Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a utiliza toate serviciile și funcțiile SQL ale Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - SQL Server 2019...
571,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL
CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are neapărat nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu, SQL...
571,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x CAL-uri pentru dispozitive pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are neapărat nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu,...
2.830,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are neapărat nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu, SQL...
14.321,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
5x CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a utiliza toate serviciile și funcțiile SQL ale Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - SQL Server...
2.830,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
10x CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a utiliza toate serviciile și funcțiile SQL ale Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - SQL Server...
5.685,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
25x CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a utiliza toate serviciile și funcțiile SQL ale Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - SQL Server...
14.321,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are neapărat nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu, SQL...
5.685,90 RON *

Ce oferă SQL Server 2019?

Noul SQL Server 2019 oferă o disponibilitate și mai mare a datelor prin interogări în timp record, precum și o serie de aplicații, cum ar fi inteligența de afaceri gestionată în regim de autoservire și posibilitatea de vizualizare interactivă a datelor, care sporesc și mai mult eficiența evaluării datelor. Aceasta include, de asemenea, furnizarea de soluții bazate pe cloud.

În acest sens, trebuie menționate în mod special clusterele Big Data, care pot fi utilizate pentru a furniza clustere scalabile de containere pentru SQL Server, precum și pentru Spark și HDFS. Soluția open-source Kubernetes este utilizată ca orchestrator de containere, cu ajutorul căruia furnizarea de containere poate fi extinsă și monitorizată în funcție de necesități.

Interogarea surselor de date externe prin intermediul clusterelor Big Data este, astfel, la fel de posibilă ca și utilizarea datelor pentru AI (inteligență artificială), învățarea automată și diverse alte sarcini de analiză. De asemenea, volumele de date relaționale mari și, în același timp, de înaltă calitate, pot fi ușor combinate sau analizate cu Big Data.

De asemenea, cu ediția 2019 a serverului pot fi procesate nu numai seturi de date structurate, ci și nestructurate, și pot fi utilizate interfețe pentru baze de date compatibile cu SQL Server, cum ar fi Oracle. În plus, integrarea Java este posibilă pentru prima dată cu SQL Server 2019. De asemenea, în versiunea standard sunt incluse funcții precum Transparent Data Encryption (TDE), care criptează diverse date și fișiere jurnal în timp real, și Accelerated Database Recovery (ADR).

Completați-vă nevoile SQL Server 2019 CAL cu Wiresoft! Cu un CAL pentru dispozitiv sau utilizator de la Microsoft, obțineți acces la funcțiile și serviciile complete ale ediției curente 2019, precum și la SQL Server Standard Edition 2016. Întreprinderile mici și mijlocii beneficiază în special de licențe favorabile cu CAL în comparație cu licențele de bază. În prezent, puteți găsi licențe de dispozitiv Microsoft, precum și licențe de utilizator pentru versiunea SQL 2019 Standard.

Noul SQL Server Edition 2019 dintr-o privire

Cu SQL Server Edition 2019, primiți funcții și servicii complete pentru procesarea și protecția volumelor mari de date adaptate la vremurile actuale, cu o disponibilitate rapidă și simultană, mai ales dacă acestea sunt stocate local în diferite sisteme de baze de date.

Acest lucru permite personalului să efectueze interogări și evaluări complexe în cel mai scurt timp posibil, la care are dreptul special. Acordarea de licențe cu un CAL corespunzător protejează datele sensibile împotriva accesului neautorizat, atât intern, cât și extern, ceea ce este deosebit de important în zilele noastre, în condițiile unor atacuri complexe asupra bazelor de date.

Funcții suplimentare în SQL Server 2019

Comparativ cu SQL Server 2016, versiunea 2019 în ediția standard oferă funcții și caracteristici suplimentare care afectează procesarea, virtualizarea și protecția volumelor de date critice și complexe.

Acum puteți interoga stocuri extinse de date conținute în silozuri de date fără a muta sau replica mai întâi datele corespunzătoare. Funcțiile inteligente ale bazei de date vă sprijină în actualizarea unei baze de date SQL Server - fie la fața locului, fie în cloud. Riscul de incompatibilitate a aplicațiilor este minimizat, dacă nu eliminat, prin certificarea compatibilității bazelor de date.

SQL Server 2019 oferă, de asemenea, capacități integrate pentru a clasifica și proteja datele, monitorizând, identificând și avertizând cu privire la acțiunile suspecte. În plus, nu numai că puteți cripta date confidențiale, dar puteți efectua și calcule extinse cu acestea. Administratorii au posibilitatea de a activa accesul la date definit de utilizatori prin intermediul rolurilor.

Cele mai importante inovații ale SQL Server Version 2019

Următoarele inovații fac ca procesarea, virtualizarea și protecția datelor sensibile în cadrul companiei dumneavoastră să fie și mai cuprinzătoare decât până acum. De asemenea, veți beneficia de avantajele speciale ale utilizării tehnologiilor AI (inteligență artificială). De exemplu, sarcinile de inteligență artificială și de învățare automată pot fi utilizate în recuperarea datelor.

Clustere de date mari

Clusterele Big Data permit acum combinarea atât a datelor structurate, cât și a celor nestructurate, folosind cadrul Apache Spark și HDFS (Hadoop Distributed File System) pentru a obține noi informații.

Astfel, utilizatorii pot implementa clustere scalabile de containere SQL Server, HDFS și Spark care sunt disponibile pe Kubernetes.

Cu clusterele SQL Server Big Data, puteți rula sarcini de inteligență artificială și de învățare automată pe datele stocate în grupurile de stocare HDFS și în grupurile de date.

Provisionarea aplicațiilor permite furnizarea de aplicații sub formă de containere. Aceste aplicații pot fi utilizate ca servicii web, astfel încât să poată fi accesate datele stocate într-un cluster Big Data.

Virtualizarea bazelor de date în SQL Server 2019

Datele stocate în alte baze de date, cum ar fi HDFS, Oracle sau în diverse servicii Azure, pot fi acum interogate cu ușurință cu ajutorul virtualizării bazelor de date, fără a fi nevoie să le replicăm sau să le mutăm mai întâi. SQL Server 2019 introduce, odată cu această ediție, noi conectori la sursele de date.

Procesarea inteligentă a interogărilor (IQP)

Procesarea inteligentă a interogărilor (IQP) îmbunătățește performanța interogărilor, accelerând procesele fără modificări suplimentare ale aplicațiilor.

In-Memory OLTP (procesare tranzacțională online)

Baza de date în memorie cu procesare tranzacțională online oferă funcții importante pentru configurarea memoriei persistente și optimizarea memoriei metadatelor tempdb, ceea ce îmbunătățește, de asemenea, performanța pentru sarcinile de lucru critice.

Întotdeauna criptat cu Enclave sigure

Always Encrypted protejează datele sensibile ale clienților cu enclave securizate. Bazele de date de pe SQL Server pot fi acum stocate complet criptate. Numai clientul și proprietarul acestor date le pot accesa.

Extensii de limbaj SQL Server

Odată cu SQL Server 2019, Microsoft permite pentru prima dată utilizarea codului Java în cadrul sistemului de gestionare a bazelor de date.

ADR - Recuperarea accelerată a bazei de date

Recuperarea mai rapidă a bazelor de date - ADR (Accelerated Database Recovery) - îmbunătățește, de asemenea, în mod considerabil disponibilitatea bazelor de date, ceea ce este deosebit de benefic pentru tranzacțiile care necesită mult timp.

Ce CAL-uri sunt disponibile pentru SQL 2019? Informații despre sistemul de licențiere Microsoft

Sistemul de acordare a licențelor Microsoft se bazează în mare parte pe licențe de acces al clienților (CAL). Aceasta separă utilizarea (licența) unui software de implementarea acestuia în cadrul companiei. Pentru a putea utiliza serviciile Microsoft SQL Server Standard 2019 Version, aveți nevoie (în plus față de cealaltă opțiune de licențiere a nucleelor) de un număr corespunzător de CAL-uri.

Un CAL acordă acces la serverul SQL numai utilizatorilor autorizați. Astfel, terților care nu dețin o licență de acces corespunzătoare li se refuză accesul la server, ceea ce înseamnă, totuși, și o securitate suplimentară și protecția datelor sensibile împotriva accesului neautorizat.

Diferența dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server Standard

Wiresoft oferă următoarele licențe Client Access pentru SQL Server Standard versiunea 2019 pentru întreprinderile mici și mijlocii: User CAL și Device CAL - licența bazată pe utilizator și, respectiv, pe dispozitiv. Mai jos este prezentat un rezumat al principalelor diferențe dintre cele două opțiuni de licențiere.

CAL utilizator SQL Server

Un Microsoft User CAL pentru SQL dă dreptul unui anumit utilizator individual să acceseze versiunea curentă a SQL Server. Prin urmare, User CAL nu este legat de un anumit dispozitiv, ci poate fi utilizat, de exemplu, fie de pe PC-ul de la locul de muncă, fie de pe laptop sau de pe un alt dispozitiv final, în deplasare sau în biroul de acasă. Licențierea utilizatorilor face ca utilizarea SQL Server să fie deosebit de flexibilă.

SQL Server Device CAL

Microsoft Device CAL, pe de altă parte, este o licență legată de dispozitiv, adică doar un singur computer este autorizat să acceseze serverul SQL, de exemplu un PC din cadrul companiei dumneavoastră SAU un laptop sau un alt dispozitiv final, cum ar fi o tabletă. Fiecare utilizator autorizat poate accesa SQL Server pentru acest dispozitiv licențiat. Nu este nevoie de licențe pentru utilizatorii individuali.

Tipul sau combinația dintre cele două versiuni CAL care este cea mai bună pentru compania dumneavoastră poate, desigur, să difere de la caz la caz. Numărul de angajați și modul preferat de utilizare în cadrul companiei dumneavoastră joacă un rol important:

În cazul în care angajații dvs. accesează în principal Windows SQL Server de la propria lor stație de lucru, Device CAL este cel mai potrivit tip de licență. În cazul în care angajații accesează serverul SQL în mod flexibil de pe diferite dispozitive sau stații de lucru (mobile, staționare), atunci veți beneficia cel mai mult de CAL-uri de utilizator.

Cumpărați CAL-uri SQL Server 2019 la un preț rezonabil de la Wiresoft

La Wiresoft puteți găsi CAL-uri de dispozitiv sau de utilizator pentru Microsoft SQL Server versiunea 2019 la prețuri deosebit de mici. În acest fel, puteți acoperi sau extinde necesarul de licențe SQL Server respective. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele pentru Microsoft SQL Server Standard, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom crea pentru dumneavoastră o combinație CAL individuală și la un preț rezonabil.

Fie că este vorba de o licență de dispozitiv SQL sau de utilizator: Toate produsele noastre de licență Microsoft sunt originale și provin din regiunea europeană. La Wiresoft, beneficiați de achiziționarea de licențe software neutilizate pe care le-am achiziționat de la alte companii și a căror autenticitate a fost verificată pentru dumneavoastră - mulți dintre clienții noștri au confirmat acest lucru. Pentru informații suplimentare despre gama noastră de CAL-uri SQL Server, nu ezitați să ne contactați: