Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
8.534,90 RON * 9.481,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + cheie de licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visual Studio este mediul de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de întreprindere în numeroase domenii. În special ediția Enterprise-Edition a acestei soluții end-to-end convinge prin selecția mare de instrumente și caracteristici - nu numai pentru proiectare, ci și pentru testarea continuă a programelor dezvoltate - și, prin urmare, este deosebit de potrivită pentru companiile și organizațiile mari și, prin urmare, și pentru echipe întregi de programatori.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2019 Enterprise - disponibil pentru achiziționare

Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de întreprindere în numeroase domenii. În special, ediția Enterprise a acestei soluții end-to-end convinge prin gama largă de instrumente și caracteristici - nu numai pentru proiectare, ci și pentru testarea continuă a programelor dezvoltate - și, prin urmare, este deosebit de potrivită pentru companiile și organizațiile mari și, prin urmare, pentru echipe întregi de programatori.

Visual Studio Enterprise convinge în noua versiune 2019 cu multe îmbunătățiri de detaliu, dar și cu funcții complet noi care facilitează viața de zi cu zi a dezvoltatorilor; printre acestea se numără în special IntelliCode cu sugestii de soluții bazate pe inteligență artificială și Visual Studio Live Share cu instrumente practice pentru o mai bună colaborare în timp real.

În plus, în Visual Studio Enterprise 2019 au fost îmbunătățite atât refactorizările, cât și navigarea, precum și debuggerul, care a fost îmbunătățit cu mai multe caracteristici. Iar cu Live Unit Testing, testele pot fi rulate în timp ce codul este scris, în timp ce Live Dependency Checking se asigură că codul este compatibil cu fiecare regulă de dependență în timp real.

Achiziționând Visual Studio 2019 Enterprise Edition ca software folosit de la Wiresoft, utilizatorii au marele avantaj de a putea utiliza acest software pentru dezvoltatori, care este oferit exclusiv de Microsoft ca licență de volum, ca licență unică proprie pe PC-ul lor.

În magazinul online al Wiresoft, puteți găsi Visual Studio 2019 Enterprise Edition, precum și alte ediții Visual Studio - în alte versiuni - ca versiune de achiziție pentru un singur utilizator, pe care comercianții obișnuiți nu o au de obicei ca atare, precum și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă caracteristicile exclusive ale Visual Studio 2019 Enterprise, precum și toate celelalte funcții și caracteristici importante ale acestei versiuni.

Aspecte importante în Visual Studio 2019 Enterprise

Visual Studio 2019, pe lângă funcțiile și instrumentele dovedite anterior, bineînțeles, vine și cu unele adăugiri practice sau optimizări ale funcțiilor de bază, precum și cu funcții complet noi, care sprijină dezvoltatorii și mai bine în programare.

 • Fluxul de lucru Git-first: noua fereastră de lansare oferă acum mai multe opțiuni noi: În primul rând, este prezentată opțiunea de a clona sau de a extrage cod dintr-un depozit, precum și mai multe opțiuni pentru a deschide sau a crea un proiect.În acest proces, dialogul anterior care este lansat atunci când este creat un proiect a fost, de asemenea, complet refăcut. Structura arborescentă care era afișată în stânga nu mai este prezentă; a fost înlocuită cu un câmp de căutare și diverse filtre pe care utilizatorii le pot folosi pentru a găsi șabloanele dorite.
 • Editorul de cod : Schema de culori pentru IDE poate fi schimbată de la Standard de la albastru închis la albastru închis, în plus, există culori noi pentru a evidenția sintaxa: Metodele sunt afișate în culoarea bronz, cuvintele cheie precum for, foreach, if etc. în violet etc.
 • Redare PMA (Per-Monitor-Aware) : Dacă anterior existau probleme cu afișarea atunci când se foloseau monitoare cu rezoluții diferite, de exemplu, în cazul conexiunilor la distanță, astfel încât Visual Studio apărea neclar sau era redat cu o scalare incorectă, Visual Studio 2019 oferă acum o aplicație cu PMA și redă corect, indiferent de factorii de scalare respectivi utilizați.

Noi caracteristici de căutare și filtrare

Multe dintre caracteristicile familiare de căutare și filtrare au fost optimizate pentru versiunea Visual Studio 2019 Enterprise, ajutând dezvoltatorii să economisească și mai mult timp și să lucreze mai eficient:

 • Casetă de căutare și funcții de căutare noi: Caseta de căutare cunoscută anterior în Visual Studio ocupă acum o poziție mai centrală în mijlocul barei de meniu. Câmpul de introducere are acum și o căutare fuzzy, care este o căutare tolerantă la erori sau fuzzy care returnează rezultate pentru elementele de meniu chiar dacă termenii sunt greșit scrișiți. Căutarea acceptă, de asemenea, opțiuni, astfel încât rezultatele corespunzătoare să fie afișate direct în punctul relevant al dialogului, în loc să fie nevoie să faceți clic pe ele prin structuri și meniuri.
 • Funcția de căutare în depanare: Căutarea unor nume și valori specifice include ferestrele Watch, Locals și Auto debugging pentru a vă ajuta să găsiți obiecte și valori specifice. Sunt incluse mai multe niveluri, de exemplu, subobiecte sau liste. În plus, afișarea valorilor poate fi, de asemenea, formatată.
 • Căutați referințe: Aici, rezultatele căutării afișate într-o listă pot fi filtrate în continuare în funcție de proprietăți sau variabile specifice. În funcție de faptul că se caută acțiuni de citire sau de scriere, în câmpul de căutare trebuie introdus "read" sau "write".
 • O nouă funcție de filtrare pentru dosarele de proiecte: Exploratorul de soluții din Visual Studio oferă acum și opțiunea de a ascunde complet fișierele de proiect individuale care au fost descărcate. În plus, bara de instrumente Solution Explorer include, printre altele, butoane pentru a trece de la vizualizarea soluției la vizualizarea dosarului, pentru a restrânge nodurile și pentru a afișa fișierele ascunse.

Noi refactorizări în Visual Studio 2019 Enterprise

C# oferă acum mai multe refactorizări noi care facilitează semnificativ organizarea codului; printre altele, membrii pot fi mutați în interfața sau în clasa de bază, spațiile de nume pot fi personalizate pentru a se potrivi cu o anumită structură de dosare, iar buclele foreach pot fi convertite în interogări LINQ. În acest scop, sugestiile de potrivire sunt enumerate în "becul luminos".

Curățarea codului

Funcția de reformatare automată a codului sursă cu Code Cleanup apare în Visual Studio 2019 sub forma unei pictograme de mătură sub editorul sursă și este disponibilă cu un singur clic. De asemenea, ia în considerare setările din fișierele .editorconfig. Code Cleanup are, de asemenea, un nou indicator de integritate, precum și o nouă comandă în timpul curățării pentru a găsi un grup de erori clasice. Avertismentele sau sugestiile pot fi afișate cu un singur clic și pot fi puse în aplicare imediat. Corecțiile aplicate frecvent pot fi, de asemenea, salvate sau configurate ca profil.

IntelliCode în Visual Studio 2019

IntelliCode este o evoluție a sistemului anterior de completare automată IntelliSense. În timp ce aceasta afișa proprietățile și metodele disponibile în fiecare caz într-o listă ordonată alfabetic, IntelliCode afișează în primele poziții acele metode și proprietăți care sunt cel mai probabil să fie puse sub semnul întrebării și le marchează cu un asterisc anterior.

IntelliCode se bazează pe o analiză Microsoft a peste 2.000 de proiecte open source de pe GitHub, dar utilizatorii pot folosi, de asemenea, propriile proiecte pentru a antrena IntelliCode să facă sugestii pe baza acestora. În acest scop, datele de analiză sunt transferate în cloud și prelucrate, dar nu și codurile sursă.

Visual Studio Live Share

Live Share din Visual Studio 2019 permite ca până la 30 de utilizatori să colaboreze la aceeași bază de cod sursă prin partajarea unei baze de cod și a contextului acesteia cu alți membri ai echipei. Acest lucru funcționează deoarece Visual Studio Live Share nu transferă o imagine, ci mai degrabă un arbore de fișiere și informații de context. Astfel, fiecare participant rămâne în mediul său familiar și poate edita anumite părți ale codului sursă independent de gazdă. Live Share oferă, de asemenea, posibilitatea de a depana împreună.

Depanarea în Visual Studio 2019

Apropo de depanare: Depanatorul din Visual Studio 2019 Enterprise funcționează acum de două ori mai rapid decât în versiunea anterioară, în timp ce consumul de memorie la depanarea aplicațiilor C++ în afara procesului a fost redus semnificativ.

 • Noul instrument de stabilire a proprietăților: Obiectele pot fi identificate și mai ușor pe baza proprietăților lor. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să trageți cursorul pe o anumită proprietate din fereastra de depanare sau din fereastra pentru variabilele locale sau pentru instrumentele automate și să faceți clic pe pictograma pin: imediat, informațiile corespunzătoare sunt afișate acolo.
 • Puncte de întrerupere a datelor: Deși în versiunile anterioare punctele de întrerupere a datelor erau axate doar pe C++, acestea sunt disponibile și pentru aplicațiile .NET Core în Visual Studio 2019. Ori de câte ori valoarea unei proprietăți se modifică pentru un anumit obiect, acestea întrerup execuția codului, indiferent de locul în care se află. Punctele de întrerupere a datelor sunt excelente pentru a găsi locația în care un anumit obiect global este editat, adăugat sau eliminat.

Xamarin pentru dezvoltatorii de aplicații mobile

Xamarin este acum disponibil în Visual Studio 2019 Enterprise. Pe lângă dimensiunea de instalare de 7 GB, în loc de 21 GB, Xamarin oferă, de asemenea, timpi mai rapizi de compilare și implementare pentru Android. De asemenea, include un editor de proprietăți pentru proprietățile XAML Xamarin.Forms și un Xamarin.Forms Previewer îmbunătățit.

ASP.NET pentru dezvoltatori web

Pentru aplicațiile ASP.NET, șablonul de proiect implicit din Visual Studio 2019 se bazează pe ASP.NET Core 2.2. De asemenea, șablonul de proiect a fost făcut mult mai curat și acum creează mai puține fișiere.

Caracteristici exclusive pentru întreprinderi în Visual Studio 2019

Mai exact, Visual Studio 2019 Enterprise oferă mai multe caracteristici care nu se găsesc în nicio altă ediție:

 • Depistarea instantanee: această funcție permite utilizatorilor să realizeze un instantaneu, adică o imagine instantanee a execuției active a unei aplicații pentru a analiza ce se întâmplă la un moment dat. Instantaneul arată starea actuală a codului sursă și a variabilelor.
 • Depistareacălătoriilor în timp (TTD): Aceasta este o extensie a depistării instantanee. Cu TTD, aplicațiile web care rulează pe o mașină virtuală Azure pot fi înregistrate în timpul depanării pe un sistem la distanță, permițându-vă să examinați progresul lor în timp.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing este util pentru testarea soluțiilor pentru .NET Framework sau .NET Core. Această caracteristică vă permite să rulați automat teste unitare în fundal în timp ce se scrie codul. De asemenea, Live Unit Testing execută teste dinamice ori de câte ori codul este modificat și notifică imediat utilizatorii în cazul în care eșuează. Rezultatele sunt vizualizate în timp real, inclusiv acoperirea codului.
 • IntelliTrace : Această caracteristică exclusivă din Visual Studio Enterprise pentru C#, Visual Basic și C++ economisește timp de depanare prin urmărirea progresului execuțiilor de cod. În timpul unei sesiuni de depanare, IntelliTrace înregistrează în mod continuu date precum interacțiunile cu sistemul (de exemplu, clicuri, accesări ale sistemului, ale registrului sau ale bazelor de date, încărcarea documentelor XML, pornirea firelor de execuție) și apelurile la metode din codul programului. În acest fel, utilizatorii pot să revină la stații intermediare individuale pentru a vedea anumite valori din istoric.

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2019 Enterprise

Următoarele cerințe se aplică, în general, la instalarea Visual Studio 2019 Enterprise și pot fi mai mari în cazuri individuale:

 • Sisteme de operare: Windows 10, versiunea 1507 sau ulterioară; Windows 8.1 cu actualizarea 2919355; Windows 7 SP1 cu actualizări recente; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 cu actualizarea 2919355
 • Procesor: cel puțin 1,8 GHz
 • Memorie: cel puțin 2 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 130 GB (în funcție de caracteristicile instalate)
 • Placă grafică: rezoluție minimă de 1.280 x 720, recomandată 1.366 x 768

Cumpărați Visual Studio 2019 Enterprise în mod individual de la Wiresoft în magazinul nostru online

Software-ul Visual Studio 2019 Enterprise este, de obicei, oferit de Microsoft doar sub formă de licență de volum. În magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra Enterprise Edition ca o singură licență - la un preț deosebit de avantajos ca așa-zis software folosit.

Licența unică de Visual Studio 2019 Enterprise Edition pe care o oferim spre vânzare este o componentă a unei licențe de volum Visual Studio anterioare a unei companii, care a fost dizolvată la revânzarea lor și astfel convertită în licențe individuale, care sunt apoi denumite software utilizat sau software uzat. Nici divizarea și nici desemnarea ca software utilizat a acestui software Visual Studio 2019 Enterprise nu au însemnat restricții în ceea ce privește funcționalitatea.

Achiziționarea de software de la Wiresoft - întotdeauna în siguranță pentru dumneavoastră! Această ediție de Visual Studio 2019 Enterprise disponibilă în magazinul Wiresoft nu numai că convinge prin prețul deosebit de scăzut, dar oferă și siguranță în achiziție prin descărcarea instantanee și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Orice achiziție de Visual Studio 2019 Enterprise sau orice alt program ca software folosit în Wiresoft Software Shop nu ridică nicio problemă legală, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod clar de lege, fapt confirmat de numeroase verdicte obligatorii din punct de vedere juridic.

Software-ul folosit, cum ar fi Visual Studio 2019 Enterprise Edition, ca licență unică, oferă clienților noștri o modalitate ieftină de a utiliza ei înșiși edițiile exclusive ale programului. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră de software Microsoft la preț redus!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Visual Studio 2019 Enterprise Edition, precum și alte versiuni de Visual Studio și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2019 Enterprise sau despre orice alt software Microsoft, apelați la sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii