Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

99,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Windows 7 Professional - sistemul de operare Microsoft inovator pentru profesioniștii din...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - sistemul de operare Microsoft inovator pentru profesioniștii din mediul de afaceri, ca software second-hand

În ciuda numeroșilor succesori, încă popular și utilizat în multe rețele: Windows 7 Professional rulează pe multe calculatoare, fără îndoială datorită fiabilității și stabilității sale. Multe programe suplimentare pot fi utilizate fără probleme și pe Windows 7 Professional și edițiile aferente. Ediția Professional Edition oferă în special o serie de caracteristici care încă joacă un rol important în IMM-uri, inclusiv modul practic XP, care oferă utilizarea continuă a componentelor de sistem mai vechi și este, prin urmare, un motiv important de cumpărare pentru mulți utilizatori.

Achiziționarea sistemului de operare Windows 7 Professional Edition oferă marele avantaj că, pe de o parte, poate fi utilizat pe sisteme hardware mai vechi și, pe de altă parte, are un nivel ridicat de compatibilitate cu programele Microsoft mai vechi. În magazinul online Wiresoft, veți găsi Windows 7 Professional ca licență pentru un singur utilizator în versiunea de achiziție, precum și alte ediții și sisteme de operare Windows mai noi și multe alte programe Microsoft compatibile. Următoarea prezentare generală prezintă mai întâi cele mai importante inovații ale Windows 7 Professional, precum și cele mai importante caracteristici generale ale versiunii Windows 7.

Windows 7 Professional - cu funcții pentru profesioniștii din domeniul afacerilor

Comparativ cu celelalte ediții, ediția Professional Edition a Windows 7 oferă companiilor și utilizatorilor profesioniști o serie de funcții suplimentare care extind semnificativ domeniul de aplicare al sistemului de operare Microsoft. Cea mai importantă caracteristică este modul Windows XP, deja menționat, pentru o mai mare compatibilitate, dar și accesul la domenii oferă o mai mare siguranță, în special în companii:

Modul Windows XP

Cu modul XP, Windows 7 nu întrerupe legătura cu versiunile mai vechi ale sistemului de operare, cum ar fi XP, ci, dimpotrivă, asigură continuitatea proceselor de afaceri: Acest lucru înseamnă că programele de afaceri mai vechi bazate pe Windows XP pot fi rulate direct pe desktop-ul Windows 7, ceea ce reprezintă un avantaj major al Windows 7 Professional, în special pentru IMM-uri, pentru care a fost dezvoltat în primul rând modul XP. Driverele Vista funcționează, de asemenea, cu acesta.

Prin urmare, modul XP a fost dezvoltat pentru programele care nu mai funcționează nici măcar în modul de compatibilitate. Acesta funcționează ca o mașină virtuală care este operată cu Windows Virtual PC, o versiune a Virtual PC care a fost dezvoltată special pentru Windows 7.

Unitățile de disc ale computerului principal sunt în continuare disponibile ca unități de rețea în mod implicit. Pe de altă parte, unitățile noi și dispozitivele USB conectate la acestea sunt recunoscute automat în modul XP, astfel încât clipboardul Windows 7 și modul XP pot fi utilizate simultan. Acest lucru înseamnă că hardware-ul mai vechi utilizat prin USB, pentru care nu există un driver, poate fi utilizat în continuare fără probleme. Singura restricție este că în modul XP trebuie să se renunțe la cealaltă accelerație 3D.

Modul XP este disponibil ca o descărcare separată, la fel ca și Virtual PC, dar poate fi utilizat numai cu cel puțin Windows 7 Professional. Acesta este format din Virtual PC, software-ul de virtualizare Microsoft, și un hard disk virtual (VHD) cu XP SP3. Alte cerințe sunt un procesor de tip AMD-V sau Intel-VT, care acceptă virtualizarea nativă, și 2 GB de memorie RAM.

Acces la domeniu

Conectarea la domeniu în Windows 7 Professional conectează un computer la rețeaua de calculatoare de la locul de muncă, chiar și în afara companiei. Acest lucru permite utilizatorilor să utilizeze resursele disponibile acolo și, invers, administratorii pot gestiona PC-urile conectate prin intermediul acestuia prin intermediul drepturilor de acces etc. Astfel, unirea domeniilor oferă mai multă eficiență și, în același timp, o securitate mai mare.

Windows 7 Professional face ca aderarea la un domeniu să fie nu numai sigură, ci și simplă: asistentul ușor de utilizat îi ghidează pe utilizatori prin toți pașii necesari.

Imprimare în funcție de locație

Nu pare mare lucru, dar este o funcție practică în munca de zi cu zi: imprimarea în funcție de locație inclusă în Windows 7 Professional este foarte practică, în special atunci când se lucrează în locații diferite cu rețele diferite, care au, prin urmare, și imprimante diferite disponibile: prin intermediul funcției, pot fi configurate perechile imprimantă-rețea preferate; Windows 7 Professional selectează astfel automat imprimanta implicită corectă în funcție de conexiunea de rețea.

Windows Touch

Windows 7 oferă o tehnologie tactilă îmbunătățită. Cu ajutorul acestuia se pot răsfoi edițiile online ale revistelor, precum și albumele foto, iar fișierele și folderele pot fi aranjate pe desktop. Iar în Windows Paint, utilizatorii pot acum să picteze și cu degetul. Windows Touch recunoaște, de asemenea, mișcările cu mai multe degete, de exemplu, pentru a mări imagini; click-ul dreapta al mouse-ului poate fi efectuat și prin atingere, atingând un anumit element cu un deget în timp ce al doilea deget atinge ecranul.

Noutăți generale ale versiunii Windows 7

În general, aspectul, inclusiv unele caracteristici utilizate frecvent, a fost revizuit și pentru Windows 7. Acest lucru se referă în principal la desktop sau la afișarea ferestrelor de program și la ajustarea acestora, dar și la performanța în jocuri, precum și la redarea de videoclipuri etc.

Mai multă vedere de ansamblu și eficiență

Afișajul desktop-ului conține deja o serie de inovații practice și detalii care simplifică utilizarea Windows 7 și o fac mai confortabilă.

 • Previzualizarea barei de sarcini pentru lansarea programelor și comutarea între ferestre a fost refăcută și poate fi adaptată în funcție de propriile preferințe. Printre inovații se numără și ferestrele de previzualizare pe tot ecranul și simbolurile sau pictogramele mai mari, a căror rezoluție poate fi ajustată în funcție de dimensiunea ecranului.
 • Noile liste de salt îi duc pe utilizatori direct la cele mai recent utilizate programe, fișiere, melodii și site-uri web, precum și la funcțiile utilizate frecvent; acestea sunt disponibile prin intermediul unui clic dreapta al mouse-ului. Fișierele lipsă sau suplimentare pot fi, de asemenea, "fixate".
 • Windows Search face ca găsirea documentelor stocate local, a titlurilor muzicale, a e-mailurilor și a imaginilor să fie și mai rapidă și mai ușoară. De îndată ce un utilizator începe să introducă un termen de căutare în câmpul de căutare din meniul Start, Windows 7 va afișa o listă cu toate rezultatele relevante. În plus, căutarea poate fi restrânsă și mai mult în funcție de specificații precum data, tipul de fișier etc. Sortarea pe categorii și evidențierea cuvintelor cheie sau a pasajelor de text face ca căutarea să fie și mai clară. De asemenea, se pot efectua căutări în hard disk-uri externe, PC-uri de rețea și biblioteci.

Proiectare Aero îmbunătățită și geamuri Aero

Pentru a crea mai multă claritate cu ferestrele deschise, a fost îmbunătățit și completat deja cunoscutul Aero Design. Ca și până acum, acestea sunt afișate în modul transparent Aero Glass:

 • Aero Peek afișează toate ferestrele, cu excepția celei selectate prin clic, sub formă de rame transparente - acest lucru oferă mai multă claritate și, astfel, o orientare mai rapidă.
 • Noua funcție Aero Snap accelerează aranjarea automată a ferestrelor. Prin tragerea rapidă spre o margine a ecranului, se activează Aero Snap. În funcție de mișcarea spre stânga sau spre dreapta sau în sus sau în jos, o fereastră este mărită pe jumătate sau pe toate laturile.
 • Aero Shake, pe de altă parte, afișează doar fereastra programului utilizat în acel moment în mărime mare. Pentru a face acest lucru, utilizatorul o apucă cu mouse-ul de bara de titlu și o "scutură" cu o mișcare rapidă de ștergere: toate celelalte ferestre deschise sunt reduse la minimum și doar cea fixată rămâne vizibilă.

DirectX 11 - interfața de jocuri pentru Windows 7

DirectX 11 este noua componentă multimedia care, pe lângă performanțe și viteză mai mari, aduce și o mai mare eficiență - acest lucru este vizibil în special în jocurile pentru PC, dar aduce avantaje și în alte aplicații grafice, cum ar fi cele video, prin accelerarea multimedia:

 • Resursele în plăci oferă astfel o memorie virtuală care accelerează jocurile prin încărcarea elementelor de înaltă rezoluție ale afișajului numai atunci când acestea sunt utilizate efectiv.
 • Tesselarea descompune suprafețele 3D deja create de procesorul plăcii grafice (GPU) în poligoane suplimentare, obținând un nivel mai ridicat de detalii fără a încărca sistemul.
 • Redarea multithread permite redarea în paralel a unei suprafețe 3D de către mai multe nuclee de procesare.
 • Cu Shader Model 5, GPU poate prelua și sarcini normale de calcul care, în caz contrar, sunt responsabilitatea procesorului principal (CPU).

Experiență multimedia îmbunătățită

Windows 7 a facilitat și mai mult experimentarea și partajarea împreună a conținutului multimedia, incluzând în special următoarele caracteristici:

 • Prin configurarea așa-numitelor grupuri de rețea casnică în Windows 7, schimbul de imagini, videoclipuri și liste muzicale între mai multe PC-uri, precum și partajarea imprimantei pot fi simplificate. Această funcție face superfluă atribuirea drepturilor de utilizator NTFS. Două sau mai multe PC-uri cu Windows 7 sunt conectate între ele printr-o cheie comună de 10 caractere și imediat toate datele partajate pot fi partajate de toți utilizatorii conectați. Grupul de rețea de domiciliu este întotdeauna legat de PC-ul Windows 7 și nu de un anumit utilizator. Prin conectarea propriului ID Windows Live la contul de utilizator local, grupul de rețea de domiciliu poate fi extins și la utilizatorii Live definiți.
 • Windows Media Center face ca vizionarea televiziunii să fie și mai comodă: fie că doriți să urmăriți direct televiziunea în direct, să o întrerupeți în timp ce vorbiți la telefon sau să înregistrați un program atunci când sunteți plecat. Windows Media Center acceptă multe standarde și formate TV globale, cum ar fi televiziunea digitală și HD. Noua funcție de defilare permite o trecere mai rapidă între titluri sau programe, videoclipurile pot fi verificate în avans rapid, inclusiv miniaturi de previzualizare mai bune.
 • De asemenea, este acceptată redarea de fișiere audio și video în formatele 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV și Xvid.

Alte caracteristici noi ale Windows 7 Professional și ale altor ediții

Windows 7 dispune, de asemenea, de o serie de caracteristici tehnice care accelerează utilizarea sistemului de operare și contribuie astfel la o experiență îmbunătățită a utilizatorului:

 • Dispozitivele USB sau unitățile flash portabile sunt disponibile chiar mai rapid decât înainte cu Windows 7.
 • Încărcare redusă: Serviciile de fundal, care consumă performanțele Windows 7, sunt rulate numai atunci când sunt necesare. Acest lucru afectează, de asemenea, serviciul Bluetooth, dacă nu este activat.
 • Suportul pe 64 de biți permite procesarea unor cantități mai mari de date. Nu doar unele programe, ci și numărul lor este mai bine gestionat de un sistem pe 64 de biți.
 • Gestionarea îmbunătățită a consumului de energie prin reducerea activității de fundal și redarea DVD-urilor cu economie de energie.
 • 3 opțiuni predefinite de economisire a energiei "Balanced", "High Performance", precum și "Energy Saving Mode" permit ajustarea individuală a consumului de resurse.
 • Noul centru de întreținere oferă mai multă securitate prin monitorizarea stării antivirusului și a firewall-ului integrat
 • Dacă este acceptat de hardware, Windows 7 oferă în mod implicit autentificare biometrică prin amprentă digitală, atât pentru conectare, cât și pentru gestionarea drepturilor.
 • Suport pentru mai multe codecuri preinstalate - inclusiv H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX și Xvid), AAC, precum și pentru formatele container MOV și MP4 și profile de culoare cu adâncime de culoare de 30 și 48 de biți.
 • Windows PowerShell este deja preinstalat în Windows 7. Pe lângă automatizarea, configurarea și administrarea sistemelor, PowerShell oferă, de asemenea, un mediu de dezvoltare pentru scripturi în linie de comandă.
 • Remote Desktop Connection (RDS): Cu Remote Desktop, un computer controlat poate fi operat prin intermediul rețelei ca și cum utilizatorul s-ar afla direct în fața acestuia, inclusiv accesul la toate programele și fișierele. Cu toate acestea, computerul de la distanță trebuie să aibă instalat cel puțin Windows 7 Professional.

Cerințe hardware pentru Windows 7 Professional și altele

Pentru ca Windows 7 Professional să funcționeze corect pe un computer, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerințe hardware. Windows 7 Professional este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, dar unele caracteristici pot fi utilizate numai în versiunea pe 64 de biți. Următoarele caracteristici tehnice ale hardware-ului trebuie să fie îndeplinite la instalarea Windows 7:

 • Procesor: 32 Bit (x86) sau 64 Bit (x64) cu 1 GHz
 • Memorie de lucru: 1 GB RAM (32 biți) sau 2 GB RAM (64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți)
 • Grafică: Placă grafică compatibilă cu DirectX 9 cu 128 MB VRAM (pentru design Aero), WDDM 1.0

Cumpărați Windows 7 Professional la Wiresoft la prețuri mici în magazinul online

În ciuda popularității sale, Windows 7 Professional nu este aproape niciodată oferit ca licență unică nouă în comerțul convențional. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Windows 7 Edition Professional ca așa-zis software folosit - este identic cu produsul software original. Licența unică de Windows 7 Professional Edition oferită aici făcea parte dintr-o licență de volum a unei companii europene. Prin revânzarea legală, acestea erau convertite în licențe individuale și apoi oferite ca software la mâna a doua sau ca software folosit. Nici divizarea licenței de volum, nici etichetarea ca software folosit nu implică vreun dezavantaj în ceea ce privește funcționalitatea acestui sistem de operare desktop Windows 7 Professional, printre altele, deoarece software-ul nu este supus uzurii.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură! Prin urmare, Wiresoft vinde numai software original Microsoft Windows 7 Professional. Achiziționarea de software folosit oferit în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă niciun risc juridic, deoarece comerțul este permis în mod clar de lege, fapt dovedit prin hotărâri judecătorești obligatorii. Prin urmare, puteți descărca și instala imediat software-ul Windows 7 Professional după ce ați finalizat cu succes procesul de achiziție și îl puteți activa cu cheia de licență de volum care este valabilă doar pentru dumneavoastră.

Cumpărarea de software folosit, cum ar fi sistemul de operare Windows 7 Professional de la Wiresoft, oferă clienților noștri o alternativă favorabilă la multe dintre ofertele actuale de software. Clienții noștri sunt în principal IMM-uri și organizații, dar și persoane care desfășoară activități independente, precum și persoane fizice care beneficiază deja de ofertele noastre de software la preț redus!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Windows 7 Professional, precum și versiuni mai noi ale acestui sistem de operare Windows și alte programe Microsoft ca software folosit ieftin pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări cu privire la acest software sau la orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare