Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013

MICROSOFT WORD 2013

148,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10121
 • 021-10257
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Word 2013 - opțiuni versatile pentru procesarea simplă a cuvintelor, de asemenea ca program...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - opțiuni versatile pentru procesarea simplă a cuvintelor, de asemenea ca program independent

Microsoft Word 2013 pune la dispoziția utilizatorilor o versiune revizuită în profunzime a clasicului software de procesare a textelor - pentru crearea profesională de documente atât la birou, cât și la școală, universitate sau în mediul privat. Datorită gamei largi de funcții din Microsoft Word 2013, atât utilizatorii experimentați, cât și începătorii pot crea cu ușurință texte continue, scrisori și alte tipuri de documente scrise clar structurate, în cel mai scurt timp și fără cunoștințe prealabile.

Un portofoliu cuprinzător de funcții practice sprijină utilizatorii în crearea de texte, cum ar fi corectorul ortografic automat sau instrumentele de formatare, inclusiv numeroase șabloane. Interfața intuitivă a Microsoft Word 2013 este deosebit de prietenoasă și facilitează în mod deosebit utilizarea imediată a acestuia. Datorită compatibilității sale cu Windows 7, MS Word 2013 poate fi utilizat și pe multe PS mai vechi.

În plus față de instrumentele cunoscute din versiunile anterioare ale Word, care au fost optimizate, Word 2103 oferă o dispunere deosebit de clară a tuturor opțiunilor de text disponibile în banda de meniu revizuită (panglica). Completat de numeroase funcții și caracteristici noi, care, printre altele, îmbunătățesc ușurința de citire și sprijină, de asemenea, lucrul colaborativ asupra textelor în cloud, software-ul permite, de asemenea, utilizarea pe tablete și smartphone-uri prin intermediul unei operațiuni optimizate pentru atingere.

Word 2103 este disponibil de la Wiresoft - deosebit de practic - ca un singur program pentru un singur utilizator. Astfel, veți avea la dispoziție Word cu aceeași gamă de funcții ca și programul inclus în suita Office 2013. Mai jos veți găsi o prezentare generală a celor mai importante caracteristici și îmbunătățiri.

Descoperiți toate inovațiile importante din Word 2013 cu doar câteva clicuri

Dacă doriți să aflați despre toate noile caracteristici importante din Word 2013, le veți găsi imediat ce deschideți programul. Un clic pe F1 deschide sistemul de ajutor Word, unde utilizatorii pot găsi subiectul de ajutor "Inovații în Word 2013" la rubrica "Noțiuni introductive", cu un rezumat al celor mai importante caracteristici noi din Word 2013. Acestea includ:

 • La pornirea Word, în coloana din stânga este afișată o listă cu toate documentele utilizate recent. În cazul în care un document nu este listat, lista poate fi extinsă făcând clic pe "Open more documents".
 • Noua filă "Design" (Layout) conține toate modelele și șabloanele de format integrate în Word 2013, inclusiv comenzile corespunzătoare pentru adaptarea modelelor disponibile la cerințele personale.
 • "Bine ați revenit": Word își amintește locul dintr-un document în care un utilizator a lucrat ultima dată. Dacă faceți clic pe mesajul de bun venit, acesta este afișat imediat.
 • O nouă vizualizare de editare "Simple Markup" evidențiază corecturile cu o linie simplă și discretă pe margine. Dacă se face clic pe această linie, se trece de la vizualizarea "Marcare simplă" la afișarea tuturor marcajelor.
 • Titlurile formatate prin intermediul unei foi de stil integrate pot fi afișate fie extinse, fie reduse: Făcând clic pe săgeata din stânga, textul asociat este afișat sau ascuns.
 • Documentele PDF pot fi deschise direct în Word 2013 și pot fi convertite în fișiere Word editabile. După editare, acestea pot fi salvate din nou în format PDF.
 • Când deschideți un document creat cu o versiune mai veche de Word, Word 2013 îl afișează în modul de compatibilitate. Acest lucru face posibilă editarea documentului fără noile funcții Word, astfel încât acesta să poată fi editat din nou cu versiunea mai veche a Word.

În plus, există multe alte funcții pentru integrarea imaginilor și a graficii, citire concentrată, colaborare online și utilizare pe dispozitive tactile:

Machetare în timp real în Word 2013

Inserarea și plasarea imaginilor și a graficelor într-un document Word este și mai ușoară în versiunea 2013 și, în același timp, mai clară cu ajutorul diferitelor funcții de aspect:

 • Opțiunile de aspect sunt afișate sub forma unei pictograme imediat ce o imagine sau o imagine similară a fost inserată într-un document și pot fi deschise cu un clic. Acum sunt disponibile diverse opțiuni de setare pentru a ajusta cu precizie afișarea imaginii și a fluxului de text.
 • În acest scop, aspectul live oferă o previzualizare în timp real care arată imediat rezultatul setărilor selectate, care poate fi anulat imediat dacă se dorește.
 • Noile ghiduri de aliniere facilitează aranjarea și mutarea fotografiilor sau a diagramelor în text.
 • Pentru editarea diagramelor, Word oferă, de asemenea, mai multe butoane direct lângă graficul marcat respectiv.

Un nou mod de citire în Word 2013

Word oferă o experiență de citire mai bună în multe privințe cu noul mod de citire, care oferă o imagine de ansamblu mult mai bună:

 • Documentele sunt afișate pe ecran în coloane care sunt mai ușor de citit. În funcție de lățimea paginii și de factorul de zoom selectate, textul este afișat pe una sau două coloane. Puteți, de asemenea, să vă deplasați prin text folosind simbolurile săgeată stânga și dreapta.
 • Word afișează, de asemenea, mai multe documente sub formă de file.
 • În partea stângă a paginii, rubricile sunt afișate ca un ajutor de navigare. Acolo puteți să treceți direct la pagina dorită, făcând clic pe titlul corespunzător. Această bară laterală poate afișa, de asemenea, previzualizarea paginii. Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe "Pagini".
 • Aproape toate instrumentele de editare pot fi ascunse pentru a distrage cât mai puțin atenția cititorului. Cu toate acestea, unele instrumente practice, cum ar fi "Define", "Translate" sau "Search the Web" (Search with Bing) pot fi afișate în continuare prin intermediul meniului contextual; de asemenea, "Comment" pentru inserarea de comentarii și "Highlight" pentru marcarea textului.
 • Cititorii pot căuta termeni specifici utilizând funcția de căutare integrată; toate rezultatele sunt enumerate în bara laterală din stânga, la rubrica "Rezultate". Dând clic pe un rezultat al căutării, Word îl duce pe cititor direct la pagina relevantă.
 • Prin mărirea unui obiect (prin dublu clic cu mouse-ul sau prin apăsarea dublă cu degetul), tabelele, diagramele și imaginile conținute într-un document Word pot fi mărite pentru a umple ecranul. Dacă se face dublu clic sau se apasă de două ori în afara elementului respectiv, se reduce din nou vizualizarea zoom-ului.
 • Atunci când modul de citire este utilizat din nou, Word afișează exact poziția din document în care a fost ultima dată utilizatorul. Acest lucru este valabil și pentru documentele care au fost deschise online pe un alt computer.
 • Pentru a reveni la modul de editare, dați click pe comanda "View / Edit Document".

Funcții online în Word 2013

Word 2013 acceptă, de asemenea, lucrul în colaborare pe documente în cloud. Acestea pot fi partajate prin SharePoint sau OneDrive și pot fi editate în comun de mai mulți utilizatori în același timp. Atunci când se sincronizează modificările unui document editat în comun, cele care au fost salvate primele sunt adoptate direct. În cazul unor modificări ulterioare efectuate de un alt utilizator, se marchează pasajul de text corespunzător, iar versiunile sunt apoi fuzionate prin salvarea din nou. În cazul unui conflict, Word semnalează acest lucru și îl ajută pe utilizator să rezolve manual această problemă. Funcțiile online includ, de asemenea, integrarea social media. Următoarele funcții și caracteristici sunt disponibile în word 2013:

 • Vizualizarea din spate: Aceasta are acum noua comandă "Account" în fila "File". Utilizatorii se pot autentifica aici cu contul Microsoft și, de exemplu, își pot modifica datele contului, dar și să seteze fundalul și designul Word și să integreze serviciile respective utilizate prin intermediul acestuia. Sarcinile pentru anumite fișiere pot fi astfel organizate prin intermediul vizualizării Backstage.
 • Integrarea Microsoft SkyDrive oferă opțiuni suplimentare pentru deschiderea, salvarea și partajarea documentelor: În vizualizarea Backstage, puteți alege între gestionarea unui document la nivel local și salvarea sau deschiderea acestuia pe Microsoft SkyDrive.
 • Pentru a partaja documentul salvat acolo cu alți utilizatori, se poate trimite un link sau documentul poate fi pus la dispoziție în rețelele de socializare utilizate.
 • Atunci când trimiteți un link către un document, destinatarii îl pot afișa în browserul web atâta timp cât acesta este prezentat online pe computerul autorului.
 • Inserarea de grafice online de pe web a devenit și mai clară și mai ușoară în Word 2013. Utilizatorii pot alege dacă doresc să descarce fotografii și clip art de pe Office.com, să caute imagini online prin intermediul motorului de căutare Microsoft Bing sau să acceseze fișiere de imagine prin intermediul diferitelor servicii de socializare sau SkyDrive.
 • Acest lucru este valabil și pentru videoclipurile de pe internet: Acestea pot fi inserate într-un document prin intermediul Bing sau YouTube, de exemplu, și pot fi redate direct acolo.

Utilizarea Word 2013 pe dispozitive cu ecrane tactile

Word 2013 poate fi utilizat cu ușurință și pe tablete și smartphone-uri cu Windows 8. Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie doar să activeze modul de introducere a datelor cu degetul în bara de instrumente pentru acces; de asemenea, ei pot mări afișarea elementelor de interfață și pot seta mai mult spațiu între butoanele și comenzile individuale.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Word 2013

Word 2013 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Prin urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite.

 • Sistem de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008/ 2012/ 2012 R2 /2016 /2019/ 2022
 • Procesor: cel puțin 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 biți) sau 2 GB 64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, card cu accelerare Direct X10

Cumpărați Microsoft Word 2013 ca un singur program din suita Office la un preț rezonabil de la Wiresoft

Word este o componentă fixă tipică a oricărei suite Microsoft Office, astfel încât, de obicei, nu este disponibil separat. La Wiresoft, însă, puteți cumpăra MS Word 2013 ca program independent - spre deosebire de majoritatea magazinelor de software - și la un preț deosebit de mic!

Licența pentru un singur utilizator pentru Word 2013 oferită de Wiresoft este identică cu versiunea inclusă în suita Office 2013. Oricine dorește să utilizeze Word exclusiv fără celelalte programe Office, cum ar fi persoanele care desfășoară activități independente sau întreprinderile mici, poate beneficia de toate avantajele versiunii Word 2013 și poate economisi bani.

Pe lângă Word 2013, în magazinul de software Wiresoft puteți găsi multe alte licențe unice de software Microsoft, pe care le puteți cumpăra la un preț special. Aceste produse Microsoft originale făceau adesea parte dintr-o licență de volum mai mare utilizată de companii. Odată cu revânzarea către noi, drepturile lor de utilizare fără restricții au fost din nou eliberate. Prin urmare, dumneavoastră, în calitate de cumpărător, nu intrați într-o zonă gri din punct de vedere juridic. Acest lucru se datorează faptului că orice software instalat anterior, inclusiv licența asociată, a fost șters în prealabil, astfel încât să poată fi utilizat din nou în mod liber de către un nou utilizator. În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft oferă toate produsele Microsoft oferite în magazinul online exclusiv ca versiuni complete, care pot fi astfel utilizate pentru o perioadă nelimitată de timp și fără restricții în ceea ce privește funcțiile.

Aveți întrebări despre Word 2013 sau despre un alt program Office? Atunci beneficiați de sfaturile noastre competente și contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare