Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10074
 • R18-05767
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
97,90 RON * 107,90 RON * (9,27% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Dispozitiv CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Dispozitiv CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru Microsoft Windows Server 2019 Standard sau Datacenter Edition, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare dispozitiv final prin intermediul căruia urmează să fie accesate serviciile serverului: În acest scop, există Windows Server 2019 Dispozitiv CALcu care un anumit calculator (PC, laptop etc.) înregistrat în acest scop primește drepturile de acces corespunzătoare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"

Cumpărați Device CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 folosit

Pentru ediția Standard- sau Datacenter a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare dispozitiv final prin intermediul căruia urmează să fie accesate serviciile serverului: În acest scop, există Windows Server 2019 Device CAL, care oferă unui anumit computer (PC, laptop etc.) înregistrat în acest scop drepturile de acces corespunzătoare.

Licențele de bază pentru Windows 2019 Server Standard sau Datacenter nu includ drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru dispozitive, fiecare utilizator care este autorizat să utilizeze dispozitivul final echipat cu acesta poate apoi să îl folosească pentru a accesa serverul Windows.

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019 nu numai că sunt disponibile de la Wiresoft la un preț mai mic decât licențele de acces la client oferite ca noi în comerțul cu software, dar sunt disponibile și individual, în loc să fie disponibile în balanță. Aceste CAL-uri de dispozitiv utilizate au aceeași funcționalitate ca și licențele de acces la clientul de dispozitiv pentru Windows Server 2019 disponibile în cadrul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Utilizați toate caracteristicile MS Windows Server 2019 cu un CAL de dispozitiv utilizat

Windows Server 2019 se bazează pe Windows 10 și oferă în ediția Standard- precum și în ediția Datacenter multe caracteristici noi, în special pentru utilizarea aplicațiilor bazate pe cloud. Rețeaua integrată definită prin software (SDN) oferă posibilități nu numai pentru configurarea centralizată a dispozitivelor de rețea fizice, cum ar fi routerele și comutatoarele, ci și a dispozitivelor de rețea virtuale, cum ar fi gateway-urile, inclusiv gestionarea dinamică. De asemenea, cu Windows Server 2019, este posibil peering-ul a două rețele, făcându-le să fie conectate aproape fără probleme. Alte caracteristici interesante care sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizatorii cu un CAL pentru dispozitive folosite includ:

 • Rețele criptate și Datagram Transport Layer Security (DTLS) pentru criptarea securizată a rețelelor virtuale
 • Infrastructura hiperconvergentă (HCI) reduce complexitatea și simplifică implementarea infrastructurii IT
 • Utilizarea optimizată a Linux cu Shielded VMs
 • Servicii de containere Kubernetes
 • Protecție avansată împotriva amenințărilor pentru detectarea timpurie a atacurilor și protecția datelor sensibile
 • Storage Spaces Direct oferă agregarea de stocuri de date ale serverului local într-un cluster virtual
 • Storage Replica reduce pierderea de date la nivelul sistemului de fișiere
 • Pregătirea pentru dezastre minimizează, de asemenea, timpul de nefuncționare

Cele mai importante informații despre CAL-urile de dispozitive utilizate pentru Windows Server Standard- și Datacenter-Edition 2019 dintr-o privire generală

Chiar și ca software folosit, un CAL de dispozitiv de la Wiresoft are aceleași opțiuni de acces pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în ambele ediții Windows Server 2019: Acest lucru oferă în special companiilor și organizațiilor mici și mijlocii o alternativă cu costuri reduse pentru dotarea angajaților cu licențe de acces la Windows Server pentru dispozitive finale, și pentru că permite acordarea de licențe personalizate.

Informații despre licențierea Windows Server 2019 cu CAL-uri

Pentru edițiile Standard și Datacenter, Microsoft License Management oferă opțiunea alternativă de licențiere a Windows Server 2019 pe nuclee individuale/core de procesor; în acest caz, aceasta trebuie completată de licențierea endpoint-urilor (sau a utilizatorilor) sau. Deoarece astfel de CAL incluse în licența de server sunt destinate exclusiv administratorilor și nu pentru utilizarea tipică a serviciilor serverului Windows, astfel încât pentru aceasta fiecare dispozitiv final individual necesită o licență de acces corespunzătoare (Device CAL). Acest Device CAL trebuie să corespundă unei versiuni identice sau superioare a serverului Windows- mai multe detalii despre scenariile de mai jos.

Astfel, numai această licență de acces client specifică dispozitivului dă dreptul utilizatorului să utilizeze funcțiile serverului Windows din versiunea 2019 pe un dispozitiv final compatibil cu Windows. În afară de drepturile de acces pentru mediul client/server al Windows Server 2019, CAL nu conține niciun alt software care trebuie instalat mai întâi.

Care sunt beneficiile CAL-urilor de dispozitiv pentru Windows Server 2019 Standard- și ediția Datacenter?

În primul rând, licențierea bazată pe CAL a Windows Server 2019 permite o gestionare flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor pentru computerele în cauză. Licențele de acces pentru dispozitive utilizate în special oferă o alternativă mai economică pentru IMM-uri de a utiliza serviciile serverului Windows: Acest lucru se datorează faptului că aici nu există restricții datorate dimensiunilor, astfel încât licențele de acces pentru clienți trebuie achiziționate doar pentru numărul de angajați care sunt efectiv necesari. Modelul de licențiere Microsoft oferă un total de două tipuri de CAL pentru Windows Server 2019:

 • Device CAL pentru Windows Server 2019: acesta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv endpoint dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • User CAL pentru Windows Server 2019: acesta oferă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat

De asemenea, este posibil să se utilizeze în paralel CAL de utilizator și CAL de dispozitiv.

Vă rugăm să rețineți compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019!

Device CAL pentru Windows Server 2019 nu numai că echipează un dispozitiv final cu drepturi de acces pentru Windows Server 2019, ci include și accesul la versiuni mai vechi, cum ar fi 2016 (downgrade). Acest lucru oferă un avantaj pentru Server Device CAL 2019 față de versiunile mai vechi de Device CAL care se aplică unei versiuni anterioare a Windows Server 2019, deoarece o astfel de versiune nu poate fi utilizată pentru a accesa Windows Server versiunea 2019 (upgrade). Chiar dacă în prezent nu există CAL-uri de dispozitiv mai recente pentru Windows Server decât versiunea 2019, trebuie să aveți grijă să vă asigurați întotdeauna că licența de server și licența de acces al clientului sunt compatibile.

Ce altceva este important atunci când licențiați Windows Server 2019 cu un CAL de dispozitiv utilizat?

După cum s-a menționat mai sus, Device CAL acordă întotdeauna drepturi de acces la Windows Server 2019 unui singur dispozitiv final (Device). După ce înregistrarea CAL a fost finalizată exact pe acest dispozitiv, licența nu mai poate fi transferată pe un alt computer. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea unui CAL de dispozitiv ca CAL de utilizator. Cu toate acestea, este permisă utilizarea în paralel a CAL-urilor pentru dispozitive și a CAL-urilor pentru dispozitive pentru utilizarea Windows Server 2019.

Aceste prevederi ale sistemului de licențiere Microsoft CAL au scopul de a preveni accesul necorespunzător la Windows Server 2019. Astfel, acestea oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru datele sale, deoarece punctele finale fără licență sau terțe părți nu pot accesa datele.

Care sunt diferențele dintre Device CAL și User CAL pentru Windows Server 2019?

În ceea ce privește funcționalitatea, un CAL pentru dispozitiv pentru Windows Server 2019 nu diferă, în general, de CAL pentru utilizator. Cu toate acestea, fiecare oferă avantaje tipice datorită tipului de acces la serverul Windows: Numărul de stații de lucru dintr-o companie și, de asemenea, fluxul de lucru în care este accesat serverul Windows joacă un rol important în acest sens: În unele IMM-uri, mai mulți angajați folosesc pe rând un singur dispozitiv final, de exemplu, în timpul lucrului în ture, pentru a accesa serverul Windows, în timp ce în alte medii de lucru, utilizatorii folosesc pe rând dispozitive finale complet diferite în acest scop.

Prin urmare, dispozitivul final unic Windows autorizat de licența de dispozitiv poate fi utilizat pentru accesul la server de către toți angajații care au posibilitatea sau permisiunea de a face acest lucru: În cazul în care dispozitivul final licențiat este un laptop sau o tabletă mobilă, angajatul respectiv poate, de asemenea, să acceseze serverul Windows în mod independent la nivel local - de exemplu, pe drum sau acasăOffice. Prin urmare, dispozitivul CAL poate fi utilizat și în mișcare.

Concluzie privind CAL-urile dispozitivelor

Așadar, ce tip de licență de acces client pentru Windows Server 2019 într-o companie oferă mai multe avantaje în utilizare diferă de la caz la caz. Numărul de angajați care utilizează serverul Windows în raport cu tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente joacă un rol important în acest caz: în momentul în care majoritatea utilizează alternativ un anumit dispozitiv final mobil sau un dispozitiv autonom pentru a accesa serverul Windows, Device CAL oferă mai multe avantaje.

Prin urmare, dacă Device CAL pentru Windows Server 2019 oferă mai multe utilizări posibile decât User CAL este determinat de fluxul de lucru tipic al companiei în fiecare caz. Cunoașterea acestui aspect ar trebui să stea la baza alegerii CAL atunci când se achiziționează licențe de acces client adecvate pentru Windows Server 2019.

CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Microsoft Windows Server 2019 disponibile, de asemenea, de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft de la doar o licență de acces client - orice cerințe de licențiere de volum Microsoft nu sunt, prin urmare, aplicabile. Marcarea CAL ca fiind "folosit" nu înseamnă niciun dezavantaj general în ceea ce privește utilizabilitatea, nu numai pentru că software-ul nu se poate uza în principiu.

Informații despre Device CALs pentru Windows Server 2019 ca software utilizat - de la Wiresoft

Toate CAL-urile Device pentru Windows Server 2019 oferite la mâna a doua la Wiresoft sunt licențe de acces originale pentru angajați, deoarece sunt disponibile și în cadrul programului de licențiere Microsoft; spre deosebire de acestea, acestea au făcut parte dintr-o licență de volum Device pentru Windows Server 2019 pe care cumpărătorul anterior respectiv, de obicei o companie, a deținut-o pentru prima dată. Licențele de acces la dispozitive care nu erau necesare pentru acestea din urmă sau întreaga licență de volum pentru dispozitive au fost revândute către Wiresoft, licența de volum fiind împărțită în licențe individuale. Licențele individuale de acces la dispozitiv rezultate sunt denumite software utilizat. În ciuda denumirii lor de "licențe utilizate", aceste Device CAL sunt pe deplin utilizabile pentru acces la pentru Windows Server 2019, deoarece nu diferă de o licență de acces care nu a fost niciodată utilizată nici prin restricții în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă.

Software folosit de CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019 cu asigurarea cumpărătorului

CAL-urile de dispozitiv pentru Windows Server 2019 ca software folosit nu numai că oferă clienților Wiresoft o alternativă accesibilă în ceea ce privește licențierea serverului Windows, dar sunt și sigure și legale! Fiecare Device CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 vă oferă dumneavoastră, clientul, garanția obișnuită a cumpărătorului de descărcare instantanee, inclusiv activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Sunt legale cumpărarea și utilizarea unui CAL de dispozitiv folosit pentru Windows Server 2019?

CAL-urile de dispozitiv pentru Windows Server 2019, precum și toate celelalte licențe de acces pe care le puteți achiziționa de la Wiresoft, provin din inventarul de licențe respective al unei companii sau organizații. Din acest motiv, atât vânzarea, cât și cumpărarea de CAL sunt supuse jurisdicției valabile, care permite în mod expres comerțul cu software Microsoft utilizat, iar diverse hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar acest lucru.

Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019 și, de asemenea, utilizarea acestora oferă, prin urmare, securitate juridică, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de cumpărător sau utilizator, nu încălcați nicio prevedere legală. CAL-urile folosite de la Wiresoft sunt, de asemenea, la adăpost de audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumatul avantajelor Wiresoft la cumpărarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019

Software-ul folosit la Device CALs pentru Windows Server 2019 de la Wiresoft vă oferă o alternativă la preț redus la multe oferte de la alți furnizori de software - acest lucru este valabil și pentru alte licențe de acces

După cum s-a indicat deja, nu există restricții privind numărul minim de licențe de acces la dispozitive care trebuie achiziționate în momentul achiziției, astfel încât nu se aplică nicio posibilitate de ierarhizare inflexibilă a licențelor de acces pentru clienți. Acest lucru permite, de asemenea, clienților Wiresoft să reducă costurile de licențiere a accesului la server, deoarece aceștia licențiază doar utilizarea efectivă a serviciilor serverului Windows.

În magazinul online Wiresoft, pe lângă licențele de acces la software folosit pentru Device CALs pentru Windows Server 2019, puteți găsi și User CALs - dar și licențe de acces client pentru alte versiuni ale Windows Server, precum și alte licențe de software pentru servere, inclusiv licențele de acces necesare pentru fiecare. În acest fel, vă puteți suplimenta inventarul de software în alte domenii la costuri reduse cu licențe folosite de la Wiresoft, evitând astfel costurile suplimentare pentru hardware nou și problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de versiuni software inconsistente.

Pe lângă Device CALs și software-ul pentru servere, puteți găsi și alte produse software Microsoft în Wiresoft Software Shop - cu toate avantajele pe care le oferă software-ul folosit de Wiresoft. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru Windows Server 2019 sau despre orice alt produs Microsoft, nu ezitați să apelați la sfaturile experților noștri prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii