Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10456
  • R18-01848
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
162,90 RON * 179,90 RON * (9,45% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Device CAL
Sistem  Server Windows 
CAL Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Termen Nelimitat
Limbi Toate limbile
Server terminal nu este compatibil(a se vedea RDS CAL )


Pentru fiecare dispozitiv final cu care utilizatorii accesează serviciile serverului Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter, este necesară o licență suplimentară de acces client (Device CAL), care nu este inclusă în licența serverului. Numai această licență conferă utilizatorului dispozitivului final echipat cu Windows drepturile de acces corespunzătoare. Nu contează dacă un PC desktop, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Windows este licențiat cu licența Device CAL. Acest lucru înseamnă că cumpărătorul unui Device CAL liber să decidă ce dispozitiv final licențiat dorește să utilizeze pentru a accesa Windows Server 2022 .

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Descoperiți puterea Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Prezentare generală

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (Client Access Licence) este componenta cheie pentru companiile care caută cea mai înaltă performanță și securitate. Această licență permite afacerii dvs. să acceseze funcțiile avansate ale Windows Server 2022, oferind în același timp posibilitatea de a gestiona accesul bazat pe dispozitive.

Caracteristici puternice

1. Productivitate optimizată: Cu Windows Server 2022, companiile își pot crește productivitatea. Platforma serverului oferă performanțe îmbunătățite, o utilizare optimizată a resurselor și permite sarcini de lucru fluide pentru a satisface nevoile întreprinderilor moderne.

2. Securitate avansată: Protejați-vă rețeaua corporativă de amenințări cu ajutorul funcțiilor de securitate robuste ale Windows Server 2022. Device CAL asigură accesul securizat la resurse și protejează datele sensibile de accesul neautorizat.

3. Flexibilitate și scalabilitate: Această licență oferă organizației dvs. flexibilitatea de a gestiona accesul bazat pe dispozitive. Amplasați-vă cu ușurință infrastructura pentru a răspunde nevoilor în creștere ale organizației dvs.

Administrare simplă

1. Gestionarea centralizată a licențelor: Păstrați controlul asupra licențelor dvs. cu ajutorul funcției de gestionare centralizată a Windows Server 2022, care permite monitorizarea și gestionarea eficientă a utilizării licențelor.

2. Ușurința de utilizare: Device CAL oferă o interfață ușor de utilizat pentru o configurare și o gestionare ușoară a accesului dispozitivelor. Minimizați efortul de administrare și maximizați eficiența.

Îndeplinește cerințele celei mai recente actualizări a biroului de ajutor de la Google

Compatibilitate și actualitate: Windows Server 2022 Device CAL este pe deplin compatibil cu cele mai recente cerințe ale actualizării biroului de ajutor de la Google. Astfel, organizația dvs. este întotdeauna la zi și beneficiază de cele mai recente evoluții.

Concluzie

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL oferă o soluție completă pentru organizațiile care caută performanță, securitate și flexibilitate. Profitați de caracteristicile avansate, optimizați-vă productivitatea și protejați-vă rețeaua de amenințări - toate acestea cu o gestionare a licențelor ușor de utilizat. Cu acest CAL, sunteți pregătit pentru cerințele viitorului digital.

 

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii