Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10408
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
216,90 RON * 239,90 RON * (9,59% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Necesită licență de bază
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare


Windows Server 2016 este conceput pentru nevoile de virtualizare și IT ale întreprinderilor mici și reprezintă versiunea a 10. Cu un pachet 2- , licențele existente pot fi extinse în mod flexibil. Standard Server WindowsCore Server

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core

Windows Server 2016 Standard este conceput pentru nevoile de virtualizare și IT ale companiilor mai mici și reprezintă versiunea pentru servere a Windows 10. Cu un pachet de 2 nuclee, licențele existente pentru servere pot fi extinse în mod flexibil.

Informații scurte despre Microsoft Windows Server 2016 Standard

Cu Windows Server 2016 Standard, companiile primesc un sistem de operare pentru servere fiabil și capabil să funcționeze în cloud, conceput pentru mediile care utilizează doar într-o mică măsură virtualizarea aplicațiilor și care folosesc în mod predominant servere fizice. În comparație cu versiunea anterioară, această ediție Standard Edition oferă, de asemenea, multe caracteristici noi și îmbunătățiri concepute pentru a sprijini trecerea la un mediu bazat pe cloud și pentru a asigura securitatea infrastructurii printr-o stabilitate sporită și o protecție îmbunătățită împotriva defecțiunilor de rețea și de stocare. Utilizarea Windows Server 2016 Standard este cvasi-intuitivă prin intermediul interfeței familiare a Windows 10.

Comparație între ediții: Ce oferă Windows Server 2016 Standard?

Atunci când decideți să achiziționați ediția Standard Edition a Windows Server 2016, nevoia de virtualizare a aplicațiilor într-o companie este factorul decisiv. Standard oferă deja multe funcții pentru dezvoltarea și operarea infrastructurilor hiperconvergente într-o companie mai mică. Acestea sunt completate de serviciile Microsoft Azure, care permit o conexiune mai strânsă a mediilor locale cu cloud-ul, cu funcții practice suplimentare.

Windows Server 2016 Standard nu oferă doar suficiente premise pentru a crea rețele virtuale, ci și pentru a fi utilizat pentru gestionarea infrastructurilor IT într-un centru de date; de asemenea, securitatea datelor a fost consolidată și mai mult prin diverse optimizări în acest scop.

Licențierea ediției standard Windows Server 2016 cu software utilizat

Începând cu versiunea Windows Server 2016, licențierea ediției Standard Edition se bazează exclusiv pe nucleu: Un număr minim de 16 nuclee este întotdeauna specificat pentru fiecare server; nucleele suplimentare pot fi licențiate cu pachetele cu 2 nuclee - mai multe detalii mai jos.

Wiresoft oferă pachetul 2-Core al Windows Server 2016 Standard ca software utilizat. Mai presus de toate, acest lucru are marele avantaj al unui preț mai mic în comparație cu bunurile noi - cu aceeași gamă de funcții, de exemplu, în virtualizare, precum și cu aceeași performanță - în plus, această versiune nu mai este de obicei oferită nouă. Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre domeniul de aplicare funcțional al Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition, precum și despre condițiile exacte de acordare a licențelor.

Ce conține Windows Server 2016 Standard Edition?

În primul rând, Windows Server 2016 Standard se caracterizează, în general, printr-o performanță mai mare în execuția aplicațiilor și o conexiune mai puternică cu cloud-ul în comparație cu versiunea anterioară. În plus, există funcții noi care sprijină trecerea la un mediu cloud și creează premisele pentru virtualizarea serverelor și a aplicațiilor.

Prin urmare, cu Standard Edition se pot crea, într-o anumită măsură, rețele virtuale complexe, care au o stabilitate mai mare, combinată cu o mai bună protecție a infrastructurilor.

Atunci când se utilizează Windows Server 2016 Standard ca centru de date pentru gestionarea eficientă a unei infrastructuri IT într-o companie mai mică, această ediție conține, printre altele, noi roluri de server, precum și mai multe opțiuni pentru atribuirea drepturilor de utilizator; în plus, protecția îmbunătățită în cazul unei defecțiuni a rețelei sau a spațiului de stocare asigură o mai mare securitate și o recuperare mai rapidă.

Windows Server 2016 Standard poate fi, de asemenea, pornit în aplicația Core mai simplă - prin faptul că nu afișează interfața grafică de birou, performanța hardware-ului mai vechi, în special, poate fi îmbunătățită semnificativ atunci când rulează software-ul serverului.

Caracteristicile importante disponibile în versiunea Standard, care se referă în principal la posibilitățile de virtualizare a aplicațiilor, sunt prezentate în detaliu mai jos.

Virtualizarea cu Hyper-V

Ediția standard a Windows Server 2016 include drepturi de virtualizare pentru 2 mașini virtuale sau 2 containere Hyper-V, pentru care este disponibil un maxim de 24 TB RAM. Pentru două drepturi suplimentare pentru VM, toate nucleele fizice active existente trebuie să fie licențiate din nou.

Hyper-V oferă diverse funcții de stocare, cum ar fi inițiatorul iSCSI pentru utilizarea protocolului SCSI într-o rețea IP, precum și suport pentru Storage Spaces pentru a combina unitățile într-un pool logic de stocare, care oferă apoi spații de stocare (Storage Spaces Direct nu este disponibil în ediția standard), precum și multipath I/O (MPIO) pentru o mai bună distribuție a sarcinii între conexiuni și o mai mare siguranță în caz de defecțiune - prin failover și echilibrare a sarcinii. Nu în ultimul rând, VM Storage Resiliency îmbunătățește disponibilitatea clusterelor Windows Server 2016 Hyper-V prin creșterea toleranței la defecțiunile sistemului de stocare.

Suport pentru containere Windows Server în Docker

O noutate în Microsoft Windows Server 2016 este suportul pentru containere Windows Server Containers, precum și pentru containerele Hyper-V bazate pe Docker, software open source pentru implementarea izolată ușoară a aplicațiilor server și cloud folosind virtualizarea containerelor, care simplifică, de asemenea, implementarea acestora. Cu Docker, toate componentele necesare în acest scop sunt puse la dispoziție prin intermediul gazdei containerului.

Nano Server în Windows Server 2016

În plus, este disponibil Nano Server, un sistem de operare pentru servere administrat de la distanță, optimizat pentru Windows Server Containers sau pentru extensia Docker și care poate fi configurat ca gazdă pentru containere Docker. Nano Server permite crearea unor servere mult mai ușoare, deoarece utilizarea unui motor virtual economisește până la 90% din spațiul de stocare al unei companii. De asemenea, Nano Server poate fi folosit nu numai pentru a crea clustere Hyper-V, ci și pentru servicii clasice de server, cum ar fi serverele de fișiere.

Utilizarea serviciilor Microsoft Azure cu Windows Server 2016 Standard

În versiunea Windows Server 2016, conexiunea dintre sistemul de operare și serviciul cloud Microsoft Azure este împinsă și mai departe. Astfel, centrele de date distribuite pot fi conectate în mod și mai eficient și mai fiabil pentru a forma servere și clustere de înaltă performanță și de înaltă disponibilitate, deoarece Azure oferă avantajul special al unei infrastructuri hibride end-to-end - cu funcții uniforme pentru identități, securitate și administrare pentru toate componentele, precum și Cloud Witness, caracteristica de înaltă disponibilitate pentru clusterele de tip failover, și RDS Connection Broker pentru furnizarea de birouri virtuale.

Prezentare generală a aplicațiilor și componentelor de server Microsoft disponibile cu Windows Server 2016 Standard

Aplicațiile de server disponibile cu Windows Server 2016 Standard care pot fi instalate prin Server Manager (sau PowerShell) includ:

 • Microsoft SQL Server: Versiuni 2016, 2014 până la 2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Managerul de configurare (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Server de integrare gazdă 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 și
 • BizTalk Server 2016

Următoarele componente sunt, de asemenea, acceptate:

 • .NET Framework 4.6 și 3.5
 • PowerShell
 • Criptarea unității BitLocker și deblocarea rețelei
 • BranchCache
 • Serviciul de transfer inteligent în fundal (BITS)
 • Client pentru NFS (Network File System)
 • Cluster Failover
 • Gestionarea politicilor de grup

Cu toate acestea, următoarele caracteristici și componente NU sunt acceptate în ediția Standard a Windows Server 2016:

 • Rețele definite prin software (SDN)
 • Monitorizarea gazdelor virtuale Hyper-V
 • Replica de stocare
 • Storage Spaces Direct
 • Replica de stocare
 • Mașini virtuale ecranate
 • Stivă nouă de rețea (stivă de protocol)

Cerințe minime software și hardware pentru instalarea și operarea Windows Server 2016 Standard Edition

Pentru a asigura funcționarea fără probleme a Windows Server 2016 Standard, hardware-ul utilizat trebuie să îndeplinească cerințele minime enumerate mai jos. Alte cerințe depind de configurația sistemului și de orice alte aplicații instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • RAM: 512 MB (Server Core și Server Nano)
 • Instalare cu afișaj desktop: 2 GB
 • Partiție de sistem: 32 GB
 • Procesor: 64 de biți
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz
 • Placă grafică: 1.024 x 768 pixeli, suport Super VGA
 • Placă de rețea: 1 adaptor Ethernet cu un debit minim de 1x în intervalul gigabit

Licențiere cu un pachet Windows Server 2016 Standard 2-Core

Chiar și atunci când se acordă licențe pentru un server cu Windows Server 2016 Standard Edition ca software utilizat, trebuie respectate reglementările Microsoft privind licențele. Pentru licențe extinse, este necesar cel puțin un pachet cu 2 nuclee, în cazul în care se aplică următoarele reguli.

Termeni de licență Microsoft pentru Windows Server 2016

Odată cu lansarea versiunii Windows Server 2016, Microsoft și-a schimbat fundamental și modelul de licențiere. Atunci când se acordă licențe pentru un server cu ediția standard sau o ediție superioară, numărul de nuclee al hardware-ului fizic utilizat constituie baza. Se aplică următoarele dispoziții:

 • O singură licență pentru un server acoperă 2 nuclee de procesare fizice.
 • Se aplică întotdeauna un număr minim de 8 nuclee pe procesor, chiar dacă hardware-ul existent are de fapt mai puțin de 8 nuclee.
 • În plus, numărul minim de procesoare pe server fizic este de 2.
 • Rezultă un număr minim de 16 nuclee, care este licențiat cu un pachet corespunzător, care este, de asemenea, disponibil de la Wiresoft ca software utilizat.
 • Dacă un server are mai mult de 16 nuclee, acestea pot sau trebuie să fie licențiate cu pachete cu 2 nuclee pentru Windows Server 2016 Standard.
 • În plus, fiecare client - fie că este utilizator sau dispozitiv final - care accesează Windows Server 2016 Standard trebuie să fie echipat cu o licență de acces client (CAL) corespunzătoare. Aceste CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Windows Server 2016 sunt disponibile și la Wiresoft la prețuri avantajoase ca software folosit.

Utilizarea Windows Server 2016 Standard într-un mediu cu sistem de operare virtual

Instanțele Windows Server 2016 pot fi operate în ediția Standard Edition într-un mediu de sistem de operare fizic - 1 instanță în execuție - sau într-un mediu de sistem de operare virtual - max. 2 instanțe în execuție. Astfel, Windows Server 2016 poate fi instalat și pe un computer virtual pe o gazdă existentă, însă unele caracteristici funcționează cel mai bine pe o gazdă fizică Windows Server 2016 cu Hyper-V.

Întrebări frecvente despre Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition ca software utilizat de Wiresoft

În cazul unui pachet de 2 nuclee folosit de Windows Server 2016 Standard, nucleele de server pot fi licențiate în același mod ca și în cazul unui pachet nou de 2 nuclee - deși acest lucru nu este aproape niciodată oferit nou. În general, software-ul nu se poate uza oricum, așa că software-ul folosit de la Wiresoft oferă aceleași funcționalități și drepturi ca și o licență de server neutilizată. Răspunsurile la întrebările frecvente privind proprietățile licențelor de server Windows utilizate sunt prezentate mai jos.

Sunt permise în mod legal vânzarea, achiziționarea și utilizarea de software Microsoft folosit, cum ar fi Windows Server 2016 2-Core Package?

Da: În calitate de client Wiresoft, puteți avea încredere că nu numai achiziționarea acestui pachet Windows Server 2016 Standard 2-Core, dar și utilizarea sa regulată nu încalcă nicio lege valabilă. Legislația actuală permite atât comerțul cu software Microsoft utilizat, cât și utilizarea acestuia, deoarece la Wiresoft acesta provine din stocul de licențe al unei companii. Diverse hotărâri judecătorești au confirmat acest lucru în mod clar și repetat.

De unde provine software-ul folosit pentru un pachet Windows Server 2016 Standard 2-Core?

pachetele 2-Core pentru Windows Server 2016 Standard de la Wiresoft provin, în consecință, de la companii sau organizații; acestea au cumpărat-o de obicei nouă și, de asemenea, de obicei, au folosit-o și apoi au vândut-o la Wiresoft. Motivele pot fi, de exemplu, utilizarea la nivelul întregii companii a unei versiuni mai noi de software sau utilizarea unui hardware de server cu mai puține nuclee. Astfel de pachete cu 2 nuclee sunt întotdeauna oferite în magazinul Wiresoft ca software folosit, chiar dacă pot fi utilizate ca o licență nouă.

Ce se întâmplă cu securitatea cumpărătorului pentru software-ul folosit de Windows Server 2016 Standard?

Acest pachet Windows Server 2016 Standard 2-Core, precum și orice alt software folosit de Wiresoft, vă oferă siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată a pachetului software după finalizarea procesului de plată, precum și activarea imediată a licenței cu o cheie de licență valabilă - la fel ca un software nou.

Software-ul folosit de la Wiresoft are și alte avantaje?

Da: Clienții Wiresoft beneficiază în primul rând de un preț semnificativ mai mic la cumpărarea de software folosit; astfel, acest lucru oferă un avantaj economic, deoarece atât companiile, cât și persoanele fizice își pot completa sau actualiza inventarul de software mai economic decât cu software nou. Prin urmare, software-ul folosit de la Wiresoft poate contribui la reducerea costurilor de operare, deoarece oferă, de asemenea, securitate de audit datorită înregistrării complete a tuturor cumpărătorilor!

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar pachetul de 2 nuclee al Windows Server 2016 Standard Edition, ci și pachetul corespunzător de 16 nuclee pentru licența de bază a serverului dumneavoastră Windows. Dacă nevoia de virtualizare a aplicațiilor crește, atunci puteți apela la Windows Server 2016 Datacenter Edition sau la cea mai recentă versiune: Windows Server 2019, disponibile tot la Wiresoft. În plus, în portofoliul nostru de software folosit veți găsi și licențele de acces client (CAL) necesare, precum și multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele Wiresoft menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea corectă a Windows Server 2016 Standard cu pachete de 2 nuclee, folosiți pur și simplu sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii