Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Optimizarea operațiunilor la nivel de întreprindere VMware vRealize Operations 7 Enterprise este o soluție de top pentru gestionarea și monitorizarea infrastructurilor IT la nivel de...
56.137,90 RON *

VMware vRealize - soluția dumneavoastră pentru gestionarea și automatizarea cloud-ului

VMware vRealize este o suită completă de instrumente de gestionare a cloud-ului care permite organizațiilor să își gestioneze și să își automatizezeze eficient resursele cloud. În acest articol, veți afla de ce VMware vRealize joacă un rol crucial în orchestrarea și automatizarea cloud-ului.

Componentele de bază ale VMware vRealize

  1. vRealize Automation: Acest modul permite automatizarea sarcinilor de implementare și configurare pentru a crește eficiența și coerența în aprovizionarea cloud.
  2. vRealize Operations: Acesta este un instrument puternic de monitorizare și gestionare care oferă informații în timp real despre performanța și capacitatea resurselor cloud.
  3. vRealize Log Insight: Acest modul facilitează gestionarea logurilor și depanarea prin furnizarea de analize complete ale logurilor și tablouri de bord ușor de utilizat.
  4. vRealize Business for Cloud: Acesta este un instrument de gestionare a costurilor care ajută organizațiile să urmărească, să optimizeze și să planifice cheltuielile cu resursele cloud.

Avantajele VMware vRealize

  • Eficiențăcrescută: Prin automatizarea proceselor și optimizarea utilizării resurselor, vRealize permite o creștere semnificativă a eficienței.
  • Scalabilitate: Organizațiile își pot scala cu ușurință infrastructura cloud pentru a face față cerințelor în creștere.
  • Economii de costuri: Funcțiile de gestionare a costurilor din vRealize ajută organizațiile să monitorizeze și să reducă cheltuielile pentru cloud.

Cele mai recente actualizări și caracteristici

VMware vRealize este actualizat în permanență pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale utilizării cloud-ului. Cele mai recente actualizări includ:

  • Managementul multi-cloud: vRealize suportă managementul resurselor cloud în mai multe medii, inclusiv cloud-uri publice, private și hibride.
  • Inteligență artificială (AI): Integrarea tehnologiilor AI pentru a îmbunătăți monitorizarea și depanarea performanței.
  • Automatizareavansată: Capacități de automatizare îmbunătățite pentru a accelera implementarea și automatiza sarcinile.

VMware vRealize este o soluție esențială pentru organizațiile care doresc să gestioneze și să automatizezeze eficient resursele cloud. Cu cele mai recente actualizări și caracteristici, vRealize rămâne o componentă cheie pentru orchestrarea și automatizarea cloud-ului în cadrul întreprinderilor moderne.

Categorii