Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core este în prezent cea mai cuprinzătoare și actualizată versiune a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft; aceasta oferă toate funcțiile...
40.256,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Ediția SQL Server 2019 Standard 2-Core este, în prezent, cea mai actuală versiune a platformei de date relaționale de încredere a Microsoft, utilizată la nivel mondial, deoarece oferă toate...
10.122,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition face parte din cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a datelor relaționale de la Microsoft; acesta combină toate funcțiile importante de baze de date,...
2.425,90 RON *

Caracteristici inovatoare în SQL Server 2019

Software-ul inteligent de la Microsoft oferă, de asemenea, o serie de caracteristici inovatoare pentru prelucrarea datelor: Pe lângă gruparea (repartizarea pe grupe) a datelor, acestea se referă și la monitorizare, adică la diferite tipuri de înregistrare sistematică (logare, măsurare), precum și la prelucrarea interogărilor sau a intrărilor în timpul căutărilor.

În noua ediție SQL Server se remarcă în mod deosebit Intelligent Query Processing (IQP), care accelerează considerabil procesarea interogărilor și este deosebit de eficient în cazul unor cantități mari de date. În același timp, viteza multor operații ale bazei de date a fost mărită și au fost adăugate funcții suplimentare.

Mai jos este o prezentare detaliată a celor mai importante inovații din Microsoft SLQ Server Edition 2019:

Virtualizarea datelor cuBig DataCluster este disponibilă în SQL Server 2019

Din ce în ce mai multe companii au colecții de date extinse și în continuă creștere. Cu caracteristica Big Data Cluster, în SQL Server 2019 este acum disponibil un mediu complet care utilizează tehnologiile de inteligență artificială pentru a obține o perspectivă aproape în timp real asupra tuturor seturilor de date. Printre altele, clusterele Big Data oferă toate instrumentele necesare pentru a pregăti și implementa modele de învățare automată.

SQL Server 2019 Big Data Cluster (BDC) este un cluster de containere bazat pe Linux, format din SQL Server și Apache Spark, implementat în Kubernetes sau Azure Kubernetes Services (AKS).

Funcția PolyBase, deja introdusă în SQL Server 2016 pentru procesarea interogărilor Transact SQL din surse de date externe, a fost extinsă acum la Oracle, MongoD și Terradata, printre altele, pentru a accesa anumite surse de date de stocare externe.

Utilizarea Java în SQL Server 2019

Versiunea SQL Server 2019 oferă acum, pentru prima dată, posibilitatea de a utiliza codul Java în cadrul sistemului de gestionare a bazelor de date. Dezvoltatorii beneficiază acum de integrarea Java Runtime. Codul Java compilat poate fi executat acum pe SQL Server fără a fi nevoie să fie migrat mai întâi pentru procesare. Integrarea altor limbaje de programare este, de asemenea, posibilă cu noul SQL Server 2019 pe baza SQL Server Language Extensions.

Enclave securizate pentru date criptate cu Secure Enclaves

SQL Server 2019 extinde capacitatea de criptare a datelor de la client la SGBD cu Secure Enclaves de la caracteristica Always Encrypted introdusă în SQL Server 2016. Nici măcar administratorii bazelor de date cu drepturi extinse nu pot vizualiza aceste date.

Diverse îmbunătățiri de performanță în SQL Server 2019

În plus, noul Microsoft SQL Server 2019 oferă numeroase îmbunătățiri de performanță de care beneficiază nu numai utilizatorii, ci și administratorii:

Intelligent Query Processing: cu Intelligent Query Processing (IQP), există, de asemenea, diverse optimizări în procesarea interogărilor în ediția 2019 a SQL Server, ceea ce înseamnă un avantaj de viteză, în special atunci când se procesează cantități mari de date.

Performanță inteligentă: așa-numita performanță inteligentă se referă la o creștere suplimentară a vitezei de execuție a operațiunilor din baza de date. Unele dintre acestea sunt disponibile automat la nivel intern sau trebuie mai întâi activate de către administratorul bazei de date.

Baza de date Snapshot: Prin intermediul unui instantaneu al bazei de date, administratorul bazei de date creează în mod virtual un instantaneu al bazei de date. Acest instantaneu poate fi apoi utilizat pentru a ilustra o evaluare sau un raport. În cazul în care baza de date originală se modifică, instantaneul poate fi utilizat pentru a documenta abaterile de la starea anterioară.

Monitorizarea planurilor de execuție (statisticile privind ultimul plan de interogare): Astfel, SQL Server oferă administratorului bazei de date o vizualizare actualizată a ultimelor planuri de execuție a interogărilor. 

Lightweight Query Profiling Infrastructure (LWP): LWP a fost îmbunătățită din nou și este acum activată în mod implicit în SQL Server Management Studio pentru statisticile Live Query.

Accelerated Database Recovery (ADR): accelerează recuperarea bazei de date după o repornire sau după un rollback extins al tranzacțiilor.

Modele de licențiere pentru Microsoft SQL Server 2019 la Wiresoft

Cu SQL Server 2019, Microsoft continuă opțiunea de licențiere de bază care a fost disponibilă încă de la versiunea 2016 a serverului. În funcție de ediția SQL Server 2019 - Standard sau Enterprise - sunt disponibile diferite opțiuni pentru a achiziționa licențe de server adecvate.

Edițiile SQL Server 2019 dintr-o privire

La Wiresoft, puteți achiziționa următoarele ediții server 2019:

SQL Server 2019 Standard Edition: Versiunea Standard este special concepută pentru companiile mici și mijlocii.

În versiunea standard, aveți posibilitatea de a alege între licențierea pe server/CAL (adică licențe de server și licențe de acces) și o opțiune pe nuclee (aici nu sunt necesare alte licențe de acces).

SQL Server 2019 Enterprise Edition: Versiunea Enterprise este concepută pentru companiile de dimensiuni medii și, în special, pentru companiile sau organizațiile mari. Licența se acordă în funcție de numărul respectiv de nuclee. În general, licențierea pe server/CAL nu este disponibilă aici.

Diferența dintre licențierea în funcție de server/CAL și în funcție de nuclee

În timp ce licențierea în funcție de server/CAL urmează schema obișnuită cunoscută, în cazul licențelor pentru nucleu, numărul de licențe necesare se bazează pe nuclee. Acest lucru înseamnă o modificare a așa-numitului sistem de măsurare a licențelor, adică a modului în care este contabilizat necesarul respectiv de licențe.

În timp ce anterior era irelevant câte nuclee conținea un procesor, acest număr este acum decisiv pentru determinarea cerințelor de licență.

Astfel, licențierea nucleelor este menită să ia în considerare numărul de nuclee pe procesor, care este în continuă creștere, ceea ce înseamnă că pot fi gestionate și sarcini de lucru din ce în ce mai mari.

Acordarea licențelor pentru SQL Server 2019 de către Server/CAL

Modelul de acordare a licențelor prin Server/CAL este cunoscut de Microsoft și pentru alte ediții de server. Aceasta se face în conformitate cu cerințele obișnuite:

În acest caz, fiecare server pe care urmează să fie rulată o instanță SQL Server necesită o licență standard de server. În plus, pentru fiecare utilizator sau dispozitiv care accesează serverul SQL licențiat este necesară o licență de acces corespunzătoare (CAL) a aceleiași versiuni de server sau a unei versiuni mai noi, adică o licență CAL pentru utilizator sau dispozitiv.

Cu un CAL 2019, este posibil accesul atât la SQL Server 2019, cât și la SQL Server 2017.

Ce tip de licențiere este mai favorabil pentru o companie depinde de numărul de utilizatori sau de dispozitive finale care trebuie să fie licențiate: CAL-urile de utilizator sunt mai potrivite dacă un utilizator autorizat dorește să acceseze serverul de pe diferite dispozitive, în timp ce CAL-urile de dispozitiv sunt mai favorabile dacă diferiți utilizatori accesează întotdeauna serverul prin intermediul unui anumit dispozitiv.

Acordarea licențelor pentru SQL Server 2019 în funcție de nuclee

Potrivit Microsoft, modelul de licențiere pe nucleu este acum procedura comună în cloud, deoarece astfel se unifică licențele pentru Windows Server, precum și pentru Azure. De asemenea, simplifică mobilitatea licențelor, de exemplu cu Azure Hybrid Use Benefit. Acest lucru înseamnă că utilizarea hibridă și implementările cloud pot fi acum mai bine cartografiate pentru furnizarea de software.

În cazul licențelor compatibile cu cloud computing, o licență pentru două nuclee se aplică pentru două nuclee, în loc de o licență pentru fiecare procesor, ca până acum. Astfel, necesarul total de licențe rezultă din numărul respectiv de nuclee pe procesor. Se stabilește un minim de opt licențe pentru fiecare server, ceea ce înseamnă că cel puțin opt nuclee sunt licențiate pentru fiecare procesor. Prin urmare, toate nucleele fizice ale unui server au nevoie de propria licență de nucleu.

Microsoft a introdus, de asemenea, următoarele reguli:

Sunt necesare cel puțin 8 licențe de bază pentru fiecare procesor în parte.

În plus, sunt necesare cel puțin 16 licențe de bază pentru fiecare server în parte.

Licențele de bază necesare pentru fiecare server sunt disponibile doar în două pachete: SQL Server Standard 2-Core sau SQL Server Enterprise 2-Core.

Licența standard care este mai ieftină în fiecare caz în parte, fie că este vorba de o licență server/CAL sau de o licență cu 2 nuclee, depinde, prin urmare, de tipul de mașină: cele cu până la 2 procesoare cu 8 nuclee fiecare pot fi licențiate mai ieftin cu versiunea SQL Standard Server/CAL. Din cauza numărului minim de opt nuclee stabilit de Microsoft, mașinile cu mai puține nuclee nu pot fi licențiate mai ieftin.

În cazul licențelor bazate pe nucleu, nu sunt necesare licențe de acces (CAL).

Licență Microsoft SQL Server 2019 la un preț redus la Wiresoft

Nu contează dacă doriți să acoperiți nevoile de licențiere ale companiei dumneavoastră cu Microsoft SQL Server 2019 Standard sau Enterprise, fie că este vorba de licență Server/CAL sau 2 nuclee: La Wiresoft veți primi aceste produse Microsoft exclusiv ca drepturi de licență originale. Licențele Microsoft sunt deosebit de avantajoase la Wiresoft, deoarece oferim licențe software nefolosite de la companii europene - și absolut legal. Prin urmare, puteți fi siguri că toate licențele de la Wiresoft au fost verificate în ceea ce privește originalitatea și capacitatea de utilizare. Acest lucru este confirmat și de mulți clienți entuziaști. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări legate de licențierea Microsoft SQL Server 2019