Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

Timp de livrare 24h

 • SW10086
 • 6VC-03224
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
211,90 RON * 233,90 RON * (9,41% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS User CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Utilizatorii au nevoie de un Licență de acces client (CAL) pentru a utiliza Windows Server Remote Desktop Services, care le permite să acceseze programele Windows dintr-o rețea corporativă, inclusiv fișiere, de oriunde. O opțiune este User CAL pentru RDS, care le pune la dispoziția unui anumit utilizator ca parte a unei sesiuni de desktop la distanță. CAL-urile pentru utilizatori RDS de la Wiresoft oferă o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece este vorba de un software utilizat care oferă aceeași funcționalitate.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"

Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software utilizat

Utilizatorii au nevoie de o licență de acces client (CAL) pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services de pe serverele Windows, care le permite să acceseze programele Windows dintr-o rețea corporativă, inclusiv fișierele, de oriunde. O opțiune este User CAL pentru RDS, care îl pune la dispoziția unui anumit utilizator ca parte a unei sesiuni de desktop la distanță. RDS User CALs de la Wiresoft oferă aici o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece se referă la software folosit, care oferă astfel aceeași funcționalitate.

Care sunt avantajele Windows RDS CALs 2019?

Remote Desktop Services - engl Remote Desktop Services - sunt, din punct de vedere tehnic, un rol de server specific în Windows Server 2019, denumit anterior și Terminal Services. RDS permite utilizatorilor autorizați să acceseze programele Windows de pe serverul Windows corespunzător prin intermediul unei gazde, sub forma unei sesiuni de desktop la distanță. Utilizatorii care dețin o licență de acces corespunzătoare (User CAL) pot accesa aceste aplicații fie local, prin intermediul rețelei companiei, fie de la distanță, prin intermediul internetului.

Pentru administratori, Windows Remote Desktop Services oferă o modalitate eficientă de implementare și gestionare a software-ului într-un mediu de întreprindere, inclusiv pentru utilizatorii autorizați. Programele software nu trebuie să fie instalate pe fiecare dispozitiv final, deoarece pot fi implementate cu ușurință într-o locație centrală - serverul. Acest lucru le face mai ușor de controlat și de actualizat. Efortul de întreținere și de dotare a posturilor de lucru este astfel redus în mod semnificativ.

Avantajele pentru utilizatori ale CAL-urilor Remote Desktop

Utilizatorii, pe de altă parte, beneficiază cu un CAL RDS de un mediu de lucru standardizat Windows, care este deosebit de evident în cazul unui CAL utilizator, deoarece fiecare dispozitiv final are un desktop uniform, inclusiv datele - indiferent dacă se află în locația companiei, pe drum, la un client sau acasăOffice. În plus, cu Remote Desktop Services, aceștia beneficiază de performanța serverului chiar dacă dispozitivul final pe care îl folosesc are un hardware mai slab. Atunci când se utilizează Hyper-V, se poate folosi și un computer virtual.

Atunci când un utilizator cu un CAL de utilizator accesează un anumit program ca parte a unei sesiuni de desktop la distanță cu gazda, programul este rulat pe server. Fiecare utilizator are drepturi specifice și își vede doar propria sesiune, indiferent de conexiunile altor clienți.

Compatibilitatea versiunilor pentru CAL pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server

User CAL pentru un angajat cu acces autorizat (sau Dispozitiv CAL) trebuie să fie compatibilă cu versiunea serverului Windows pentru a se putea conecta prin intermediul acestuia pentru o sesiune. Un CAL de utilizator RDS 2019 poate, prin urmare, să acceseze fie Windows Server 2019, fie o versiune mai veche a serverului (downgrade), dar nu și versiunile ulterioare ale serverului.

Prezentare generală a Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019

Mai exact, RDS pentru Windows Server 2019 sunt compuse din următoarele componente, care permit unui utilizator cu o licență de acces client să utilizeze aplicații și servicii prin intermediul acestora:

Gazda sesiunii desktop la distanță

Remote Desktop Session Host - cunoscută și sub numele de RD Session Host - conține toate desktopurile sau aplicațiile care sunt furnizate pe bază de sesiune unui utilizator cu un CAL. Aceștia le pot accesa prin intermediul unui client desktop la distanță sau al unui client web.

Broker de conectare la desktop la distanță

Remote Desktop sau RD Connection Broker gestionează toate conexiunile Remote Desktop - atât la desktopuri, cât și la aplicațiile de la distanță. În cazul în care o conexiune este pierdută în timpul unei sesiuni, brokerul de conexiune RD o restabilește cu serverul gazdă de sesiune RD corect.

Gateway pentru desktop la distanță

Prin intermediul Remote Desktop Gateway, un utilizator cu CAL-ul său de utilizator dintr-o rețea publică accesează un desktop Windows sau aplicațiile găzduite de Microsoft Azure Cloud Services.

Acces Web pentru RD

Web Access for Remote Desktop oferă acces la desktopuri sau aplicații prin intermediul unui portal web prin lansarea aplicației client Microsoft Remote Desktop a punctului terminal respectiv. Web Access for RD oferă, de asemenea, posibilitatea de a publica desktopuri sau aplicații numai pentru anumiți utilizatori sau grupuri.

Licențiere pentru desktop la distanță

Licențele RD reglementează utilizarea licențelor la implementarea Remote Desktop Services. În funcție de faptul că un utilizator sau un punct final se conectează la serverul de licențe pentru desktop la distanță, se provizionează un CAL RDS specific și se creează o conexiune între serverul gazdă al sesiunii RD și desktopurile sau aplicațiile utilizate în acest scop.

Comparație între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2019

Sistemul de acordare a licențelor pentru utilizarea unui server Microsoft se bazează pe licențe de acces pentru clienți, prescurtat CAL. Prin urmare, implementarea unui software de server se face cu o licență de acces corespunzătoare, indiferent de utilizarea acestuia. Remote Desktop Services CAL-urile asigură că numai utilizatorii autorizați au acces la server, ceea ce, pe lângă gestionarea diferențiată a accesului pentru fiecare utilizator prin intermediul administrației serverului, înseamnă, de asemenea, o securitate suplimentară, deoarece utilizatorii străini nu au acces la servicii sau date.

Microsoft pune la dispoziție pentru Remote Desktop Services 2019 es două tipuri diferite de CAL:

 • CAL-uri de utilizator, atunci când utilizatorului i se acordă un drept de acces, și
 • Device CALs, atunci când dispozitivul final (PC, laptop, tabletă, mobil) este în centrul atenției.

Caracteristici speciale ale User CAL pentru Remote Desktop Services 2019

Un CAL de utilizator este, în principiu, destinat exclusiv unui singur utilizator dedicat și este înregistrat pe numele acestuia. User CAL acordă apoi acestui utilizator dreptul de a accesa un server pentru gazdă în timpul sesiunilor Remote Desktop de la un număr nelimitat de calculatoare client sau alte dispozitive, dar numai unul la un moment dat. Prin selectarea liberă a dispozitivului final, utilizatorul poate, prin urmare, să treacă de la PC-ul de birou din cadrul companiei, la telefonul mobil sau tableta etc. în deplasare și la dispozitivul final de acasăOffice și astfel să utilizeze contul său înregistrat prin intermediul serverului Windows.

CAL-urile RDS pentru fiecare utilizator nu sunt impuse de Remote Desktop Licensing. Acest lucru înseamnă că conexiunile clienților sunt efectuate indiferent de numărul de CAL-uri de utilizator instalate pe serverul de licențe pentru Remote Desktop Services. Cu toate acestea, trebuie să existe un User CAL valid pentru fiecare utilizator. Prin urmare, trebuie înregistrat numărul exact de CAL-uri de utilizator utilizate într-o companie și, în consecință, trebuie instalate suficiente licențe de acces pe server, astfel încât fiecare utilizator să primească un CAL din acest grup. Aceasta este sarcina administratorului de licențe pentru desktop la distanță.

Prezentare generală a tuturor caracteristicilor CAL-urilor de utilizator pentru RDS

 • CAL-urile de utilizator sunt atribuite unui anumit utilizator din Active Directory, nu unui dispozitiv
 • CAL-urileRDS ale utilizatorilor nu sunt disponibile temporar și nu pot fi revocate
 • Fiecare CAL de utilizator este urmărit de serverul de licențe
 • Cu toate acestea, ele nu pot fi urmărite în cadrul unei echipe
 • Numărul de CAL-uri de utilizator definite poate fi, de asemenea, supraîncărcat - contrar contractului de licență Remote Desktop

Concluzie

Ce tip de servicii de birou la distanță oferă mai multe beneficii într-o organizație variază de la caz la caz. Prin urmare, decizia de a alege o anumită formă de acordare a licențelor de acces al clienților depinde, pe de o parte, de numărul de angajați și, pe de altă parte, de modul preferat de lucru al acestora: Pentru angajații care accesează în mod flexibil serverul Windows de pe diferite dispozitive și stații de lucru - interne și externe, precum și mobile - de exemplu, în tren sau la domiciliu -Office sau pe drum, un RDS User CAL este cea mai bună alegere.

Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2019 de la Microsoft ca licențe unice la Wiresoft în magazinul nostru online

CAL-uri de utilizator pentru RDS de Windows Server 2019 puteți obține în magazinul online Wiresoft deja de la o singură licență la un preț deosebit de avantajos ca software folosit.

Ce înseamnă software folosit de la Remote Desktop Services User CALs?

CAL-urile de utilizator pentru Remote Desktop Services de Windows Server 2019 oferite la vânzare aici sunt componente ale unei licențe de volum corespunzătoare achiziționate de o companie. Licențele de acces unic neutilizate pentru utilizatori sau chiar întreaga licență de volum au fost cumpărate de Wiresoft, iar aceasta din urmă a fost dizolvată și transformată în licențe de acces unic pentru clienți.

Din cauza revânzării sau a divizării, acestea sunt desemnate ca software folosit. Cu toate acestea, această desemnare nu implică uzura funcțiilor RDS User CAL și nici nu implică vreo restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare sau durata funcțiilor RDS.

Ce securitate oferă software-ul folosit de la Remote Desktop Services User CALs?

Achiziționarea de software folosit de la Wiresoft este întotdeauna o achiziție sigură! Deja un singur CAL pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2019 de la Microsoft în magazinul Wiresoft nu numai că are un preț absolut favorabil în comparație cu produsele noi comparabile, dar oferă și siguranță prin descărcarea instantanee și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Toate CAL-urile de utilizator Microsoft pentru Windows Server 2019 oferite la Wiresoft provin numai din inventarele de licențe ale companiilor și întreprinderilor situate în Europa, cărora li se aplică legislația UE. Prin urmare, orice achiziție de CAL-uri de utilizator sau alte licențe pentru un program Microsoft ca software folosit, precum și utilizarea acestora pentru clienți nu reprezintă o problemă juridică, deoarece comerțul și utilizarea de software folosit sunt permise din punct de vedere legal în întreaga UE, lucru care a fost confirmat în mod clar în mod repetat de numeroase hotărâri judecătorești.

Avantajele dvs. cu Software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services

Posibilitatea de a cumpăra CAL-uri pentru un singur utilizator, precum și un număr mai mare pentru RDS Windows Server 2019, sau alte CAL-uri ca software folosit de la Wiresoft, este pentru dumneavoastră, ca și client, nu numai o alternativă mai ieftină la ofertele convenționale de licențiere a Windows Server, dar vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra CAL-uri pentru versiuni mai vechi ale Windows Server. Acest lucru vă permite să continuați să utilizați constelația de servere existentă, inclusiv celelalte programe Microsoft, fără a vă teme de probleme de compatibilitate. Beneficiați de oferta noastră la preț redus pentru Microsoft RDS CALs pentru Windows Server și alte produse software ca software folosit!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019, precum și CAL-uri de dispozitiv și licențe de acces client pentru Remote Desktop Services pentru versiuni mai vechi ale Windows Server - precum și multe alte programe Microsoft Server ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre User RDS CALs pentru Windows Server 2019 sau despre orice alt produs Microsoft, folosiți sfaturile noastre de specialitate pe chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii