Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

209,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Project 2016 Standard - licența unică a software-ului de management de proiect Microsoft ca...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - licența unică a software-ului de management de proiect Microsoft ca versiune de achiziție

Project Standard 2016 este soluția Microsoft testată și dovedită pentru planificarea, implementarea, gestionarea și documentarea proiectelor în companiile mici și mijlocii: În acest scop, ediția Standard Edition oferă deja toate  funcțiile de bază necesare. Utilizarea software-ului de gestionare a proiectelor este rapidă și intuitivă, chiar și pentru noii utilizatori, deoarece designul desktop al Project 2016 se bazează pe programul Office Excel.

Cu Microsoft Project Standard 2016, managerii de proiect au întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor proiectelor curente și viitoare: Instrumentele integrate sprijină planificarea sigură, implementarea cu succes, precum și documentarea detaliată a progresului tuturor proiectelor înregistrate. Resursele, termenele limită și bugetele pot fi analizate și controlate în orice moment, iar reprezentarea lor sub forma unei cronologii oferă întotdeauna o imagine de ansamblu actualizată a progresului.

Pentru ce utilizatori este proiectat Project Standard 2016?

Ediția standard a MS Project 2016 este adaptată la nevoile managerilor de proiect care dezvoltă și gestionează în principal proiecte singuri, ceea ce este în special cazul IMM-urilor sau al lucrătorilor independenți. Din acest motiv, sincronizarea cu Microsoft SharePoint sau Project Server nu este inclusă aici. Cu toate acestea, caracteristicile integrate în Project 2016 Standard oferă toate funcțiile necesare, inclusiv instrumente de business intelligence pentru a gestiona toate sarcinile tipice de management de proiect în planificarea și administrarea proiectelor, cum ar fi crearea de programe de proiect, planificarea costurilor, controlul activităților, precum și raportarea în toate fazele.

Licența unică pentru Microsoft Project 2016 Standard Edition este disponibilă de la Wiresoft la un preț deosebit de avantajos ca software folosit sub forma unei versiuni de achiziție, ceea ce facilitează achiziționarea sa nu numai pentru companiile mici, ci și pentru cei care desfășoară activități independente. De asemenea, oferă avantajul de a rula sub Windows 7, ceea ce nu necesită achiziționarea unui sistem de operare mai nou, dar puteți găsi versiuni actuale în acest scop, alături de alte ediții Microsoft Project și alte aplicații, de asemenea, în magazinul online Wiresoft Software ca software folosit la condiții avantajoase. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale ediției Project 2016 Standard.

Noile caracteristici ale Project 2016 Standard Edition

La fel ca MS Office, Project 2016 Standard Edition oferă o vizualizare familiară a biroului, care amintește în special de Excel, astfel încât utilizatorii se pot orienta rapid în meniu. Recent integrată este funcția de căutare "Spune-mi ce vrei să faci", care facilitează găsirea unei anumite funcții. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un termen de căutare sau o întrebare în noul câmp de introducere și Project va genera o listă cu cele mai potrivite soluții, inclusiv o descriere a procedurii. În acest fel, multitudinea de funcționalități complexe ale programului poate fi gestionată confortabil încă de la început. În Project 2016, acestea includ atât funcții noi, cât și îmbunătățiri ale funcțiilor existente, cum ar fi:

Nou în Project 2016 Standard: Analize "Ce-ar fi dacă"

În managementul proiectelor, este întotdeauna necesar să se obțină previziuni sau declarații fiabile cu privire la evoluția unui proiect. În acest scop, Project 2016 Standard oferă un instrument cu ajutorul căruia utilizatorii pot parcurge diverse scenarii pentru a identifica din timp probleme probabile, cum ar fi blocajele de resurse sau dificultățile de programare, astfel încât să rămână suficient spațiu de manevră pentru a dezvolta alternative sau pentru a contracara riscurile respective în timp util. Analiza "Ce-ar fi dacă" oferă diverse scenarii "Ce-ar fi dacă?" pentru probleme comune și sugerează soluții.

Nou în Project 2016 Standard: Managementul resurselor și planificatorul de echipe

Noua funcție de angajare a resurselor oferă opțiuni suplimentare pentru coordonarea planificării utilizării diferitelor resurse. Prin utilizarea fondului comun de resurse integrate, acestea pot fi, de asemenea, integrate în mai multe fișiere de proiect. Acest lucru permite identificarea în timp util a blocajelor și ajustarea planificării resurselor. În plus, planificatorul echipei este disponibil pentru a coordona capacitățile între membrii proiectului și cei ai echipei.

Nou în Project 2016 Standard: Mai multe linii de timp

Funcțiile îmbunătățite ale cronologiei oferă o imagine de ansamblu mai diferențiată a proiectelor: Proiectul 2016 permite acum crearea mai multor termene în acest scop, care diferă între ele, de exemplu, prin concentrarea pe anumite aspecte. Astfel, pe lângă o cronologie care oferă o imagine de ansamblu a tuturor fazelor proiectului, se poate utiliza o altă vizualizare pentru a prezenta mai detaliat o anumită fază în cadrul acesteia; prin adăugarea de alte cronologii, se pot adăuga subiecte sau caracteristici suplimentare, astfel încât este disponibilă și vizualizarea "Repere". Dând clic pe vizualizarea Gantt, utilizatorii au acces direct la setările corespunzătoare din panglică.

Alte caracteristici ale Project 2016 Standard Edition pentru managementul proiectelor

Obiectivul general al versiunii Project 2016 Standard este, printre altele, de a menține crearea de noi proiecte cât mai simplă posibil, cu doar câteva clicuri: În mod implicit, este disponibilă ca șablon o diagramă Gantt neutră cu afișarea tipică a barelor. De asemenea, datele din proiect pot fi importate din Excel, Word, Outlook sau PowerPoint și este posibil să se exporte date din Project, de exemplu, pentru un raport sub forma unei prezentări PowerPoint.

Subdivizarea proiectelor

Pentru a structura sau afișa ierarhii într-un proiect, acesta poate fi subdivizat în subproiecte în Project Standard 2016 ca un așa-numit proiect principal. Ambele formulare de proiect sunt legate între ele, astfel încât toate informațiile din proiectul principal pot fi afișate și într-un subproiect. Acest lucru oferă, de asemenea, avantajul de a putea delega sarcini pentru anumite secțiuni într-o manieră specifică, în timp ce managerul de proiect principal continuă să aibă acces și control asupra tuturor părților din program.

Gestionarea portofoliului și gestionarea resurselor

O componentă centrală a MS Project 2016 Standard este gestionarea portofoliului cu ajutorul Microsoft Project Client: aceasta permite verificarea în orice moment a stării curente a tuturor proiectelor înregistrate și reacția la eventualele probleme - de exemplu, respectarea termenelor, blocaje în resurse, depășirea obiectivelor bugetare etc. -. În funcție de aspect, aici sunt disponibile, de asemenea, afișaje sau vizualizări individuale.

În strânsă legătură cu aceasta sunt instrumentele de gestionare a resurselor specifice integrate în MS Project 2016 Standard pentru gestionarea diferitelor tipuri de resurse. MS Project 2016 le diferențiază pe acestea în domeniile "lucrări", "materiale" și "costuri" - fiecare cu propriile sale proprietăți, cum ar fi disponibilitatea în timp, limitele financiare ale costurilor sau utilizarea forței de muncă, prin care acestea pot fi utilizate cu și mai multă precizie. Acestea sunt înregistrate la nivel central și în cadrul proiectelor din fondul de resurse, astfel încât acestea să fie mai bine alocate proiectelor și sarcinilor individuale, iar riscul de supraîncărcare să fie mai ușor de evitat încă de la început.

Raportarea în MS Project Standard 2016

Crearea de rapoarte semnificative este una dintre sarcinile importante ale managementului de proiect pentru a documenta succesul proiectelor, dar și progresul acestora și, dacă este necesar, pentru a le folosi ca bază pentru sarcini viitoare. Microsoft Project 2016 oferă diverse tabele, vizualizări și modele de rapoarte în acest scop, de exemplu, pentru a compara valorile tipice ale planului de referință anterior - pentru durată, lucrări, costuri, date de început și de sfârșit etc. - cu valorile planului actual, astfel încât abaterile să poată fi recunoscute imediat.

De asemenea, pot fi create rapoarte grafice privind diferite aspecte; acestea oferă, de asemenea, opțiunea de a exporta datele proiectului și, de exemplu, de a le prelucra ulterior în Excel sau MS Visio - de asemenea, ca o diagramă pivot.

Rapoartele dinamice, pe de altă parte, oferă avantajul adaptării directe la schimbările din planificare. De asemenea, acestea pot fi utilizate în continuare în aplicații Office, cum ar fi PowerPoint, Word sau Outlook.

Rapoartele Burndown reprezintă o parte importantă a managementului de proiect agil și sunt disponibile și în Project 2016 pentru a face comparații între lucrările planificate, cele rămase și cele finalizate în cadrul unui proiect.

Cerințe hardware pentru Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și pe 64 de biți - în consecință, se aplică cerințe de memorie diferite. Atunci când se utilizează împreună cu Microsoft Project Server, se aplică și cerințe suplimentare pentru sistemul de operare. Project 2016 este compatibil cu ecranele multi-touch de la Windows 8 și este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea mobilă pe un dispozitiv final iOS sau Android.

 • Sisteme de operare acceptate: Windows 7 sau o versiune mai recentă
 • Sisteme de operare pentru servere acceptate: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Procesor: x86 cu cel puțin 1 GHz; x64 cu cel puțin 2 GHz, SSE2
 • Memorie: 1,0 GB RAM (32 biți) sau 2,0 GB RAM (64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: 3,0 GB
 • Rezoluție: 1.024 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Cumpărați MS Project 2016 Standard ca software folosit de la Wiresoft la un preț scăzut

MS Project 2016 Standard Edition este oferit în magazinul online Wiresoft ca software folosit al unei licențe pentru un singur utilizator - la un preț semnificativ mai ieftin decât cel nou - fără ca redenumirea să însemne vreo restricție în gama de funcții, deoarece software-ul nu este supus uzurii.

Desemnarea acestei licențe pentru un singur utilizator a programului MS Project 2016 în ediția Standard ca software utilizat se face prin dizolvarea unei licențe de volum a acestui program utilizate anterior într-o societate și prin conversia acesteia în licențe unice De asemenea, divizarea licenței de volum care stă la baza licenței nu are ca rezultat niciun efect negativ asupra restricțiilor, sau semnifică o tranzacție neautorizată din punct de vedere juridic, deoarece licența Microsoft Project 2016 Standard oferită aici de Wiresoft, precum și toate celelalte licențe de software Microsoft utilizate provin de la companii cu sediul în UE, astfel încât se aplică jurisprudența aplicabilă în UE, care prevede în mod clar că comercializarea unui astfel de software utilizat constituie o tranzacție legală. Acest lucru a fost, de asemenea, confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești, astfel încât orice risc de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod fiabil, în timp ce software-ul utilizat de Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită documentației complete a cumpărătorului sau vânzătorului. În plus față de prețul semnificativ redus, versiunea de achiziție oferă avantajul suplimentar al unei utilizări nelimitate, deoarece nu mai sunt suportate alte costuri de abonament.

Din toate aceste motive, cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură pentru clienții noștri, oferind numai avantaje! Atunci când achiziționați o licență MS Project 2016 Standard, beneficiați nu numai de un preț avantajos, ci și de securitatea oferită de descărcarea instantanee, inclusiv cheia de licență de volum valabilă pentru activarea imediată a licenței.

Prin urmare, achiziționarea de licențe de software folosit, cum ar fi MS Project 2016 sau alte programe, vă oferă posibilitatea de a utiliza în exclusivitate și în comerțul obișnuit, care nu este disponibil, atât edițiile mai noi, cât și cele mai vechi ale programelor Microsoft. În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software folosit, veți găsi și alte aplicații Microsoft compatibile cu MS Project 2016 Standard, cum ar fi Windows 10 și Windows Server 2016. Dacă aveți întrebări legate de MS Project 2016 Standard sau de un alt program Microsoft oferit, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare