PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

1.945,20 RON * 3.242,00 RON * (40% salvat)

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10447

Beneficii

- Livrare rapidă
. - Produs original autorizat
. - Expediere în termen de 24 de ore
. - Suport prin chat, e-mail și telefonic
.
Microsoft Project 2021 Professional - noua versiune profesională a software-ului de management...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - noua versiune profesională a software-ului de management de proiect de succes

Cu Project 2021 Professional, Microsoft a lansat o versiune actuală a versatilului software care este indispensabil ca sistem de gestionare a proiectelor, în special pentru companiile și organizațiile mari: oferă o multitudine de funcții practice de afaceri pentru planificarea, controlul și monitorizarea proiectelor, îndeplinind astfel cerințele tipice ale managementului proiectelor de întreprindere (EPM), precum și cerințele, managementul proiectelor multiple și al portofoliilor. Project 2021 Professional oferă, de asemenea, servicii valoroase în gestionarea riscurilor și a documentelor, precum și în planificarea centralizată a resurselor, înregistrarea timpului și gestionarea accesului; nu în ultimul rând, este practic indispensabil pentru o raportare cuprinzătoare prin intermediul Microsoft SQL Server. Noua versiune Project 2021 Professional a fost, de asemenea, optimizată pentru o compatibilitate perfectă cu multe alte aplicații Microsoft, precum și cu serviciile cloud.

Ca și predecesorul său, MS Project 2021 este utilizat pentru a iniția, planifica, monitoriza, controla, executa și finaliza cu succes proiecte  și grupuri de procese tipice, în conformitate cu standardul PMI. Astfel, îndeplinește toate cerințele importante și necesare pentru atingerea cu succes a obiectivelor proiectului și oferă, de asemenea, opțiuni pentru analiza și distribuirea factorilor competitivi decisivi ai companiilor: Pe lângă planificarea resurselor în ceea ce privește domeniul de aplicare, precum și angajamentul de timp și alocarea sarcinilor necesare, pot fi furnizate informații precise privind utilizarea, capacitățile sau competențele necesare, precum și efortul real în raport cu costurile și bugetul.

Puteți găsi deja Microsoft Project 2021 Professional în magazinul de software Wiresoft ca software folosit în versiune perpetuă sau licență de achiziție - la un preț mai mic decât cel al bunurilor noi. Cel mai bine este să contactați imediat echipa noastră și să aflați când puteți descărca noua versiune Project, precum și alte ediții ale Microsoft Project 2021. Următoarea prezentare generală prezintă toate caracteristicile deja cunoscute ale acestei ediții, inclusiv funcțiile exclusive care vă sunt disponibile doar în ediția Professional.

Caracteristici exclusive în MS Project 2021 Professional edition

MS Project 2021 Professional Edition diferă de Standard Edition prin faptul că oferă diverse caracteristici exclusive care sunt deosebit de importante pentru managementul proiectelor în companiile mari: Project 2021 Professional funcționează, de asemenea, cu MS SharePoint și MS Project Server pentru o comunicare mai cuprinzătoare și există, de asemenea, opțiunea de a utiliza software-ul împreună cu Project Online. Multe dintre șabloanele existente și instrumentele de planificare utilizate frecvent sporesc productivitatea echipelor. În plus, Team Planner oferă o imagine de ansamblu îmbunătățită.

Managementul cuprinzător al portofoliului

Managementul îmbunătățit al portofoliului din MS Project 2021 Professional ajută, în special în cazul mai multor proiecte, să se mențină întotdeauna o imagine de ansamblu și să se recunoască rapid dacă acestea se desfășoară conform planului sau dacă apar întârzieri. Afișarea diferențiată a planificărilor, inclusiv gestionarea bugetului, oferă factorilor de decizie o imagine de ansamblu completă. În plus, integrarea perfectă în Power BI oferă funcții de analiză în situații critice, inclusiv sugestii de soluții.

O gestionare mai clară a resurselor

MS Project 2021 Professional conține instrumente puternice pentru a face și mai clară planificarea și gestionarea resurselor de afaceri. În special, tipurile clasice de resurse, cum ar fi "forța de muncă", "materiale" și "costuri", pot fi calculate și mai bine și utilizate în mod eficient. Pentru planificarea interproiectelor, acestea pot fi înregistrate într-un grup de resurse și alocate unor sarcini individuale specifice. De asemenea, sunt luate în considerare restricțiile de timp și eventualele supraîncărcări. Prezentarea clară în înregistrarea sarcinilor și a timpului permite actualizarea independentă a tuturor fazelor individuale; în plus, traseul sarcinilor respective marcat într-o diagramă Gantt arată întotdeauna status quo-ul actual. Prin intermediul interfeței de utilizator contextuale, toate sarcinile pot fi organizate individual și, dacă este necesar, pot fi legate între ele, putând fi create și cronologii.

Alte caracteristici importante în MS Project Professional 2021

MS Project Professional 2021 are, de asemenea, multe de oferit din punct de vedere vizual: Afișajul clar de pe desktop facilitează accesul la numeroase funcții, care optimizează, de asemenea, urmărirea mai ușoară a proiectelor cu ajutorul diagramelor Gantt, controlul și vizualizarea proceselor în raport cu calendarele și, cu ajutorul rapoartelor personalizabile, vizualizarea datelor proiectului, îmbunătățind astfel comunicarea în echipă și fluxurile de lucru.

Crearea rapidă a proiectelor

Un nou proiect poate fi creat în Project 2021 Professional cu doar câteva clicuri: În acest scop pot fi utilizate șabloane predefinite, precum și o diagramă Gantt goală. Datele existente pot fi importate din Excel sau SharePoint.

Pentru a vizualiza datele proiectului sub formă de rapoarte și pentru a împărtăși astfel informații despre stadiul proiectului cu alți membri ai echipei, aici sunt disponibile și seturi de șabloane pentru rapoarte tipice; acestea pot fi completate cu imagini, diagrame și animații.

Exclusiv în MS Project Professional 2021, aici sunt disponibile și șabloane pentru rapoarte standard de burndown, deoarece acestea sunt utilizate în managementul agil al proiectelor, în special Scrum, pentru a putea compara fazele planificate cu cele finalizate și deschise ale proiectului.

Barele cronologice arată progresul fiecărei sarcini

MS Project Professional 2021 include opțiunea de etichetare a barelor cronologice pentru a le face mai ușor de înțeles de către ceilalți, comunicând astfel și mai bine progresul unui proiect: Progresul sarcinilor poate fi astfel afișat direct pe sarcinile individuale, îmbunătățind conținutul informațional al planurilor, inclusiv starea actuală.

Utilizați sarcini colective în căutare

În MS Project Professional 2021, câmpul "numele sarcinii colective" dintr-o listă mai mare din cadrul planului general al unui proiect facilitează găsirea unei sarcini specifice, deoarece conține numele tuturor sarcinilor colective care sunt atribuite sarcinilor respective. Claritatea structurii proiectului poate fi, de asemenea, îmbunătățită prin afișarea numelor sarcinilor colective imediate atribuite resurselor respective; în plus, câmpul "Nume sarcină colectivă" poate fi adăugat în zona tabelului din vizualizarea "Resurse: Utilizare".

Conectarea ușoară a sarcinilor

Cu MS Project Professional 2021, sarcinile individuale pot fi legate între ele cu o ușurință deosebită. În timp ce anterior era necesar să se cunoască ID-ul unei sarcini pentru a crea o legătură, acum este suficient să se selecteze celula corespunzătoare din coloana "Predecesor" și să se afișeze o listă cu toate sarcinile pentru proiectul în cauză cu ajutorul săgeții afișate. Ierarhia sarcinilor corespunde, de asemenea, secvenței definite într-un proiect, astfel încât utilizatorii trebuie doar să parcurgă până la sarcina pe care o caută și să activeze caseta de selectare corespunzătoare. În mod similar, coloana "Succesor" poate fi utilizată și ea în acest scop.

Accesibilitatea în MS Project 2021 Professional

Project 2021 Professional Edition conține, de asemenea, o serie de optimizări de accesibilitate care facilitează atât munca proprie a utilizatorului, cât și comunicarea cu colegii cu handicap. Numeroase funcții de accesibilitate sunt deja activate în mod implicit în MS Project 2021: de exemplu, în afișarea barelor, gradul de scalare poate fi ajustat prin intermediul butonului "Zoom", astfel încât fereastra de timp a unei bare să fie afișată mai mare. Același lucru este valabil și pentru butoanele din panglica de meniu, care pot fi mărite pentru a permite o mai bună recunoaștere a simbolurilor și funcțiilor. În mod analog cu "Zoom", "Screen Magnifier" poate fi utilizat pentru a mări imaginea. Pentru a crește contrastul, culoarea textului poate fi, de asemenea, ajustată și poate fi creată o paletă de culori definită de utilizator, iar fontul și dimensiunea acestuia pot fi modificate.

Toate funcțiile de bază din MS Project 2021 pot fi apelate și prin intermediul comenzilor rapide de la tastatură. Microsoft Active Accessibility (MSAA) este utilizat aici ca ajutor de intrare și pentru afișarea informațiilor. Anumite zone din Project 2021 Professional pot fi, de asemenea, controlate cu ajutorul recunoașterii vocale din Windows sau pot fi citite prin ieșire vocală.

Corectorul ortografic activat nu numai că corectează automat greșelile de ortografie și de dactilografiere, dar poate, de asemenea, să completeze automat diverse intrări într-o coloană. Procesele utilizate frecvent, chiar și cele complexe, pot fi automatizate prin intermediul macrocomenzilor pentru a accelera finalizarea sarcinilor standard în cadrul unui proiect.

Cerințe hardware pentru Microsoft Project 2021 Professional

Deoarece MS Project Server Professional este o aplicație de serviciu a Microsoft SharePoint Server, Professional Edition 2021 poate fi activată probabil numai pentru versiunea Enterprise a MS SharePoint Server corespunzător. Ca și până acum, limba de bază va fi ajustată automat pentru ambele aplicații.

În plus, se preconizează că se vor aplica următoarele cerințe minime; în funcție de utilizarea altor aplicații sau programe, este posibil să trebuiască să se țină seama de cerințe suplimentare:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Procesor: min. 1,6 GHz, dual core (32 sau 64 de biți)
 • RAM: 2 GB RAM (32 de biți) sau 4 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4 GB
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați echipa Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Project 2021 Professional în magazinul Wiresoft Software Shop

Noul MS Project 2021 Professional Edition este deja disponibil de la Wiresoft ca licență unică folosită - ceea ce înseamnă că prețul este mai mic decât pentru un software nou. Atunci când cumpărați software folosit pentru Microsoft Project 2021 Professional de la Wiresoft, beneficiați întotdeauna de următoarele avantaje:

 • Imediat după achiziție, aplicația MS Project 2021 Professional vă este disponibilă prin Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Project 2021 Professional, precum și toate celelalte licențe Microsoft second-hand oferite spre vânzare la Wiresoft nu sunt nici valabile în mod limitat, nici versiuni de test limitate și nici nu conțin o cheie de licență deja activată, ci este un produs software autorizat doar pentru dumneavoastră.
 • Veți primi o singură licență de MS Project 2021 Professional, care a fost achiziționată și revândută anterior de o companie europeană. Prin revânzare, această licență de MS Project 2021 Professional este marcată ca fiind folosită, fără ca "used" să implice vreo restricție asupra funcționalității software-ului Project.
 • În cazul în care un cumpărător inițial avea deja instalat acest software Microsoft Project, acesta a fost din nou eliminat odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât licența de software în cauză este din nou disponibilă în mod gratuit 100%.
 • De asemenea, toate aceste licențe folosite achiziționate de la Wiresoft au fost verificate de noi pentru a ne asigura că sunt pe deplin utilizabile înainte de vânzare.
 • Temeiul juridic pentru revânzarea de software Microsoft Project folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea și cumpărarea, precum și utilizarea acestui software.
 • Prin urmare, atunci când achiziționați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați un produs Microsoft legal și original pentru Project 2021.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea licenței Microsoft Project 2021 Professional ca software folosit sau o altă ediție MS Project 2021, precum și la versiuni mai vechi ale MS Project sau alte software Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
1.336,20 RON * 2.227,00 RON *
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
1.455,00 RON * 2.425,00 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
1.633,20 RON * 2.722,00 RON *
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
1.229,40 RON * 2.049,00 RON *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
489,60 RON * 816,00 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
10.780,80 RON * 17.968,00 RON *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
817,20 RON * 1.362,00 RON *
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
757,80 RON * 1.263,00 RON *
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
534,60 RON * 891,00 RON *
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
623,40 RON * 1.039,00 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
431,97 RON * 719,95 RON *
MICROSOFT OUTLOOK 2019 MICROSOFT OUTLOOK 2019
225,60 RON * 376,00 RON *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
142,20 RON * 237,00 RON *
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
609,00 RON * 1.015,00 RON *
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
338,40 RON * 564,00 RON *
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
1.069,20 RON * 1.782,00 RON *
MICROSOFT PROJECT 2010 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2010 PROFESSIONAL
415,80 RON * 693,00 RON *
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
400,80 RON * 668,00 RON *
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
409,20 RON * 682,00 RON *
Ultima vizualizare