Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10073
  • R18-05123
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
82,90 RON * 90,90 RON * (8,8% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Utilizator CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Utilizator CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client în plus față de licența de server respectivă: licența de Windows Server 2016 User CAL. Acest lucru conferă unui anumit utilizator înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate utiliza pe orice dispozitiv final cu Windows.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat

Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client în plus față de licența serverului respectiv: Windows Server 2016 User CAL. Acest lucru conferă unui anumit utilizator înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, pe care le poate utiliza pe orice dispozitiv final compatibil cu Windows.

Deoarece, în conformitate cu reglementările Microsoft privind gestionarea licențelor, licența de server pentru Windows Server 2016 nu include drepturi de acces pentru utilizatori, acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL de utilizator.

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 edițiile Standard și Datacenter disponibile de la Wiresoft sunt disponibile la un preț rezonabil ca software folosit - în plus, acestea sunt disponibile și individual - pentru licențierea flexibilă, bazată pe nevoi, a tuturor utilizatorilor. Aceste licențe de acces pentru utilizatori folosite pentru Windows Server 2016 au aceeași funcționalitate ca și CAL-urile pentru utilizatori oferite ca noi prin programul obișnuit de licențiere în volum Microsoft.

Utilizați toate serviciile de pe Windows Server 2016 cu un CAL de utilizator utilizat

Cu un CAL de utilizator utilizat puteți utiliza toate funcțiile disponibile în cadrul programului

Server versiunea 2016, succesorul lui Windows Server 2012: Windows Server 2016 suportă Windows 10 și poate fi folosit și pentru a crea un server cloud pentru a furniza și a face backup de date pe acesta.

Windows Server 2016 este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter. Printre acestea se numără caracteristici precum implementarea de servere Core & Nano și serviciul Host Guardian, iar în plus, acestea oferă utilizarea containerelor de virtualizare/Hyper-V în plus față de containerele de server Windows. Exclusiv în ediția Datacenter Edition a Windows Server 2016, utilizarea unor caracteristici precum Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica, precum și stive de rețea (Protocol Stack) și mașini virtuale protejate (Shielded VMs) este posibilă cu condiția existenței unui CAL de utilizator corespunzător, acestea fiind în primul rând funcționalități care sunt necesare în special în companiile mari, cu sarcini de lucru extinse și mai multe sisteme virtuale în uz.

Prezentare generală a CAL-urilor de utilizator pentru edițiile Windows Server 2016 Standard și Datacenter ca software utilizat

CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software folosit sunt, din punct de vedere funcțional, identice cu CAL-urile de utilizator noi, deoarece conțin aceeași utilizare a funcțiilor și serviciilor disponibile în edițiile Windows Server 2016 Standard și, respectiv, Datacenter. Prin urmare, CAL-urile de utilizator folosite reprezintă o soluție economică pentru multe companii și organizații pentru a oferi utilizatorilor o licență de acces personal la server. Pentru mai multe detalii, consultați următoarea prezentare generală.

Gestionarea de către Microsoft a licențelor de acces client la Windows Server 2016

Microsoft License Management detaliază licențierea accesului suplimentar al utilizatorilor Windows Server 2016 edițiile Standard și Datacenter pentru accesarea e-mailului, contactelor, calendarului și a altor servicii. Deși licența de server include și licențe de acces, acestea sunt destinate exclusiv administratorilor, deci nu pot fi utilizate pentru servicii tipice pentru utilizatori. Acestea pot fi utilizate numai cu o licență de acces client corespunzătoare, cum ar fi CAL utilizator, care conferă unui utilizator specific, individual, drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate accesa prin intermediul unui dispozitiv terminal ales de el sau de ea. În afară de aceste drepturi de acces dedicate utilizatorilor pentru mediul client/server al Windows Server 2016, User CAL nu conține niciun software suplimentar.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru Windows Server 2016 Standard- și ediția Datacenter?

Modelul de licențiere Microsoft Client Access Licensing pentru Windows Server 2016 oferă două tipuri de CAL:

  • User CAL pentru Windows Server 2016 - pentru un utilizator dedicat
  • Device CAL pentru Windows Server 2016 pentru un dispozitiv endpoint dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)

Care sunt diferențele dintre CAL de utilizator și CAL de dispozitiv pentru Windows Server 2016?

Practic, aceleași funcții și servicii pot fi utilizate cu un CAL de utilizator pentru Windows Server 2016 ca și cu un CAL de dispozitiv. Ambele diferă doar prin cine sau ce este licențiat cu ea: User CAL permite utilizatorului dedicat să acceseze serviciile serverului Windows pe un dispozitiv final liber selectabil, alternativ și independent de locație; în funcție de numărul și de echipamentul stațiilor de lucru dintr-o companie, aceasta poate fi situația de lucru predominantă - spre deosebire de situația în care mai mulți utilizatori folosesc unul și același dispozitiv final cu propriul cont.

Astfel, un utilizator care este autorizat prin intermediul User CAL poate utiliza orice dispozitiv final compatibil cu Windows cu o versiune adecvată a sistemului de operare pentru a utiliza serviciile Windows. De exemplu, își poate folosi laptopul în deplasare în locul calculatorului fix de la locul de muncă, iar la biroul de acasă poate folosi PC-ul sau laptopul disponibil acolo. Mai ales dacă angajații lucrează adesea în regim de mobilitate și își verifică e-mailurile sau accesează date de pe server etc., acordarea de licențe cu CAL pentru utilizatori poate fi mai rentabilă decât acordarea de licențe pentru dispozitive finale.

Ce opțiuni specifice de utilizare sunt oferite de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 în edițiile Standard și Datacenter?

În funcție de faptul că este instalată ediția Standard sau Datacenter Edition a Windows Server 2016, sunt disponibile diferite funcționalități cu un CAL de utilizator: De asemenea, este posibil să utilizați Datacenter Edition din Windows Server 2016 cu un CAL de utilizator pentru Standard Edition - dar cu restricția că numai funcționalitatea din Standard Edition este disponibilă. Pentru că numai cu un CAL de utilizator pentru Datacenter Edition este disponibilă gama extinsă de servicii și funcții cu licența de server Datacenter Edition.

În schimb, cu un CAL de utilizator pentru ediția Datacenter, numai funcționalitatea definită în mod corespunzător poate fi utilizată la accesarea unui server licențiat pentru ediția Standard.

Rețineți compatibilitatea versiunilor de CAL de utilizator pentru Windows Server 2016

Cu ajutorul CAL de utilizator utilizat pentru Windows Server 2016, așa cum am menționat deja, un angajat poate utiliza nu numai funcționalitățile conținute în funcție de ediție, ci și drepturile de acces pentru versiunile mai vechi ale Windows Server, cum ar fi 2013 (downgrade). Cu toate acestea, invers nu este posibil, astfel încât CAL-ul de utilizator pentru Windows Server versiunea 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa versiunea superioară 2019 (upgrade).

Prin urmare, atunci când achiziționați CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016, trebuie să acordați atenție nu numai funcțiilor utilizabile respective pentru fiecare ediție, ci și compatibilității dintre licența de server și licențele de acces client.

Ce altceva ar trebui să luați în considerare atunci când acordați licențe pentru Windows Server 2016 cu CAL-uri de utilizator?

User CAL pentru Windows Server 2016 licențiază exact un utilizator și îl echipează cu opțiunile de utilizare ale ediției respective a serverului. După ce înregistrarea a fost finalizată, acest CAL de utilizator nu mai poate fi transferat unui alt utilizator. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL utilizator ca CAL dispozitiv.

Scopul acestor prevederi definite în Microsoft License Management este de a preveni accesul neautorizat la Windows Server 2016, ceea ce asigură o mai mare securitate atât pentru comunicare, cât și pentru datele în sine, deoarece fără CAL de utilizator corespunzător, terții nu pot accesa serviciile de e-mail sau datele serverului.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator

Ce tip de licență de acces client pentru o anumită companie oferă mai multe opțiuni de utilizare pentru Windows Server 2016 și reprezintă, de asemenea, cea mai favorabilă opțiune de licențiere depinde, prin urmare, de fiecare caz în parte. Pe lângă numărul de utilizatori, factorul decisiv este numărul de dispozitive finale utilizate pentru a accesa serverul Windows: De îndată ce majoritatea utilizatorilor folosesc dispozitive finale foarte diferite pentru a accesa serviciile Windows Server 2016, licențierea cu CAL-uri de utilizator oferă mai multe avantaje.

Prin urmare, înainte de a achiziționa CAL-uri, este recomandabil să verificați cum arată fluxul de lucru tipic dintr-o companie pentru a găsi cel mai potrivit tip de CAL pentru Windows Server 2016. Apoi, licențierea cu CAL-uri de utilizator poate fi mai ieftină decât licențierea cu CAL-uri de dispozitiv, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți.

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 disponibile ca software folosit în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență

CAL-urile de utilizator folosite pentru edițiile Windows Server 2016 pot fi de asemenea achiziționate individual în magazinul online Wiresoft, deoarece nu există o gradație, așa cum se întâmplă de obicei în cazul reglementărilor de licențiere Microsoft; de altfel, software-ul folosit nu are dezavantaje sau restricții în ceea ce privește funcționalitatea - nu în ultimul rând, deoarece software-ul nu se poate uza în principiu.

De unde provin CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server 2016 oferite la Wiresoft?

CAL-urile de utilizator pentru edițiile Windows Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt licențe originale, deoarece sunt de asemenea oferite în cadrul programului de licențiere Microsoft; singura diferență este că acestea au făcut parte anterior dintr-o licență de volum de utilizator pentru Windows Server 2016 pe care o companie a achiziționat-o. Aceste licențe de volum sau licențe de acces individual pentru utilizatori au fost achiziționate de Wiresoft, licențele de volum fiind împărțite în licențe individuale. CAL-urile individuale ale utilizatorilor care rezultă sunt denumite software utilizat. În ciuda faptului că sunt etichetate ca fiind "folosite", acestea pot fi utilizate ca o licență nouă pentru a accesa Windows Server 2016, deoarece nu diferă de acestea în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea sau timpul de utilizare.

Software utilizat cu CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 cu securitate de cumpărător

Chiar și cu CAL-uri de utilizator folosite de la Wiresoft, clienții se pot baza pe securitatea obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare instantanee după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă.

Este legală achiziționarea și implementarea de software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016?

Achiziționarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2016, precum și utilizarea acestora este legal neprobabilă pentru clienți, deoarece nu se încalcă nicio reglementare legală în acest proces. În primul rând, CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 oferite în Wiresoft Shop, precum și alte licențe de acces client, provin din inventarul de licențe al întreprinderilor. Prin urmare, atât vânzarea, cât și achiziționarea și utilizarea de licențe CAL folosite se bazează pe jurisprudența aplicabilă, care permite în mod explicit comercializarea și utilizarea licențelor Microsoft folosite; acest fapt a fost confirmat în mod clar de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Un alt avantaj al software-ului folosit de Wiresoft este securitatea auditului datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumatul avantajelor pe care le aveți cu software-ul utilizat pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt o alternativă la preț redus în comparație cu produsele noi comparabile de la furnizorii de software convenționali - acest avantaj de preț se aplică și la alte software-uri folosite sau licențe de acces Microsoft Server de la Wiresoft.

Deoarece licențierea cu CAL-uri de utilizator utilizate elimină ierarhizarea, altfel frecventă, cu Wiresoft vă puteți adapta nevoia de licențe de acces pentru clienți la utilizarea efectivă a serviciilor de server Windows în compania dumneavoastră. Astfel, licențierea flexibilă a accesului clienților la utilizatori pentru Windows Server 2016 vă poate reduce, de asemenea, costul de achiziție.

Oferta Wiresoft de licențe folosite este, de asemenea, o modalitate deosebit de ieftină de a vă completa inventarul de software, deoarece mai multe versiuni ale unui anumit software sunt disponibile în acest proces, evitându-se astfel problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate, de exemplu, de utilizarea în paralel a diferitelor versiuni de software, ceea ce poate reduce, de asemenea, costul achiziționării de hardware nou.

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi CAL-uri de utilizator pentru edițiile disponibile Windows Server 2016, precum și CAL-uri de dispozitiv corespunzătoare ca software utilizat. În plus, oferta de software folosit Wiresoft include și aplicații pentru alte domenii în care se utilizează software Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări despre User CALs pentru MS Windows Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii