Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

297,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10007
 • 79P-04749
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office 2013 Professional Plus - cumpărați ca licență pentru un singur utilizator...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - cumpărați ca licență pentru un singur utilizator

MS Office Suite 2013 Professional Plus este cel mai cuprinzător pachet software disponibil pentru această versiune Office. Pe lângă versiunile actuale și puternice ale programelor Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook - inclusiv Business Contact Manager -, acesta include, de asemenea, Publisher și Access, precum și InfoPath, Lync și Office Web Apps.

Astfel, Office Edition 2013 Professional Plus aduce toate funcțiile și instrumentele ușor de utilizat pentru a face față cu succes cerințelor de afaceri ale unei companii moderne: De la comunicarea modernă cu mai mulți participanți, chiar și prin video, la crearea de formulare compatibile cu browserul și dezvoltarea de aplicații, până la clasicele programe Office pentru procesare de text, foi de calcul, precum și pentru prezentări vii și publicații cu design profesional. Aplicațiile SharePoint 2013 și Lync 2013, care sunt de asemenea integrate, permit, de asemenea, partajarea și comunicarea directă în timp real a fișierelor și informațiilor. Nu în ultimul rând, multe funcții sunt optimizate pentru utilizarea pe tablete și smartphone-uri.

Un alt argument în favoarea achiziționării Professional Plus este compatibilitatea cu Windows 7, ceea ce înseamnă că această ediție și programele pe care le conține pot fi utilizate fără probleme și pe calculatoare mai vechi. Office 2013 Professional Plus oferă, de asemenea, opțiunea de a utiliza Microsoft SkyDrive și de a stoca acolo date și documente, astfel încât acestea să poată fi partajate și editate de mai mulți utilizatori în cloud.

Ediția MS Office 2103 Professional Plus - în mod normal disponibilă doar pentru clienții cu licențe de volum - este disponibilă de asemenea la Wiresoft ca versiune de achiziție pentru un singur utilizator. Cu o singură licență, persoanele care desfășoară activități independente și companiile de dimensiuni mai mici beneficiază, de asemenea, de plusul de programe pe care numai această ediție Office îl poate oferi. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și îmbunătățiri ale diferitelor programe software Office 2013.

Toate inovațiile importante din Word pentru Office 2013

Word 2013 oferă o imagine de ansamblu mult mai bună - nu numai la editarea textelor, ci și la citirea lor. De asemenea, acum este și mai ușor să colaborați sau să folosiți documente PDF, precum și documente Word create cu o versiune mai veche a programului.

Funcții practice generale

 • La pornirea Word 2013, toate documentele utilizate recent sunt afișate sub formă de listă într-o coloană pe marginea din stânga.
 • Dacă faceți clic pe fila "Draft" (aspect), veți obține o imagine de ansamblu a tuturor șabloanelor de format, care pot fi, de asemenea, adaptate la cerințele personale.
 • În vizualizarea de editare "Simple Markup", corecturile sunt indicate printr-o linie verticală pe marginea textului.
 • Un document PDF poate fi deschis imediat în Word 2013 cu un clic dreapta al mouse-ului și este disponibil ca un fișier Word pentru utilizare ulterioară, inclusiv tot conținutul, cum ar fi textul și grafica. Aceasta poate fi salvată din nou în format PDF.
 • Un document text creat cu o versiune mai veche de Word poate fi deschis în Word 2013 în modul de compatibilitate. Acest lucru înseamnă că poate fi editat astfel încât să poată fi utilizat în continuare cu versiunea originală Word după ce a fost salvat.
 • La inserarea de grafice și altele asemenea, Word 2013 face sugestii pentru opțiunile de aspect care pot fi apoi adoptate printr-un simplu clic.
 • Ghidul de aliniere facilitează aranjarea precisă a tabelelor și a graficelor în fluxul de text.
 • Layout-ul în timp real oferă imediat o previzualizare în timp real a aranjamentului grafic și al textului respectiv.

Un mod de citire mai bun

 • Word 2013 oferă posibilitatea de a afișa documentele în coloane pentru a le face mai ușor de citit. Cu ajutorul simbolurilor săgeată, puteți întoarce paginile ca într-o carte.
 • Pentru o afișare mai neutră a textului, toate instrumentele de editare pot fi ascunse, cu excepția câtorva instrumente utile.
 • Graficele și tabelele conținute într-un document Word pot fi mărite pentru a umple ecranul prin intermediul zoomului obiect - este suficient un dublu clic pe elementul de text respectiv.
 • În cazul în care se editează mai multe documente Word în același timp, acestea pot fi afișate prin intermediul filelor.
 • În cazul documentelor de mari dimensiuni, toate titlurile pot fi afișate în zona din stânga paginii; documentul navighează către pasajul de text relevant cu un clic.

Cele mai importante inovații din Excel 2013

Excel conține, de asemenea, câteva instrumente noi în Office 2013 Professional Plus, cu ajutorul cărora pot fi analizate chiar și cantități mari de date. Programul de calcul tabelar recunoaște acum procedurile tipice ale utilizatorului la editarea datelor și le adaugă automat. Funcțiile optimizate PivotChart și PivotTable sunt disponibile și în Excel 2013.

 • Funcția de previzualizare flash recunoaște modelele tipice de editare și completează automat intrările ulterioare - chiar și pentru coloane întregi.
 • Analiza rapidă permite formatarea datelor în doar câteva clicuri. Atunci când se selectează un set de date, se deschide un meniu de selecție rapidă cu funcții cunoscute, iar sugestiile de formatare pot fi afișate prin trecerea mouse-ului peste ele și aplicate prin clic pe ele.
 • Selecția rapidă pentru diagrame în Excel 2013 face sugestii cu privire la tipul de diagramă care poate fi cel mai bine utilizat pentru a vizualiza un set de date selectat.
 • Opțiunile de filtrare a datelor în tabelele Excel arată, de asemenea, filtrul utilizat pentru secțiunile de date, astfel încât este întotdeauna clar ce date sunt afișate.

Cele mai importante inovații din PowerPoint 2013

Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus a extins opțiunile de design pentru prezentări cu o serie de modele și animații noi. Cea mai izbitoare caracteristică este designul cu ecran lat. Noul PowerPoint conține, de asemenea, o vizualizare practică a difuzorului și acceptă formate media precum MP4 și MOV, conținut de înaltă rezoluție și codecuri.

 • Pentru și mai mult spațiu, formatul larg de diapozitive 16:9 este acum disponibil ca standard.
 • Două fișiere PowerPoint pot fi acum fuzionate într-un singur document, inclusiv toate modificările.
 • Comentariile pot fi, de asemenea, afișate într-o prezentare care include persoanele în cauză și contactele acestora.
 • De asemenea, prezentările PowerPoint pot fi acum publicate ca videoclipuri și postate direct pe canalele de socializare.

Cele mai importante inovații din Outlook 2013

Outlook 2013 se prezintă cu o interfață de birou mult mai clară. Mutarea barei de navigare pentru e-mailuri, contacte și calendar în partea de jos a ecranului creează mai mult spațiu pentru alt conținut.

 • Rețelele sociale precum Facebook sau Xing sunt acum integrate, astfel încât utilizatorii pot urmări direct activitățile partenerilor și prietenilor.
 • Detaliile de contact din rețelele sociale pot fi transferate în lista de contacte Outlook.
 • Skype din Outlook 2013 permite efectuarea de apeluri telefonice prin intermediul internetului.
 • Exchange ActiveSync în Outlook elimină acum necesitatea de a utiliza serverele Exchange pentru a sincroniza contactele și calendarele.
 • Noua funcție Peeks afișează imediat într-o fereastră informații importante din Calendar, People sau Tasks.

Cele mai importante inovații din Access 2013

Access este o componentă exclusivă a ediției MS Office 2103 Professional Plus. Acest software de baze de date combină sistemul de gestionare a bazelor de date relaționale Jet Engine cu instrumente puternice într-un mediu de dezvoltare integrat pentru crearea tuturor aplicațiilor tipice de baze de date necesare într-o companie. În acest scop, Access 2013 oferă, printre altele, următoarele instrumente și caracteristici:

 • Crearea definită de utilizator a aplicațiilor Access Web Apps este cea mai importantă inovație a software-ului de baze de date. Utilizatorii îl pot folosi pentru a crea aplicații chiar și fără cunoștințe de programare: Tot ceea ce este necesar este să selectați tipul de date adecvat, astfel încât Access să creeze automat o structură completă a bazei de date - inclusiv o interfață ușor de utilizat.
 • Aplicația conține comenzi de adăugare și editare a datelor, precum și funcții de navigare și de bază.
 • Aplicațiile web Access pot fi utilizate imediat ca o aplicație SharePoint într-un browser web și pot fi partajate cu alte persoane.
 • De asemenea, utilizatorii obțin informații despre utilizarea aplicațiilor.
 • Șabloanele de tabele integrate permit urmărirea informațiilor generate cu o astfel de aplicație Access.
 • Conectarea Access la Microsoft SQL Server și la baza de date Microsoft Azure SQL asigură, de asemenea, o mai mare fiabilitate, securitate și scalabilitate a datelor - atât în furnizarea locală, cât și în cloud.

Cele mai importante inovații din Publisher 2013

Programul pentru crearea de publicații cu design profesional este, de asemenea, o componentă exclusivă a MS Office 2103 Professional Plus Edition. Publisher oferă utilizatorilor opțiuni extinse de design pentru toate tipurile de cataloage, carduri, pliante, buletine informative etc., care pot fi salvate și pregătite pentru imprimare.

 • Publisher 2013 include opțiunea de a căuta în mod centralizat imagini pe computer, în catalogul ClipArt de pe Office.com sau pe internet și de a le insera într-un document.
 • Dacă sunt selectate mai multe fișiere de imagine în același timp în timpul proiectării, Publisher 2013 le afișează clar într-o coloană din proiect.
 • Imaginile pot fi pur și simplu glisate pe o pagină din zona de proiectare și schimbate în același mod.
 • Pentru a utiliza o imagine ca fundal, sunt disponibile diferite opțiuni de proiectare: "Fill" (Umplere) extinde imaginea astfel încât să ocupe întregul fundal, "Tile" (Gresie) umple fundalul cu dale.
 • De asemenea, sunt disponibile efecte precum umbre, reflexii, efecte de strălucire și conice pentru texte.

Cele mai importante inovații din Lync 2013

Lync este un instrument de comunicare indispensabil pentru o muncă eficientă în comun în cadrul proiectelor. Cu un simplu clic, acesta poate fi utilizat pentru a organiza imediat conferințe video sau pentru a utiliza telefonia IP. Cele mai importante funcții noi includ:

 • Aplicația Lync Mobile App - cu funcții tactile este acum optimizată și pentru smartphone-uri - atât pentru Windows Phone, cât și pentru iPhone sau Android.
 • Lync Server 2013 are noi funcții de mesagerie instantanee și de prezență.
 • În legătură cu Exchange 2013, utilizatorii pot gestiona și sincroniza contactele în Outlook 2013, în Outlook Web App și în Lync 2013.

Cele mai importante inovații din InfoPath 2013

InfoPath 2013 este conceput pentru a facilita crearea de formulare expresive bazate pe cod pentru SharePoint Server 2013. Împreună cu InfoPath Forms Services, instrumentul oferă, de asemenea, numeroase caracteristici pentru dezvoltatori. Aici sunt incluse, printre altele, următoarele caracteristici noi:

 • Noi opțiuni pentru scrierea și editarea codului
 • Formulare optimizate pentru liste SharePoint
 • Crearea de formulare de browser conforme cu standardele
 • Găzduirea formularelor pe paginile portalului utilizând InfoPath Web Parts
 • Publicarea șabloanelor de formulare InfoPath ca soluții sandbox
 • În plus, InfoPath 2013 oferă un suport extins pentru controale și caracteristici în formularele de browser, cum ar fi: Puncte, liste numerotate și simple, liste cu selecții multiple și casete combinate.

Cele mai importante inovații din SharePoint 2013

În SharePoint Server 2013, acum este și mai ușor să găzduiți formulare pe pagini web împreună cu InfoPath Web Parts fără a fi nevoie să scrieți cod în acest sens. SharePoint 2013 permite astfel un schimb mai ușor de date și informații.

 • Cu modelul de aplicații în cloud, pot fi create aplicații care extind funcționalitatea site-urilor SharePoint, inclusiv aplicații web la distanță.
 • Instrumentele de dezvoltare, cum ar fi Visual Studio și SharePoint Designer, au fost optimizate.
 • Aplicațiile Windows Phone 7 pot fi combinate cu servicii SharePoint locale.
 • De asemenea, este posibilă utilizarea serviciilor SharePoint la distanță în cloud prin SharePoint Online, de exemplu, pentru a extinde funcționalitățile PC-urilor locale.
 • În aplicațiile mobile pot fi integrate noi caracteristici, cum ar fi geolocalizarea.

OneNote 2013: Inovații importante

OneNote, programul care permite crearea și utilizarea fără efort a notițelor, devine și mai practic cu noua aplicație tactilă. Utilizatorii de tablete o pot folosi pentru a-și capta ideile fără mouse sau tastatură și pentru a le introduce imediat într-un document Office. OneNote recunoaște scrisul de mână și îl convertește în text tipărit.

 • Noile opțiuni de formatare îmbunătățesc funcția de tabel pentru a organiza tot conținutul și mai clar.
 • Datele de profil ale altor utilizatori sunt, de asemenea, disponibile în OneNote, astfel încât notele proprii pot fi partajate cu colegii de muncă.
 • Documentele sau paginile web pot fi inserate cu ușurință în notebook cu ajutorul funcției "Send to OneNote".

Cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2013 în ediția Professional Plus Edition

Office 2013 Professional Plus Edition este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți, precum și 64 de biți. Prin urmare, cerințele hardware individuale - cum ar fi memoria - pot fi diferite. Se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: min. 1 GHz
 • RAM: min. 1 GB (32 Bit) sau 2 GB 64 Bit)
 • Spațiu pe hard disk: min. 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, min. placă grafică cu accelerare Direct X10

Cumpărați MS Office 2013 Professional Plus ca licență pentru un singur utilizator la Wiresoft

În mod normal disponibilă doar pentru clienții cu licențe de volum, puteți găsi ediția Professional Plus a versiunii Office 2013 ca licență pentru un singur utilizator în magazinul de software Wiresoft - cu următoarele programe:

 • Word 2013 - creați documente în mod profesionist și citiți-le cu atenție
 • Excel 2013 - analizați date extinse cu instrumente puternice
 • PowerPoint 2013 - creați prezentări interesante și informative
 • Outlook 2013 - gestionați e-mailurile, contactele și toate sarcinile în mod profesionist
 • OneNote 2013 - luați notițe în mod spontan și folosiți-le imediat în aplicații
 • Publisher 2013 - creați fără efort publicații atrăgătoare cu imagini și grafică
 • Access 2013 - proiectați și gestionați baze de date în conformitate cu cerințele individuale și creați aplicații pentru acestea
 • Lync 2013 - utilizați Skype for Business pentru comunicare internă și externă
 • InfoPath 2013 - creați formulare electronice cât ai clipi din ochi
 • SharePoint 2013 - combinați aplicațiile Windows Phone 7 cu serviciile SharePoint, etc

Atunci când achiziționați ediția Professional Plus a Office 2013 de la Wiresoft, beneficiați de toate aceste avantaje în plus față de opțiunea de a o achiziționa ca software folosit sub forma unei licențe pentru un singur utilizator - și la un preț fabulos de mic:

 • Puteți cumpăra Microsoft Office 2013 Professional Plus Edition de la Wiresoft ca software pentru un singur utilizator.
 • Această licență de software a făcut parte dintr-o licență de volum mai extinsă a unei companii, motiv pentru care este atât de ieftină la Wiresoft!
 • Odată cu vânzarea către Wiresoft, licența Office - dacă a fost folosită vreodată - a fost dezinstalată de pe un computer anterior, deci este 100% liberă.
 • Fiecare licență Microsoft Used Software este verificată de Wiresoft înainte de vânzare pentru a se asigura că este în perfectă stare de funcționare.
 • Achiziționarea de licențe software în magazinul Wiresoft include un produs original Microsoft, în conformitate cu reglementările legale ale UE: nici Wiresoft, nici dumneavoastră nu vă aflați într-o zonă gri din punct de vedere legal.
 • De asemenea, în calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă la vânzare versiuni de încercare ale software-ului Microsoft care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care au o funcționalitate limitată.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea licenței Microsoft Office 2013 Professional Plus sau a oricărui alt software Microsoft Office, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau aici în chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare