Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
675,90 RON * 749,90 RON * (9,87% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Project Standard 2016 este soluția Microsoft testată și dovedită pentru planificarea, implementarea, gestionarea și documentarea proiectelor în întreprinderile mici și mijlocii: În acest scop, deja ediția Standard oferă toate funcțiile de bază necesare. Utilizarea software-ului de gestionare a proiectelor este rapid și intuitiv de asimilat, chiar și pentru utilizatorii noi, deoarece designul desktop al Project 2016 se bazează pe programul Office Excel. Cu Microsoft Project Standard 2016, managerii de proiect au întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor proiectelor actuale, precum și asupra celor viitoare: Instrumentele integrate sprijină planificarea sigură, implementarea cu succes, precum și documentarea detaliată a progresului tuturor proiectelor înregistrate. Resursele, termenele și bugetele pot fi analizate și controlate în orice moment, iar reprezentarea lor sub forma unei linii de timp oferă întotdeauna o imagine de ansamblu actualizată a progresului.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - licența unică a software-ului de management de proiect Microsoft ca versiune de achiziție

Project Standard 2016 este soluția Microsoft dovedită pentru planificarea, implementarea, gestionarea și documentarea proiectelor în întreprinderile mici și mijlocii: În acest scop, ediția Standard oferă deja toate funcțiile de bază necesare  . Utilizarea software-ului de gestionare a proiectelor este rapidă și intuitivă, chiar și pentru noii utilizatori, deoarece designul desktop al Project 2016 se bazează pe Office-programul Excel.

Cu Microsoft Project Standard 2016 managerii de proiect au întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor proiectelor curente și viitoare: Instrumentele integrate sprijină planificarea sigură, implementarea cu succes, precum și documentarea detaliată a progresului tuturor proiectelor înregistrate. Resursele, termenele și bugetele pot fi analizate și controlate în orice moment, iar afișarea lor sub formă de cronologie oferă întotdeauna o imagine de ansamblu actualizată a progresului.

Pentru ce utilizatori este proiectat Project Standard 2016?

Ediția standard a MS Project 2016 este adaptată la nevoile managerilor de proiect care dezvoltă și gestionează în principal proiecte singuri, ceea ce este în special cazul IMM-urilor sau al lucrătorilor independenți. Din acest motiv, nu include sincronizarea cu Microsoft SharePoint sau Project Server. Cu toate acestea, caracteristicile integrate în Project 2016 Standard oferă toate funcționalitățile necesare, inclusiv instrumente de business intelligence pentru a gestiona toate sarcinile tipice de management de proiect în planificarea și gestionarea proiectelor, cum ar fi crearea de programe de proiect, planificarea costurilor, controlul sarcinilor și raportarea în toate fazele.

Licența unică pentru Microsoft Project 2016 Standard-Ediția este disponibilă la Wiresoft în mod deosebit ca software folosit sub forma unei versiuni de achiziție, ceea ce face ca achiziția sa să fie mai ușoară nu numai pentru companiile mici, ci și pentru persoanele care desfășoară activități independente. De asemenea, oferă avantajul de a funcționa sub Windows 7, ceea ce nu necesită achiziționarea unui sistem de operare mai nou. Cu toate acestea, puteți găsi versiuni actuale ale acestui software, precum și alte ediții Microsoft Project și alte aplicații în magazinul online Wiresoft Software ca software folosit la condiții avantajoase. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale ediției Project 2016 Standard.

Noile caracteristici ale versiunii Project 2016 Standard

Project 2016 Standard Edition oferă o vizualizare familiară a biroului, similară cu MS Office, care amintește în special de Excel, astfel încât utilizatorii se pot orienta rapid în meniu. Recent integrată este funcția de căutare "Spune-mi ce vrei să faci", care facilitează găsirea unei anumite funcții. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un termen de căutare sau o întrebare în noul câmp de introducere și Project va genera o listă cu cele mai potrivite soluții, inclusiv o descriere a procedurii, ca răspuns. În acest fel, numărul mare de funcționalități complexe ale programului poate fi gestionat în mod convenabil încă de la început. Acestea includ caracteristici noi în Project 2016, precum și îmbunătățiri ale caracteristicilor existente, cum ar fi:

Nou în Project 2016 Standard: Analize de tip "What-if"

În managementul proiectelor, este întotdeauna necesar să se obțină previziuni sau declarații fiabile cu privire la evoluția unui proiect. În acest scop, Project 2016 Standard oferă un instrument cu ajutorul căruia utilizatorii pot parcurge diverse scenarii pentru a identifica din timp probleme probabile, cum ar fi blocajele de resurse sau dificultățile de programare, astfel încât să rămână suficient spațiu de manevră pentru a dezvolta alternative sau pentru a contracara riscurile respective în timp util. Analiza "Ce-ar fi dacă" oferă diverse scenarii "Ce-ar fi dacă?" pentru probleme comune și sugerează soluții.

Nou în Project 2016 Standard: Managementul resurselor și planificatorul de echipe

Noua caracteristică Angajarea resurselor oferă modalități suplimentare de coordonare a planificării pentru utilizarea diferitelor resurse. Prin utilizarea fondului comun de resurse integrate, acestea pot fi, de asemenea, integrate în mai multe fișiere de proiect. Acest lucru permite identificarea în timp util a blocajelor și ajustarea corespunzătoare a planificării resurselor. În plus, planificatorul echipei este disponibil pentru a coordona capacitățile între membrii proiectului și cei ai echipei.

Nou în Project 2016 Standard: Mai multe linii de timp

Funcțiile îmbunătățite ale cronologiei oferă o imagine de ansamblu mai diferențiată pentru proiecte: Proiectul 2016 face acum posibilă crearea mai multor termene în acest scop, care diferă unul de celălalt, de exemplu, prin concentrarea pe anumite aspecte. Astfel, pe lângă o linie de timp care oferă o imagine de ansamblu a tuturor fazelor proiectului, se poate utiliza o altă vizualizare pentru a afișa o anumită fază mai detaliat în cadrul acesteia; prin adăugarea de alte linii de timp, se pot adăuga subiecte sau caracteristici suplimentare, astfel încât este disponibilă și vizualizarea "Etape importante". Dând clic pe vizualizarea Gantt, utilizatorii au acces direct la setările corespunzătoare din panglică.

Alte caracteristici ale Project 2016 Standard Edition pentru managementul proiectelor

Obiectivul general al versiunii Project 2016 Standard este, printre altele, de a simplifica cât mai mult posibil crearea de noi proiecte, cu doar câteva clicuri: În mod implicit, este disponibilă ca șablon o diagramă Gantt neutră cu afișarea tipică a barelor. De asemenea, datele din proiect pot fi importate din Excel, Word, Outlook sau PowerPoint și este posibil să se exporte date din proiect, de exemplu, pentru un raport sub forma unei prezentări PowerPoint.

Subdivizarea proiectelor

Pentru a structura sau afișa ierarhii într-un proiect, acesta poate fi subdivizat în subproiecte ca un așa-numit proiect principal în Project Standard 2016. Astfel, ambele formulare de proiect sunt legate între ele, toate informațiile din proiectul principal putând fi afișate și într-un subproiect. Acest lucru oferă, de asemenea, avantajul de a putea delega sarcini pentru anumite secțiuni într-un mod specific, managerul de proiect principal continuând să aibă acces și control asupra tuturor părților din program.

Gestionarea portofoliului și gestionarea resurselor

O componentă centrală a MS Project 2016 Standard este gestionarea portofoliului cu ajutorul Microsoft Project Client: aceasta permite verificarea în orice moment a stării curente a tuturor proiectelor înregistrate și reacționarea la eventualele probleme - de exemplu, în ceea ce privește respectarea termenelor limită, blocaje în resurse, depășirea obiectivelor bugetare etc.. În funcție de aspect, aici sunt disponibile, de asemenea, afișaje sau vizualizări individuale.

În strânsă legătură cu aceasta sunt instrumentele integrate în MS Project 2016 Standard instrumente integrate de gestionare orientată a resurselor pentru gestionarea diferitelor tipuri de resurse. MS Project 2016 le diferențiază pe acestea în domeniile "forță de muncă", "materiale" și "costuri" - fiecare cu propriile proprietăți, cum ar fi disponibilitatea în timp, limitele financiare ale costurilor sau utilizarea forței de muncă, ceea ce permite utilizarea lor și mai precisă. Acestea sunt înregistrate în mod centralizat în fondul de resurse pentru toate proiectele, astfel încât să poată fi mai bine alocate proiectelor și sarcinilor individuale, ceea ce facilitează evitarea riscului de supraîncărcare încă de la început.

Raportarea în MS Project Standard 2016

Crearea de rapoarte semnificative este una dintre sarcinile importante ale managementului de proiect, pentru a documenta succesul proiectelor, dar și progresul acestora și, dacă este necesar, pentru a le folosi ca bază pentru sarcini viitoare. Microsoft Project 2016 oferă diverse tabele, vizualizări și șabloane de rapoarte în acest scop, de exemplu pentru a putea compara valorile tipice ale planului de referință anterior - pentru datele de început și de sfârșit ale duratei, lucrărilor, costurilor etc. - cu valorile planului actual, astfel încât să se poată identifica imediat abaterile.

În mod similar, pot fi create rapoarte grafice privind diverse aspecte; acestea oferă, de asemenea, opțiunea de a exporta datele proiectului și de a le salva, de exemplu, în Excel sau MS Visio - de asemenea, ca o diagramă pivot - pentru prelucrare ulterioară.

Rapoartele dinamice, pe de altă parte, oferă avantajul adaptării directe la schimbările din planificare. De asemenea, acestea pot fi utilizate și în aplicațiile Office, cum ar fi PowerPoint, Word sau Outlook.

Rapoartele Burndown sunt o parte importantă a managementului agil al proiectelor și sunt disponibile și în Project 2016 pentru a oferi comparații între lucrările planificate, rămase și finalizate în cadrul unui proiect.

Cerințe hardware pentru Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard este disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți - în consecință, se aplică cerințe de memorie diferite. Atunci când se utilizează împreună cu Microsoft Project Server, se aplică și cerințe suplimentare pentru sistemul de operare. Project 2016 este compatibil cu ecranele multi-touch de la Windows 8 și este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea mobilă pe un dispozitiv final iOS sau Android.

 • Sisteme de operare acceptate: Windows 7 sau mai mare
 • Sisteme de operare pentru servere acceptate: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Procesor: x86 cu cel puțin 1 GHz; x64 cu cel puțin 2 GHz, SSE2
 • Memorie: 1,0 GB RAM (32 de biți) sau 2,0 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 3,0 GB
 • Rezoluție: 1.024 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Cumpărați MS Project 2016 Standard ca software folosit de la Wiresoft la un preț scăzut

MS Project 2016 Standard Edition este oferit în magazinul online Wiresoft ca software folosit al unei licențe pentru un singur utilizator - la un preț semnificativ mai ieftin decât cel nou - fără ca redenumirea să însemne vreo restricție în gama de funcții, deoarece software-ul nu este supus uzurii.

Desemnarea acestei licențe pentru un singur utilizator a MS Project 2016 în ediția Standard ca software folosit se face prin ruperea unei licențe de volum a acestui program utilizat anterior într-o companie și convertirea acesteia în licențe unice De asemenea, ruperea licenței de volum de bază nu are un impact negativ asupra niciunei restricții, sau înseamnă o tranzacție neautorizată din punct de vedere legal, deoarece licența Microsoft Project 2016 Standard oferită aici de Wiresoft, precum și toate celelalte licențe de software Microsoft folosite provin de la companii situate în UE, astfel încât se aplică jurisprudența aplicabilă în UE, care prevede clar că comercializarea unui astfel de software folosit constituie o tranzacție legală. Acest lucru a fost, de asemenea, confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești, astfel încât orice risc de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod fiabil, în timp ce software-ul utilizat de Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită documentației complete a cumpărătorului sau vânzătorului. Pe lângă prețul semnificativ redus, versiunea de achiziție oferă și avantajul utilizării nelimitate, deoarece nu mai sunt suportate alte costuri de abonament.

Din toate aceste motive, cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură pentru clienții noștri, oferind numai avantaje! Atunci când achiziționați o licență de MS Project 2016 Standard beneficiați nu numai de prețul avantajos, ci și de securitatea oferită de descărcarea instantanee, inclusiv cheia de licență de volum valabilă pentru activarea imediată a licenței.

Prin urmare, achiziționarea de licențe de software folosit, cum ar fi MS Project 2016 sau alte programe, vă oferă posibilitatea de a utiliza exclusiv și în comerțul obișnuit nu este disponibil, mai nou, precum și edițiile mai vechi ale programului Microsoft în sine. Astfel, puteți găsi în magazinul de software Wiresoft pentru software folosit și alte aplicații Microsoft care sunt compatibile cu MS Project 2016 Standard, cum ar fi Windows 10 și Windows Server 2016. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2016 Standard sau despre orice alt program Microsoft oferit, folosiți sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii