează SharePoint Online și OneDrive for Business, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, funcția DLP pentru documentele PowerPoint. Data Loss Protection îi ajută pe administratori să creeze și să gestioneze în mod centralizat politicile de creare și partajare ulterioară a prezentărilor, pentru a proteja orice date critice sau sensibile pe care acestea le pot conține împotriva partajării cu părți neautorizate. Atunci când instrumentul DLP detectează un risc potențial, acesta avertizează utilizatorul final.

Noi tipuri de diagrame disponibile în PowerPoint 2016

Datorită tipurilor de diagrame Histogramă, Diagramă cu casete, TreeMap, Cascadă, Sunburst și Pareto (Diagramă cu coloane) integrate în Office 2016, utilizatorii au la dispoziție, de asemenea, noi tipuri de diagrame informative pentru prezentările PowerPoint, care sunt deosebit de potrivite pentru a vizualiza în mod clar pentru ceilalți participanți date economice, precum și date statistice și structurate ierarhic.

 • Cascadă : Acest tip de diagramă cu bare este bun pentru a arăta modificările unei valori inițiale prin diferite valori pozitive și negative.
 • Histogramă : Acest tip este potrivit pentru a afișa o distribuție de frecvență a anumitor clase.
 • Pareto: Diagrama Pareto reprezintă o formă extinsă a unei histograme, care este utilizată pentru a vizualiza valorile absolute sub formă de coloane în comparație cu proporțiile relative, procentuale.
 • Treemap: Aceasta este o diagramă de tip țiglă utilizată pentru a afișa proporțiile într-o structură ierarhică.
 • Sunburst : Această formă extinsă a unei diagrame inelare afișează datele ordonate ierarhic sub forma unor inele concentrice. Prin aranjarea corespunzătoare a distribuțiilor pe fiecare inel, pot fi reprezentate anumite relații între aceste niveluri.
 • Graficul cutiei: Acest tip de grafic, numit și boxplot sau box & whiskers, este utilizat pentru analiza statistică, cu vizualizarea  sub formă de cuartile, medii etc.

Există, de asemenea, un nou instrument în PowerPoint 2016 care le permite utilizatorilor să deseneze propriile formule matematice - nu numai cu un mouse sau un stilou digital, ci și cu degetul pe o interfață optimizată pentru atingere. Tot ce trebuie să facă este să apeleze o fereastră separată prin intermediul funcției "Insert new formula", în care să scrie formula, iar PowerPoint convertește imediat ceea ce au scris în text. Pentru editarea ulterioară, opțiunile disponibile sunt Write (Scriere), Select (Selectare), Correct (Corectare) și Delete (Ștergere).

Cerințe de sistem pentru PowerPoint 2016:

PowerPoint 2016 este oferit pentru descărcare în versiunea Windows într-o versiune pe 32 de biți și o versiune pe 64 de biți în mod implicit; ca urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite.

 • Sistem de operare: Windows 7 sau superior, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu min. 1 GHz și SSE2
 • Memorie: min. 1 GB RAM (32 de biți) sau 2 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,0 GB liber
 • Afișaj: min. 1024 x 768
 • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați PowerPoint 2016 ca program independent din suita corespunzătoare Office la un preț rezonabil de la Wiresoft

PowerPoint este o componentă obișnuită a multor suite Microsoft Office și, ca atare, programul este de obicei disponibil pentru achiziționare doar împreună cu celelalte programe Office. Cu toate acestea, la Wiresoft, puteți cumpăra versiunea PowerPoint 2016 separat, ca un program independent - spre deosebire de majoritatea furnizorilor tradiționali de software Microsoft.

Avantajul dvs. special atunci când cumpărați cu Wiresoft: această licență pentru un singur utilizator de PowerPoint 2016 este o versiune de achiziție care nu vă obligă la un abonament pe termen lung și, prin urmare, costisitor, nici la actualizări obligatorii sau restricții de timp privind utilizarea. Prin urmare, cumpărarea de software de la noi este de două ori mai avantajoasă, mai ales dacă nu doriți să folosiți alte programe Office din această suită.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este sigură: Licența PowerPoint 2016 pentru un singur utilizator pe care o cumpărați de la noi din magazin a fost de obicei parte a unei licențe de volum mai mare, așa cum este folosită de companii, și, prin urmare, un așa-numit software folosit - de aici prețul nostru scăzut! Cu toate acestea, această licență de software PowerPoint utilizată este complet identică din punct de vedere al funcționalității cu programul PowerPoint 2016, care este, de asemenea, inclus în Office Suite 2016.

Astfel, puteți fi siguri că nici dumneavoastră și nici noi nu ne aflăm într-o situație neclară din punct de vedere legal atunci când tranzacționăm cu Used Software. Pentru că comerțul cu software folosit este absolut legal în Europa!

În plus, fiecare program Microsoft care provine dintr-o licență de volum a fost testat de către Wiresoft pentru o utilizare impecabilă și nelimitată, astfel încât PowerPoint 2016 este 100% utilizabil de către dumneavoastră după achiziționare și descărcare.

Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programelor Microsoft, care sunt identice cu edițiile disponibile la Microsoft. Nu numai utilizatorii privați, ci și lucrătorii independenți și companiile mici, pentru care achiziționarea unei licențe de volum nu este profitabilă, beneficiază astfel de toate avantajele PowerPoint 2016 și economisesc bani.

În afară de PowerPoint 2016, puteți cumpăra alte programe MS Office, precum și versiuni mai noi și mai vechi de PowerPoint 2016 și alte programe Microsoft în Wiresoft Software Shop.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint 2016 sau orice alt program MS Office, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii