Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

2.799,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2019 Enterprise - disponibil pentru...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2019 Enterprise - disponibil pentru achiziționare

Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de întreprindere în numeroase domenii. În special, ediția Enterprise a acestei soluții end-to-end convinge prin selecția sa largă de instrumente și caracteristici - nu numai pentru proiectare, ci și pentru testarea continuă a programelor dezvoltate - și este, prin urmare, deosebit de potrivită pentru companiile și organizațiile mari și, prin urmare, pentru echipe întregi de programatori.

Visual Studio Enterprise convinge în noua versiune 2019 cu multe îmbunătățiri de detaliu, precum și cu funcții complet noi care ușurează munca de zi cu zi a dezvoltatorilor; acestea includ, în special, IntelliCode cu sugestii de soluții bazate pe inteligență artificială și Visual Studio Live Share cu instrumente practice pentru o mai bună colaborare în timp real.

În plus, refactorizările și navigarea au fost îmbunătățite în Visual Studio Enterprise 2019, la fel ca și depanatorul, care a fost extins cu mai multe caracteristici. Iar cu Live Unit Testing, testele pot fi rulate în timp ce codul este încă în curs de scriere, în timp ce Live Dependency Checking asigură compatibilitatea codului cu fiecare regulă de dependență în timp real.

Achiziționând Visual Studio 2019 Enterprise Edition ca software folosit de la Wiresoft, utilizatorii au marele avantaj de a putea utiliza acest software pentru dezvoltatori, care este oferit exclusiv de Microsoft ca licență de volum, ca licență unică proprie pe PC-ul lor.

În magazinul online Wiresoft, veți găsi Visual Studio 2019 Enterprise Edition, precum și alte ediții Visual Studio - în alte versiuni - ca versiuni de achiziție pentru un singur utilizator, pe care, de obicei, comerțul obișnuit nu le are ca atare, precum și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă caracteristicile exclusive ale Visual Studio 2019 Enterprise, precum și toate celelalte funcții și caracteristici importante ale acestei versiuni.

Aspecte importante în Visual Studio 2019 Enterprise

Pe lângă funcțiile și instrumentele testate anterior, Visual Studio 2019 vine, bineînțeles, și cu unele adăugiri practice sau optimizări ale funcțiilor de bază, precum și cu funcții complet noi, care sprijină dezvoltatorii și mai bine în programare.

 • Git-First-Workflow: Noua fereastră de pornire oferă acum câteva opțiuni noi: În primul rând, este prezentată opțiunea de a clona sau de a extrage cod dintr-un depozit, precum și diverse opțiuni pentru a deschide sau a crea un proiect.În acest context, dialogul anterior care este inițiat la crearea unui proiect a fost, de asemenea, complet revizuit. Structura arborescentă care era afișată în stânga nu mai există; a fost înlocuită cu un câmp de căutare și diverse filtre cu ajutorul cărora utilizatorii pot găsi șabloanele dorite.
 • Editor de cod : Designul culorilor pentru IDE poate fi schimbat de la albastru standard la albastru închis și există culori noi pentru a evidenția sintaxa: Metodele sunt afișate în culoarea bronz, cuvintele cheie precum for, foreach, if etc. în violet etc.
 • Redare PMA (Per-Monitor-Aware) : Dacă anterior existau probleme cu afișarea atunci când se foloseau monitoare cu rezoluții diferite, de exemplu, în cazul conexiunilor la distanță, astfel încât Visual Studio apărea neclar sau era redat cu o scalare incorectă, Visual Studio 2019 oferă acum o aplicație cu capacitate PMA și redă corect, indiferent de factorii de scalare respectivi utilizați.

Noi funcții de căutare și filtrare

Multe dintre funcțiile familiare de căutare și filtrare au fost optimizate pentru versiunea Visual Studio 2019 Enterprise, permițând dezvoltatorilor să economisească și mai mult timp și să lucreze mai eficient:

 • Casetă de căutare și funcții de căutare noi: Câmpul de căutare, cunoscut anterior în Visual Studio, ocupă acum o poziție mai centrală în mijlocul barei de meniu. Câmpul de introducere a datelor are acum și o căutare fuzzy, adică o căutare tolerantă la erori sau fuzzy care oferă rezultate pentru elementele de meniu chiar și în cazul în care termenii sunt scriși greșit. Căutarea acceptă, de asemenea, opțiuni, astfel încât rezultatele corespunzătoare sunt afișate direct în punctul relevant al dialogului, în loc să fie nevoie să se facă clic pe ele prin structuri și meniuri.
 • Funcție de căutare pentru depanare: Căutarea unor nume și valori specifice include ferestrele de depanare "Watch", "Locals" și "Auto" pentru a ajuta la găsirea unor obiecte și valori specifice. Sunt incluse mai multe niveluri, de exemplu și subobiecte sau liste. În plus, afișarea valorilor poate fi, de asemenea, formatată.
 • Căutați referințe: Aici, rezultatele căutării afișate într-o listă pot fi filtrate în continuare în funcție de anumite proprietăți sau variabile. În funcție de faptul că se caută acțiuni de citire sau de scriere, în câmpul de căutare trebuie introdus "read" sau "write".
 • O nouă funcție de filtrare pentru dosarele de proiecte: Exploratorul de soluții din Visual Studio oferă acum și opțiunea de a ascunde complet în vizualizare fișierele de proiect individuale care au fost descărcate. În plus, bara de instrumente din Exploratorul de soluții conține butoane pentru a trece de la vizualizarea soluției la vizualizarea dosarului, pentru a reduce nodurile și pentru a afișa fișierele ascunse, printre altele.

Noi refactorizări în Visual Studio 2019 Enterprise

C# oferă acum mai multe refactorizări noi care facilitează mult organizarea codului; printre altele, membrii pot fi mutați în interfața sau clasa de bază, spațiile de nume pot fi personalizate pentru a se potrivi cu o anumită structură de dosare, iar buclele foreach pot fi convertite în interogări LINQ. Sugestiile adecvate sunt enumerate în "becul luminos".

Curățarea codului

Funcția de reformatare automată a codului sursă cu Code Cleanup este afișată în Visual Studio 2019 sub forma unei pictograme de mătură sub editorul de cod sursă și este disponibilă cu un singur clic. De asemenea, ia în considerare setările din fișierele .editorconfig. Code Cleanup are, de asemenea, un nou indicator de integritate, precum și o nouă comandă în timpul curățării pentru a găsi un grup de erori clasice. Avertismentele sau sugestiile pot fi afișate cu un singur clic și pot fi puse în aplicare imediat. Corecțiile aplicate frecvent pot fi, de asemenea, salvate sau configurate ca profil.

IntelliCode în Visual Studio 2019

IntelliCode este o dezvoltare ulterioară a sistemului de completare automată IntelliSense anterior. În timp ce aceasta afișa proprietățile și metodele disponibile într-o listă ordonată alfabetic, IntelliCode afișează cele mai probabile metode și proprietăți în partea de sus și le marchează cu un asterisc.

IntelliCode se bazează pe o analiză Microsoft a peste 2.000 de proiecte open source de pe GitHub, dar utilizatorii pot folosi, de asemenea, propriile proiecte pentru a antrena IntelliCode și pot primi sugestii pe această bază. În acest scop, datele de analiză sunt transferate în cloud și prelucrate, dar nu și codurile sursă.

Visual Studio Live Share

Live Share din Visual Studio 2019 permite ca până la 30 de utilizatori să colaboreze la aceeași bază de cod sursă prin partajarea unei baze de cod și a contextului acesteia cu alți membri ai echipei. Acest lucru funcționează deoarece Visual Studio Live Share nu transferă o imagine, ci doar un arbore de fișiere și informații de context. Aceasta înseamnă că fiecare participant rămâne în mediul său familiar și poate edita anumite părți ale codului sursă independent de gazdă. Live Share oferă, de asemenea, posibilitatea de depanare partajată.

Depanarea în Visual Studio 2019

Apropo de depanare: Depanatorul din Visual Studio 2019 Enterprise funcționează acum de două ori mai rapid decât în versiunea anterioară și, în același timp, consumul de memorie la depanarea aplicațiilor C++ în afara procesului a fost redus semnificativ.

 • Unnou instrument pentru fixarea proprietăților: Obiectele pot fi identificate și mai ușor cu ajutorul proprietăților lor. Pentru a face acest lucru, este necesar doar să trageți cursorul pe o anumită proprietate din fereastra de depanare sau din fereastra pentru variabile locale sau pentru instrumente automate și să faceți clic pe simbolul acului: informațiile corespunzătoare sunt afișate imediat acolo.
 • Puncte de întrerupere a datelor: Deși în versiunile anterioare punctele de întrerupere a datelor erau orientate doar către C++, acestea sunt disponibile și pentru aplicațiile .NET Core în Visual Studio 2019. De îndată ce valoarea unei proprietăți se modifică pentru un anumit obiect, acestea întrerup execuția codului, indiferent de locul în care se află în acel moment. Punctele de întrerupere a datelor sunt excelente pentru a găsi locația în care un anumit obiect global este editat, adăugat sau eliminat.

Xamarin pentru dezvoltatorii de aplicații mobile

Xamarin este acum disponibil în Visual Studio 2019 Enterprise. Pe lângă dimensiunea de instalare care economisește spațiu, de 7GB în loc de 21GB, Xamarin oferă, de asemenea, timpi mai scurți de compilare și implementare pentru Android. De asemenea, include un editor de proprietăți pentru proprietățile XAML Xamarin.Forms și un Xamarin.Forms Previewer îmbunătățit.

ASP.NET pentru dezvoltatori web

Pentru aplicațiile ASP.NET, șablonul de proiect implicit din Visual Studio 2019 se bazează pe ASP.NET Core 2.2. De asemenea, șablonul de proiect a fost făcut mult mai clar și acum creează mai puține fișiere.

Caracteristici exclusive pentru întreprinderi în Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 Enterprise, în special, oferă unele caracteristici care nu sunt incluse în nicio altă ediție:

 • Depistarea instantanee: Cu această funcție, utilizatorii pot crea un instantaneu al execuției active a unei aplicații pentru a analiza ce se întâmplă la un moment dat. Instantaneul arată starea actuală a codului sursă și a variabilelor.
 • Depistareacălătoriilor în timp (TTD): Aceasta este o extensie a depistării instantanee. Cu TTD, aplicațiile web care rulează prin intermediul unei mașini virtuale Azure pot fi înregistrate în timpul depanării pe un sistem la distanță, iar cursul temporal poate fi examinat.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing este potrivit pentru testarea pachetelor de soluții pentru .NET Framework sau .NET Core. Această caracteristică vă permite să rulați automat teste unitare în fundal în timp ce se scrie codul. De asemenea, Live Unit Testing execută teste dinamice imediat ce codul este modificat și notifică imediat utilizatorii în caz de eșec. Rezultatele sunt vizualizate în timp real, inclusiv acoperirea codului.
 • IntelliTrace : Această caracteristică exclusivă din Visual Studio Enterprise pentru C#, Visual Basic și C++ economisește timp de depanare prin urmărirea progresului execuțiilor de cod. În timpul unei sesiuni de depanare, IntelliTrace înregistrează în mod continuu date precum interacțiunile cu sistemul (de exemplu, clicuri, accesări ale sistemului, ale registrului sau ale bazelor de date, încărcarea documentelor XML, pornirea firelor de execuție) și apeluri la metode din codul programului. Utilizatorii pot să revină la stațiile intermediare individuale pentru a vedea valorile concrete ale cursului.

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2019 Enterprise

Următoarele cerințe se aplică, în general, la instalarea Visual Studio 2019 Enterprise; acestea pot fi mai mari în cazuri individuale:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: min. 1,8 GHz
 • Memorie: min. 2 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 130 GB (în funcție de caracteristicile instalate)
 • Placă grafică: rezoluție minimă de 1.280 x 720, recomandată 1.366 x 768

Cumpărați Visual Studio 2019 Enterprise în mod individual de la Wiresoft în magazinul nostru online

În mod normal, software-ul Visual Studio 2019 Enterprise este oferit de Microsoft doar sub formă de licență de volum. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra și Enterprise Edition ca o singură licență - la un preț deosebit de avantajos ca așa-numit software folosit.

Licența unică de Visual Studio 2019 Enterprise Edition pe care o oferim spre vânzare este o componentă a unei licențe de volum Visual Studio anterioare a unei companii care a fost divizată atunci când a fost revândută și astfel convertită în licențe unice, motiv pentru care acestea sunt denumite apoi software folosit. Nici divizarea și nici desemnarea ca software utilizat a acestui software Visual Studio 2019 Enterprise nu au însemnat vreo restricție în ceea ce privește funcționalitatea.

Achiziționarea de software la Wiresoft - întotdeauna în siguranță pentru dumneavoastră! Această ediție de Visual Studio 2019 Enterprise disponibilă în magazinul Wiresoft nu numai că convinge prin prețul deosebit de avantajos, dar oferă și siguranță în timpul achiziției prin descărcarea imediată și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Orice achiziție a Visual Studio 2019 Enterprise sau a oricărui alt program ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă o problemă legală, deoarece comercializarea de software folosit este permisă în mod clar de lege, fapt confirmat de numeroase hotărâri obligatorii din punct de vedere juridic.

Software-ul utilizat, cum ar fi Visual Studio 2019 Enterprise Edition, ca licență unică, oferă clienților noștri o oportunitate ieftină de a utiliza ei înșiși ediții exclusive ale programului. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră avantajoasă de software Microsoft!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Visual Studio 2019 Enterprise Edition, precum și alte versiuni de Visual Studio și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2019 Enterprise sau despre orice alt software Microsoft, apelați la sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare