Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10027
 • D87-07284
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
660,90 RON * 732,90 RON * (9,82% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Cu Visio Professional 2016, utilizatorii au la dispoziție un număr maxim de instrumente și șabloane pentru a crea în mod profesionist diagrame diferențiate pentru o varietate de domenii de afaceri, tehnice sau științifice - acolo unde planurile, desenele și ilustrațiile facilitează înțelegerea structurilor, proceselor și faptelor complexe în special.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - cumpărați cea mai cuprinzătoare ediție pentru vizualizări profesionale ca o singură licență

Cu Visio Professional 2016, utilizatorii au la dispoziție un număr maxim de instrumente și șabloane pentru a crea în mod profesionist diagrame diferențiate pentru o gamă largă de domenii de afaceri, tehnice sau științifice - oriunde planurile, desenele și ilustrațiile facilitează înțelegerea structurilor complexe, a proceselor și a faptelor în special.

În acest scop, Visio Professional 2016 oferă nu numai o gamă largă de cele mai diverse tipuri de diagrame, inclusiv îmbunătățiri, ci și șabloane și stiluri suplimentare, acestea fiind, de asemenea, clar organizate în domenii tematice cu așa-numitele forme într-un kit de construcție prin subdiviziunea sensibilă în șabloane, pentru a oferi elemente gata făcute în funcție de domeniul de aplicare, care pot fi doar completate cu datele curente și, dacă este necesar, de asemenea, adaptate sau modificate în funcție de propriile idei. În special pentru crearea de diagrame de afaceri și tehnice, precum și de diagrame de proces - și mai ales diagrame de rețea, de software și de baze de date - Visio Professional 2016 are multe șabloane suplimentare (inclusiv BPMN 2.0 - abrevierea pentru Business Process Model and Notation), precum și planuri și hărți suplimentare.

De asemenea, utilizatorii care utilizează serviciul de cloud Microsoft OneDrive pot partaja online fișierele create cu Visio Professional 2016 cu alte persoane și chiar le pot pune la dispoziție pentru colaborarea în echipă, diagramele create pot fi legate de datele care stau la baza acestora pentru a oferi întotdeauna "versiunea actuală a adevărului" ("o singură versiune a adevărului"), deoarece datele conținute sunt actualizate automat aici. În mod similar, DataVisualizer poate fi utilizat pentru a importa date dintr-o altă sursă direct într-o diagramă.

Începând cu 8Windows , utilizatorii pot utiliza Visio Professional 2016 și pe un dispozitiv tactil și pot folosi software-ul cu un stylus sau cu degetul pentru a desena sau a adăuga text.

Pentru ce utilizatori este destinată ediția Visio Professional 2016?

Datorită portofoliului său larg de forme și instrumente, ediția Professional a MS Visio 2016 oferă cele mai bune condiții pentru a fi utilizată de utilizatorii exigenți - fie că sunt companii, organizații sau chiar persoane independente - pentru crearea profesională de vizualizări precise și complexe care țin cont în special de normele și standardele tehnice aplicabile.

Licența unică a ediției Professional Edition a Microsoft Visio 2016 este disponibilă în magazinul de software Wiresoft ca versiune de achiziție sub forma unui așa-numit software folosit, care provine dintr-o licență de volum anterioară. Acest lucru înseamnă că prețul este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou și nu există obligația de abonament, așa cum se întâmplă adesea în cazul acestor ediții. Cu o singură licență de la Wiresoft pentru programele Microsoft, cumpărătorii profită de avantajele economice ale software-ului folosit pentru a utiliza acest software de vizualizare profesională la un preț rezonabil. În plus, compatibilitatea lui Visio Pro 2016 cu Windows 7 face ca această versiune să fie atractivă mai ales pentru cercul de utilizatori care încă mai folosesc acest sistem de operare, astfel încât aceștia nu au nevoie de o actualizare (costisitoare) a programelor existente pentru a utiliza Visio 2016.

În plus față de Visio Professional 2016, există multe alte programe individuale sau pachete software Microsoft Windows compatibile cu această ediție, precum și sisteme de operare, disponibile în magazinul online Wiresoft Software ca licențe individuale de software second-hand la preț redus. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici, precum și inovațiile ediției Visio Professional 2016.

Caracteristici și funcții exclusive ale ediției Visio Professional 2016 Edition

Ediția Visio Professional 2016 oferă mai multe opțiuni în multe domenii pentru crearea de diagrame și, de asemenea, pentru partajarea acestora cu alte persoane. Acestea includ următoarele caracteristici exclusive:

Diagnoză în conformitate cu cele mai recente standarde

În MS Visio Professional 2016 sunt integrate în MS Visio Professional 2016 pentru multe șabloane diverse standarde și notații din industrie, astfel încât diagramele create cu acestea să respecte standardele acestora și, astfel, să poată conține și declarații obligatorii. În plus, multe forme Visio oferă opțiunea de a fi legate de indicatori individuali și metadate, care sunt apoi actualizate automat în diagramă.

 • UML 2.4: Limbajul de modelare unificat este un limbaj de modelare grafică utilizat pentru specificarea și construirea, precum și pentru vizualizarea și documentarea componentelor software, în special, dar și a altor sisteme.
 • Windows Workflow 4.0 reprezintă o bibliotecă de programe pentru mediul de programare Microsoft .NET, care este utilizată pentru dezvoltarea simplă a unor procese de lucru complexe controlate de programe.
 • IEEE este o organizație mondială Standard a Institutului Inginerilor Electricieni și Electroniști pentru domeniile ingineriei electrice și tehnologiei informației.
 • EPK - abreviere pentru Event Driven Process Chain - este un limbaj de modelare grafică utilizat în mod obișnuit de organizații pentru a reprezenta și modela procesele de afaceri în vederea sistematizării sau paralelizării proceselor operaționale.
 • ISO - este un Standard pentru crearea de desene izometrice, în special pentru reprezentări 3D de clădiri, încăperi sau obiecte.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - este un limbaj de specificații grafice utilizat în procedurile standard de modelare a proceselor de afaceri, în special în sistemele de informații de afaceri, în managementul proceselor și în documentația informatică.

Creați diagrame în mod automat cu ajutorul DataVisualizer                      

Suplimentul DataVisualizer este disponibil exclusiv în ediția Visio Professional 2016 pentru a crea diagrame în mod automat prin conectarea la o sursă de date externă, cum ar fi Excel. Funcția poate fi utilizată pentru diagrame de flux standard - Diagrame de flux simple - precum și pentru diagrame de flux orizontale sau verticale - Diagrame de flux transversale - Diagrame de flux transversale. Prin sincronizarea datelor în timp real, modificările din grafic (precum și din sursa de date) pot fi vizibile imediat, ceea ce este deosebit de important în gestionarea proceselor.

Împărtășiți "versiunea actuală a adevărului" a unui grafic prin intermediul unui browser

Legând formele unei diagrame cu date în timp real și făcându-le disponibile online prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive, alți utilizatori nu numai că o pot edita prin intermediul unui browser, ci pot fi siguri că au la dispoziție așa-numita "versiune actuală a adevărului" a acestei diagrame, deoarece datele legate pe care le conține sunt actualizate automat.

Utilizarea fișierelor DWG în Visio Pro 2016

Ediția Professional a Visio 2016 acceptă, de asemenea, importul de fișiere DWG (până la DWG 2010) - standardul industrial pentru schimbul de date CAD - din AutoCAD. Astfel, fișierele .dwg sunt puse la dispoziția utilizatorilor pentru utilizare ulterioară în Visio, de exemplu, pe baza planurilor clădirilor, pentru a utiliza aceste informații pentru planificarea spațiului, de exemplu, pentru birouri sau unități industriale.

Diagramele create în Visio pot fi salvate din nou ca fișiere AutoCAD sau, de asemenea, în formatele comune de fișiere de imagine .jpeg, .png sau .xml, precum și în format PDF.

În plus, Visio Professional 2016 utilizează, de asemenea, formatele de fișiere VSDX și VSDM, care se bazează pe Microsoft Standard OPC (Open Packaging Conventions) pentru comprimarea fișierelor în format ZIP.

Alte caracteristici din Visio 2016 Professional

Utilizatorii pot accesa o serie de alte caracteristici utile în Professional, precum și în celelalte ediții ale Visio 2016, care fac programul mai ușor de utilizat și, prin urmare, mai eficient:

Office Funcții în Visio 2016 Professional

Funcțiile curente sunt disponibile și în ediția Professional a MS Visio 2016, la fel ca și în ediția corespunzătoare a Office Sunt integrate:

 • Funcția de căutare "Spune-mi" oferă o orientare mai rapidă, în special pentru începători: introduceți pur și simplu funcțiile și termenii pe care îi căutați în câmpul de căutare, iar Visio vă va arăta unde să le găsiți sau cum să le utilizați.
 • "Temele negre" oferă ajustări de culoare ale desktopului în zona albă, gri sau neagră, ceea ce face posibilă o muncă mai plăcută pentru ochi prin schimbarea contrastelor.

Utilizați "Diagramele de pornire" ca șabloane în Visio Professional 2016 - sau creați-vă propriile forme

"Diagramele de pornire" sunt un suport eficient în Visio pentru a crea mai rapid o diagramă. Acestea oferă diagrame gata completate, pe care utilizatorul le poate apoi completa sau adapta prin introducerea propriilor date pe baza unor instrucțiuni pas cu pas ușor de înțeles. Pentru Visio Professional 2016, sunt disponibile diagrame de pornire special pentru diagramele de flux - așa-numitele "diagrame Swimlane".

Suport și compatibilitate îmbunătățite

De asemenea, Visio Professional 2016 vine în sprijinul utilizatorilor cu sfaturi și funcționalități utile la crearea de diagrame: De exemplu, alinierea și poziționarea automată a formelor, care sunt foarte ușor de încorporat într-o diagramă prin tragere și fixare, asigură un aspect clar.

În general, compatibilitatea lui Visio 2016 cu alte programe Office a fost îmbunătățită semnificativ: fișierele Visio pot fi acum utilizate fără probleme în alte tipuri de documente, de exemplu ca elemente grafice într-o prezentare PowerPoint.

Tipuri de diagrame disponibile în Visio Professional 2016

Portofoliul larg de diagrame profesionale disponibile în Visio Professional 2016, cu 70 de șabloane și peste 600 de forme comune, precum și alte 400 de forme inteligente, facilitează și mai mult vizualizarea unei mari varietăți de structuri, sisteme și procese. Pentru o utilizare simplă a acestei game largi de posibilități, precum și pentru o mai bună orientare atunci când se găsește șablonul de diagramă adecvat, toate tipurile sunt atribuite în mod clar la diferite șabloane, care conțin formele corespunzătoare, dintre care multe corespund, de asemenea, standardelor industriale tipice, inclusiv:

 • Diagrame de flux, linii de timp, diagrame pivot și diagrame organizaționale - pentru diagrame de afaceri
 • Diagrame IT pentru corespondențe Active Directory, precum și atribuții detaliate de rețea și de rack, inclusiv diagrame ITIL (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • Diagrame pentru software și baze de date, cum ar fi UML 2.4 (Unified Modeling Language), hărți de site-uri web și notații de baze de date
 • Diagrame și diagrame de flux interfuncționale în conformitate cu IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) și BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, precum și fluxuri de lucru Microsoft SharePoint - pentru toate tipurile de diagrame de proces
 • Planuri tipice și planuri de etaj pentru proprietăți, birouri și încăperi cu HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat)
 • Diagrame tehnice pentru instalații, circuite și sisteme electrice în conformitate cu IEEE Standard (of the Institute of Electrical and Electronics Engineers)

În plus, Visio Professional 2016 permite utilizatorilor să folosească formele existente pentru a le personaliza, inclusiv să folosească diverse instrumente pentru a formata textul, a schimba stilul liniilor și a umple zonele cu culori, modele etc. Acestea pot fi apoi salvate în șablonul Favorite pentru a fi reutilizate.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 este disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în versiunea pe 64 de biți - în funcție de aceasta, se aplică cerințe diferite, de exemplu, pentru memoria principală. Atunci când se utilizează Windows 8 ca sistem de operare, Visio 2016 suportă afișaje multi-touch, ceea ce face ca software-ul să fie potrivit pentru utilizarea mobilă pe dispozitivele finale iOS sau Android corespunzătoare. Pentru gestionarea în cloud a fișierelor Visio, este necesară o conexiune la MS OneDrive.

 • Sisteme de operare acceptate: de la Windows 7 sau mai mare
 • Sisteme de operare pentru servere acceptate: de la Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 până la Windows Server 2008 R2
 • Procesor: x86 cu cel puțin 1 GHz; x64 cu cel puțin 2 GHz, SSE2
 • Memorie: 1,0 GB RAM (32 biți); 2,0 GB RAM (64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
 • Rezoluție: 1.024 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Cumpărați MS Visio 2016 Professional Edition ca licență unică la un preț rezonabil la Wiresoft

Ediția Professional Edition a Visio 2016 este oferită de Wiresoft în magazinul online sub formă de licență pentru un singur utilizator ca software folosit - astfel, prețul său este semnificativ mai mic decât cel al unor produse noi comparabile, în timp ce aici, în comerțul obișnuit, este disponibilă adesea doar cea mai recentă versiune de software Visio. Pe lângă prețul mai mic, o versiune de achiziție a Visio 2016 oferă marele avantaj economic că poate fi utilizată pe o perioadă nelimitată de timp, deoarece nu este vorba de o versiune de abonament cu obligații contractuale tipice.

Această licență disponibilă pentru un singur utilizator a programului MS Visio 2016 Professional Edition a făcut parte dintr-o licență de volum anterioară a programului cu același nume de la Microsoft, cu diferența că a fost achiziționată și, eventual, utilizată de o companie. Atunci când a fost revândut către Wiresoft, licența de volum a fost convertită în licențe individuale; ca urmare, acesta a fost marcat ca software folosit sau "Software folosit". Cu toate acestea, nici această conversie în licențe pentru un singur utilizator, nici această etichetare a Visio Professional 2016 Edition ca software folosit nu are ca rezultat vreo restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare sau domeniul de aplicare a funcțiilor sale - nu numai pentru că software-ul nu poate fi supus uzurii, ci și pentru că divizarea și revânzarea nu constituie o încălcare a dispozițiilor legale valabile: Licențele oferite ca software folosit la Wiresoft - cum ar fi cele de Microsoft Visio 2016 Professional Edition - provin exclusiv de la companii din Europa. Prin urmare, tranzacțiile comerciale subiacente sunt, de asemenea, guvernate de jurisprudența valabilă în UE; aceasta afirmă în mod clar că comerțul cu software folosit este permis din punct de vedere legal. Acest lucru a fost confirmat de mai multe ori și de diverse hotărâri judecătorești, astfel încât riscul de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod sigur. În plus, software-ul pe care l-ați achiziționat este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor sau vânzătorilor anteriori din partea Wiresoft.

Achiziționarea de software prin Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură, care are numai avantaje pentru dumneavoastră! La fiecare achiziție a unei licențe, cum ar fi MS Visio 2016 Professional în magazinul Wiresoft, beneficiați nu numai de avantajul de preț față de produsele noi comparabile, ci și de siguranța descărcării imediate după finalizarea procesului de plată, inclusiv activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă.

Astfel, achiziția de licențe software folosite, cum ar fi pentru Visio Professional 2016 Edition sau pentru un alt program Microsoft, vă oferă, de asemenea, oportunitatea de a utiliza aceste ediții exclusive ale programului fără restricții.

În magazinul Wiresoft pentru software Microsoft folosit, veți găsi nu numai alte ediții sau versiuni Visio în plus față de MS Visio Professional 2016 Edition, ci și multe alte programe Microsoft care sunt compatibile cu acesta, cum ar fi Windows sisteme de operare și sisteme de operare pentru servere și așa mai departe. Dacă aveți întrebări despre MS Visio Professional 2016 sau despre orice alt software Microsoft din Wiresoft Softwareshop, folosiți pur și simplu suportul nostru competent și prietenos - în chat sau prin telefon sau e-mail.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii