Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10605
 • CFQ7TTC0LFLX
 • Abonare anuala
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
204.167,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"

Microsoft 365 Enterprise E3 - Soluția completă pentru compania dumneavoastră

Microsoft 365 Enterprise E3 este o suită cuprinzătoare de instrumente de productivitate și securitate, concepută special pentru întreprinderi. În acest articol veți afla de ce Microsoft 365 Enterprise E3 este alegerea ideală pentru a maximiza eficiența, colaborarea și securitatea datelor companiei dumneavoastră.

Funcțiile de bază ale Microsoft 365 Enterprise E3

 1. Aplicații Office: Microsoft 365 Enterprise E3 include aplicațiile Office cunoscute, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint și Outlook, care pot fi utilizate în cloud sau pe desktop.
 2. E-mail și calendar: Exchange Online vă permite să trimiteți, să primiți și să gestionați e-mailurile în siguranță, în timp ce Outlook Calendar vă permite să vă organizați eficient întâlnirile.
 3. Instrumente de colaborare: Microsoft Teams oferă o platformă puternică pentru colaborarea în echipă, inclusiv chat, videoconferințe și partajare de fișiere.
 4. Securitate avansată: Microsoft 365 Enterprise E3 include funcții de securitate avansate, cum ar fi protecția bazată pe amenințări și gestionarea identității, pentru a vă proteja datele și aplicațiile.

Avantajele oferite de Microsoft 365 Enterprise E3

 • Creșterea productivității: Prin utilizarea aplicațiilor Office și a instrumentelor de colaborare familiare, puteți crește productivitatea angajaților dvs. și promova colaborarea.
 • Creșteți securitatea: Microsoft 365 Enterprise E3 oferă funcții avansate de securitate pentru a vă proteja datele companiei împotriva amenințărilor și pentru a respecta reglementările privind protecția datelor.
 • Flexibilitate și scalabilitate: Soluția este flexibilă și scalabilă, permițându-vă să ajustați numărul de utilizatori și servicii în funcție de necesități.

Viitorul comunicațiilor și securității companiei dvs. cu Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E3 este soluția esențială pentru companiile care doresc să își sporească productivitatea, să promoveze colaborarea și, în același timp, să își protejeze în siguranță datele și aplicațiile. Cu această platformă, sunteți pregătiți în mod ideal pentru provocările transformării digitale. Maximizați eficiența proceselor de lucru, creșteți securitatea datelor companiei și asigurați viitorul comunicațiilor și securității corporative cu Microsoft 365 Enterprise E3. Este soluția completă care vă ajută să rămâneți competitivi și să reușiți în lumea în continuă schimbare a IT-ului de afaceri. Microsoft 365 Enterprise E3 este viitorul software-ului de afaceri.

Alte linkuri către "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii