Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai dependentă de tehnologie, întreprinderile trebuie să găsească modalități inovatoare de a ține pasul cu concurența. O modalitate de a face acest lucru este de a utiliza un software de...
153,90 RON *

Cele mai importante avantaje ale ThinApp pe scurt

 • Optimizarea gestionării aplicațiilor
 • Reducerea costurilor de asistență IT și a costurilor de helpdesk
 • Migrarea simplificată la Windows 7, 8 și 10
 • Prevenirea conflictelor de versiuni ale aplicațiilor
 • Suport pentru virtualizarea browserelor și a plug-in-urilor
 • Securitate îmbunătățită a punctelor finale
 • Mobilitate sporită a personalului

Cum funcționează ThinApp?

VMware ThinApp este o soluție fără agent concepută pentru a virtualiza o varietate de aplicații care rulează pe diferite versiuni de sisteme de operare și pentru a le oferi utilizatorilor într-un mediu unificat. Pentru a face acest lucru, ThinApp utilizează diverse strategii care pot fi folosite, de exemplu, pentru a migra fără probleme aplicațiile vechi.

Virtualizarea simplă a aplicațiilor

VMware ThinApp virtualizează o aplicație prin încapsularea mai întâi a fișierelor de aplicație și a intrărilor de registru într-un singur pachet ThinApp. Acesta poate fi furnizat, gestionat și actualizat independent de sistemul de operare de bază. Aplicațiile virtualizate în acest mod nu pot provoca nicio modificare a sistemului de operare de bază și pot fi rulate în diferite configurații. Printre beneficii se numără o mai bună compatibilitate cu alte aplicații și o gestionare mai ușoară, precum și o experiență de utilizare coerentă care contribuie la creșterea eficienței fluxului de lucru.

Migrarea simplificată a sistemelor de operare

VMware ThinApp permite, printre altele, migrarea rapidă a aplicațiilor vechi la Windows 7 sau Windows 10 fără a fi nevoie de recodificare, retestare sau recertificare. Aplicațiile instalate sunt convertite automat în pachete ThinApp în fundal. Pachetele de aplicații deja create pentru a fi utilizate cu ThinApp pe Windows XP sau versiuni mai vechi pot fi convertite în mod convenabil în formatul ThinApp Windows folosind funcția relink.

Izolarea aplicațiilor pentru a evita conflictele

Conflictele dintre aplicațiile individuale sau dintre aplicații și sistemele de operare sunt evitate cu ThinApp prin împachetarea aplicațiilor pe 32 sau 64 de biți, inclusiv a setărilor, într-un singur fișier MSI sau EXE; acestea pot fi apoi implementate în diferite medii de operare Windows.

Astfel, aplicațiile virtuale sunt izolate una de cealaltă și pot fi rulate independent, fără modificări ale sistemului de operare în cauză. Pentru o gestionare completă a ciclului de viață, pachetele ThinApp pot fi, de asemenea, implementate și gestionate cu App Volumes.

Securitate ridicată

Cu ThinApp, aplicațiile pot fi, de asemenea, rulate pe conturi cu acces restricționat User și pe PC-uri "blocate" sau restricționate, fără a fi nevoie de modificări prealabile ale sistemului sau de retrogradarea politicilor de securitate corespunzătoare. Pachetele de aplicații sunt executate numai în modul utilizator.

Deoarece ThinApp nu utilizează cod în modul kernel, nu încalcă politicile de grup de calculatoare existente pentru User. Această soluție evită, de asemenea, încălcările neintenționate ale politicilor, deoarece nu se atribuie permisiuni extinse pentru aplicații dispozitivelor conectate la calculatorul respectiv.

Acces mobil de pe diferite dispozitive

Cu ThinApp, accesul mobil fiabil și flexibil este posibil, de asemenea, la birou sau în deplasare, pe toate dispozitivele, deoarece nu este necesară nici instalarea unui software, nici a unui driver de dispozitiv și nici acordarea de drepturi de administrator. ThinApp suportă, prin urmare, și dispozitivele BYO (Your Own Device), astfel încât utilizatorii pot accesa oricând aplicațiile furnizate și de pe dispozitive finale private, chiar dacă este instalată o versiune de sistem de operare necompatibilă.

Aplicațiile furnizate prin intermediul acestuia pot fi, de asemenea, executate direct de către utilizatori prin intermediul dispozitivelor de stocare mobile (de exemplu, unități flash) și al terminalelor de tip "thin client". De asemenea, administratorii pot furniza, întreține și actualiza aplicațiile.

Alte avantaje ale ThinApp:

 • ThinApp suportă Windows 10 - acest lucru permite, de asemenea, o migrare ușoară a aplicațiilor vechi, cum ar fi Office 2003, în imagini Windows 10. Astfel, se evită recodificarea costisitoare, testele de regresie, precum și costurile pentru suportul aplicațiilor de browser vechi.
 • ThinApp permite o varietate de legături între aplicații - inclusiv configurarea relațiilor dintre aplicațiile virtualizate, plug-in-uri, pachete de servicii, precum și medii de execuție, cum ar fi Java și .NET.
 • Compatibilitatea garantată a ThinApp cu alte aplicații, inclusiv cu migrarea aplicațiilor vechi în mediile actuale Desktop, elimină necesitatea unei recodificări extinse a software-ului - permițând companiilor să economisească pe  resurse valoroase și, prin urmare, costuri de gestionare a aplicațiilor.
 • Accesul imediat și ușor la aplicații, fără un proces de instalare prealabilă, de pe o varietate de dispozitive finale - atât private, cât și corporative - sporește eficiența angajaților - aceștia pot continua să lucreze imediat și fără întârziere.
 • Streaming-ul aplicațiilor cu ThinApp, precum și personalizarea pentru utilizatori are loc la nivelul de procesare a datelor prin intermediul unei sesiuni consolidate Server, care rulează pe Microsoft RDSH sau pe serverele Citrix XenApp.
 • Prin integrarea ThinApp în VMware Horizon Workspace, aplicațiile pot fi, de asemenea, gestionate cu ușurință și furnizate în siguranță în cataloage de aplicații bazate pe Cloud. În plus, cu AppSense sunt posibile actualizări automate prin intermediul internetului.