Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10119
  • 395-04604
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
10.040,90 RON * 11.155,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea CU Curent
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Informații suplimentare Până la 100 de baze de date de căsuțe poștale


Microsoft Exchange 2019 este o versiune actualizată a platformei de mesagerie sigură și puternică, utilizată în special în companiile mari pentru administrarea centralizată a traficului de e-mail, precum și a contactelor și sarcinilor și pentru programarea diferențiată. În acest scop, Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  oferă un set cuprinzător de instrumente - inclusiv optimizări ale funcțiilor deja existente - pentru a face comunicarea și colaborarea și mai eficiente cu ajutorul aplicațiilor flexibile definite de utilizator.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Pe lângă procesarea de text și foile de calcul, gestionarea e-mailurilor, a întâlnirilor, a contactelor și a sarcinilor joacă un rol important în cadrul companiilor. Pentru a face față sarcinilor zilnice de comunicare, Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise este suportul perfect. Cu această soluție software fiabilă și eficientă, aveți sub control întregul trafic de e-mail și, de asemenea, gestionarea completă a programărilor. Actuala versiune Exchange Server 2019 se adresează unei mari varietăți de companii, universități, dar și școli și administrații publice.

Care sunt avantajele Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Încă din 1996, există sistemul inovator de e-mail și de comunicare Exchange, care la vremea respectivă a început la versiunea 4.0. În plus, trebuie făcută o distincție între Standard- și versiunea Enterprise. Spre deosebire de versiunea Standard, pot fi configurate până la 100 de baze de date pe server, fiecare bază de date putând conține până la 2 TB de date în versiunea de server respectivă. Funcționalitatea este împărțită în două așa-numite roluri:

- Principala funcționalitate include căsuța poștală propriu-zisă, care comunică cu bazele de date și primește în același timp și cererile clienților.
- Așa-numitul Edge Transport, care acționează între rețeaua internă și internet, se ocupă de securizarea transferului de e-mail.

Cu Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise, toți angajații pot accesa, gestiona și edita simultan datele furnizate. Productivitatea optimă este obiectivul principal al acestui software de groupware și server de e-mail. În mod similar, diferitele servicii de transport, cum ar fi

- Transport de schimb,
- Transmiterea transportului cutiei poștale,
- Transportul cutiei poștale Livrare și
- transport frontend
pot fi combinate. Această grupare reduce în mod semnificativ sarcina CPU și crește performanța.

Ce înseamnă căsuță de primire inteligentă - Exchange Server?

Inbox-ul Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise nu este doar extrem de eficient, ci oferă și cel mai înalt nivel de securitate datorită personalizării. Cu ajutorul unei funcții de căutare rapidă, sunt căutate mesajele primite, dar și toate mesajele de pe server. În acest fel, puteți extinde căutarea și la intrările din calendarul dvs. și al altor persoane. Pentru aceasta, este necesar ca soluție client Microsoft Outlook sau Outlook on the web, compatibil cu browserul, ca soluție client. Cutia poștală este, desigur, legată de contactele existente, astfel încât, atunci când trimiteți e-mailuri, destinatarii corecți pot fi găsiți rapid și ușor prin introducerea unui text scurt. Planificarea și scalarea cutiilor poștale de mari dimensiuni este mult mai ușoară cu ajutorul soluției inteligente pentru căsuțele poștale.

Care sunt cerințele de sistem pentru Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Tot ce aveți nevoie ca client este un PC cu procesor pe 64 de biți și cel puțin 30 GB de spațiu pe hard disk. Rețineți că instalarea fiecărui pachet de limbă de mesagerie unificată necesită încă 500 MB fiecare. Se recomandă Microsoft Outlook pentru comunicarea cu clientul. Interesant este că Outlook on the web este inclus ca aplicație web de sine stătătoare. Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, precum și Safari sunt acceptate ca soluții de browser obișnuite.

Ce primiți atunci când comandați Microsoft Exchange Server?

Pentru utilizarea Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise, nu veți primi un disc de la noi. O astfel de instalare de software nu mai este actualizată, mai ales că suporturile de date, cum ar fi CD-urile, nu au întotdeauna cele mai recente versiuni de programe. În schimb, puteți descărca și instala cea mai recentă versiune direct de pe internet. Veți primi de la noi un MLK pentru un singur utilizator ca licență de volum. După activare, beneficiați de o actualizare regulată și, astfel, puteți menține software-ul serverului mereu la zi. Bineînțeles, puteți continua să utilizați licența pentru o perioadă nelimitată după activare.

Dacă doriți să creșteți în mod semnificativ performanța comunicării prin e-mail, a sarcinilor și a contactelor în cadrul companiei dvs., atunci versiunea actuală Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise este ideală pentru acest lucru. Puteți comanda cheia de licență pentru acest produs aici.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii