Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10485
 • MX3-00199
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
11.644,90 RON * 12.937,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + cheie de licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visual Studio este mediul de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de întreprindere în numeroase domenii. În special ediția Enterprise-Edition a acestei soluții end-to-end convinge prin selecția mare de instrumente și caracteristici - nu numai pentru proiectare, ci și pentru testarea continuă a programelor dezvoltate - și, prin urmare, este deosebit de potrivită pentru companiile și organizațiile mari și, prin urmare, și pentru echipe întregi de programatori.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"

Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2022 Enterprise - de vânzare

Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de întreprindere în numeroase domenii. În special, ediția Enterprise a acestei soluții end-to-end convinge prin selecția sa largă de instrumente și caracteristici - nu numai pentru proiectare, ci și pentru testarea continuă a programelor dezvoltate - și este, prin urmare, deosebit de potrivită pentru companiile și organizațiile mari și, prin urmare, pentru echipe întregi de programatori.

Visual Studio Enterprise convinge în noua versiune 2022 cu multe îmbunătățiri în detaliu, precum și cu funcții complet noi care ușurează munca de zi cu zi a dezvoltatorilor; printre acestea se numără în special IntelliCode cu sugestii de soluții bazate pe inteligență artificială și Visual Studio Live Share cu instrumente practice pentru o mai bună colaborare în timp real.

În plus, refactorizările și navigarea au fost îmbunătățite în Visual Studio Enterprise 2022, la fel ca și depanatorul, care a fost extins cu mai multe caracteristici. Iar cu Live Unit Testing, testele pot fi rulate în timp ce codul este încă în curs de scriere, în timp ce Live Dependency Checking asigură în timp real că codul este compatibil cu regulile de dependență respective.

Achiziționând Visual Studio 2022 Enterprise Edition ca software folosit de la Wiresoft, utilizatorii au marele avantaj de a putea utiliza acest software pentru dezvoltatori, care este oferit de Microsoft exclusiv ca licență de volum, ca licență individuală pe PC-ul lor.

În magazinul online Wiresoft găsiți Visual Studio 2022 Enterprise Edition, precum și alte ediții Visual Studio - în alte versiuni - ca versiuni de achiziție pentru un singur utilizator, pe care comerțul obișnuit nu le are de obicei ca atare, precum și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă caracteristicile exclusive ale Visual Studio 2022 Enterprise, precum și toate celelalte funcții și caracteristici importante ale acestei versiuni.

Puncte de atracție în Visual Studio 2022 Enterprise

Visual Studio 2022 oferă, pe lângă funcțiile și instrumentele deja testate, o serie de adăugiri practice și optimizări ale funcțiilor de bază, precum și funcții complet noi, care sprijină dezvoltatorii și mai bine în programarea lor.

 • Git-First-Workflow: Noua fereastră de start oferă acum câteva opțiuni noi: În primul rând, este prezentată opțiunea de a clona sau de a extrage cod dintr-un depozit, precum și diverse opțiuni pentru a deschide sau a crea un proiect.În acest context, dialogul anterior care este inițiat la crearea unui proiect a fost, de asemenea, complet revizuit. Structura arborescentă care era afișată în stânga nu mai există; a fost înlocuită cu un câmp de căutare și diverse filtre cu ajutorul cărora utilizatorii pot găsi șabloanele dorite.
 • Editorul de cod: Culoarea IDE poate fi schimbată de la albastru standard la albastru închis și există culori noi pentru a evidenția sintaxa: Metodele sunt afișate în culoarea bronz, cuvintele cheie precum for, foreach, if etc. în violet etc.
 • Rendering PMA (Per-Monitor-Aware): Dacă până acum existau probleme de afișare la utilizarea unor monitoare cu rezoluții diferite, de exemplu în cazul conexiunilor la distanță, astfel încât Visual Studio apărea neclar sau era redat cu o scalare incorectă, Visual Studio 2022 oferă acum o aplicație capabilă PMA și redă corect, indiferent de factorii de scalare respectivi utilizați.

Noi funcții de căutare și filtrare

Multe dintre funcțiile familiare de căutare și filtrare au fost optimizate pentru versiunea Visual Studio 2022 Enterprise, permițând dezvoltatorilor să economisească și mai mult timp și să lucreze mai eficient:

 • Unnou câmp de căutare și noi funcții de căutare: Câmpul de căutare cunoscut anterior în Visual Studio ocupă acum o poziție mai centrală în mijlocul barei de meniu. Câmpul de introducere are acum și o căutare fuzzy, adică o căutare tolerantă la erori sau fuzzy care returnează rezultate pentru elementele de meniu chiar și în cazul în care termenii sunt greșit scrișiți. De asemenea, căutarea suportă opțiuni care permit afișarea directă a rezultatelor corespunzătoare în punctul relevant al dialogului, în loc să fie nevoie să faceți clic pe ele prin intermediul structurilor și meniurilor.
 • Funcția decăutare pentru depanare: Căutarea unor nume și valori specifice include ferestrele de depanare "Watch", "Locals" și "Auto" pentru a ajuta la găsirea unor obiecte și valori specifice. Sunt incluse mai multe niveluri, de exemplu și subobiecte sau liste. În plus, afișarea valorilor poate fi, de asemenea, formatată.
 • Căutare de referințe: Aici, rezultatele căutării afișate într-o listă pot fi filtrate suplimentar în funcție de anumite proprietăți sau variabile. În funcție de faptul că se caută acțiuni de citire sau de scriere, în câmpul de căutare trebuie introdus "read" sau "write".
 • Onouă funcție de filtrare pentrudosarele de proiect: Exploratorul de dosare de proiect din Visual Studio oferă acum și opțiunea de a ascunde complet în vizualizare fișierele individuale de proiect care au fost descărcate. În plus, bara de instrumente din Exploratorul de soluții conține butoane pentru a trece de la Vizualizarea soluției la Vizualizarea dosarelor, pentru a comprima nodurile și pentru a afișa fișierele ascunse, printre altele.

Noi refactorizări în Visual Studio 2022 Enterprise

C# oferă acum mai multe refactorizări noi care facilitează mult organizarea codului; printre altele, membrii pot fi mutați în interfața sau în clasa de bază, spațiile de nume pot fi personalizate pentru a se potrivi cu o anumită structură de dosare, iar buclele foreach pot fi convertite în interogări LINQ. Sugestiile adecvate sunt enumerate în "becul luminos".

Curățarea codului

Funcția de reformatare automată a codului sursă cu Code Cleanup este afișată în Visual Studio 2022 sub forma unei pictograme de mătură sub editorul de cod sursă și este disponibilă cu un singur clic. De asemenea, sunt luate în considerare setările din fișierele .editorconfig. Code Cleanup are, de asemenea, un nou indicator de integritate și o nouă comandă în timpul curățării pentru a găsi un grup de erori clasice. Avertizările sau sugestiile pot fi afișate cu un singur clic și puse în aplicare imediat. Corecțiile aplicate frecvent pot fi, de asemenea, salvate sau configurate ca profil.

IntelliCode în Visual Studio 2022

IntelliCode este o dezvoltare ulterioară a sistemului de completare automată IntelliSense anterior. În timp ce aceasta afișa proprietățile și metodele disponibile într-o listă ordonată alfabetic, IntelliCode afișează cele mai probabile metode și proprietăți în partea de sus și le marchează cu un asterisc în față.

IntelliCode se bazează pe o analiză Microsoft a peste 2.000 de proiecte open source de pe GitHub, dar utilizatorii pot, de asemenea, să își folosească propriile proiecte pentru a antrena IntelliCode și să primească sugestii pe această bază. În acest scop, datele de analiză sunt transferate în cloud și prelucrate, dar nu și codurile sursă.

Visual Studio Live Share

Live Share permite ca până la 30 de utilizatori să colaboreze la aceeași bază de cod sursă în Visual Studio 2022 prin partajarea unei baze de cod și a contextului acesteia cu alți membri ai echipei. Acest lucru funcționează deoarece Visual Studio Live Share nu transferă o imagine, ci doar un arbore de fișiere și informații de context. Aceasta înseamnă că fiecare participant rămâne în mediul său familiar și poate edita anumite părți ale codului sursă independent de gazdă. Live Share oferă, de asemenea, posibilitatea de depanare comună.

Depanarea în Visual Studio 2022

Apropo de depanare: Depanatorul din Visual Studio 2022 Enterprise funcționează acum de două ori mai rapid decât în versiunea anterioară, în timp ce, în același timp, consumul de memorie la depanarea aplicațiilor C++ în afara procesului a fost redus semnificativ.

 • Unnou instrument pentru fixarea proprietăților: Obiectele pot fi identificate și mai ușor după proprietățile lor. Pentru a face acest lucru, este necesar doar să trageți cursorul pe o anumită proprietate din fereastra de depanare sau din fereastra pentru variabile locale sau pentru instrumente automate și să faceți clic pe simbolul acului: informațiile corespunzătoare sunt afișate imediat acolo.
 • Puncte de întrerupere a datelorDeși în versiunile anterioare punctele de întrerupere a datelor erau orientate doar către C++, acestea sunt disponibile și pentru aplicațiile .NET Core în Visual Studio 2022. De îndată ce valoarea unei proprietăți se modifică pentru un anumit obiect, acestea întrerup execuția codului, indiferent de locul în care se află în acel moment. Punctele de întrerupere a datelor sunt excelente pentru a găsi poziția în care un anumit obiect global este editat, adăugat sau eliminat.

Xamarin pentru dezvoltatorii de aplicații mobile

Xamarin este acum disponibil în Visual Studio 2022 Enterprise. Pe lângă dimensiunea de instalare care economisește spațiu, de 7 GB în loc de 21 GB, Xamarin oferă, de asemenea, timpi mai scurți de compilare și implementare pentru Android. De asemenea, include un editor de proprietăți pentru proprietățile XAML Xamarin.Forms și un Xamarin.Forms Previewer îmbunătățit.

ASP.NET pentru dezvoltatori web

Pentru aplicațiile ASP.NET, șablonul de proiect implicit din Visual Studio 2022 se bazează pe ASP.NET Core 2.2. Șablonul de proiect a fost, de asemenea, mult mai clar și acum creează mai puține fișiere.

Funcții exclusive pentru întreprinderi în Visual Studio 2022

În special Visual Studio 2022 Enterprise oferă unele funcții care nu sunt incluse în nicio altă ediție:

 • Depanare instantanee: Această funcție permite utilizatorilor să creeze o imagine instantanee a execuției active a unei aplicații pentru a analiza ce se întâmplă la un moment dat. Instantaneul arată starea actuală a codului sursă și a variabilelor.
 • Depistareacălătoriilor în timp (TTD): Aceasta este o extensie a depistării instantanee. Cu TTD, aplicațiile web care rulează prin intermediul unei mașini virtuale Azure pot fi înregistrate în timpul depanării pe un sistem la distanță, iar cursul temporal poate fi examinat.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing este potrivit pentru testarea pachetelor de soluții pentru .NET Framework sau .NET Core. Această caracteristică vă permite să rulați automat teste unitare în fundal în timp ce se scrie codul. De asemenea, Live Unit Testing execută teste dinamice imediat ce codul este modificat și notifică imediat utilizatorii în caz de eșec. Rezultatele sunt vizualizate în timp real, inclusiv acoperirea codului.
 • IntelliTrace: Această caracteristică exclusivă din Visual Studio Enterprise pentru C#, Visual Basic și C++ economisește timp de depanare prin urmărirea progresului execuțiilor de cod. În timpul unei sesiuni de depanare, IntelliTrace înregistrează în mod continuu date precum interacțiunile cu sistemul (de exemplu, clicuri, accesări ale sistemului, ale registrului sau ale bazelor de date, încărcarea documentelor XML, pornirea firelor de execuție) și apeluri la metode din codul programului. Utilizatorii pot să revină la stațiile intermediare individuale pentru a vedea valorile concrete ale cursului.

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2022 Enterprise

Următoarele cerințe se aplică, în general, la instalarea Visual Studio 2022 Enterprise; acestea pot fi mai mari în cazuri individuale:

 • Sisteme de operare: Windows 10 versiunea 1909 sau superioară, Windows 11 versiunea 21H2,( Home, Professional, Education și Enterprise), Windows Server 2016 până la Windows Server 2022 Standard & Datacenter
 • Procesor: min. 1,8 GHz Quad-Core sau mai bine recomandat. Procesoarele ARM nu sunt acceptate
 • Memorie: min. 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 850 MB, instalațiile tipice necesită 20 - 50 GB de spațiu liber (în funcție de caracteristicile instalate, până la 210 GB)
 • Placă grafică: min. 1.920 x 1080, recomandat 1.366 x 768 sau mai mare

Cumpărați Visual Studio 2022 Enterprise în mod individual de la Wiresoft în magazinul online la un preț rezonabil

Software-ul Visual Studio 2022 Enterprise este în mod normal oferit de Microsoft doar ca licență de volum. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra și Enterprise Edition ca o singură licență - la un preț deosebit de avantajos ca așa-numit software folosit.

Licența unică a Visual Studio 2022 Enterprise Edition pe care o oferim spre vânzare este o componentă a unei licențe de volum Visual Studio anterioare a unei companii care a fost divizată atunci când a fost revândută și astfel convertită în licențe unice, care sunt apoi denumite software folosit. Nici divizarea și nici denumirea de software utilizat a acestui Visual Studio 2022 Enterprise Software nu au însemnat vreo restricție în ceea ce privește funcționalitatea.

Achiziționarea de software la Wiresoft - întotdeauna în siguranță pentru dumneavoastră! Această ediție a Visual Studio 2022 Enterprise disponibilă în magazinul Wiresoft nu numai că convinge prin prețul deosebit de avantajos, dar oferă și siguranță în timpul achiziției prin descărcarea imediată și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Fiecare achiziție de Visual Studio 2022 Enterprise sau orice alt program ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu ridică nicio problemă legală, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod clar de lege, fapt confirmat de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii.

Software-ul folosit, cum ar fi Visual Studio 2022 Enterprise Edition, ca licență unică, oferă clienților noștri o oportunitate ieftină de a utiliza ei înșiși ediții exclusive ale programului. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră avantajoasă de software Microsoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Visual Studio 2022 Enterprise Edition, precum și alte versiuni de Visual Studio și alte programe Microsoft pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2022 Enterprise sau despre orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii