Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10428
 • R18-05768
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
450,90 RON * 499,90 RON * (9,8% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x Utilizator CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Utilizator CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru licențierea unei ediții standard sau a unei ediții pentru centre de date a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate pe nucleu, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare utilizator: de exemplu, Windows Server 2019 User CAL; aceasta conferă utilizatorului înregistrat respectiv drepturi de acces pentru acest server Windows.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

cumpărați 5 CAL de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 ca licențe folosite

Pentru licențierea unei ediții standard sau a unei ediții pentru centre de date a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate pe nucleu, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare utilizator: de exemplu, Windows Server 2019 User CAL; aceasta conferă utilizatorului înregistrat respectiv drepturi de acces pentru acest server Windows.

Acest lucru se datorează faptului că licențele de bază pentru ediția standard sau pentru centrele de date a Windows 2019 Server nu conțin drepturi de utilizator suplimentare, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat ca un CAL de utilizator, astfel încât un anumit utilizator să fie autorizat să acceseze personal serverul Windows doar prin intermediul unui dispozitiv final, care poate fi selectat în mod liber.

Un CAL de utilizator folosit pentru Windows Server 2019 de la Wiresoft nu numai că are un preț mai mic decât alte licențe de acces client oferite noi în comerțul cu software, dar acestea sunt, de asemenea, disponibile în mod individual în loc de un pachet. Cu toate acestea, CAL-urile utilizate au aceeași funcționalitate ca și Licențele de acces al clienților utilizatori pentru Windows Server 2019 disponibile prin intermediul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Beneficiați de toate avantajele MS Windows Server 2019 cu un CAL de tip User Pre-owned

Ediția standard sau pentru centre de date a Windows Server 2019 oferă multe funcții noi, în special pentru utilizarea aplicațiilor bazate pe cloud bazate pe Windows 10. De exemplu, Software Defined Networking (SDN) permite nu numai configurarea centralizată a dispozitivelor de rețea fizice, cum ar fi routerele și switch-urile, ci și cea a dispozitivelor de rețea virtuale - de exemplu, gateway-urile -, precum și gestionarea dinamică a acestora. În plus, Windows Server 2019 permite posibilitatea de a conecta două rețele între ele aproape fără întreruperi. Alte caracteristici de care utilizatorii pot beneficia cu un User CAL folosit includ:

 • Criptare securizată a rețelelor virtuale cu rețele criptate și cu securitatea stratului de transport al datelor (DTLS)
 • Noile caracteristici Hyper-Converged Infrastructure (HCI) reduc complexitatea și simplifică implementarea infrastructurii ITV
 • Integrarea îmbunătățită a Linux cu Shielded VMs
 • Utilizarea containerelor Kubernetes
 • Protecție avansată împotriva amenințărilor pentru protecția datelor sensibile și detectarea timpurie a atacurilor
 • Storage Spaces Direct pentru agregarea stocării datelor de pe serverele locale într-un cluster virtual
 • Storage Replica previne pierderea datelor la nivel de sistem de fișiere și minimizează timpul de nefuncționare cu Disaster Preparedness

Informații importante despre CAL-uri de utilizator utilizate pentru Windows Server Standard și Datacenter Edition 2019

Software-ul folosit de la Wiresoft, cum ar fi CAL-ul de utilizator, are, de asemenea, aceleași opțiuni pentru a utiliza toate funcțiile integrate ale ediției respective de Windows Server 2019: Acest lucru oferă în special companiilor și organizațiilor mici și mijlocii o alternativă economică pentru licențele pentru servere, deoarece poate fi adaptat la nevoile acestora:

Informații despre licențierea CAL pentru Windows Server 2019

Condițiile de licențiere Microsoft oferă licențierea Windows Server 2019 pe nuclee/core de procesor pentru edițiile Standard și Datacenter, aceasta trebuind să fie completată de licențierea utilizatorilor sau a dispozitivelor finale; orice CAL incluse în licența de server sunt echipate exclusiv cu drepturi de administrator, astfel încât fiecare utilizator dedicat are nevoie de o licență de acces (User CAL) pentru a utiliza serviciile efective ale serverului Windows; aceasta trebuie să corespundă, de asemenea, versiunii identice sau superioare a serverului Windows - mai multe informații despre acest lucru mai jos.

Numai această licență de acces personal pentru clienți permite unui utilizator să utilizeze funcțiile Windows Server din versiunea 2019; conține drepturi de acces pure pentru mediul client/server al Windows Server 2019 și nu conține niciun alt software care trebuie instalat.

Care sunt avantajele licențierii Windows Server 2019 Standard sau Datacenter Edition cu CAL-uri de utilizator?

Licențierea CAL a Windows Server 2019 permite o gestionare flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor utilizatorilor. Utilizarea licențelor de acces utilizate pentru utilizatori este o modalitate mai economică de utilizare a serviciilor Windows Server, în special pentru IMM-uri, deoarece licențele de acces pentru clienți trebuie achiziționate doar pentru numărul de angajați care sunt efectiv necesari. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: aceasta oferă drepturi de acces la server pentru un utilizator dedicat
 • Windows Server 2019 User CAL: acesta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)

CAL-urile de utilizator pot fi, de asemenea, combinate cu CAL-urile de dispozitiv.

Rețineți compatibilitatea versiunilor CAL cu Windows Server 2019!

Un CAL de utilizator pentru Windows Server 2019 nu numai că acordă drepturi de acces utilizatorului relevant la un Windows Server în versiunea 2019, dar și la versiuni mai vechi, cum ar fi 2014 (downgrade). Acest lucru oferă un avantaj față de CAL-urile care sunt concepute special doar pentru o versiune anterioară a Windows Server 2019, deoarece nu pot fi utilizate pentru a accesa versiunea Windows Server 2019 (upgrade). Prin urmare, atunci când achiziționați CAL de utilizator pentru Windows Server 2019, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că licența de server și licența de acces client sunt compatibile.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când licențiați Windows Server 2019 cu un CAL de utilizator utilizat?

După cum s-a menționat deja, doar un anumit angajat înregistrat primește drepturile de acces personale pentru Windows Server 2019 cu CAL de utilizator, fiind important aici ca dispozitivul final cu capacitate Windows respectiv să poată fi selectat în mod liber. Odată ce înregistrarea utilizatorului a fost finalizată, acest lucru nu mai poate fi modificat. În principiu, nu este posibilă nici schimbarea tipului de CAL din CAL utilizator în CAL dispozitiv sau invers. Cu toate acestea, este posibil să combinați CAL-uri de utilizator cu CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019.

Aceste prevederi din partea Microsoft pentru licențele CAL sunt menite să prevină accesul necorespunzător la Windows Server 2019. În plus, acestea oferă, de asemenea, securitate pentru o companie și pentru datele sale, deoarece utilizatorii neautorizați sau terți sunt excluși de la utilizarea serviciilor.

Prin ce diferă CAL de utilizator pentru Windows Server 2019 de CAL de dispozitiv?

În principiu, un CAL de utilizator utilizat pentru Windows Server 2019 nu diferă, din punct de vedere funcțional, de o licență de acces client bazată pe dispozitiv - numită CAL de dispozitiv. Avantajele lor respective sunt evidente doar în modul tipic de accesare a Windows Server într-o companie:

O licență de acces al utilizatorului pentru Windows Server 2019 este legată exclusiv de un anumit angajat, dar oferă posibilitatea de a alege liber dispozitivul final pentru a accesa Windows Server, indiferent unde se află acesta. În comparație cu licența de acces la dispozitive finale, CAL pentru utilizatori oferă, prin urmare, un domeniu de utilizare diferit, deoarece utilizatorul licențiat nu este legat de computerul sau de un dispozitiv similar utilizat - cu condiția ca dispozitivul final utilizat să aibă acces la internet. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate accesa serverul Windows nu numai de pe PC-ul staționar de la locul de muncă din cadrul companiei, ci și din exterior: de exemplu, prin intermediul unui laptop, tabletă sau smartphone privat - în timpul unei călătorii de afaceri sau la domiciliu.

Prin urmare, CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2019 oferă astfel de angajați o utilizare mai flexibilă a funcțiilor Windows Server, care își schimbă frecvent mediul de lucru și folosesc un dispozitiv final existent pentru a se conecta la server prin intermediul acestuia, deoarece cu CAL-ul de utilizator folosesc întotdeauna contul personal în acest scop.

Concluzie

Prin urmare, ce tip de licență de acces client pentru Windows Server 2019 oferă mai multe avantaje în utilizarea într-o companie diferă de la caz la caz. Numărul de angajați care utilizează Windows Server în raport cu tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente joacă un rol aici: în momentul în care majoritatea utilizează alternativ dispozitive finale mobile sau diverse dispozitive autonome și, prin urmare, diferite stații de lucru pentru a accesa Windows Server, CAL-ul personal pentru utilizatori oferă mai multe avantaje. După cum s-a menționat deja, decizia privind tipul adecvat de licență de acces client trebuie luată înainte de achiziție, deoarece CAL de utilizator pentru Windows Server 2019 nu poate fi transformat într-un CAL de dispozitiv sau invers. Cu toate acestea, este posibil să combinați CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019 sau să le utilizați în paralel.

CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2019 disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator folosit pentru MS Windows Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft deja ca licență pentru un singur utilizator - orice prevederi ale licențelor de volum Microsoft nu se aplică aici. Etichetarea ca fiind "folosit" nu înseamnă niciun dezavantaj general în ceea ce privește capacitatea de utilizare a CAL pentru utilizatori, deoarece, în principiu, software-ul nu se poate uza.

Informații despre CAL-uri de utilizator utilizate pentru Windows Server 2019 de la Wiresoft

CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server 2019 sunt licențe de acces tipice pentru angajați, deoarece acestea sunt de altfel disponibile și în cadrul programului de licențiere Microsoft; spre deosebire de acestea, ele au făcut parte cândva dintr-o licență în volum de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software folosit, pe care cumpărătorul anterior, de obicei o companie, a achiziționat-o. Licențele de acces pentru utilizatori care nu erau necesare pentru aceasta din urmă, sau chiar licența de volum completă, au fost vândute către Wiresoft. În cadrul acestui proces, licența de volum a fost dizolvată și convertită în licențe individuale, iar licențele de acces individuale pentru utilizatori rezultate au fost etichetate ca fiind software utilizat. În ciuda etichetării lor ca fiind "folosite", astfel de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 sunt pe deplin utilizabile, deoarece nu diferă de o licență nouă în ceea ce privește orice restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă a acestora.

Securitatea cumpărătorului de software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019

CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server nu sunt doar o alternativă mai ieftină pentru licențierea Windows Server pentru clienții Wiresoft, ci sunt și sigure! În calitate de client, primiți deja de la noi un CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 la un preț redus în comparație cu CAL-urile noi "nefolosite", în rest aveți siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea instantanee și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Este legal să cumpărați și să utilizați CAL-uri folosite pentru Windows Server 2019?

Toate licențele de utilizator și alte licențe de acces pentru Windows Server 2019 pe care le achiziționați de la Wiresoft provin din inventarul de licențe al companiilor sau organizațiilor. Prin urmare, atât vânzarea, cât și cumpărarea fac obiectul legislației în vigoare, care permite în mod expres comerțul cu software folosit; diverse hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar legalitatea.

Pentru clienți, achiziționarea de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 sau alte licențe de acces client oferite de Wiresoft ca software utilizat, precum și utilizarea acestora oferă, prin urmare, securitate juridică, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de client, nu încălcați nicio prevedere legală. În plus, CAL-urile folosite de la Wiresoft sunt, de asemenea, la adăpost de audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Avantajele Wiresoft la cumpărarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2019

Rezumat: Software-ul folosit de la Wiresoft oferă clienților noștri o alternativă accesibilă la multe oferte de la alți furnizori de software, nu numai pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019, ci și pentru alte licențe de acces. în plus, așa cum s-a indicat deja, nu există restricții privind numărul minim de CAL-uri de utilizator care trebuie achiziționate la cumpărare - spre deosebire de etapizarea inflexibilă pentru licențele de acces pentru clienți, astfel încât întreprinderile și alți clienți își pot reduce costurile de licențiere a serverelor prin posibilitatea de a licenția cu exactitate utilizarea reală a serviciilor Windows Server.

În magazinul online Wiresoft, veți găsi Device CALs pentru Windows Server 2019, pe lângă licențele de acces la software folosit pentru User CALs - precum și licențe pentru alte versiuni de Windows Server sau alte software de server, inclusiv licențele de acces respective. În acest fel, puteți, de asemenea, să vă completați sau să vă actualizați stocul de software existent în alte domenii cu licențe folosite la prețuri avantajoase și, de asemenea, să evitați costurile de achiziție de hardware nou, precum și problemele de compatibilitate datorate versiunilor neuniforme de software.

Pe lângă CAL-uri sau software pentru servere, în magazinul de software Wiresoft veți găsi și alte produse software Microsoft - cu toate avantajele software-ului Wiresoft folosit. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii