Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10127
 • 079-06748
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
246,90 RON * 272,90 RON * (9,53% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft PowerPoint este un program software clasic pentru conceperea de vizualizări convingătoare ale informațiilor și pentru crearea de prezentări vii. Cu PowerPoint 2019, cea mai recentă versiune a software-ului Office este disponibilă pentru crearea de prezentări profesionale la locul de muncă, la școală și la universitate. Profesioniștii, dar și începătorii, sunt susținuți de instrumente ușor de utilizat pentru a compila subiecte și conținuturi în mod informativ și, în același timp, impresionant pe slide-uri și pentru a le transmite printr-o prezentare plină de viață.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 ca program de sine stătător

Microsoft PowerPoint este un program software clasic cu ajutorul căruia se pot concepe vizualizări convingătoare de informații și se pot crea prezentări vii. Cu PowerPoint 2019, cea mai recentă versiune a software-ului dovedit Office este disponibilă pentru a crea prezentări profesionale la locul de muncă, la școală și la universitate. Profesioniștii, dar și începătorii sunt sprijiniți de instrumente intuitive pentru a compila subiecte și conținuturi în mod informativ și, în același timp, impresionant pe diapozitive și pentru a le transmite printr-o prezentare plină de viață.

Interfața nou reproiectată și ușor de utilizat a Microsoft PowerPoint 2019 și vă permite să începeți rapid să folosiți programul, iar gama largă de șabloane și opțiuni de design vă permite să creați diapozitive de prezentare cu un aspect personalizat.

Noul PowerPoint 2019 suportă, de asemenea, utilizarea optimizată pentru atingere pe tablete, precum și utilizarea stilourilor digitale - aici trebuie menționat în mod special și noul instrument de desen cu mâna liberă, cu ajutorul căruia pot fi folosite în mod spontan propriile desene.

Prin conectarea în rețea cu Microsoft OneDrive, PowerPoint 2019 poate fi utilizat și în echipe prin intermediul cloud-ului. Standardele înalte de securitate garantează o colaborare fără probleme. În plus, acest lucru face ca crearea de prezentări accesibile să fie și mai ușoară decât înainte.

PowerPoint 2019 este în mod normal disponibil doar ca o componentă fixă a versiunii corespunzătoare Office, dar la Wiresoft puteți cumpăra software-ul separat. Pentru a utiliza PowerPoint 2019 pe computer sau pe alt dispozitiv, sistemul de operare Windows 10 este o cerință obligatorie. În magazinul online Wiresoft, puteți obține actualul PowerPoint 2019, precum și versiunile mai vechi și alte programe Office la un preț deosebit de scăzut ca versiune pentru un singur utilizator, fără abonament la software. Toate noile caracteristici interesante din PowerPoint 2019 sunt prezentate în următoarea prezentare detaliată.

Prezentare generală a noilor caracteristici PowerPoint în versiunea 2019

PowerPoint 2019 nu numai că include numeroase îmbunătățiri și îmbunătățiri față de instrumentele anterioare, cum ar fi capacitățile avansate de zoom și utilizarea de grafice SVG și 3D, dar și câteva caracteristici noi.

Caracteristici specifice PowerPoint pentru prezentări impresionante

PowerPoint 2019 oferă câteva caracteristici noi și practice care fac prezentările în special mai vii și mai interesante:

 • Utilizarea funcției Morph creează tranziții netede între diapozitivele individuale, în timp ce obiectele individuale sau textul pot fi, de asemenea, animate.
 • Funcțiile de zoom creează, de asemenea, prezentări mai dinamice: Cu ajutorul zoom-ului pe diapozitive, prezentatorii pot naviga liber între anumite diapozitive, secțiuni și părți ale unei prezentări fără a le întrerupe vizual. Efectul de zoom creează astfel impresia de continuitate.
 • De asemenea, este posibilă utilizarea zoom-ului pentru a evidenția doar detaliile de pe diapozitive.
 • Cu ajutorul zoomului de rezumat, întreaga prezentare poate fi rezumată pe un singur diapozitiv pentru a crea efecte dinamice.
 • Prezentările pe ecran pot fi susținute și cu ajutorul stiloului digital Surface Pen sau al oricărui alt stilou care poate fi utilizat prin Bluetooth: Acest lucru facilitează, de asemenea, schimbarea diapozitivelor; de asemenea, poate fi utilizat pentru a evidenția zone individuale ale unui diapozitiv în timpul prezentării pentru a atrage atenția asupra lor.
 • Funcțiile de înregistrare oferă posibilitatea de a înregistra comentarii video și audio, precum și gesturi pentru introducerea digitală cu mâna liberă. Toate funcțiile disponibile sunt aranjate în mod clar în fila "Record" din panglică.
 • Atunci când exportați o prezentare ca fișier video, acum puteți selecta și rezoluția 4K de înaltă rezoluție, pentru filme clare.

Noi tipuri de hărți și modele 3D

În plus față de graficele și modelele anterioare integrate în PowerPoint, versiunea 2019 include o serie de alte grafice, precum și modele tridimensionale care extind și mai mult posibilitățile atunci când se ilustrează prezentările:

 • Noile modele 3D încorporate pot fi rotite la 360° și redimensionate: Utilizatorii pot, de asemenea, să creeze ei înșiși un astfel de conținut tridimensional și să îl insereze într-un fișier PowerPoint.
 • Prin aplicarea tranziției morfologice, modelele 3D pot fi, de asemenea, animate.
 • Grafica vectorială scalabilă disponibilă în prezent - cunoscută și sub numele de fișiere SVG (Scalable Vector Graphics) - are avantajul, ca și modelele 3D, de a putea fi mărită, redusă și rotită după cum se dorește, fără pierderea calității imaginii, și de a putea fi prelucrată ulterior cu filtre.
 • Datele geografice pot fi transformate într-o diagramă cartografică în doar câțiva pași, de exemplu pentru a ilustra anumite distribuții statistice într-o zonă.
 • Noile diagrame pâlnie pot fi utilizate pentru a ilustra fazele proceselor într-un mod deosebit de clar.

Funcții generale

Pe lângă aceste noi instrumente și caracteristici, PowerPoint 2019 oferă, de asemenea, o serie întreagă de alte inovații, care sprijină în primul rând desenul cu mâna liberă, precum și facilitează proiectarea de documente de prezentare accesibile și, de asemenea, fac ca utilizarea programului să fie și mai eficientă în general.

Noi opțiuni în PowerPoint pentru vizualizarea și caracteristicile desktopului

Designul Office a fost, de asemenea, îmbunătățit în PowerPoint 2019 cu următoarele caracteristici care pot fi activate în funcție de alegerea dvs:

 • PowerPoint 2019 include acum mai multe modele care vă ajută în special să vă concentrați în timp ce lucrați, înlocuind culorile ferestrelor, altfel tipice programului, cu tonuri acromatice: Albul, de exemplu, oferă o vedere foarte luminoasă, în timp ce griul închis și mai ales negrul cu modul întunecat au un efect deosebit de redus și sunt ușor de privit.
 • Aspectul anterior tipic și familiar al panglicii a fost combinat în PowerPoint 2019 cu aspectul de țiglă, așa cum arată și sistemul de operare Windows 10. Acum, elementele și funcțiile utilizate frecvent sunt mai mult evidențiate, astfel încât acestea pot fi găsite mai rapid. De asemenea, filele pot fi aranjate în mod diferit, iar panglica poate fi ascunsă complet, astfel încât funcțiile să fie disponibile doar din bara de meniu generală.

Instrumentul Freehand și alte caracteristici grafice din PowerPoint 2019

Un instrument puternic de mână liberă este disponibil în PowerPoint 2019, care poate fi operat nu numai prin introducerea cu stiloul și prin operare tactilă, ci și cu mouse-ul computerului, de exemplu, pentru a desena în mod liber diagrame și formule și a le insera imediat într-o prezentare sau pentru a evidenția pasajele de text în culori, așa cum a fost posibil de mult timp în Word. PowerPoint are, printre altele, următoarele caracteristici și efecte:

 • Pentru evidențiere și desenare se poate utiliza un sortiment de pixuri digitale diferite, de diferite grosimi și culori: inclusiv un creion pentru schițe, un pix pentru scrisul obișnuit și popularul marker, care colorează cuvinte etc. De asemenea, sunt disponibile stilouri cu efect metalic, precum și alte efecte grafice cu nume descriptive precum galaxie și curcubeu, lavă, ocean, argintiu și auriu.
 • Cu ajutorul instrumentului Freehand și al funcției Freehand FormulaInsert, pot fi create și mai multe formule matematice complexe și pot fi inserate în mod liber într-o prezentare.
 • Uneori, doriți să folosiți un anumit detaliu dintr-o imagine, fără ca fundalul să vă distragă atenția, care trebuie apoi eliminat. Decuparea este și mai ușoară în PowerPoint 2019, deoarece programul detectează automat zona de fundal. Cu toate acestea, se pot face corecții cu ajutorul creionului încorporat pentru a adăuga sau elimina părți.
 • De asemenea, cu ajutorul creionului, este posibilă selectarea anumitor zone dintr-un tabel pentru a le utiliza doar pe acelea într-un grafic.

Crearea de prezentări accesibile în PowerPoint

În PowerPoint 2019, pe lângă capacitățile îmbunătățite anterior, sunt disponibile și noi funcții pentru a optimiza conținutul prezentărilor atunci când creați diapozitive, astfel încât acestea să fie mai ușor de citit și de înțeles pentru spectatorii cu deficiențe de vedere.

 • Atunci când este activată corecția asistivă a erorilor, PowerPoint 2019 face sugestii de îmbunătățire pe baza standardelor acceptate la nivel internațional. Dând clic pe "Review", programul face sugestii în fiecare caz, care sunt acceptate și implementate automat cu un alt clic.
 • De exemplu, instrumentul de corectare a erorilor semnalează lipsa textului alternativ pentru obiectele vizuale, precum și contrastul insuficient al culorilor pentru grafice și imagini: Prin utilizarea vizualizării "în tonuri de gri", PowerPoint simulează vizualizarea lor pentru o persoană daltonistă.
 • Atunci când se utilizează șabloanele de diapozitive PowerPoint predefinite, astfel de titluri de diapozitive sunt integrate automat, care conțin o structură de titlu.
 • În acest caz, funcția de inteligență artificială QuickStarter oferă, de asemenea, un ajutor practic pentru începerea unei noi prezentări, deoarece îi sprijină pe utilizatori cu schița acesteia, precum și cu cercetarea tematică. După introducerea unui subiect, QuickStarter afișează o listă de subteme corespunzătoare și sugerează, de asemenea, un set adecvat de diapozitive pentru fiecare. Pe baza cercetărilor din Bing, sunt create diapozitive cu conținut corespunzător, care pot fi selectate făcând clic pe ele. În etapa următoare, se poate adăuga un aspect adecvat, inclusiv grafică de fundal, astfel încât baza pentru următoarea prezentare să fie gata în doar câteva minute.

Colaborare mai ușoară pe documente PowerPoint

În cazul în care mai multe persoane lucrează la o prezentare, modificările sau comentariile acestora, inclusiv numele autorului, pot fi afișate și, de asemenea, anulate. Pentru a face acest lucru, o copie a prezentării trebuie să fie publicată în cloud pe OneDrive sau SharePoint. De îndată ce toate persoanele implicate și-au adăugat acolo modificările sau comentariile, originalul și copia pot fi comparate și ambele versiuni pot fi îmbinate.

Cerințe de sistem pentru PowerPoint 2019

 • Sisteme de operare - absolut necesare: Windows 10; Windows Server 2019
 • Procesor: min. 1,6 GHz
 • Spațiu pe hard disk: min. 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 Bit) sau 4 GB RAM (64 Bit) - recomandat: 4 GB
 • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați PowerPoint 2019 ca program independent de Office Suite ieftin la Wiresoft

MS PowerPoint este o parte clasică a suitei Microsoft Office și, de obicei, este disponibil doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft puteți cumpăra software-ul PowerPoint 2019 ca un singur program - spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft.

Avantajul dumneavoastră: Licența PowerPoint pentru un singur utilizator nu vă obligă la un abonament pe termen lung și, prin urmare, costisitor, nici la actualizări sau la restricții de utilizare. Prin urmare, este de două ori mai util să cumpărați PowerPoint 2019 de la Wiresoft ca un singur program, mai ales dacă nu doriți să utilizați Office programe.

Achiziționareade software sigur cu Wiresoft: Licența PowerPoint pentru un singur utilizator pe care o cumpărați aici provine adesea dintr-o licență de volum sau este un așa-numit software folosit - de aici prețul nostru deosebit de scăzut! În ceea ce privește funcționalitatea, acesta este complet identic cu programul PowerPoint, care este de asemenea inclus în Office Suite 2019. De asemenea, puteți fi siguri că, prin vânzarea sau achiziționarea unui astfel de software, nici dumneavoastră, nici noi nu ne aflăm într-o zonă gri din punct de vedere juridic! Fiecare program Microsoft, folosit sau nefolosit, a fost testat de către Wiresoft pentru o utilizare reală și fără cusur și, prin urmare, este 100% utilizabil pe termen nelimitat după ce l-ați cumpărat și descărcat.

Fiind un distribuitor serios de software, Wiresoft oferă doar versiuni complete, identice cu programele disponibile la Microsoft. Acest lucru înseamnă că în special utilizatorii privați sau freelancerii și companiile mici pot beneficia de toate avantajele PowerPoint 2019 și pot economisi bani în același timp. În magazinul de software Wiresoft, puteți cumpăra nu numai PowerPoint, ci și toate celelalte programe Office în mod individual, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint 2019 sau orice alt program Office, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii