Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
25 de CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o...
1.653,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
10 CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o...
675,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL
CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de...
82,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL
CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o licență...
82,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
5 CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o...
370,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de...
370,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de...
675,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 de CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența...
1.653,90 RON *

Cele mai importante funcții și caracteristici ale Windows Server 2016 dintr-o singură privire

Un dispozitiv - sau un CAL de utilizator pentru Windows Server 2016 vă dă dreptul de a utiliza multe îmbunătățiri și adăugiri față de Windows Server 2016, precum și de a beneficia de multe funcții noi și importante care sprijină și mai bine IT-ul în toate sarcinile și domeniile de administrare relevante, dar și în virtualizare. Interfața, care este deja cunoscută de la Windows 10, face ca Windows Server 2016 să fie deosebit de ușor de utilizat.

Comparativ cu versiunea anterioară, versiunile Windows Server 2016 Standard și Datacenter oferă, printre altele, Core & Nano Server Deployment, Virtualisation/Hyper-V Containers și Windows Server Containers, precum și Host Guardian Service.

Cu un CAL de utilizator sau de dispozitiv, ediția Datacenter a Windows Server 2016 oferă, de asemenea, utilizarea unor caracteristici care se adresează companiilor cu sarcini de lucru extinse și multe sisteme virtuale - și, prin urmare, cu cerințe ridicate față de IT. Printre acestea se numără Software Defined Networking (SDN) și stive de rețele (Protocol Stack), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica și Shielded Virtual Machines (Shielded VMs).

În plus, diverse instrumente, cum ar fi Open-SSH sau cURL, facilitează mult configurarea și conectarea la un server Linux.

În funcție de nivelul de virtualizare al unei companii sau instituții, edițiile de Windows Server 2016 disponibile la Wiresoft oferă utilizatorilor toate funcțiile și caracteristicile care răspund nevoilor lor respective.

Windows Server 2016 Standard Edition

Windows Server 2016 Standard este potrivit pentru companiile care fie operează exclusiv servere fizice, fie utilizează doar medii ușor virtualizate (VM). Această ediție capabilă să funcționeze în cloud este, desigur, potrivită și pentru găzduire web.

Windows Server 2016 Standard are multe caracteristici care sprijină trecerea la un mediu cloud, inclusiv o stabilitate și mai mare, precum și o securitate mai mare a infrastructurii. Acest lucru face posibilă nu numai crearea unei rețele complexe, ci și operarea propriului centru de date, care servește la gestionarea infrastructurii IT a unei companii. Alte avantaje includ, de asemenea, o viteză și mai mare, precum și o protecție îmbunătățită în cazul unor defecțiuni ale rețelei și ale sistemului de stocare.

Există, de asemenea, opțiunea de a porni sistemul Windows Server în aplicația Core mai simplă. Acesta nu este echipat cu o interfață grafică de utilizator, ceea ce crește semnificativ performanța, în special pe dispozitivele mai vechi.

Atribuirea drepturilor de utilizator și a rolurilor de server a fost completată cu opțiuni suplimentare. Acest lucru permite o administrare și mai sigură și, în același timp, mai eficientă a întregului sistem de servere. Următoarele caracteristici ale versiunii standard ar trebui, de asemenea, să fie menționate în detaliu:

Server Nano

Nano Server din Windows Server 2016 face acum posibilă proiectarea unor servere semnificativ mai ușoare, deoarece se poate economisi mai mult de 90% din spațiu cu o singură mașină virtuală. Nano Server poate fi utilizat pentru servicii de server obișnuite, de exemplu ca server de fișiere sau pentru crearea de clustere Hyper-V.

Suport pentru containere de server și Docker

Windows Server 2016 suportă acum Server, precum și containere compatibile cu Docker, care nu numai că reprezintă o alternativă mai simplă la mașinile virtuale, dar simplifică și implementarea aplicațiilor.

Noi caracteristici în Hyper-V

Hyper-V în ediția server 2016 oferă o scalabilitate mai mare, în conformitate cu cerințele pentru un cloud public. În plus, există caracteristici practice de stocare, cum ar fi inițiatorul iSCSI și suportul pentru Storage Spaces sau I/O multipath.

În plus, adăugarea la cald a NIC-urilor, o actualizare continuă pentru clusterele Hyper-V, precum și reziliența de stocare a mașinilor virtuale sporesc disponibilitatea printr-o toleranță mai mare la defecțiunile sistemului de stocare.

Windows Server 2016 Datacenter Edition

În plus față de toate funcțiile conținute în ediția Standard, Windows Server 2016 Datacenter Edition are caracteristici suplimentare care permit utilizarea mediilor de cloud și de centre de date puternic virtualizate. Cu tehnologia sa inovatoare, este, prin urmare, deosebit de adaptată companiilor moderne și este alegerea potrivită dacă virtualizarea, integrarea în cloud și stocarea definită de software joacă un rol important în acest caz.

Datacenter Edition oferă multe avantaje, în special în domeniile importante ale securității și stocării datelor. Aplicațiile corespunzătoare oferă flexibilitatea necesară pentru adaptarea rapidă a infrastructurilor IT la cerințele actuale ale întreprinderii. Aceasta include, de asemenea, virtualizarea serverelor și o infrastructură virtuală pentru desktop-uri.

Multe funcții exclusive, cum ar fi Shielded Virtual Machines, Storage Spaces Direct, precum și Storage Replica și Software Defined Networking (SDN) sprijină administratorii în crearea unei structuri de rețea stabile. Aceasta include, de asemenea, inovații importante în ceea ce privește failover clustering-ul în Hyper-V, care sporește rezistența rețelelor - în special în cazul unor întreruperi.

În plus, Windows Server 2016 Datacenter Edition oferă platforme de stocare și aplicații eficiente din punct de vedere al costurilor, precum și rețele definite prin software. În același timp, oferă o mai bună gestionare și automatizare a serverelor, precum și o mai mare protecție la accesarea datelor importante.

Cerințe hardware pentru rularea Windows Server 2016

Pentru a asigura o funcționare sigură și fără probleme a Windows Server 2016, sunt necesare următoarele cerințe minime. Cerințele reale depind, de asemenea, de configurația sistemului respectiv și de alte aplicații instalate în cazuri individuale.

Arhitectura procesorului: 64 de biți

Viteza procesorului: 1,4 GHz

Memorie: 512 MB (Server Core și Server Nano) sau 2 GB pentru instalarea cu afișaj desktop

Spațiu pe hard disk: min. 32 GB

Placă de rețea: cel puțin 1 adaptor Ethernet cu un debit de date în gama gigabit

Cumpărați CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Server Edition 2016 de la Wiresoft

Pentru utilizarea legală a funcțiilor ediției standard sau a ediției pentru centre de date a Windows Server 2016, sistemul de licențiere Microsoft oferă CAL (Client Access Licences), care trebuie achiziționate. Aceasta înseamnă că, în cazul acestui model de licențiere, implementarea unui software trebuie să fie completată de permisiunea de a-l utiliza sub forma unei licențe. Pentru a putea utiliza toate serviciile și funcțiile Microsoft Server Edition 2016 respective, este necesar un număr de CAL, în funcție de numărul de dispozitive finale sau de utilizatori care urmează să le acceseze.

Fiecare CAL este o singură licență și acordă acces la Windows Server 2016 doar utilizatorului sau dispozitivului final autorizat respectiv. Prin urmare, tuturor celorlalte dispozitive sau utilizatori care nu au o licență de acces corespunzătoare li se va refuza accesul la server. Această restricție nu înseamnă doar o mai mare securitate în general, ci și protejarea datelor critice de angajații neautorizați ai propriei companii.

Diferența dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2016

Modelul de licență de acces client Microsoft face distincție între CAL de utilizator și CAL de dispozitiv. Acest lucru oferă următorul avantaj: Distincția dintre CAL pentru dispozitive finale și utilizatori permite o gestionare simplă, flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor în cadrul companiei. De asemenea, se pot combina CAL pentru dispozitiv și CAL pentru utilizator. În plus, un CAL pentru Windows Server 2016 autorizează și accesul la o ediție mai veche a Windows Server, dar acest lucru nu este posibil și în sens invers.

Wiresoft oferă ambele forme de licențiere Client Access pentru versiunile de server disponibile 2016 Standard și Datacenter: Licențe legate de utilizator (User CALs) și licențe legate de dispozitiv (Device CALs). Decizia pentru unul sau ambele tipuri de CAL poate fi determinată de factorii descriși mai jos. 

Windows Server 2016 User CAL

Fiecare User CAL pentru Windows Server 2016 autorizează doar un anumit utilizator să acceseze serverul. Prin urmare, User CAL nu este legat de un anumit dispozitiv, ci acordă utilizatorului autorizat acces la server pe diferite dispozitive.

Prin urmare, User CAL oferă avantajul că permite accesul la server, de exemplu, o dată de la PC-ul de la locul de muncă din cadrul companiei, SAU de pe un alt dispozitiv final (de exemplu, laptop sau tabletă) pe care utilizatorul autorizat îl folosește în deplasare sau la biroul de acasă. Astfel, un User CAL permite o utilizare deosebit de flexibilă și mobilă a Windows Server 2016.

Windows Server 2016 Device CAL

Microsoft Device CAL este o autorizație de acces care se referă exclusiv la dispozitive. Un singur dispozitiv final primește drepturi de acces pentru Windows Server. Tipul de dispozitiv este arbitrar: fie că este vorba de un PC utilizat la nivel local, fie că este vorba de un laptop sau de o tabletă, care poate fi utilizat de oricine este autorizat să facă acest lucru, de exemplu pe un anumit computer din sediul companiei sau în mod mobil pe un singur laptop.

Device CAL oferă avantajul că orice utilizator care este autorizat să utilizeze dispozitivul final licențiat are, de asemenea, acces la serverul Windows.

CAL dispozitiv sau CAL utilizator?

Ce formă de acordare a licențelor - Device CAL sau User CAL - este mai practică depinde de utilizarea predominantă a dispozitivelor finale într-o companie. Pentru angajații care accesează în principal Windows Server la nivel local, la locul de muncă din cadrul unei companii, un CAL pentru dispozitive este, prin urmare, mai potrivit, în special dacă mai mulți utilizatori împart un computer.

Dacă, pe de altă parte, metoda de lucru a unui angajat necesită acces alternativ la server de pe diferite dispozitive sau stații de lucru - de exemplu, în cadrul companiei și, de asemenea, în deplasare sau la biroul de acasă -, atunci CAL utilizator este mai avantajos.

Cu toate acestea, o combinație de CAL pentru dispozitive și CAL pentru utilizatori poate fi, de asemenea, cea mai potrivită pentru utilizarea Windows Server în cadrul unei companii. Trebuie remarcat întotdeauna că tipul de CAL respectiv nu poate fi schimbat.

Achiziționați CAL-uri pentru dispozitive și utilizatori pentru Windows Server 2016 la un preț rezonabil de la Wiresoft

Wiresoft oferă CAL-uri atât pentru dispozitive, cât și pentru utilizatori pentru Windows Server 2016 la un preț rezonabil. Cu noi, puteți acoperi în mod flexibil nevoile dumneavoastră individuale atât pentru licențe unice, cât și pentru licențe suplimentare. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea cu Device and User CALs pentru Microsoft Server 2016, vă rugăm să ne contactați. Vă vom sfătui cu privire la cea mai bună și mai rentabilă formă de acordare a licențelor pentru dumneavoastră.

Toate licențele Microsoft Client Access disponibile de la Wiresoft sunt originale, nefolosite și sunt CAL-uri europene pentru dispozitive sau utilizatori. Prin urmare, beneficiați de un avantaj de preț pentru licențele de software pe care Wiresoft le-a achiziționat de la alte companii și a verificat cu atenție autenticitatea acestora. Mulți dintre clienții noștri mulțumiți au recunoscut și confirmat deja avantajele de a cumpăra licențe de la Wiresoft. Pentru informații suplimentare despre gama noastră de CAL pentru Windows Server 2016, nu ezitați să ne contactați.