Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.602,90 RON * 1.779,90 RON * (9,94% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale 2x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Licențiați-vă Windows Server 2019 Standard Edition în mod convenabil cu un pachet 16-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 acoperă deja aplicațiile tipice ale centrelor de date mai mici: cu posibilități suficiente în ceea ce privește virtualizarea și scalabilitatea, o performanță fiabilă, precum și standarde de securitate ridicate, așa cum este necesar pentru funcționarea protejată a mediilor multiCloud.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Licențiați-vă convenabil Windows Server 2019 Standard Edition cu un pachet de 16-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 acoperă deja opțiunile tipice de implementare a centrelor de date mai mici: cu suficiente opțiuni în ceea ce privește virtualizarea și scalabilitatea, performanțe fiabile și standarde de securitate ridicate, așa cum este necesar pentru funcționarea protejată a mediilor multi-cloud.

Windows Server 2019 Standard combină rețelele fizice și virtuale pentru a furniza date și aplicații prin intermediul serverelor bazate pe cloud, ceea ce îl face ideal pentru a satisface cerințele IT ale întreprinderilor mici și mijlocii. Bazat pe Windows 10 ca sistem de operare, acesta include optimizări ale funcțiilor existente, precum și funcții noi și puternice, fiind astfel pregătit pentru toate volumele de lucru.

În cazul alegerii ediției Standard Edition a Windows Server 2019, opțiunile de virtualizare incluse sunt, de obicei, principalul factor decisiv. Pentru companiile mai mici, acest lucru oferă deja funcții de bază importante pe baza cărora se pot dezvolta infrastructuri fiabile. Windows Server 2019 Standard oferă conexiunea strânsă a mediilor on-premise cu cloud-ul, prin care Microsoft Azure Services oferă funcții hibride suplimentare, inclusiv niveluri de securitate.

Licențierea ediției Standard Edition a Windows Server 2019 este, de asemenea, bazată exclusiv pe nuclee, prin care se aplică întotdeauna 16-Core ca număr minim pe server, astfel încât acesta poate fi licențiat în mod convenabil și flexibil cu un pachet de 16-Core ca bază.

La Wiresoft, puteți obține pachetul de 16-Core al Windows Server 2019 Standard ca software folosit - acest lucru oferă marele avantaj al prețului semnificativ mai mic în comparație cu bunurile noi - cu aceeași gamă de funcții, pe care această ediție le oferă în ceea ce privește virtualizarea, dar și performanța și protecția datelor. Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre cele mai importante funcții ale pachetelor Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core, inclusiv condițiile de licențiere aplicabile.

Comparare versiuni: Ce funcționalitate oferă Windows Server 2019 Standard?

Decizia de a achiziționa ediția Standard sau o altă ediție a Windows Server 2019 se bazează adesea pe faptul dacă și ce funcții de virtualizare sunt disponibile sau pot fi utilizate doar într-o măsură limitată: În ediția Standard, Hyper-V este disponibil doar într-o măsură limitată, mașinile virtuale (VM) protejate, precum și Storage Spaces Direct și replicarea stocării lipsesc, la fel ca și SDN (Software Defined Networking) și SDS (Software Defined Storage).

Cu toate acestea, ediția Windows Server 2019 Standard oferă suficiente posibilități pentru operarea rețelelor hibride, inclusiv pentru securitatea ridicată a datelor și aplicațiilor - multe îmbunătățiri și adăugiri la funcțiile cunoscute din versiunea anterioară corespunzătoare contribuie la crearea de platforme de infrastructură hiperconvergentă (HCI) definite prin software pentru operarea mediilor multi-cloud; inclusiv multe avantaje pentru virtualizarea serverului și a desktopului, pe lângă implementarea mai ușoară, scalarea și o mai bună gestionabilitate.

Componentele cheie ale Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard este conceput pentru acele companii în care virtualizarea joacă un rol (încă) minor. Prin urmare, numărul de mașini virtuale și containere Hyper-V care pot fi operate cu acesta este limitat la 2, iar limita de memorie RAM este de 24 TB.

În plus, sunt disponibile următoarele caracteristici importante pentru salvarea datelor, precum și pentru analiza rețelei și utilizarea containerelor:

Replica de stocare

Funcția de stocare Storage Replica este, de asemenea, disponibilă într-o măsură limitată în Windows Server 2019 Standard Edition. Storage Replica previne pierderile la nivelul sistemului de fișiere și acceptă replicarea sincronă a datelor prin oglindirea în locații fizice cu un volum de siguranță în caz de defecțiune, pe de o parte, și replicarea asincronă a datelor prin oglindirea între locații prin intermediul legăturilor de rețea cu o latență mai mare, pe de altă parte. Storage Spaces Direct nu este acceptat.

Analiză predictivă cu System Insights

Susținută de un model de învățare automată pentru o eficiență mai mare, caracteristica de analiză predictivă System Insights este disponibilă în Windows Server 2019 Standard, care poate fi utilizată pentru a analiza în mod cuprinzător serverele implementate la nivel local din punct de vedere al indicatorilor de performanță și al evenimentelor, pentru a obține previziuni precise pentru gestionarea reactivă a instanțelor Windows Server pe baza rezultatelor obținute; analiza predictivă poate contribui astfel la reducerea efortului de gestionare într-o organizație, reducând astfel costurile de operare.

Suport pentru containere pentru Kubernetes și Linux

Suportul cuprinzător pentru containere este disponibil și în ediția Standard Edition cu Windows Server 2019. Kubernetes și Linux sunt suportate chiar mai bine decât înainte, de exemplu, containerele Linux și Windows gestionate cu Kubernetes pot fi utilizate în paralel. În plus, pentru Kubernetes sunt disponibile noi funcții, cum ar fi crearea de rețele de containere.

Licența pentru ediția standard permite utilizarea a 2 mașini virtuale (VM), prin urmare, pot fi utilizate în total 2 containere Hyper-V; nu se acceptă monitorizarea gazdei. Containerele Windows pot fi utilizate într-un număr nelimitat.

Protecția îmbunătățită a datelor și a rețelelor cu Microsoft Azure Services

Cu Microsoft Azure Services, funcțiile hibride pot fi utilizate în Windows Server 2019 Standard pentru a conecta fără probleme centrele de date locale cu un cloud. Azure oferă avantajul special al unei infrastructuri hibride de la un capăt la altul și, prin urmare, funcții uniforme pentru securitate, identități și gestionare. Astfel, serviciile Azure Services nu oferă doar o protecție îmbunătățită a directoarelor Active Directory locale, ci și o sincronizare mai simplă și o mai bună salvare a datelor:

 • Azure Active Directory permite gestionarea și protecția universală a identităților chiar și în medii multiple.
 • Cu Azure Arc, managementul Azure și serviciile Azure pot fi extinse la orice infrastructură.
 • Serviciile Azure, cum ar fi Azure Backup, Azure Site Recovery și Azure Monitor pot fi activate ușor și rapid prin intermediul Windows Admin Center.

Cerințe software și hardware aplicabile pentru instalarea și rularea Windows Server 2019 Standard Edition

Pentru a utiliza ediția Windows Server 2019 Standard, hardware-ul utilizat trebuie să îndeplinească cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele suplimentare vor varia în funcție de configurația sistemului și de alte aplicații instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Memorie (RAM): 512 MB
 • Spațiu pe disc pentru afișarea serverului desktop: 2 GB
 • Procesor: 64 de biți
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz
 • Placă grafică: 1.024 x 768 pixeli, suport Super VGA
 • Placă de rețea: Gigabit Ethernet, 1x

Acordarea licențelor cu Windows Server 2019 Standard 16-Core Package

Chiar și în cazul software-ului folosit, licențierea unui server cu Windows Server 2019 Standard Edition se realizează în conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele. Pentru aceasta, este necesar cel puțin un pachet cu 16-Core. Următoarele dispoziții continuă să se aplice.

Condiții generale de licențiere Microsoft pentru Windows Server 2019 Standard Edition

În general, software-ul pentru servere Microsoft, cum ar fi Windows Server 2019 Standard sau o ediție superioară, este licențiat doar pe baza hardware-ului fizic utilizat. O singură licență pentru un server acoperă 2-Core de procesare fizice. De asemenea, reglementările Microsoft privind licențele presupun întotdeauna un număr minim de 8-Core pe procesor - chiar dacă hardware-ul utilizat are de fapt mai puțin de 8-Core. În plus, 2 procesoare sunt stabilite ca număr minim pentru fiecare server fizic; acest lucru duce la un număr minim de 16-Core, care este exact ceea ce prevede pachetul de 16-Core. Un server care are mai mult de 16-Core poate fi licențiat în mod complementar cu pachetele 2-Core pentru Windows Server 2019 Standard, care sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft ca software utilizat.

Cerințe suplimentare de licențiere pentru Hyper-V cu Windows Server 2019 Standard

În plus față de numărul de procesoare de bază fizice, numărul de servere virtuale este, de asemenea, luat în considerare la acordarea licențelor. Windows Server 2019 în ediția Standard Edition permite rularea a maximum două instanțe Hyper-V pentru fiecare licență de bază. Toate procesoarele dintr-un mediu Hyper-V care corespund nucleelor procesorului fizic trebuie să fie licențiate. În cazul în care sunt necesare instanțe Hyper-V suplimentare cu ediția Standard, toate nucleele active trebuie să fie relicențiate.

În plus față de o licență Windows Server 2019 Standard, toți clienții - adică fiecare utilizator sau dispozitiv final - care accesează Windows Server trebuie să fie, de asemenea, dotați cu o licență de acces client (CAL). CAL-urile pentru utilizatori și dispozitive pentru Windows Server 2019 sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft la prețuri mici ca software folosit.

Întrebări frecvente despre Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition ca software utilizat de Wiresoft

În general, posibilitățile de utilizare a unui pachet Windows Server 2019 Standard 16-core oferit ca software uzat la Wiresoft nu diferă de licența de server corespunzătoare nouă sau neutilizată - în general, software-ul nu se poate uza. Cu toate acestea, există adesea întrebări suplimentare cu privire la licențele Windows Server deja utilizate, la care se răspunde mai jos.

De unde provine software-ul Windows Server 2019 Standard 16-Core folosit?

pachetele cu 16-Core pentru Windows Server 2019 Standard provin de la companii europene care, de obicei, le-au cumpărat ele însele ca fiind noi, de cele mai multe ori chiar le-au folosit și ulterior le-au vândut către Wiresoft. Odată cu achiziționarea lor ulterioară sau prin oferta lor în magazinul Wiresoft, acestea sunt denumite software folosit, deși pot fi utilizate ca o licență nouă.

Este permisă prin lege atât oferta, cât și achiziționarea și utilizarea de software folosit, cum ar fi Windows Server 2019 Standard Software?

Da: În calitate de cumpărător de software folosit Wiresoft, puteți fi sigur că atât achiziția unui pachet corespunzător Windows Server 2019 Standard 16-core, cât și utilizarea sa regulată, de exemplu, într-o companie, nu încalcă nicio lege valabilă. Jurisdicția valabilă permite atât comerțul cu software utilizat de Microsoft, cât și utilizarea acestuia. Acest fapt a fost confirmat din nou și din nou de mai multe hotărâri judecătorești.

Protecția cumpărătorului este disponibilă și pentru licențele Windows Server 2019 Standard 16-core folosite?

Da: Pachetele Windows Server 2019 Standard 16-Core oferite de Wiresoft ca software folosit, precum și alte programe Wiresoft folosite vă oferă aceeași securitate și avantaje ca și achiziționarea de software nou pentru servere. Acest lucru înseamnă că aveți, de asemenea, siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată a software-ului după finalizarea achiziției, precum și activarea imediată a licenței cu cheia de licență furnizată, care este valabilă în acest scop.

Ce alte avantaje oferă Wiresoft Used Software, cum ar fi Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Cumpărătorii de software Wiresoft Used Software au, de asemenea, un avantaj economic datorită prețului mai mic al acestora, deoarece își pot completa sau actualiza stocurile de software mai economic decât atunci când cumpără bunuri noi comparabile. Software-ul Microsoft utilizat de la Wiresoft contribuie astfel la reducerea costurilor de operare, deoarece, cu o evidență completă a tuturor cumpărătorilor, oferă securitate de audit!

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar pachetul Windows Server 2019 Standard 16-Core ca software utilizat ieftin, ci și pachetul corespunzător 2-Core, în cazul în care doriți să extindeți licențierea Windows Server. În cazul în care nevoile de virtualizare cresc, optați pentru Windows Server 2019 Datacenter Edition, precum și pentru licențele de acces client (CAL) necesare. Portofoliul nostru extins de software folosit include, de asemenea, versiuni corespunzătoare de pre-lansare a Windows Server 2019, precum și multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele Wiresoft menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea corectă a Windows Server 2019 Standard, apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii