Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

179,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10156
 • D86-05558
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Visio 2016 Standard În multe domenii, trebuie să fie afișate reprezentări...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

În multe domenii, trebuie să fie afișate reprezentări tehnice, diagrame sau planuri de etaj. Soluția software Microsoft Visio 2016 Standard este ideală în acest scop. Acesta este un instrument de vizualizare care este disponibil în versiunile Standard și Professional din 2003. Microsoft Vision aparține binecunoscutei familii Office, dar nu face parte direct din pachetul Office. Prin urmare, trebuie să comandați acest software separat, dacă este necesar. Cu toate acestea, Microsoft Visio 2016 Standard este pe deplin compatibil cu aplicațiile Office în ceea ce privește importul și exportul de date, astfel încât puteți procesa cu ușurință datele din Excel. Versiunea 2016 este adaptată la versiunea curentă de Windows cu bara de meniu și funcțiile sale. Prin urmare, beneficiați aici de o operare ușoară.

Ce caracteristici speciale oferă Microsoft Visio 2016 Standard?

Software-ul de vizualizare Microsoft Visio 2016 Standard este operat prin glisare și fixare. Aici puteți accesa o mare varietate de șabloane, simboluri și grafice. Chiar și utilizarea ulterioară a desenelor AutoCAD este posibilă fără probleme cu Visio. Arhitecții, de exemplu, folosesc Visio pentru a afișa în mod clar planurile camerelor cu mobilier. Pentru grafica de afaceri, instrumentul vă oferă numeroase pictograme și forme colorate, astfel încât acestea să poată fi afișate foarte clar și atractiv.

De asemenea, puteți utiliza monitoare cu ecran tactil cu Microsoft Visio 2016 Standard, astfel încât să puteți desena grafice cu degetul. Dar este posibilă și utilizarea mobilă. Puteți accesa Visio în mișcare de pe dispozitivul iOS sau Android. Accesul prin intermediul browserelor web actuale este acceptat.

Avantajele lui Microsoft Visio 2016 Standard

Datorită numeroaselor șabloane, grafice și forme, dvs. sau angajații dvs. pot lucra și mai creativ. Creați rapoarte de afaceri, diagrame și planuri de etaj cu doar câteva clicuri de mouse și ieșiți în evidență în mod eficient din mulțime. Versiunea standard este destinată companiilor mici și mijlocii, dar și utilizatorilor de la domiciliu. Aceștia pot lucra simultan la o sarcină în echipă și astfel pot împărți munca. Un nivel ridicat de protecție a datelor este garantat datorită activării sistemului de gestionare a drepturilor de informare. Conectați-vă fișierele Excel și bazele de date Access cu Microsoft Visio. Lucrul este mai ușor, deoarece modificările aduse fișierelor legate sunt actualizate imediat și în toate celelalte produse Office.

Ce este inclus în volumul de livrare?

Veți primi o licență de volum pentru versiunea completă a Microsoft Visio 2016 Standard. Aceasta provine de la o altă companie, care a eliberat această licență. Puteți înregistra cu ușurință această licență pe numele dumneavoastră. După activare, beneficiați de un serviciu de actualizare periodică. Puteți utiliza Microsoft Visio 2016 Standard pentru o perioadă nelimitată de timp. Bineînțeles, veți primi de la noi licența pentru versiunea germană a Visio.

Care sunt cerințele de sistem?

Pentru o funcționare fără probleme, trebuie să utilizați un PC cu un procesor de 1 GHz. Acest lucru vă va permite să utilizați toate funcțiile acestei versiuni Visio fără probleme și eficient. Dacă decideți să utilizați versiunea pe 32 de biți, trebuie să aveți o memorie principală de 1 GB. Pentru versiunea pe 64 de biți, aveți nevoie de cel puțin 2 GB de RAM. Pentru instalarea pe hard disk, aveți nevoie de aproximativ 3 GB de memorie.

Microsoft Visio 2016 Standard rulează pe următoarele sisteme de operare:

- Windows Server 2008 R2 - 64 de biți,
- Windows Server 2012 - 64 de biți,
- Windows 7 - 32 și 64 de biți,
- Windows 8 - 32 și 64 de biți,
- Windows 8.1 - 32 și 64 de biți și
- Windows 10 - 32 și 64 de biți.

Dacă doriți, de asemenea, să creați grafice, diagrame și diagrame profesionale, atunci vă recomandăm Microsoft Visio 2016 Standard. Puteți comanda aici licența germană la prețuri avantajoase. 

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare