Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - software-ul versatil pentru dezvoltatori ca versiune de achiziție Visual Studio 2019 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a IDE-ului (Integrated Development Environment) dovedit,...
765,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2019 Enterprise - disponibil pentru achiziționare Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații...
8.534,90 RON *

Microsoft Visual Studio 2019 - o prezentare generală

Microsoft Visual Studio 2019 este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) bine cunoscut și puternic pentru dezvoltatori. În acest articol, vom analiza aspectele cheie ale Visual Studio 2019 și de ce este important pentru dezvoltatori.

Ce este Microsoft Visual Studio 2019?

1. Un IDE cuprinzător

Visual Studio 2019 este un mediu de dezvoltare integrat care oferă dezvoltatorilor o gamă largă de instrumente și caracteristici. Acesta permite crearea de aplicații pentru Windows, web, mobile și cloud.

2. Limbaje și platforme acceptate

Acest IDE suportă o varietate de limbaje de programare, cum ar fi C#, C++, Python, JavaScript și multe altele. Dezvoltatorii pot dezvolta aplicații cross-platform pentru Windows, Android, iOS și web.

De ce ar trebui să folosească dezvoltatorii Microsoft Visual Studio 2019?

1. Depanare și testare puternice

Visual Studio 2019 oferă instrumente robuste de depanare și testare care facilitează depanarea și controlul calității. Dezvoltatorii pot scrie cod mai eficient și pot remedia mai repede erorile.

2. Integrare cu Azure și DevOps

Integrarea perfectă a Visual Studio 2019 cu Microsoft Azure și Azure DevOps permite colaborarea eficientă a echipei, integrarea și implementarea continuă (CI/CD) și dezvoltarea în cloud.

3. Funcționalitate extensibilă

IDE-ul acceptă o varietate de extensii și plugin-uri care extind funcționalitatea. Dezvoltatorii pot adăuga instrumente personalizate pentru a-și optimiza procesele de dezvoltare.

Actualizare la Microsoft Visual Studio 2019

1. Cele mai recente caracteristici

Dezvoltatorii care fac upgrade de la o versiune anterioară la Visual Studio 2019 vor beneficia de noi caracteristici și îmbunătățiri, inclusiv de o performanță mai bună, analiză de cod și o interfață de utilizator îmbunătățită.

2. Asistență pe termen lung

Microsoft oferă suport pe termen lung pentru Visual Studio 2019, ceea ce înseamnă că actualizările de securitate și corecturile de erori sunt garantate.

Cumpărați Visual Studio 2019 pentru Windows de la Wiresoft

În general, Microsoft Visual Studio 2019 este un IDE cuprinzător care oferă dezvoltatorilor instrumentele și resursele necesare pentru a dezvolta aplicații de înaltă calitate pentru diverse platforme. Cu caracteristici puternice de depanare, integrare cu Azure și DevOps și o varietate de extensii, este o alegere valoroasă pentru dezvoltatorii care doresc să își eficientizeze proiectele. Actualizarea la cea mai recentă versiune oferă beneficii suplimentare și asistență pe termen lung.

Categorii