Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10157
 • 359-06866
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
515,90 RON * 571,90 RON * (9,79% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  SQL Server 
CAL User CAL
Domeniul de aplicare a livrării ID-ul licenței + Codul de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru a putea utiliza toate serviciile și funcțiile SQL din Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - licența de acces SQL Server 2019 User CAL - cu ajutorul căreia îl poate accesa de pe orice dispozitiv final. Licența de server SQL 2019 nu include drepturile de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru User. Site-ul User CAL acordă permisiunea corespunzătoare unui singur utilizator înregistrat la un moment dat.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"

CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat

Pentru a utiliza toate serviciile și funcțiile SQL ale Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - SQL Server 2019 User CAL - cu ajutorul căreia îl poate accesa de pe orice dispozitiv final. Licența SQL 2019 Server în sine nu include drepturile de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru utilizatori. User CAL acordă permisiunea corespunzătoare unui singur utilizator înregistrat la un moment dat.

În calitate de software folosit, CAL-urile de utilizator SQL Server 2019 de la Wiresoft oferă marele avantaj că sunt deja disponibile individual și la un preț mai mic decât ofertele comparabile ale furnizorilor obișnuiți de licențe. În același timp, acestea au aceleași funcționalități ca și licențele de acces client utilizator pentru SQL Server 2019 disponibile în cadrul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Beneficiați de toate avantajele MS SQL Server 2019 cu un User CAL de ocazie

SQL Server 2019 este cea mai recentă versiune a platformei de date Microsoft de la Microsoft, care oferă unei companii toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză pe care trebuie să le ofere un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) modern și puternic, care este utilizat, de exemplu, pentru sistemele de planificare a resurselor întreprinderii, software-ul ERP, precum și pentru sistemele CRM.

În funcție de ediția serverului, acest lucru include nu numai gruparea (repartizarea pe grupe) a datelor, ci și monitorizarea pentru o colectare sistematică, precum și procesarea interogărilor specifice. Aici, utilizatorii cu un SQL User CAL 2019 pot profita de Intelligent Query Processing (IQP) pentru interogări accelerate ale unor seturi de date mai mari, precum și de funcția Big Data Cluster cu instrumente pentru modele de învățare automată, precum și de PolyBase pentru procesarea interogărilor Transact-SQL din surse de date externe.

Alte caracteristici includ:

 • Always Encrypted pentru criptarea datelor de la client la SGBD
 • Procesarea inteligentă a interogărilor (IQP) pentru optimizarea interogărilor de seturi mari de date
 • Performanță inteligentă, care oferă o viteză de execuție accelerată pentru operațiunile din bazele de date
 • Instantanee ale bazei de date pentru documentarea discrepanțelor potențiale
 • Statisticile ultimului plan de interogare pentru vizualizări actualizate ale planurilor de execuție a interogărilor
 • o infrastructură îmbunătățită de profilare a interogărilor ușoare și
 • Accelerated Database Recovery pentru recuperarea accelerată a bazei de date după o repornire sau o revenire a tranzacției

CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 Standard edition

Cu un CAL de utilizator de software folosit de la Wiresoft, puteți profita de funcționalitatea SQL Server 2019 Standard-Edition: Aceasta este concepută pentru companiile mici și mijlocii și oferă opțiunea de licențiere pe server/CAL, care necesită un număr corespunzător de licențe de acces (licențe de acces client) pentru utilizatori, pe lângă licența de server.

Modelul de licențiere pentru SQL Server 2019 prin intermediul licențelor de server și al CAL-urilor

Licențierea per server plus CAL-uri de utilizator se bazează pe cerințele obișnuite specificate de Microsoft: Fiecare server pe care rulează o instanță SQL Server necesită o licență de server Standard. În plus, fiecare utilizator dedicat care accesează serverul SQL Server licențiat necesită o licență de acces corespunzătoare (User CAL) pentru aceeași versiune de server sau una mai nouă. Prin urmare, acest model de licențiere este denumit și licențiere Server/CAL.

Managementul licențelor Microsoft face astfel diferența între licențierea serverelor și cea a utilizatorilor individuali. Aceștia din urmă sunt autorizați să utilizeze funcțiile SQL Server numai prin intermediul CAL de utilizator. Această licență de acces client conține exclusiv drepturi de acces într-un mediu client/server, fără a fi necesară instalarea vreunui software. Licențele de acces pentru clienți utilizatori reglementează drepturile de utilizare pentru SQL Server 2019, pe lângă drepturile de acces la serverul licențiat, acestea conțin și serviciile asociate.

Notă privind compatibilitatea versiunilor pentru CAL de utilizator pentru SQL Server 2019

Astfel, cu un User CAL pentru SQL Server 2019, este posibil și accesul la SQL Server 2017 sau la o versiune mai veche (downgrade). Cu toate acestea, scenariul invers, de utilizare a unui CAL de utilizator al unei versiuni mai vechi de SQL Server, cum ar fi 2017, pentru a accesa o versiune superioară de SQL Server, cum ar fi 2019 (upgrade), nu este posibil.

De ce este disponibilă utilizarea bazată pe CAL pentru SQL Server 2019 Standard edition?

Doar pentru Standard-Ediția SQL Server 2019, Microsoft oferă, de asemenea, licențiere bazată pe CAL pentru utilizatori (sau puncte finale). Acest lucru permite chiar și acelor utilizatori să folosească funcțiile SQL Server al căror server are o performanță mai mică, cum este cazul, de exemplu, mai ales în IMM-uri, unde acest lucru este destul de suficient. Licențierea cu licențe bazate pe acces pentru utilizatori este o modalitate mai economică pentru astfel de companii de a utiliza SQL Server, deoarece acestea trebuie să achiziționeze doar atâtea licențe de acces pentru clienți cât au nevoie în realitate. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru utilizarea SQL Server 2019:

 • SQL Server 2019 User CAL: acesta echipează un utilizator dedicat cu drepturi de acces
 • SQL Server 2019 Device CAL: acesta oferă drepturi de acces la un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, mobil)

Care sunt caracteristicile speciale ale licențierii cu CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019?

Licența User Client Access License este o singură licență care oferă utilizatorilor specifici drepturi de acces la SQL Server 2019. În acest caz, nu este posibil să se schimbe utilizatorul specificat mai întâi după aceea și nici să se schimbe tipul de atribuire. Aceste restricții asigură o mai mare securitate și previn utilizarea necorespunzătoare a CAL-urilor, astfel încât, de exemplu, niciun angajat neautorizat sau străin nu poate accesa datele critice ale unei companii.

Care sunt beneficiile CAL de utilizator pentru SQL Server 2019?

Licența de utilizator pentru SQL Server 2019 nu este legată de un anumit dispozitiv final, ci exclusiv de o anumită persoană. Astfel, User CAL pentru SQL Server 2019 înregistrează doar un singur utilizator după nume. Astfel, se acordă acestui utilizator dreptul de a accesa SQL Server, fiind liberă alegerea dispozitivului final prin intermediul căruia are loc accesul în fiecare caz, dar acest lucru nu se poate întâmpla decât de la un singur PC sau similar în același timp.

În comparație cu cealaltă versiune a licenței de acces client, CAL dependentă de dispozitiv, CAL de utilizator are avantajul că utilizarea nu este limitată la nivel local. Atâta timp cât dispozitivul final utilizat de utilizatorul licențiat are acces la Internet, utilizatorul poate accesa SQL Server nu numai în cadrul companiei, de exemplu la locul de muncă, ci și în afara acesteia - de exemplu cu un laptop, o tabletă sau un smartphone - în tren, într-o călătorie de afaceri sau acasăOffice.

Prin urmare, User CAL pentru SQL Server oferă o utilizare flexibilă și mobilă a funcțiilor SQL Server, în special pentru utilizatorii care lucrează frecvent din locații diferite și se conectează în mod regulat la server, deoarece cu User CAL folosesc întotdeauna contul lor personal.

Concluzie

Ce tip de CAL pentru SQL Server 2019 oferă mai multe beneficii într-o anumită organizație poate să difere de la caz la caz. Decizia de acordare a licențelor de acces la client trebuie luată înainte de achiziție, deoarece un CAL de utilizator SQL Server nu poate fi transformat într-un CAL de dispozitiv sau invers.

Acesta nu se bazează doar pe numărul de angajați, ci și pe tipul predominant de utilizare a dispozitivelor finale: În cazul în care majoritatea angajaților utilizează în mod regulat diferite calculatoare, nu numai pe plan intern, ci și extern, precum și în mod mobil sau la diferite stații de lucru pentru a accesa SQL Server, echiparea acestora cu CAL-uri de utilizator oferă mai multe avantaje.

Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Microsoft SQL Server 2019 începând de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft la un preț de doar o singură licență - ca software folosit, acestea oferă un preț semnificativ mai mic, în condițiile în care starea de uzură nu oferă dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Ce sunt CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat?

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 oferite în magazinul online al Wiresoft sunt licențe de acces obișnuite din programul de licențiere Microsoft; ca parte a unei licențe de volum pentru utilizatorii de SQL Server 2019, acestea au fost achiziționate inițial de o companie care a revândut licențele de acces pentru utilizatori nefolosite sau întreaga licență de volum către Wiresoft. Licența de volum a fost împărțită în licențe individuale, iar CAL-urile de utilizator au fost marcate ca software utilizat. Cu toate acestea, acest lucru nu implică uzura generală a software-ului SQL Server User CAL și nici o altă restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau limitarea în timp a acestuia.

Ce securitate oferă CAL de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat?

Cumpărarea de CAL-uri de utilizator SQL Server folosite de la Wiresoft nu este doar accesibilă pentru clienții noștri, ci și sigură! Nu numai că obțineți CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft SQL Server 2019 la un preț mai mic decât software-ul nou comparabil, dar aveți și securitatea cumpărătorului cu descărcarea instantanee plus activarea licenței cu cheia de licență de volum inclusă:

Toate CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 oferite la Wiresoft provin din inventarul de licențe al companiilor situate în Uniunea Europeană. Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea unui User CAL pentru SQL Server 2019 - sau a oricărei alte licențe de acces client Microsoft oferite de Wiresoft ca software folosit - precum și utilizarea acestuia înseamnă siguranță juridică, deoarece nu încalcă nicio reglementare valabilă, lucru care a fost confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești. Datorită dovezii complete a cumpărătorului, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Avantajele dvs. cu software folosit din CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019

Oferta Wiresoft de CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 sau alte licențe de acces pentru clienți ca software folosit nu este doar o alternativă în mare parte ieftină la ofertele comparabile disponibile în comerț, ci oferă clienților noștri libertatea de alegere în achiziționarea numărului exact de CAL-uri de utilizator necesare pentru a licenția serviciile pentru SQL Server, ceea ce reduce costul licențelor.

Cu o gamă largă de CAL-uri ca software folosit în magazinul online Wiresoft, aveți, de asemenea, opțiunea de a achiziționa CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019, precum și licențe de acces pentru versiuni mai vechi sau mai noi de MS SQL Server, pe lângă CAL-urile de utilizator. Prin achiziționarea de CAL pentru versiuni mai vechi de SQL Server, evitați necesitatea de a achiziționa hardware nou sau problemele frecvente de compatibilitate. Beneficiați de o gamă largă de software folosit de diferite versiuni CAL pentru SQL Server la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru SQL Server 2019, precum și alte licențe de acces client sau programe de server Microsoft - la prețuri mici ca software folosit, inclusiv descărcare și activare imediată. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii