Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL

69,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10086
 • 6VC-03224
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
User CAL-uri Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 ca software utilizat...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"

User CAL-uri Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 ca software utilizat

Utilizatorii au nevoie de o licență de acces client (CAL) pentru a utiliza Windows Server Remote Desktop Services, care le permite să acceseze programele Windows dintr-o rețea corporativă, inclusiv fișierele, de oriunde. O opțiune este User CAL pentru RDS, care îl pune la dispoziția unui anumit utilizator ca parte a unei sesiuni Remote Desktop. CAL-urile de utilizator RDS de la Wiresoft oferă o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece este vorba de un software utilizat care oferă aceeași funcționalitate.

Care sunt beneficiile Windows RDS CALs 2019?

Remote Desktop Services (RDS) reprezintă, din punct de vedere pur tehnic, un rol de server specific în Windows Server 2019, care se numea anterior Terminal Services. RDS permite utilizatorilor autorizați să acceseze programele Windows de pe serverul Windows corespunzător prin intermediul unei gazde, sub forma unei sesiuni de desktop la distanță. Utilizatorii care dețin o licență de acces corespunzătoare (User CAL) pot accesa aceste programe fie local, prin intermediul rețelei companiei, fie de la distanță, prin intermediul internetului.

Pentru administratori, serviciile Windows Remote Desktop Services reprezintă o modalitate eficientă de a furniza și de a gestiona software-ul într-un mediu corporativ, inclusiv utilizatorii autorizați. Programele software nu trebuie să fie instalate pe fiecare dispozitiv final, deoarece acestea sunt disponibile cu ușurință într-o locație de stocare centrală - serverul. Acest lucru facilitează controlul și actualizarea acestora. Efortul necesar pentru întreținerea și dotarea posturilor de lucru este astfel redus în mod semnificativ.

Avantajele pentru utilizatori ale CAL-urilor Remote Desktop

Utilizatorii, pe de altă parte, beneficiază de un mediu de lucru Windows standardizat cu un CAL RDS, ceea ce este deosebit de evident în cazul unui CAL pentru utilizatori, deoarece fiecare dispozitiv final are un desktop uniform, inclusiv datele, indiferent dacă se află la sediul companiei, în deplasare, la un client sau la biroul de acasă. În plus, cu serviciile Remote Desktop Services, aceștia beneficiază de performanța serverului chiar dacă dispozitivul final pe care îl folosesc are un hardware mai slab. Atunci când se utilizează Hyper-V, se poate folosi și un computer virtual.

Atunci când un utilizator cu un CAL de utilizator accesează un anumit program în timpul unei sesiuni de birou la distanță cu gazda, programul este executat pe server. Fiecare utilizator are anumite drepturi și nu i se afișează decât propria sesiune, independent de conexiunile altor clienți.

Compatibilitatea versiunilor pentru CAL pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server

User CAL pentru un angajat cu acces autorizat (resp Dispozitiv CAL) trebuie să fie compatibil cu versiunea Windows Server pentru a se putea conecta la acesta pentru o sesiune. Prin urmare, un CAL de utilizator RDS 2019 poate accesa fie Windows Server 2019, fie o versiune mai veche a serverului (downgrade), dar nu și versiuni viitoare de server superioare.

Prezentare generală a serviciilor Remote Desktop pentru Windows Server 2019

RDS pentru Windows Server 2019 sunt alcătuite în detaliu din următoarele componente, care permit unui utilizator cu o licență de acces client să utilizeze aplicații și servicii prin intermediul acestora:

Gazda sesiunii desktop la distanță

Remote Desktop Session Host - cunoscută și sub numele de RD Session Host - conține toate desktopurile sau aplicațiile care sunt puse la dispoziția unui utilizator cu un CAL pe baza unei sesiuni. Aceștia le pot accesa prin intermediul unui client desktop la distanță sau al unui client web.

Broker de conectare la desktop la distanță

Remote Desktop sau RD Connection Broker gestionează toate conexiunile Remote Desktop - atât cu desktopurile, cât și cu aplicațiile la distanță. În cazul în care o conexiune este pierdută în timpul unei sesiuni, brokerul de conexiune RD o restabilește cu serverul gazdă de sesiune RD corect.

Gateway pentru desktop la distanță

Prin intermediul Remote Desktop Gateway, un utilizator cu CAL-ul său de utilizator dintr-o rețea publică accesează un desktop Windows sau aplicațiile găzduite de Microsoft Azure Cloud Services.

Acces Web pentru RD

Web Access for Remote Desktop oferă acces la desktopuri sau aplicații prin intermediul unui portal web prin lansarea aplicației client Microsoft Remote Desktop a dispozitivului final respectiv. Web Access for RD oferă, de asemenea, posibilitatea de a publica desktopuri sau aplicații doar pentru anumiți utilizatori sau grupuri.

Licențiere pentru desktop la distanță

Acordarea licențelor RD reglementează utilizarea licențelor la furnizarea de servicii Remote Desktop. În funcție de faptul că un utilizator sau un dispozitiv final se conectează la serverul Remote Desktop Licensing, se pune la dispoziție un CAL RDS specific și se creează o conexiune între serverul gazdă al sesiunii RD și desktopurile sau aplicațiile utilizate.

Comparație între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services pe Windows Server 2019

Sistemul de acordare a licențelor pentru utilizarea unui server Microsoft se bazează pe licențe de acces pentru clienți, prescurtat CAL. Prin urmare, punerea în aplicare a unui software de server se realizează independent de utilizarea acestuia cu o licență de acces corespunzătoare. CAL-urile Remote Desktop Services garantează că numai utilizatorii autorizați au acces la server, ceea ce, pe lângă gestionarea diferențiată a accesului pentru fiecare utilizator prin intermediul administrației serverului, înseamnă, de asemenea, o securitate suplimentară, deoarece utilizatorii străini nu au acces la servicii sau date.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru Remote Desktop Services 2019:

 • CAL-uri de utilizator, atunci când utilizatorului i se acordă un drept de acces, și
 • CAL-uri de dispozitiv, în cazul în care dispozitivul final (PC, laptop, tabletă, mobil) este în centrul atenției.

Caracteristici speciale ale CAL pentru utilizatori pentru Remote Desktop Services 2019

În principiu, un CAL de utilizator este destinat exclusiv unui singur utilizator dedicat și este înregistrat pe numele acestuia. User CAL acordă apoi acestui utilizator dreptul de a accesa un server pentru gazdă în timpul sesiunilor Remote Desktop de la un număr nelimitat de calculatoare client sau alte dispozitive, dar numai unul la un moment dat. Prin alegerea liberă a dispozitivului final, utilizatorul poate, prin urmare, să treacă de la PC-ul de birou din cadrul companiei, la telefonul mobil sau tableta etc. în deplasare și la dispozitivul final din biroul de acasă și, astfel, să utilizeze contul său înregistrat prin intermediul serverului Windows.

CAL-urile RDS pentru fiecare utilizator nu sunt impuse de Remote Desktop Licensing. Acest lucru înseamnă că conexiunile clienților se realizează indiferent de numărul de CAL-uri de utilizator Remote Desktop Services instalate pe serverul de licență. Cu toate acestea, pentru fiecare utilizator trebuie să fie disponibil un User CAL valid. Prin urmare, trebuie înregistrat numărul exact de CAL-uri de utilizator utilizate într-o companie și, în consecință, trebuie instalate suficiente licențe de acces pe server, astfel încât fiecare utilizator să aibă la dispoziție un CAL din acest grup. Aceasta este sarcina administratorului de licențe pentru desktop la distanță.

Prezentare generală a tuturor caracteristicilor CAL-urilor de utilizator pentru RDS

 • CAL-urile de utilizator sunt atribuite unui anumit utilizator în Active Directory - nu unui dispozitiv
 • CAL-urileRDS ale utilizatorilor nu sunt disponibile temporar și nu pot fi revocate
 • Fiecare CAL de utilizator este urmărit de serverul de licențe
 • Cu toate acestea, ele nu pot fi urmărite în cadrul unei echipe
 • Numărul de CAL-uri de utilizator definite poate fi, de asemenea, supraîncărcat - contrar prevederilor Contractului de licență Remote Desktop

Concluzie

Ce tip de CAL oferă mai multe beneficii pentru serviciile Remote Desktops într-o organizație variază de la caz la caz. Prin urmare, decizia de a alege o anumită formă de acordare a licențelor de acces al clienților depinde, pe de o parte, de numărul de angajați și, pe de altă parte, de modul de lucru preferat al acestora: Pentru angajații care accesează în mod flexibil Windows Server de pe diferite dispozitive și stații de lucru - interne și externe, precum și mobile - de exemplu, în tren, în biroul de acasă sau în deplasare, un RDS User CAL este cea mai bună alegere.

Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2019 de la Microsoft la prețuri mici ca licențe unice la Wiresoft în magazinul nostru online

CAL-urile de utilizator pentru RDS de Windows Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft la un preț deosebit de avantajos ca software folosit, începând de la o singură licență.

Ce înseamnă software utilizat de CAL-uri de utilizator Remote Desktop Services?

CAL-urile de utilizator pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2019 oferite la vânzare aici sunt componente ale unei licențe de volum corespunzătoare achiziționate de o companie. Licențele de acces individual neutilizate pentru utilizatori sau întreaga licență de volum au fost cumpărate de Wiresoft, iar aceasta din urmă a fost dizolvată și transformată în licențe de acces individual pentru clienți.

Din cauza revânzării sau a divizării, acestea sunt desemnate ca software folosit. Cu toate acestea, această desemnare nu implică uzura funcțiilor RDS User CAL și nici o restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare sau durata funcțiilor RDS.

Ce securitate oferă software-ul utilizat al CAL-urilor de utilizator al serviciilor Remote Desktop?

Achiziția de software folosit de la Wiresoft este întotdeauna o achiziție sigură! Chiar și un singur CAL pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 de la Microsoft în magazinul Wiresoft nu numai că are un preț absolut avantajos în comparație cu bunuri noi comparabile, dar oferă și siguranță prin descărcarea imediată și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Toate CAL-urile de utilizator Microsoft pentru Windows Server 2019 oferite la Wiresoft provin numai din stocurile de licențe ale companiilor și întreprinderilor situate în Europa, pentru care se aplică legislația UE. Prin urmare, orice achiziție de CAL-uri de utilizator sau alte licențe pentru un program Microsoft ca software folosit, precum și utilizarea acestora nu reprezintă o problemă juridică pentru clienți, deoarece comerțul și utilizarea de software folosit sunt permise din punct de vedere legal în întreaga UE, fapt confirmat în mod clar de numeroase hotărâri judecătorești.

Avantajele dumneavoastră cu software-ul utilizat pentru CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services

Posibilitatea de a cumpăra CAL-uri pentru un singur utilizator, precum și un număr mai mare pentru RDS de Windows Server 2019, sau și alte CAL-uri ca software folosit de la Wiresoft, nu este doar o alternativă mai ieftină pentru dumneavoastră ca și client la ofertele convenționale de licențiere a Windows Server, ci vă oferă și posibilitatea de a cumpăra CAL-uri pentru versiuni mai vechi de Windows Server. Acest lucru înseamnă că puteți continua să folosiți constelația de servere existentă, inclusiv celelalte programe Microsoft, fără a vă teme de probleme de compatibilitate. Beneficiați de oferta noastră avantajoasă pentru Microsoft RDS CALs pentru Windows Server și alte produse software ca software folosit!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019, precum și CAL-uri de dispozitiv și licențe de acces client pentru Remote Desktop Services pentru versiuni mai vechi de Windows Server - precum și multe alte programe Microsoft Server ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri RDS de utilizator pentru Windows Server 2019 sau despre orice alt produs Microsoft, nu trebuie decât să apelați la sfaturile noastre de specialitate în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare