Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10489
  • 543-02647
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Outlook 2021 este cea mai recentă versiune a programului , care a fost testat și dovedit pentru organizarea profesională a traficului de e-mailuri, dar și pentru planificarea și coordonarea centralizată a întâlnirilor și contactelor, așa cum este tipic în viața de zi cu zi modernă, la . în comparație cu alte programe de e-mail, Office Business Outlook Outlook 2021 convinge prin gama largă de instrumente și posibilități cu ajutorul cărora pot fi gestionate chiar și proiecte complexe și comunicări extinse. este susținut de interfața intuitivă și ușor de utilizat a 2021 , care permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid și ușor cu software-ul. În plus, operabilitatea optimizată pentru atingere face ca programul să fie ușor de utilizat chiar și pe tablete și smartphone-uri. User 

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - software-ul Office versatil pentru gestionarea e-mailurilor, contactelor, sarcinilor și multe altele - ca program independent

Microsoft Outlook 2021 este versiunea actuală a programului Office, care a fost testat și testat pentru organizarea profesională a traficului de e-mail, dar și pentru planificarea și coordonarea centralizată a întâlnirilor și contactelor, așa cum se întâmplă de obicei în mediul de afaceri modern.

În comparație cu alte programe de e-mail, Outlook convinge prin gama largă de instrumente și posibilități cu care pot fi gestionate chiar și proiecte complexe și comunicări extinse.

Utilizatorii sunt susținuți de interfața intuitivă și ușor de utilizat a Outlook 2021 , care permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să înceapă cu software-ul rapid și ușor. În plus, operabilitatea optimizată pentru atingere face ca programul să fie ușor de utilizat chiar și pe tablete și smartphone-uri. Sincronizarea simplă între diferite dispozitive finale asigură faptul că utilizatorii își pot accesa e-mailurile, contactele, sarcinile și întâlnirile de oriunde cu Outlook 2021.

Pentru munca zilnică de birou, software-ul de e-mail oferă, printre altele, posibilitatea de a crea structuri clare de dosare, precum și dosare legate de subiecte, pentru a organiza e-mailurile, etc. într-un mod semnificativ. Funcțiile inteligente ajută la separarea celor importante de cele neimportante și le sortează automat în mod corespunzător. Acest lucru le permite utilizatorilor să urmărească în permanență toate sarcinile relevante și întâlnirile importante. Numeroase funcții utile îi ajută să se concentreze asupra lucrurilor esențiale și să economisească astfel timp prețios.

Cu Outlook 2021 este de asemenea posibil să gestionați mai multe conturi de e-mail printr-o interfață desktop și să le legați între ele. Acest lucru permite sincronizarea diferitelor calendare, inclusiv a întâlnirilor, pentru a evita suprapunerile de timp. Datorită barei de navigare clare, toate funcțiile pentru e-mailuri, sarcini, contacte și calendare sunt disponibile rapid. Interfața de utilizator, care a fost revizuită în Outlook 2021, este chiar mai intuitivă și mai confortabilă decât înainte.

MS Outlook 2021 este altfel disponibil doar ca o componentă fixă a versiunii Office corespunzătoare sau la o cantitate de 5 licențe, dar la Wiresoft puteți cumpăra programul de e-mail separat - și la un preț deosebit de avantajos. Cei care cumpără Outlook 2021 și doresc să profite de toate noile beneficii ale acestuia trebuie să rețină însă că software-ul Office rulează doar în Windows 10.

În magazinul online Wiresoft puteți obține nu numai această versiune actuală a Outlook 2021, ci și altele mai vechi, precum și alte programe Office la prețuri deosebit de mici, ca versiune de achiziție. Următoarea prezentare detaliată vă oferă toate caracteristicile noi și interesante din Outlook 2021.

Cele mai importante caracteristici noi din Outlook 2021 pentru Windows

Outlook 2021 conține o serie de îmbunătățiri și funcții noi față de versiunea anterioară, care fac și mai eficientă organizarea zilnică a traficului de e-mail, a programărilor și a sarcinilor. Multe simplificări sunt deosebit de utile în detalii și facilitează concentrarea asupra lucrurilor esențiale: de la clasificarea e-mailurilor primite în funcție de relevanța lor, la serviciul de recunoaștere a legăturilor dăunătoare, la organizarea întâlnirilor în funcție de fusul orar.

Inbox with Relevance se ocupă de orice inundație de e-mailuri

Funcția "Inbox with Relevance" îi ajută pe utilizatori să separe grâul de neghină - deoarece, din păcate, traficul de e-mail din ziua de azi conține, pe lângă mesajele cu adevărat importante, și multe mesaje inutile, dacă nu chiar spam sau cele cu atașamente malware.

Funcția împarte căsuța de primire în două file, denumite "Relevant" și "Other". Mesajele cele mai importante sunt, desigur, păstrate în prima filă, dar utilizatorul este informat și despre alte e-mailuri, care sunt clasificate la rubrica "Altele", și le poate vizualiza schimbând fila. Alte funcții, cum ar fi "Focalizat", pot fi utilizate pentru a sorta e-mailurile individuale o singură dată sau, în general, în cealaltă filă, după cum este necesar. Cu toate acestea, pentru a utiliza Inbox with Relevance, este necesară existența unuicont Microsoft Exchange.

Sortarea ușoară a e-mailurilor

Pentru utilizatorii care nu doresc să activeze cu relevanță căsuța de primire sau care lucrează fără un cont Exchange, Outlook 2021 oferă din nou diverse opțiuni de sortare, precum și filtrul "Necitit" în lista de mesaje.

Marcați e-mailurile ca fiind "citite" atunci când le ștergeți

Mai ales în cazul unui trafic de e-mailuri intensiv, o privire de ansamblu rapidă asupra tuturor e-mailurilor necitite este deosebit de importantă pentru a nu trece nimic cu vederea. Cu toate acestea, multe mesaje nu au nicio importanță și sunt șterse fără a fi citite. Toate mesajele necitite aflate în dosarul "Elemente șterse" pot fi acum marcate ca fiind citite cu doar câteva clicuri, fără a fi nevoie să faceți clic pe fiecare dintre ele în parte.

Modul Focus din Outlook 2021 facilitează concentrarea

O atenție deosebită trebuie acordată, de asemenea, noului mod de focalizare integrat, care are ca scop exact opusul, adică să protejeze utilizatorul de alte programe și mesaje active în timp ce citește e-mailuri sau organizează întâlniri, ascunzându-le temporar

Ascultarea conținutului e-mailurilor

Atunci când biroul este aglomerat și timpul este scurt, citirea e-mailurilor cu mult conținut poate fi o piedică. O soluție la această problemă este oferită de Outlook 2021, prin faptul că e-mailurile pot fi citite cu voce tare și în program, în timp ce destinatarul se poate ocupa în același timp de alte sarcini mai importante.

Securitatea în traficul de e-mail cu serviciul Microsoft Safe Link

Outlook 2021 pune, de asemenea, un accent deosebit pe securitatea datelor din e-mailuri.

Noul serviciu Safe-Link protejează împotriva programelor malware și a mesajelor de phishing, care sunt ascunse în special în link-uri. Legăturile încorporate într-un mesaj sunt afișate printr-o previzualizare mult mai bună, în timp ce, în fundal, un scaner în timp real filtrează în mod fiabil legăturile malware și de phishing.

Utilizarea optimizată pentru atingere a Outlook 2021

Utilizatorii de tablete și smartphone-uri pot utiliza Outlook și mai ușor datorită noii integrări a gesturilor. În acest scop, gesturile "Glisați spre stânga" și "Glisați spre dreapta" sunt disponibile pentru acțiuni precum "Marcați ca citit", "Ștergeți", "Arhivați", "Marcați" și "Niciuna", care pot fi atribuite individual.

Afișarea a trei zone orare pentru programare

Cooperarea globală între companii impune noi cerințe în ceea ce privește organizarea proiectelor și a numirilor. Outlook 2021 oferă acum opțiunea de a adăuga mai multe fusuri orare la un calendar. Aceasta afișează ora locală a tuturor participanților, facilitând alegerea unei ore care să convină tuturor atunci când planificați întâlniri internaționale.

Nu ratați reamintirile de programare

Pentru a vă asigura că întâlnirile importante nu sunt ratate, Outlook 2021 oferă mai multe modalități de a vă reaminti de ele. Este posibil fie să se afișeze un memento vizibil deasupra ferestrei deschise în acel moment, fie să se atragă atenția asupra acesteia printr-o clipire discretă în bara de activități.

Afișarea participanților la o reuniune

Pentru a ști cine participă la o reuniune organizată de un alt participant, răspunsurile altor persoane la solicitarea corespunzătoare pot fi afișate acum în Outlook 2021 pe propriul PC.

Îmbunătățiți impactul vizual al e-mailurilor cu ajutorul fișierelor SVG

De asemenea, mesajele electronice pot avea un conținut informațional și un impact prin conținut vizual, de exemplu, prin inserarea de către expeditor a unei grafice vectoriale - numită și Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2021 conține o selecție de astfel de motive SVG care pot fi utilizate gratuit.

Avantajul graficii vectoriale este, pe de o parte, scalabilitatea lor: pot fi mărite sau reduse în dimensiune fără pierderea calității imaginii și pot fi rotite după cum se dorește. În plus, sunt disponibile diverse filtre pentru editare, de exemplu pentru a schimba culoarea.

Comunicarea accesibilă în Outlook 2021

Outlook 2021 oferă, de asemenea, posibilitatea unei comunicări fără bariere, astfel încât e-mailurile etc. să poată fi citite și înțelese și de persoanele cu handicap. În acest sens, programul aplică standarde valabile la nivel internațional. Soluțiile corespunzătoare sunt afișate în lista "Acțiuni recomandate". Corecția erorilor de sprijin poate fi deja activată în Outlook 2021 în momentul compunerii unui mesaj, astfel încât nimic nu mai stă în calea compunerii spontane a mesajelor. Sugestiile automate de îmbunătățire pot fi acceptate cu un clic și implementate automat în Outlook.

Cerințe de sistem pentru Outlook 2021

Outlook 2021 este disponibil pentru Windows atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Versiunea pe 32 de biți este instalată în mod implicit. Avantajul său constă în compatibilitatea mai mare cu multe alte aplicații și suplimente care pot fi utilizate împreună cu programele Office.

  • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 sau Windows Server 2022
  • Procesor: 1.1 GHz sau mai rapid (dual core)
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 4 GB
  • Memorie: min. 4 GB RAM
  • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli (de la 4K, este necesară versiunea pe 64 de biți a Office)

Cumpărați Outlook ca un program unic din Office Suite 2021 la un preț rezonabil de la Wiresoft

Fiind o componentă clasică a suitelor Microsoft Office, Outlook 2021 este, de obicei, disponibil doar în cadrul pachetului Office corespunzător. Cu toate acestea, Wiresoft oferă, de asemenea, Outlook 2021 de vânzare ca program independent - spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft. Dacă nu doriți să folosiți nici un alt program Office, veți beneficia de două ori atunci când cumpărați software de la Wiresoft, deoarece veți primi Outlook 2021 individual la un preț deosebit de avantajos!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați Outlook 2021 de la Wiresoft: Achiziționați o licență pentru un singur utilizator care nu vă obligă la un abonament scump cu actualizări plătibile și nici nu are vreo restricție privind funcționalitatea. Este o versiune de achiziție pură, care este înregistrată doar pentru dumneavoastră.

Achiziționarea de software securizat cu Wiresoft: Licența de utilizator unic Outlook 2021 pe care o achiziționați în magazinul nostru de software provine de obicei dintr-o licență de volum mai mare sau este un software folosit care nu mai este utilizat de cumpărătorul original. Gama de funcții este 100% utilizabilă și complet identică cu Outlook 2021, care este inclusă și în suita Office Suite 2021. În calitate de comerciant de renume de software Microsoft folosit, Wiresoft oferă numai versiuni complete oficiale, identice cu programele Microsoft disponibile în alte magazine.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft este absolut legală și fără riscuri: nici dumneavoastră și nici noi nu ne aflăm într-o zonă nesigură din punct de vedere legal! În plus, fiecare program Microsoft oferit de Wiresoft, fie că este vorba de un software folosit sau de o parte a unei licențe de volum, a fost testat de către noi pentru o utilizare reală și fără cusur, astfel încât să poată fi utilizat pe deplin și pe termen nelimitat după ce achiziția și descărcarea au fost finalizate.

În special utilizatorii particulari, liber-profesioniștii și companiile mici pot beneficia de toate avantajele Outlook 2021 prin achiziționarea software-ului de la Wiresoft. În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar Outlook, ci și toate celelalte programe Office, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări legate de Outlook 2021 sau de orice alt program Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii