Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10456
 • R18-01848
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
179,90 RON * 198,90 RON * (9,55% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Device CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Device CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminalserver nu este compatibil(RDS CAL  view)


Pentru fiecare dispozitiv final cu care utilizatorii accesează serviciile Server din Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter, este necesară o licență suplimentară de acces pentru client (Device CAL), care nu este inclusă în licența Server. Numai în acest fel, un utilizator al dispozitivului final compatibil cu Windows primește drepturile de acces corespunzătoare. Nu contează dacă Device CAL este utilizat pentru a licenția un Desktop PC, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu Windows sistem de operare. Astfel, cumpărătorul unui Device CAL este liber să decidă ce dispozitiv final licențiat dorește să utilizeze pentru a accesa Windows Server 2022 .

Pentru întrebări suplimentare referitoare la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Pentru fiecare dispozitiv final cu care utilizatorii accesează serviciile serverului Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter, este necesară o licență suplimentară de acces client (Device CAL), care nu este inclusă în licența de server. Numai în acest fel, un utilizator al dispozitivului final echipat cu Windows primește drepturile de acces corespunzătoare. Nu contează dacă un PC desktop, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Windows este licențiat cu Device CAL. Astfel, cumpărătorul unui CAL pentru dispozitive este liber să decidă cu ce dispozitiv final licențiat dorește să acceseze Windows Server 2022.

Puteți găsi deja CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2022 la Wiresoft! Beneficiați de un preț mai mic în comparație cu noile licențe de acces client pentru dispozitive finale oferite în comerțul cu software, precum și de posibilitatea de a determina singur numărul exact de CAL-uri de care aveți nevoie pentru software-ul Windows Server!

Utilizarea nelimitată a Windows Server 2022 cu CAL-uri de dispozitiv utilizate

Noua versiune Microsoft Windows Server 2022 se bazează pe sistemul de operare Windows 10 - conține deja multe funcții noi atât în versiunea standard, cât și în ediția extinsă Datacenter Edition, care oferă și mai multă securitate, în special pentru rețelele complexe, precum și opțiuni suplimentare pentru partajarea datelor, aplicațiilor și serviciilor cu alții. În funcție de Windows Server 2022 Edition, utilizatorii cu un CAL pentru dispozitive pot profita, de asemenea, de numeroasele posibilități și îmbunătățiri de performanță în scenariile hibride, în ceea ce privește virtualizarea și, în special, utilizarea containerelor Windows.

Securitatea rețelei cu Windows Server 2022

Securitatea continuă să fie cel mai important subiect în crearea și administrarea rețelelor. Utilizatorii au la dispoziție multe caracteristici noi în Windows Server versiunea 2022 cu un CAL pentru dispozitive, cum ar fi cea mai recentă versiune a Transport Layer Security - TLS 1.3 - , TPM 2.0 (Trusted Platform Module), integritatea codului în conformitate cu VBS (securitate bazată pe virtualizare), precum și HVCI (securitate bazată pe hipervizor),

precum și standardele AES-128 și AES-256 pentru criptarea rețelelor RDMA prin SMB (Server Message Block), Virtual OSE (Operating System Environment), pentru a numi doar câteva funcții importante.

În funcție de ediție, puteți utiliza, de asemenea, caracteristici precum Hyper-V, Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD), precum și Storage Replica și Shielded Virtual Machines (SVM) cu un Device CAL pentru a crea infrastructuri de virtualizare foarte sigure.

Utilizarea Device CAL pentru gestionarea platformelor container în Windows Server 2022

De asemenea, utilizatorii vor avea la îndemână funcții îmbunătățite atunci când folosesc Windows Containers, atât în ceea ce privește compatibilitatea aplicațiilor, cât și interfața de utilizator Windows Container cu Kubernetes, ceea ce înseamnă în mod specific și mai multe îmbunătățiri ale performanței și un suport mai larg. Crearea de containere în aplicațiile .NET a fost, de asemenea, îmbunătățită.

Servicii de stocare și migrare în Windows Server 2022

În ceea ce privește posibilitățile de migrare a datelor și a serviciilor, Device CAL din Windows Server 2022 oferă și mai multe completări și îmbunătățiri în cadrul serviciilor de migrare a stocării, cum ar fi migrarea utilizatorilor și grupurilor locale, precum și a stocării, a serverelor independente și a clusterelor de failover, precum și a stocării serverelor Linux.

Cu un CAL pentru un punct final compatibil cu Windows, puteți beneficia, de asemenea, de multe îmbunătățiri individuale ale performanței în Windows Server 2022, cum ar fi suportul pentru virtualizarea imbricata prin intermediul procesoarelor AMD, utilizarea standard a Microsoft Edge, precum și îmbunătățiri în Transmission Control Protocol (TCP), Recent ACKnowledgment (RACK) și Receive Segment Coalescing (RSC).

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Informații privind licențierea cu CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2022 ca software folosit

Practic, Used Software oferă aceeași gamă de opțiuni de acces cu un CAL pentru dispozitive pentru Windows Server 2022 pentru a putea utiliza toate funcțiile disponibile în ediția respectivă. Un alt avantaj al achiziționării de CAL-uri pentru dispozitive folosite este posibilitatea de a decide singur câte licențe de acces client doriți să cumpărați. Acest lucru înseamnă că nu mai sunteți restricționat de eșalonarea obișnuită a CAL-urilor pentru dispozitive de către Microsoft. Acest lucru permite economisirea de bani la achiziționarea de software, în special pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru companiile mici, deoarece Wiresoft le permite să își calculeze cerințele de licențiere pe baza unui program personalizat.

Cum se acordă licențe pentru Windows Server 2022 cu CAL-uri pentru dispozitive?

Pentru accesul la una dintre edițiile Windows Server 2022 - Standard sau Datacenter - gestionarea licențelor Microsoft prevede opțional acordarea de licențe pentru fiecare dispozitiv final individual cu propria licență de acces client. Ca și în cazul versiunilor anterioare de servere, acest Device CAL trebuie să corespundă versiunii identice de server Windows pentru a putea utiliza funcțiile sale pe un dispozitiv final cu Windows. Prin urmare, Device CAL în cauză conține doar drepturile de acces pentru mediul client/server al Windows Server 2022 - și niciun software care trebuie instalat ulterior.

Modelul de licență Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Windows Server 2022:

 • Device CAL pentru Windows Server 2022: acesta oferă unui dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) drepturi de acces la server
 • User CAL pentru Windows Server 2022: acordă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat

De asemenea, este posibil să se utilizeze în paralel CAL de utilizator și CAL de dispozitiv.

Care sunt avantajele licențierii bazate pe CAL pentru Windows Server 2022?

Licențierea Windows Server 2022 bazată pe CAL permite în primul rând o gestionare flexibilă și, prin urmare, bazată pe necesități, a drepturilor pentru toate dispozitivele finale utilizate, în comparație cu licențierea bazată pe nucleu. În special în cazul licențelor de acces pentru dispozitive utilizate de la Wiresoft, nu există o scară de licențiere prescrisă și rigidă - prin urmare, cumpărați exact numărul de CAL-uri pentru dispozitive de care aveți nevoie și puteți cumpăra CAL-uri individuale suplimentare în orice moment.

Utilizați compatibilitatea versiunilor cu CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2022!

Device CAL pentru Windows Server 2022 este în prezent cea mai recentă licență de acces client oferită de Microsoft. Acest lucru nu numai că echipează un dispozitiv final cu drepturi de acces pentru Windows Server 2022, dar include și opțiunea de acces la versiuni mai vechi, cum ar fi 2019 (downgrade). Acest lucru conferă actualului Device CAL pentru Windows Server 2022 un avantaj decisiv față de versiunile mai vechi de Device CAL, care sunt valabile cel mult doar pentru versiunea anterioară a Windows Server în cauză, dar nu și pentru această versiune Windows Server 2022 (upgrade).

Ce trebuie luat în considerare atunci când se acordă licențe pentru Windows Server 2022 cu un CAL pentru dispozitive?

După cum s-a menționat deja mai sus, cu un Device CAL, doar un singur dispozitiv final (un singur dispozitiv) primește drepturile de acces pentru Windows Server 2022, indiferent dacă este vorba de un software utilizat sau de un software nou.

De îndată ce înregistrarea dispozitivului final cu Device CAL este finalizată, această licență nu mai poate fi transferată pe un alt calculator, laptop etc.. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL, adică utilizarea CAL a dispozitivului ca CAL a utilizatorului. Cu toate acestea, este posibilă utilizarea în paralel a CAL pentru dispozitive și a CAL pentru dispozitive pentru Windows Server 2022.

Aceste prevederi ale gestionării licențelor Microsoft CAL ajută, printre altele, la prevenirea accesului necorespunzător la un Windows Server 2022. Astfel, Device CAL oferă mai multă securitate pentru o companie și pentru datele sale, deoarece dispozitivele finale care nu sunt licențiate corect nu pot avea acces.

Care sunt avantajele unui Device CAL pentru Windows Server 2022?

În ceea ce privește funcțiile disponibile atunci când se utilizează serviciile Windows Server 2022, Device CAL nu diferă de User CAL. Cu toate acestea, licența de acces al clientului specifică dispozitivului oferă alte avantaje datorită diferitelor modalități de accesare a serverului Windows: Un dispozitiv final cu Windows, licențiat cu Device CAL, poate fi utilizat de orice angajat autorizat al unei companii pentru acces la server. Iar dacă dispozitivul final licențiat poate fi utilizat și în deplasare, cum ar fi un laptop sau o tabletă, utilizatorul respectiv îl poate folosi pentru a accesa serverul Windows la nivel local în mod independent - de exemplu, în biroul de acasă sau pe drum. Prin urmare, Device CAL oferă un mare avantaj în cazul în care dispozitivul final licențiat este utilizat alternativ de mai mulți angajați.

Securitatea cumpărătorului cu CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Microsoft Windows Server 2022 de la Wiresoft

CAL-urile pentru dispozitive pentru Windows Server 2022 ca software utilizat sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență de acces client. Beneficiați aici de prețul mai mic al software-ului folosit în comparație cu CAL-uri noi comparabile - și, de asemenea, de siguranța cumpărătorului dumneavoastră, precum și de aceste avantaje:

 • La achiziționarea de CAL-uri de dispozitiv folosite, clienții Wiresoft primesc o singură licență originală care a fost achiziționată anterior de o companie și vândută ulterior către Wiresoft.
 • Baza legală pentru comercializarea licențelor de acces pentru clienți folosite la Microsoft Windows Server 2022 este legea aplicabilă, care permite vânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea acestora.
 • În cazul în care dispozitivul CAL a fost deja activat de un proprietar anterior, licența în cauză a fost ștearsă din nou înainte de a fi vândută către Wiresoft, astfel încât să poată fi utilizată din nou 100% liber.
 • Pentru revânzare, această licență Device CAL pentru Windows Server 2022 este marcată ca fiind utilizată, "utilizată" nefiind sinonimă cu nicio restricție privind funcționalitatea acestei licențe.
 • De asemenea, această licență de acces client, precum și alte licențe Microsoft folosite oferite spre vânzare de către Wiresoft nu sunt licențe cu utilizare restricționată și nici licențe cu limită de timp, ci este un produs software autorizat după achiziție doar pentru dumneavoastră, care a fost verificat de către Wiresoft înainte de vânzare pentru utilizarea sa completă.
Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.