Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

214,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10027
 • D87-07284
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Visio Professional 2016 - achiziționați cea mai cuprinzătoare ediție pentru vizualizări...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - achiziționați cea mai cuprinzătoare ediție pentru vizualizări profesionale ca o singură licență

Cu Visio Professional 2016, utilizatorii au la dispoziție un număr maxim de instrumente și șabloane pentru a crea în mod profesionist diagrame diferențiate pentru o gamă largă de domenii de afaceri, tehnice sau științifice - oriunde planurile, desenele și ilustrațiile facilitează înțelegerea structurilor complexe, a proceselor și a faptelor în special.

În acest scop, Visio Professional 2016 oferă nu numai o gamă largă de cele mai diverse tipuri de diagrame, inclusiv îmbunătățiri, ci și șabloane și stiluri suplimentare, acestea fiind, de asemenea, organizate clar în domenii tematice cu așa-numitele forme într-un kit de construcție prin subdivizarea sensibilă în șabloane, pentru a oferi elemente gata făcute în funcție de domeniul de aplicare, care pot fi completate doar cu datele curente și, dacă este necesar, de asemenea, adaptate sau modificate în funcție de propriile idei. În special pentru crearea de diagrame de afaceri și tehnice, precum și de diagrame de proces - și mai ales diagrame de rețea, software și baze de date - Visio Professional 2016 are multe șabloane suplimentare (inclusiv BPMN 2.0 - abrevierea pentru Business Process Model and Notation), precum și planuri și hărți suplimentare.

Utilizatorii care folosesc serviciul cloud Microsoft OneDrive pot, de asemenea, să partajeze online fișierele create cu Visio Professional 2016 cu alte persoane și chiar să le pună la dispoziție pentru colaborarea în echipă, diagramele create pot fi legate de datele care stau la baza acestora pentru a oferi întotdeauna "versiunea actuală a adevărului", deoarece datele conținute sunt actualizate automat aici. De asemenea, DataVisualizer poate fi utilizat pentru a importa date dintr-o altă sursă direct într-o diagramă.

De asemenea, începând cu Windows 8, utilizatorii pot utiliza Visio Professional 2016 pe un dispozitiv tactil și pot opera software-ul fie cu un stilou, fie cu degetul pentru a desena sau pentru a adăuga text.

Căror utilizatori se adresează Visio Professional 2016 Edition?

Cu portofoliul său larg de forme și instrumente, ediția profesională a MS Visio 2016 oferă cele mai bune condiții pentru a fi utilizată de utilizatorii exigenți - fie că este vorba de companii, organizații sau de persoane care desfășoară activități independente - pentru crearea profesională de vizualizări precise și complexe, care țin cont în special de normele și standardele tehnice aplicabile.

Licența unică a ediției Professional a Microsoft Visio 2016 este disponibilă în magazinul de software Wiresoft ca versiune de achiziție sub forma unui așa-numit software folosit, care provine dintr-o licență de volum anterioară. Acest lucru înseamnă că prețul este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou și nu există obligația de abonament, așa cum se întâmplă adesea în cazul acestor ediții. Cu o singură licență de la Wiresoft pentru programele Microsoft, cumpărătorii profită de avantajele economice ale software-ului folosit pentru a utiliza acest software de vizualizare profesională la un preț avantajos. În plus, compatibilitatea lui Visio Pro 2016 cu Windows 7 face ca această versiune să fie atractivă mai ales pentru cercul de utilizatori care încă mai folosesc acest sistem de operare, astfel încât aceștia nu au nevoie de o actualizare (costisitoare) a programelor existente pentru a utiliza Visio 2016.

În afară de Visio Professional 2016, magazinul online Wiresoft Software oferă, de asemenea, multe alte programe sau pachete software individuale Microsoft Windows compatibile cu această ediție, precum și sisteme de operare ca licențe individuale de software folosit la prețuri reduse. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și inovații ale ediției Visio Professional 2016.

Caracteristici și funcții exclusive ale ediției Visio Professional 2016 Edition

Ediția Visio Professional 2016 oferă mai multe opțiuni în multe domenii pentru crearea de diagrame și, de asemenea, pentru partajarea acestora cu alte persoane. Acestea includ următoarele caracteristici exclusive:

Crearea de diagrame în conformitate cu cele mai recente standarde

În MS Visio Professional 2016 sunt integrate diverse standarde industriale și notații pentru multe șabloane, astfel încât diagramele create cu acestea să respecte standardele acestora și, astfel, să poată conține și declarații obligatorii. În plus, multe forme Visio oferă posibilitatea de a fi legate cu indicatori individuali și metadate, care sunt apoi actualizate automat în diagramă.

 • UML 2.4: Limbajul de modelare unificat este un limbaj de modelare grafică utilizat pentru specificarea și construirea, precum și pentru vizualizarea și documentarea componentelor software, în special, dar și a altor sisteme.
 • Windows Workflow 4.0 reprezintă o bibliotecă de programe pentru mediul de programare Microsoft .NET, care este utilizată pentru dezvoltarea simplă a unor procese de lucru complexe controlate de programe.
 • IEEE este un standard mondial al Institutului Inginerilor Electrici și Electroniști (Institute of Electrical and Electronics Engineers) pentru domeniile ingineriei electrice și tehnologiei informației.
 • EPC - abreviere pentru Event-driven Process Chain - este un limbaj de modelare grafică utilizat adesea de organizații pentru a reprezenta și modela procesele de afaceri în vederea sistematizării sau paralelizării procedurilor operaționale.
 • ISO - este un standard pentru crearea de desene izometrice, în special pentru reprezentări 3D ale clădirilor, încăperilor sau obiectelor.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modelling Notation - este un limbaj de specificații grafice utilizat în procedurile standard pentru modelarea proceselor de afaceri, așa cum se întâmplă în principal în informatica de afaceri, în managementul proceselor și în documentația informatică.

Creați diagrame în mod automat cu ajutorul DataVisualizer                      

Add-in-ul DataVisualizer este disponibil exclusiv în ediția Visio Professional 2016 pentru a crea diagrame în mod automat prin conectarea acestora la o sursă de date externă, cum ar fi Excel. Funcția poate fi utilizată atât pentru diagrame de flux standard - Diagrame de flux simple - cât și pentru diagrame de flux orizontale sau verticale - Diagrame de flux transversale - Diagrame de flux transversale. Prin sincronizarea datelor în timp real, modificările din grafic (precum și din sursa de date) pot fi vizibile imediat, ceea ce este deosebit de important în gestionarea proceselor.

Împărtășirea "versiunii actuale a adevărului" a unui grafic prin intermediul unui browser

Legând formele unei diagrame cu date în timp real și făcându-le disponibile online prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive, alți utilizatori nu numai că o pot edita prin intermediul unui browser, dar pot avea încredere că așa-numita "versiune actuală a adevărului" a acestei diagrame este disponibilă pentru ei, deoarece datele legate pe care le conține sunt actualizate automat.

Utilizarea fișierelor DWG în Visio Pro 2016

Ediția Professional a Visio 2016 acceptă, de asemenea, importul de fișiere DWG (până la DWG 2010) - standardul industrial pentru schimbul de date CAD - din AutoCAD. Astfel, fișierele .dwg sunt puse la dispoziția utilizatorilor pentru utilizare ulterioară în Visio, de exemplu, pe baza planurilor clădirilor, pentru a utiliza aceste informații pentru planificarea spațiului, de exemplu, pentru birouri sau instalații industriale.

Diagramele create în Visio pot fi salvate din nou ca fișiere AutoCAD sau, de asemenea, în formatele comune de fișiere de imagine .jpeg, .png sau .xml, precum și în format PDF.

În plus, Visio Professional 2016 utilizează, de asemenea, formatele de fișier VSDX și VSDM, care se bazează pe standardul Microsoft OPC (Open Packaging Conventions) pentru comprimarea fișierelor în format ZIP.

Alte funcții în Visio 2016 Professional

În ediția Professional și în celelalte ediții ale Visio 2016, utilizatorii au acces la o serie de alte caracteristici practice care fac programul mai ușor de utilizat și, prin urmare, mai eficient:

Funcții de birou în Visio 2016 Professional

Ediția Professional a MS Visio 2016 oferă, de asemenea, funcții actualizate, deoarece acestea sunt integrate și în versiunea Office corespunzătoare:

 • Funcția de căutare "Spune-mi" oferă o orientare mai rapidă, în special pentru începători: introduceți pur și simplu funcțiile și termenii pe care îi căutați în câmpul de căutare, iar Visio vă arată unde pot fi găsite sau cum sunt utilizate.
 • "Temele negre" oferă ajustări de culoare ale desktopului în zona albă, gri sau neagră, ceea ce face posibilă o muncă mai delicată asupra ochilor prin modificarea contrastelor.

Utilizați "Diagramele de pornire" ca șabloane în Visio Professional 2016 - sau creați propriile forme

"Diagramele de pornire" reprezintă un suport eficient în Visio pentru crearea mai rapidă a unei diagrame. Acestea oferă diagrame gata completate pe care utilizatorul le poate completa sau adapta prin introducerea propriilor date, pe baza unor instrucțiuni pas cu pas ușor de înțeles. Pentru Visio Professional 2016, sunt disponibile diagrame de pornire special pentru diagramele de flux - așa-numitele "diagrame Swimlane".

Suport și compatibilitate îmbunătățite

De asemenea, Visio Professional 2016 vine în sprijinul utilizatorilor cu sfaturi și funcționalități utile la crearea de diagrame: De exemplu, alinierea și poziționarea automată a formelor, care sunt încorporate într-o diagramă foarte ușor prin tragere și fixare, asigură un aspect clar.

În general, compatibilitatea lui Visio 2016 cu alte programe Office a fost îmbunătățită semnificativ: fișierele Visio pot fi acum utilizate fără probleme în alte tipuri de documente, de exemplu și ca elemente grafice într-o prezentare PowerPoint.

Tipuri de diagrame disponibile în Visio Professional 2016

Portofoliul larg de diagrame profesionale disponibile în Visio Professional 2016, cu 70 de șabloane și peste 600 de forme comune, precum și alte 400 de forme inteligente, facilitează și mai mult vizualizarea unei game largi de structuri, sisteme și procese. Pentru o utilizare simplă a acestei game largi de posibilități și pentru o mai bună orientare atunci când se găsește șablonul de diagramă potrivit, toate tipurile sunt alocate în mod clar la diferite șabloane, care conțin formele corespunzătoare, dintre care multe corespund, de asemenea, standardelor tipice ale industriei, inclusiv:

 • Diagrame de flux, linii de timp, diagrame pivot și diagrame organizaționale - pentru diagrame de afaceri
 • Diagrame IT pentru asignările Active Directory, precum și reprezentarea de asignări detaliate de rețele și rack-uri, de asemenea în conformitate cu standardul ITIL (Information Technology Infrastructure Library)
 • Diagrame pentru software și baze de date, cum ar fi UML 2.4 (Unified Modelling Language), hărți de site-uri web și notații de baze de date
 • Diagrame de flux interfuncționale, precum și diagrame în conformitate cu standardele IDEF0 (Integration Definition for Process Modelling) și BPMN (Business Process Model and Notation), de asemenea pentru fluxurile de lucru Microsoft SharePoint - pentru toate tipurile de diagrame de proces
 • Planuri tipice și planuri de etaj pentru proprietăți, birouri și încăperi cu HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat)
 • Diagrame tehnice pentru instalații, circuite și sisteme electrice în conformitate cu standardele IEEE (ale Institutului Inginerilor Electricieni și Electroniști)

În plus, Visio Professional 2016 permite utilizatorilor să folosească formele existente pentru a le personaliza, inclusiv prin utilizarea diferitelor instrumente pentru a formata textul, a schimba stilul liniilor și a umple zonele cu culori, modele etc. Acestea pot fi apoi salvate în șablonul "Favoriți" pentru a fi reutilizate.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 este disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în versiunea pe 64 de biți - în funcție de versiune, se aplică cerințe diferite, de exemplu, pentru memoria principală. Atunci când se utilizează Windows 8 ca sistem de operare, Visio 2016 suportă afișaje multi-touch, ceea ce face ca software-ul să fie potrivit și pentru utilizarea mobilă pe dispozitivele finale iOS sau Android corespunzătoare. Pentru gestionarea în cloud a fișierelor Visio, este necesară conectarea la MS OneDrive.

 • Sisteme de operare acceptate: de la Windows 7 sau mai mare
 • Sisteme de operare pentru servere acceptate: de la Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 până la Windows Server 2008 R2
 • Procesor: x86 cu cel puțin 1 GHz; x64 cu cel puțin 2 GHz, SSE2
 • Memorie: 1,0 GB RAM (32 biți); 2,0 GB RAM (64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,0 GB
 • Rezoluție: 1.024 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Cumpărați MS Visio 2016 Professional Edition ca licență unică la un preț rezonabil la Wiresoft

Ediția Professional Edition a Visio 2016 este oferită de Wiresoft în magazinul online sub forma unei licențe pentru un singur utilizator ca software second-hand - acest lucru înseamnă că prețul său este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou comparabil, deși adesea doar cea mai recentă versiune de Visio este disponibilă aici în comerțul obișnuit. Pe lângă prețul mai mic, o versiune de achiziție a Visio 2016 oferă marele avantaj economic că poate fi utilizată pe o perioadă nelimitată de timp, deoarece nu este vorba de o versiune de abonament cu obligații contractuale tipice.

Această licență disponibilă pentru un singur utilizator a programului MS Visio 2016 Professional Edition făcea parte dintr-o licență de volum anterioară a programului cu același nume de la Microsoft, cu diferența că a fost achiziționată și, eventual, utilizată de o companie. Atunci când a fost revândut către Wiresoft, licența de volum a fost convertită în licențe individuale, ceea ce l-a marcat ca fiind un software folosit. Cu toate acestea, nici această conversie în licențe pentru un singur utilizator, nici această etichetare a Visio Professional 2016 Edition ca software folosit nu are ca rezultat vreo restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare sau domeniul de aplicare a funcțiilor sale - nu numai pentru că software-ul nu poate fi supus uzurii, ci și pentru că divizarea și revânzarea nu constituie o încălcare a dispozițiilor legale valabile: Licențele oferite ca software folosit la Wiresoft - cum ar fi cele de Microsoft Visio 2016 Professional Edition - provin exclusiv de la companii cu sediul în Europa. Prin urmare, dispozițiile legale valabile în UE se aplică și tranzacțiilor comerciale subiacente; acestea prevăd în mod clar că comerțul cu software folosit este permis din punct de vedere legal. Acest lucru a fost confirmat de mai multe ori și de diverse hotărâri judecătorești; prin urmare, un risc de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod sigur. În plus, software-ul pe care l-ați achiziționat este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor sau vânzătorilor anteriori din partea Wiresoft.

Achiziționarea de software prin intermediul Wiresoft este întotdeauna o tranzacție sigură, ceea ce are, prin urmare, numai avantaje pentru dumneavoastră! La fiecare achiziție a unei licențe, cum ar fi MS Visio 2016 Professional, din magazinul Wiresoft, beneficiați nu numai de avantajul de preț față de produsele noi comparabile, ci și de siguranța descărcării imediate după finalizarea procesului de plată, inclusiv activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă.

Astfel, achiziționarea de licențe de software folosit, cum ar fi Visio Professional 2016 Edition sau un alt program Microsoft, vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza fără restricții edițiile exclusive ale acestor programe.

În magazinul Wiresoft pentru software Microsoft folosit nu veți găsi doar alte ediții sau versiuni Visio în afară de MS Visio Professional 2016 Edition, ci și multe alte programe Microsoft compatibile cu acesta, de exemplu sisteme de operare Windows și sisteme de operare pentru servere, etc. Dacă aveți întrebări despre MS Visio Professional 2016 sau despre orice alt software Microsoft din magazinul de software Wiresoft, folosiți pur și simplu sfatul nostru competent și prietenos - în chat sau prin telefon sau e-mail.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare