Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10085
 • 6VC-03222
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
211,90 RON * 233,90 RON * (9,41% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Device CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS Device CAL
Domeniul de livrare ID de licență + Cod de autentificare 
Runtime Nelimitat
Limbi Toate limbile
Server terminal Compatibil


Pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces client (CAL), care îi permite să acceseze programele Windows în rețeaua companiei - inclusiv fișierele - și local în mod independent. În acest scop, există, printre altele, Device CAL pentru serviciile Remote Desktop Services, prin intermediul cărora acestea sunt puse la dispoziția unui dispozitiv final înregistrat (dispozitiv) pentru o sesiune de desktop la distanță. RDS Device CALs ca software utilizat de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece oferă aceeași funcționalitate.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL"

CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2019 ca software utilizat

Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces la client (CAL), care îi permite să acceseze programele Windows în rețeaua companiei - inclusiv fișierele - și local în mod independent. În acest scop, există, printre altele, CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services, prin intermediul cărora acestea sunt puse la dispoziția unui dispozitiv final înregistrat (dispozitiv) pentru o sesiune de desktop la distanță. RDS Device CALs ca software utilizat de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece oferă aceeași funcționalitate ca și CALs din programul oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Care sunt avantajele CAL-urilor RDS pentru Windows Server 2019?

The Remote Desktop Services - denumite anterior Terminal Services - reprezintă un rol de server dedicat în Windows Server 2019 sau în versiunile sale mai vechi. RDS controlează accesul la Windows-programe disponibile prin intermediul serverului Windows respectiv ca gazdă, prin intermediul unei sesiuni desktop la distanță. Utilizatorii care au o licență de acces client corespunzătoare - în acest caz, de exemplu, o licență RDS Device CAL - pot folosi aceste dispozitive cu PC-ul, laptopul sau un dispozitiv similar echipat cu acestea într-o rețea de companie sau local, independent (la distanță), prin intermediul unei conexiuni la internet.

Pe lângă beneficiile pe care le au dispozitivele (și utilizatorii) CAL pentru utilizatori, Windows Remote Desktop Services oferă, de asemenea, multe beneficii pentru administratori, deoarece fac gestionarea mult mai eficientă: Software-ul poate fi implementat la nivel central într-un mediu de întreprindere, eliminând necesitatea de a-l instala individual pe fiecare punct terminal. În schimb, acesta este furnizat într-o singură locație - serverul - și, de asemenea, este actualizat dacă este necesar.

Accesul utilizatorilor autorizați RDS CAL este, de asemenea, controlat, deoarece fiecărui utilizator i se pot atribui drepturi specifice. Efortul total de întreținere și de aprovizionare a stațiilor de lucru este astfel redus semnificativ prin intermediul RDS CAL pentru serverele Windows.

Care sunt avantajele pentru utilizatori ale CAL-urilor pentru dispozitive Remote Desktop Service?

Utilizatorii echipați cu un RDS Device CAL pentru Windows Server 2019 beneficiază astfel de un mediu de lucru standardizat Windows, indiferent de locația din care îl accesează cu dispozitivul final înregistrat - și indiferent de utilizatorul care utilizează Remote Desktop Services pe PC-ul, laptopul, tableta etc. în cauză.

Atunci când dispozitivul final autorizat accesează un anumit program prin intermediul Device CAL în timpul unei sesiuni desktop la distanță cu gazda, acesta este executat pe server, indiferent de alte conexiuni ale clientului. Utilizatorul își va vedea doar propria sesiune.

În cazul în care dispozitivele mai vechi au performanțe sau hardware mai slabe, acestea pot utiliza Remote Desktop Services pentru a valorifica puterea serverului Windows, reducând astfel și costul implementării unui hardware mai nou.

Compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri Remote Desktop Service pentru Windows Server

Un CAL de dispozitiv pentru un dispozitiv cu drepturi de acces (sau un CAL de utilizator) trebuie să fie întotdeauna compatibil cu versiunea curentă a serverului Windows, altfel nu poate fi utilizat pentru a stabili o conexiune la distanță pentru o sesiune. Prin urmare, un RDS Device CAL 2019 poate accesa Windows Server 2019 sau chiar o versiune mai veche a serverului, cum ar fi 2016 (downgrade), dar nu și versiuni de server superioare în viitor.

Comparație între CAL-uri de dispozitiv și CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services de pe Windows Server 2019

Practic: implementarea unui software Microsoft Server este întotdeauna independentă de utilizarea sa efectivă - pentru aceasta este necesară o licență de acces corespunzătoare. Microsoft reglementează aceste drepturi de acces pentru utilizarea unui server Windows prin intermediul propriului sistem de licențiere, care se bazează pe licențe de acces pentru clienți sau pe abrevierea CAL. După cum s-a descris deja mai sus, CAL-urile pentru Remote Desktop Services garantează că numai angajații care sunt autorizați să facă acest lucru au acces la serverul Windows, chiar și la nivel local și independent. Pe lângă opțiunile administratorilor de servere pentru gestionarea diferențiată a drepturilor de acces, sistemul RDS CAL înseamnă, de asemenea, un plus de securitate, deoarece utilizatorii străini sau dispozitivele finale neînregistrate care nu au o licență de acces (Device CAL) nu au acces la serviciile sau datele disponibile prin intermediul acestuia.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL disponibile pentru Remote Desktop Services de Windows Server 2019:

 • Device CAL pentru RDS, atunci când unui singur punct final (PC, laptop, tabletă, mobil) i se acordă drepturi de acces
 • User CAL pentru RDS, atunci când unui anumit utilizator i se acordă drepturi de acces

Caracteristici speciale ale Device CAL pentru Remote Desktop Services 2019

În principiu, Device CAL se aplică exclusiv unui singur dispozitiv final dedicat care este înregistrat în mod corespunzător. Dispozitivul CAL pentru Remote Desktop Services își reglementează drepturile de acces la un server sau la o gazdă Windows pentru fiecare sesiune Remote Desktop. Fiecare angajat căruia i se permite sau poate utiliza PC-ul, laptopul etc. în cauză,  poate utiliza apoi Remote Desktop Services. În cazul laptopurilor, tabletelor sau dispozitivelor mobile, care pot fi utilizate indiferent de locație, utilizatorul respectiv este liber să aleagă dacă dorește să utilizeze RDS la sediul companiei, în deplasare sau acasăOffice.

În modul de acordare a licențelor pentru fiecare dispozitiv în parte, atunci când se stabilește pentru prima dată o conexiune între computerul client, se acordă o licență de acces temporară dispozitivului pentru acea conexiune. Odată ce această conexiune este realizată pentru a doua oară cu un server ca gazdă pentru sesiuni de desktop la distanță, se emite un CAL RDS permanent pentru dispozitiv - presupunând că este disponibil.

Caracteristicile CAL-urilor de dispozitiv pentru RDS de pe Windows Server 2019 dintr-o privire generală

 • CAL-urile dispozitivelor sunt întotdeauna atribuite fizic unui anumit punct final - nu unui utilizator individual
 • Fiecare RDS Device CAL este urmărit de către serverul de licențe corespunzător, iar acest lucru
 • independent de orice înregistrare în Active Directory
 • CAL-urile RDS disponibile temporar pentru dispozitive sunt valabile între 52 și 89 de zile
 • Numărul de CAL-uri de dispozitiv definite nu poate fi supraîncărcat

Concluzie

Ce tip de serviciu de Remote Desktops Service CAL oferă mai multe avantaje într-o companie depinde, prin urmare, de fiecare caz în parte. De asemenea, nu este posibilă schimbarea unui CAL de dispozitiv într-un CAL de utilizator și invers. Prin urmare, decizia de a opta pentru un anumit tip de licență de acces al clienților trebuie luată în momentul achiziției. Pentru Device CALs depinde de numărul de angajați și de stații de lucru: Dacă, de exemplu, mai mulți angajați folosesc un singur dispozitiv final sau dacă aceștia lucrează predominant la sediul companiei, atunci Device CAL pentru RDS oferă mai multe avantaje.

Informații tehnice despre Remote Desktop Services de Windows Server 2019

În cazul CAL-urilor pentru RDS de pe Windows Server 2019, acestea sunt alcătuite din mai multe componente care, în cele din urmă, permit unui dispozitiv final sau unui utilizator să utilizeze programele Windows:

 • Remote Desktop Licensing reglementează utilizarea CAL-urilor RDS și le furnizează unui dispozitiv.
 • Remote Desktop Session Host gestionează toate desktopurile sau programele furnizate unui dispozitiv (sau utilizator) pe sesiune.
 • Remote Desktop Connection Broker gestionează conexiunile RDS și le restaurează în cazul unei căderi în timpul unei sesiuni.
 • Într-o rețea publică, Remote Desktop Gateway controlează accesul unui dispozitiv final la un desktop Windows.
 • Accesul Web pentru Remote Desktop Services oferă acces prin intermediul RDS CAL printr-un portal web pentru anumiți utilizatori sau grupuri.

Cumpărați Microsoft Device CALs pentru Remote Desktop Services 2019 ieftin ca licențe unice la Wiresoft în magazinul nostru online

CAL-urile de dispozitiv pentru RDS de pe Windows Server 2019 sunt deja disponibile ca licențe unice în magazinul online Wiresoft - ca software folosit la un preț deosebit de avantajos, fără dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Ce se utilizează CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Remote Desktop Services?

CAL-urile pentru dispozitive oferite spre vânzare în magazinul online Wiresoft pentru Remote Desktop Services de Windows Server 2019 sunt licențe de acces pentru dispozitive finale de la o licență de volum corespunzătoare care provine de la o altă companie. Wiresoft a achiziționat licențe de acces unic nefolosite pentru dispozitive finale sau întreaga licență de volum de la această companie, a dizolvat-o pe aceasta din urmă și oferă aceste licențe unice de acces pentru clienți pentru dispozitive.

Odată cu vânzarea sau împărțirea lor, acestea au fost numite de acum înainte software folosit. Cu toate acestea, această nouă denumire nu implică nicio restricție privind capacitatea de utilizare a Remote Desktop Services, chiar și pentru o perioadă de timp, sau o uzură generală a funcțiilor dispozitivului RDS CAL.

Ce securitate oferă Remote Desktop Services Device CALs ca software utilizat?

Cu Wiresoft, cumpărarea de software folosit nu este doar mai ieftină pentru dumneavoastră, ci și sigură! Chiar și un CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft Remote Desktop Services la Windows Server 2019 are la Wiresoft nu numai un preț mai mic în comparație cu bunuri noi comparabile, dar oferă, de asemenea, deja cu descărcarea imediată și activarea licenței cu securitatea cumpărătorului de cheie de licență de volum valabilă furnizată.

CAL-urile Microsoft RDS Device pentru Windows Server 2019 oferite de Wiresoft provin exclusiv din inventarele de licențe ale organizațiilor sau companiilor. Prin urmare, nu numai achiziționarea de CAL-uri pentru RDS sau alte licențe de acces la un program Microsoft ca software folosit, ci și utilizarea acestora nu reprezintă o încălcare a prevederilor legale pentru clienții noștri, deoarece atât comerțul cu CAL-uri, cât și utilizarea acestora ca software folosit este permisă din punct de vedere legal, fapt confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Avantajele dvs. cu software-ul utilizat al Device CALs pentru Remote Desktop Services 2019

Oferindu-vă posibilitatea de a cumpăra CAL-uri de dispozitiv individual sau într-un număr mai mare pentru Remote Desktop Services de Windows Server 2019 - sau alte licențe de acces la client - ca software folosit de la Wiresoft, dumneavoastră, în calitate de client, nu numai că aveți o alternativă mai ieftină în comparație cu ofertele convenționale comparabile pentru licențierea accesului dvs. de la distanță la serviciile Windows Server, dar aveți, de asemenea, opțiunea de a cumpăra CAL-uri RDS pentru versiunile anterioare ale Windows Server în magazinul online. Acest lucru vă permite, de asemenea, să adăugați licențe de acces client pentru constelația de servere mai vechi existente, inclusiv programe Microsoft, fără a vă teme de probleme de compatibilitate. Beneficiați de gama noastră largă de versiuni diferite de Microsoft RDS CALs pentru Windows Server ca software folosit!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Device CALs pentru Windows Server 2019, precum și CALs de utilizator corespunzătoare și alte licențe de acces la client pentru Remote Desktop Services de versiuni mai vechi ale Windows Server, precum și pentru alte programe Microsoft Server - ca software ieftin folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre RDS Device CALs pentru Windows Server 2019 sau despre orice alt produs Microsoft, nu trebuie decât să apelați la sfaturile noastre de specialitate pe chat, prin e-mail sau telefonic.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii