Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019

MICROSOFT POWERPOINT 2019

369,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10127
 • 079-06748
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft PowerPoint 2019 ca program de sine stătător Microsoft PowerPoint este un...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 ca program de sine stătător

Microsoft PowerPoint este un program software clasic cu ajutorul căruia se pot concepe vizualizări convingătoare ale informațiilor și se pot crea prezentări vii. Cu PowerPoint 2019, cea mai recentă versiune a software-ului Office testat și încercat este disponibilă pentru crearea de prezentări profesionale la locul de muncă, la școală și la universitate. Profesioniștii, dar și începătorii, sunt susținuți de instrumente ușor de utilizat pentru a compila subiecte și conținuturi în mod informativ și, în același timp, impresionant pe diapozitive și pentru a le transmite printr-o prezentare plină de viață.

Interfața nou revizuită și ușor de utilizat a Microsoft PowerPoint 2019 și permite un start rapid în program, iar selecția mare de șabloane și opțiuni de design permite crearea de slide-uri de prezentare într-un aspect individual.

Noul PowerPoint 2019 suportă, de asemenea, utilizarea optimizată pentru atingere pe tablete, precum și utilizarea stilourilor digitale - aici trebuie menționat în mod special noul instrument de desen cu mâna liberă, cu ajutorul căruia pot fi utilizate în mod spontan desene proprii.

Prin conectarea în rețea cu Microsoft OneDrive, PowerPoint 2019 poate fi utilizat și în echipe prin intermediul cloud-ului. Standardele înalte de securitate garantează o colaborare fără probleme. În plus, acest lucru facilitează și mai mult decât înainte crearea de prezentări accesibile.

PowerPoint 2019 este în mod normal disponibil doar ca o componentă fixă a versiunii Office corespunzătoare, dar la Wiresoft puteți cumpăra software-ul și separat. Pentru a putea utiliza PowerPoint 2019 pe computer sau pe un alt dispozitiv final, sistemul de operare Windows 10 este o cerință obligatorie. În plus față de versiunea actuală PowerPoint 2019, puteți achiziționa și versiuni mai vechi și alte programe office la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator, fără abonament software, în magazinul online Wiresoft. Toate noile caracteristici interesante din PowerPoint 2019 sunt prezentate în următoarea prezentare detaliată.

Prezentare generală a noilor caracteristici PowerPoint în versiunea 2019

PowerPoint 2019 conține nu numai numeroase îmbunătățiri și îmbunătățiri față de instrumentele anterioare, cum ar fi funcțiile de zoom extinse și utilizarea graficii SVG și 3D, ci și câteva caracteristici noi.

Funcții PowerPoint specifice pentru prezentări impresionante

PowerPoint 2019 oferă câteva noi caracteristici practice care fac prezentările în special mai vii și mai interesante:

 • Cu ajutorul funcției morph, se creează tranziții netede între diapozitivele individuale, iar obiectele individuale sau textul pot fi, de asemenea, animate.
 • Funcțiile de zoom creează, de asemenea, prezentări mai dinamice: Cu ajutorul zoomului pe diapozitive, prezentatorii pot naviga liber între anumite diapozitive, secțiuni și părți ale unei prezentări fără a le întrerupe vizual. Efectul de zoom creează astfel impresia de continuitate.
 • De asemenea, este posibilă utilizarea zoom-ului pentru a evidenția doar detaliile de pe diapozitive.
 • Cu ajutorul zoomului de rezumat, întreaga prezentare poate fi rezumată pe un singur diapozitiv pentru a crea efecte dinamice.
 • Prezentările pe ecran pot fi susținute și cu ajutorul stiloului digital Surface Pen sau cu orice alt stilou care poate fi utilizat prin Bluetooth: De asemenea, acest lucru facilitează foarte mult schimbarea diapozitivelor; de asemenea, poate fi folosit pentru a evidenția zone individuale ale unui diapozitiv în timpul prezentării pentru a atrage atenția asupra lor.
 • Funcțiile de înregistrare oferă posibilitatea de a înregistra comentarii video și audio, precum și gesturi pentru introducerea digitală cu mâna liberă. Toate funcțiile disponibile sunt aranjate în mod clar în fila "Recording" din panglică.
 • Atunci când exportați o prezentare ca fișier video, rezoluția 4K de înaltă rezoluție este acum disponibilă și pentru selecție, pentru filme foarte clare.

Noi tipuri de diagrame și modele 3D

În plus față de graficele și modelele anterioare integrate în PowerPoint, în versiunea 2019 sunt disponibile o serie de alte diagrame, precum și modele tridimensionale, care extind și mai mult posibilitățile de ilustrare a prezentărilor:

 • Noile modele 3D integrate pot fi rotite la 360° și redimensionate: Utilizatorii pot, de asemenea, să creeze ei înșiși un astfel de conținut tridimensional și să îl insereze într-un fișier PowerPoint.
 • Prin aplicarea tranziției morfologice, modelele 3D pot fi, de asemenea, animate.
 • Grafica vectorială scalabilă disponibilă în prezent - cunoscută și sub numele de fișiere SVG (Scalable Vector Graphics) - are avantajul, ca și modelele 3D, de a putea fi mărită, redusă și rotită după cum se dorește, fără pierderea calității imaginii, și de a putea fi prelucrată ulterior cu filtre.
 • Datele geografice pot fi transformate în câteva etape într-o diagramă cartografică, de exemplu, pentru a ilustra anumite distribuții statistice într-o zonă.
 • Noile diagrame pâlnie pot fi utilizate pentru a ilustra fazele proceselor într-un mod deosebit de clar.

Funcții generale

Pe lângă aceste noi instrumente și caracteristici, PowerPoint 2019 oferă și o serie întreagă de alte inovații, care, în primul rând, sprijină desenul cu mâna liberă, precum și facilitează conceperea de documente de prezentare accesibile și, de asemenea, fac ca utilizarea programului să fie și mai eficientă în general.

Noi opțiuni în PowerPoint pentru vizualizarea și caracteristicile desktopului

Designul Office a fost, de asemenea, îmbunătățit în PowerPoint 2019 cu următoarele caracteristici care pot fi activate în funcție de alegerea dumneavoastră:

 • PowerPoint 2019 include acum mai multe modele care favorizează în special concentrarea în timpul lucrului prin înlocuirea culorilor ferestrelor, altfel tipice pentru program, cu tonuri acromatice: Albul, de exemplu, oferă o vedere foarte luminoasă, în timp ce griul închis și mai ales negrul cu modul întunecat au un efect deosebit de redus și sunt ușor de privit.
 • Aspectul anterior tipic și familiar al panglicii a fost combinat în PowerPoint 2019 cu aspectul de țiglă, așa cum arată și sistemul de operare Windows 10. Acum, elementele și funcțiile utilizate frecvent sunt mai mult evidențiate, astfel încât acestea pot fi găsite mai rapid. De asemenea, filele pot fi aranjate în mod diferit, iar panglica poate fi ascunsă complet, astfel încât funcțiile să fie disponibile doar prin intermediul barei de meniu generale.

Instrumentul Freehand și alte caracteristici grafice în PowerPoint 2019

În PowerPoint 2019 este disponibil un instrument puternic de mână liberă, care poate fi operat nu numai prin introducerea cu stiloul și prin operare tactilă, ci și cu mouse-ul computerului, de exemplu, pentru a desena liber diagrame și formule și a le insera imediat într-o prezentare, sau pentru a evidenția pasajele de text în culori, așa cum este posibil de ceva timp în Word. PowerPoint are, printre altele, următoarele caracteristici și efecte:

 • Pentru marcare și desenare se poate utiliza un sortiment de stilouri digitale diferite, de diferite grosimi și culori: un creion pentru schițe, un stilou pentru scris normal și popularul marker, care subliniază în culori cuvintele etc. În plus, sunt disponibile stilouri cu efect metalic, precum și alte efecte grafice cu nume descriptive precum galaxie și curcubeu, lavă, ocean, argintiu și auriu.
 • Cu ajutorul instrumentului "Freehand" și al funcției "Freehand FormulaInsert", pot fi create și mai multe formule matematice complexe, care pot fi inserate în mod liber într-o prezentare.
 • Uneori doriți să folosiți doar un anumit detaliu al unei imagini, fără fundalul deranjant, care trebuie apoi îndepărtat. Decuparea este și mai ușoară în PowerPoint 2019, deoarece programul detectează automat zona de fundal. Corecțiile pot fi făcute cu ajutorul creionului integrat pentru a adăuga sau elimina părți.
 • De asemenea, cu ajutorul creionului, este posibilă selectarea anumitor zone dintr-un tabel pentru a le utiliza doar pe acestea într-un grafic.

Crearea de prezentări accesibile în PowerPoint

În PowerPoint 2019, pe lângă opțiunile îmbunătățite anterior, sunt disponibile și noi funcții pentru a optimiza conținutul prezentării atunci când creați diapozitive, astfel încât acestea să fie mai ușor de citit și de înțeles pentru spectatorii cu deficiențe de vedere.

 • Atunci când este activată corecția erorilor de suport, PowerPoint 2019 face sugestii de îmbunătățire pe baza standardelor valabile la nivel internațional. Dând clic pe "Verificare", programul face sugestii, care sunt acceptate și implementate automat cu un nou clic.
 • De exemplu, instrumentul de corectare a erorilor semnalează lipsa textului alternativ în obiectele vizuale, precum și contrastul insuficient al culorilor în grafice și imagini: Prin vizualizarea "în scală de gri", PowerPoint simulează vizualizarea lor pentru o persoană daltonistă.
 • Atunci când se utilizează șabloanele de diapozitive PowerPoint predefinite, sunt integrate automat astfel de titluri de diapozitive care conțin o structură de titlu.
 • În acest caz, funcția de inteligență artificială QuickStarter oferă, de asemenea, un ajutor practic pentru începerea unei noi prezentări, deoarece sprijină utilizatorii în structurarea acesteia, precum și în cercetarea tematică. După introducerea unui subiect, QuickStarter afișează o listă de subteme corespunzătoare și sugerează un set adecvat de diapozitive pentru fiecare dintre ele. Pe baza cercetărilor din Bing, sunt create diapozitive cu conținut corespunzător, care pot fi selectate făcând clic pe ele. În etapa următoare, se poate adăuga un aspect adecvat, inclusiv grafica de fundal, astfel încât baza pentru următoarea prezentare să fie gata în câteva minute.

Colaborare mai ușoară pe documente PowerPoint

În cazul în care mai multe persoane lucrează la o prezentare, modificările sau comentariile acestora, inclusiv numele autorului, pot fi afișate și, de asemenea, anulate. Pentru a face acest lucru, o copie a prezentării trebuie să fie publicată în cloud pe OneDrive sau SharePoint. De îndată ce toate persoanele implicate și-au adăugat modificările sau comentariile, originalul și copia pot fi comparate și ambele versiuni pot fi fuzionate.

Cerințe de sistem pentru PowerPoint 2019

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz
 • Spațiu pe hard disk: min. 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM (64 biți) - recomandat: 4 GB
 • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați PowerPoint 2019 ca un singur program din suita Office la un preț redus la Wiresoft

MS PowerPoint este o parte clasică a suitei Microsoft Office și, de obicei, este disponibil doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft, puteți cumpăra software-ul PowerPoint 2019 ca un singur program - spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft.

Avantajul dumneavoastră: Licența PowerPoint pentru un singur utilizator nu vă obligă la un abonament pe termen lung și, prin urmare, costisitor, nici la actualizări sau la restricții de utilizare. Prin urmare, merită de două ori mai mult să cumpărați PowerPoint 2019 de la Wiresoft ca un singur program, mai ales dacă doriți să utilizați programe non-Office.

Achiziționațisoftware-ul în siguranță cu Wiresoft: Licența PowerPoint pentru un singur utilizator pe care o cumpărați aici provine adesea dintr-o licență de volum sau este un așa-numit software folosit - de aici prețul nostru deosebit de avantajos! În ceea ce privește funcționalitatea, acesta este complet identic cu programul PowerPoint, care este de asemenea inclus în suita Office 2019. De asemenea, puteți fi siguri că nici dumneavoastră și nici noi nu ne aflăm într-o zonă gri din punct de vedere juridic în ceea ce privește vânzarea sau achiziționarea unui astfel de software! Fiecare program Microsoft, folosit sau nefolosit, a fost testat de către Wiresoft pentru o utilizare reală și fără cusur și, prin urmare, este 100% utilizabil pentru o perioadă nelimitată după achiziționare și descărcare.

În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft oferă doar versiuni complete, identice cu programele disponibile la Microsoft. Acest lucru înseamnă că utilizatorii privați, liber-profesioniștii și companiile mici pot beneficia de toate avantajele PowerPoint 2019 și, în același timp, pot economisi bani. În magazinul de software Wiresoft, puteți cumpăra nu numai PowerPoint, ci și toate celelalte programe Office în mod individual, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint 2019 sau despre orice alt program Office, apelați la sfaturile noastre de specialitate prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare