Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
legal-header

 

ESTE WIRESOFT LEGAL? NOI CLARIFICĂM!

 

Datorită prețurilor incredibil de mici ale produselor noastre, împreună cu sprijinul nostru profesional, am fost întrebați de nenumărate ori dacă Wiresoft este legal. Mai jos descriem de ce modelul de afaceri al Wiresoft poate fi de încredere.

SITUAȚIA JURIDICĂ: MODELUL JURIDIC DE AFACERI AL WIRESOFT

 

În calitate de companie fondată în 2010, Wiresoft Group poate acum să se bucure de doisprezece ani de experiență. Wiresoft este acum o companie internațională de comerț electronic care activează nu numai în Germania, ci și în alte 26 de țări. Mai mult de 40 de colegi pot să se bucure de milioane de clienți mulțumiți care au încredere în noi, în produsele și serviciile noastre.

Datorită conceptului nostru de vânzări dovedit, suntem capabili să oferim numai produse originale de la producători renumiți la prețuri atractive în toate magazinele online Wiresoft. Desigur, canalul de distribuție ales de Wiresoft este legal și respectă situația juridică.

Pentru a ne asigura că conceptele noastre de distribuție sunt absolut conforme din punct de vedere juridic, suntem supuși unor revizuiri periodice de către avocați. La sfârșitul anului 2021, am efectuat un alt audit juridic pentru a ne asigura că modelul nostru de afaceri este încă valabil în situația juridică actuală și că Wiresoft este, prin urmare, legal. În acest scop, am contactat una dintre cele mai renumite firme de avocatură din Germania, care a efectuat o analiză juridică a modelului nostru de afaceri. În cadrul auditului juridic, se examinează în special procesul de achiziție, produsele cumpărate și vândute, precum și temeiul juridic corespunzător. Pe această bază, clasificarea juridică a modelului de afaceri este realizată în cele din urmă de către avocatul însărcinat. Rezultatul acestei examinări juridice este pozitiv: modelul de afaceri al Wiresoft este legal și admisibil în conformitate cu legislația privind drepturile de autor.

VERIFICĂRI ATENTE ALE SURSELOR DE ACHIZIȚIE:

WIRESOFT A FOST DE ACORD SERIOS

 

În plus, verificăm în mod regulat și fără compromisuri sursele noastre globale de aprovizionare pentru a ne asigura că produsele pe care le achiziționăm sunt adecvate pentru revânzare în zona economică vizată și că sunt impecabile din toate punctele de vedere. În plus, obținem o confirmare suplimentară că toate produsele sunt într-adevăr aprobate pentru zona economică vizată. Prin urmare, sursele noastre de achiziție trebuie să îndeplinească cele mai stricte standarde. Wiresoft acționează cu seriozitate: Suntem aprovizionați numai de către distribuitori oficiali ai producătorilor și cumpărători de prima dată care îndeplinesc toate cerințele 100%.

Acest lucru garantează că Wiresoft acționează cu seriozitate și legalitate. În toate magazinele online, fără excepție, sunt oferite produse care au voie să fie vândute în zonele economice respective și care funcționează perfect.

CONCLUZIE: WIRESOFT ESTE LEGAL ȘI DE ÎNCREDERE

 

Prin diligența noastră consecventă și cu aprobarea avocaților, ne asigurăm că achizițiile de pe Wiresoft sunt legale și solide din punct de vedere juridic - de peste 12 ani.

Dacă aveți îndoieli cu privire la legalitatea modelului de afaceri al Wiresoft, în calitate de client final, puteți contacta oricând serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți. În calitate de client de afaceri, persoana de contact personală va fi bucuroasă să vă ajute.

despre-us-3

Soheil Hosseini
Director general

marcă legală
 
Categorii