Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10156
  • D86-05558
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
580,90 RON * 643,90 RON * (9,78% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


În multe domenii, trebuie afișate reprezentări tehnice, diagrame sau planuri de etaj. Soluția software Microsoft Visio 2016 Standard este ideală în acest scop. Acesta este un instrument de vizualizare care este disponibil din 2003 în versiunile Standard și Professional. Microsoft Vision face parte din binecunoscuta familie Office, dar nu este parte directă a unui pachet Office. Prin urmare, trebuie să comandați acest software separat, dacă este necesar. Cu toate acestea, Microsoft Visio 2016 Standard este pe deplin compatibil cu aplicațiile Office în ceea ce privește importul și exportul de date, astfel încât puteți procesa aici date din Excel fără probleme. Versiunea 2016 este adaptată la versiunea curentă de Windows cu bara de meniu și funcțiile sale. Prin urmare, beneficiați aici de o operare simplă.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

În multe domenii, trebuie să fie afișate reprezentări tehnice, diagrame sau planuri de etaj. Soluția software Microsoft Visio 2016 Standard este ideală în acest scop. Acesta este un instrument de vizualizare care este disponibil din 2003 în versiunile Standard și Professional. Microsoft Vision aparține binecunoscutei familii Office, dar nu face parte în mod direct din pachetul Office. Prin urmare, trebuie să comandați acest software separat, dacă este necesar. Cu toate acestea, Microsoft Visio 2016 Standard este pe deplin compatibil cu aplicațiile Office în ceea ce privește importul și exportul de date, astfel încât puteți procesa cu ușurință datele din Excel. Versiunea 2016 este adaptată la versiunea actuală Windows cu bara de meniu și funcțiile sale. Prin urmare, aici veți beneficia de o utilizare ușoară.

Ce caracteristici speciale oferă Microsoft Visio 2016 Standard?

Software-ul de vizualizare Microsoft Visio 2016 Standard este operat prin glisare și fixare. Aici puteți accesa o mare varietate de șabloane, simboluri și grafice. Chiar și utilizarea ulterioară a desenelor din AutoCAD este posibilă cu ușurință cu Visio. Arhitecții, de exemplu, folosesc Visio pentru a afișa în mod clar planurile camerelor cu mobilier. Pentru grafica de afaceri, instrumentul vă oferă numeroase pictograme și forme colorate, astfel încât acestea să poată fi afișate foarte clar și atractiv.

De asemenea, puteți utiliza monitoare cu ecran tactil cu Microsoft Visio 2016 Standard, astfel încât să puteți desena grafice cu degetul. Dar este posibilă și utilizarea mobilă. Astfel, puteți accesa Visio în deplasare de pe dispozitivul iOS sau Android. Accesul prin intermediul browserelor web actuale este acceptat.

Avantajele Microsoft Visio 2016 Standard

Datorită numeroaselor șabloane, grafice și forme, dvs. sau angajații dvs. pot lucra și mai creativ. Creați rapoarte de afaceri, diagrame și planuri de etaj cu doar câteva clicuri de mouse și ieșiți în evidență în mod eficient din mulțime. Versiunea Standard se adresează companiilor mici și mijlocii, dar și utilizatorilor casniciOffice. Aceștia pot lucra în echipă la o sarcină în același timp, împărțind astfel munca. Un nivel ridicat de protecție a datelor este garantat datorită activării sistemului de gestionare a drepturilor de informare. Conectați-vă fișierele Excel și bazele de date Access cu Microsoft Visio. Lucrul este mai ușor, deoarece modificările aduse fișierelor legate sunt actualizate imediat și în toate celelalte produse Office.

Ce este inclus în volumul de livrare?

Veți primi de la noi o licență de volum pentru versiunea completă a Microsoft Visio 2016 Standard. Aceasta provine de la o altă companie care a lansat această licență. Puteți înregistra cu ușurință această licență pe numele dumneavoastră. După activare, veți beneficia de un serviciu de actualizare periodică. Puteți utiliza Microsoft Visio 2016 Standard pentru o perioadă nelimitată de timp. Bineînțeles, veți primi de la noi licența pentru o versiune germană a Visio.

Care sunt cerințele de sistem?

Pentru o funcționare fără probleme, trebuie să folosiți un PC cu un procesor de 1 GHz. Acest lucru vă permite să utilizați toate funcțiile acestei versiuni Visio fără probleme și eficient. Dacă alegeți versiunea pe 32 de biți, trebuie să aveți o memorie principală de 1 GB. Pentru versiunea pe 64 de biți, veți avea nevoie de cel puțin 2 GB de RAM. Pentru instalarea pe hard disk, veți avea nevoie de aproximativ 3 GB de spațiu pe disc.

Microsoft Visio 2016 Standard rulează pe următoarele sisteme de operare:

- Windows Server 2008 R2 - 64 de biți,
- Windows Server 2012 - 64 de biți,
- Windows 7 - 32 și 64 de biți,
- Windows 8 - 32 și 64 de biți,
- Windows 8.1 - 32 și 64 de biți și
- Windows 10 - 32 și 64 de biți.

De asemenea, dacă doriți să creați grafice, diagrame și diagrame profesionale, atunci vă recomandăm Microsoft Visio 2016 Standard. Puteți comanda licența germană aici la prețuri rezonabile. 

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii