Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

16.328,00 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10119
 • 395-04604
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise este o...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise este o versiune actualizată a platformei de mesagerie sigure și puternice, care este utilizată în special în companiile mari pentru gestionarea centralizată a traficului de e-mail, precum și a contactelor și sarcinilor și pentru programarea diferențiată. În acest scop, Exchange Server Enterprise Edition oferă un set cuprinzător de instrumente - inclusiv optimizări ale funcțiilor deja existente - pentru a face comunicarea și colaborarea și mai eficiente cu ajutorul unor aplicații flexibile personalizate.

Ediția Enterprise a Exchange Server 2019 este potrivită în special pentru companiile mari și alte organizații cu mulți angajați, deoarece acceptă până la 100 de baze de date de căsuțe poștale pe server și oferă astfel posibilități optime de productivitate prin organizarea profesională a întregului trafic de e-mail, inclusiv gestionarea întâlnirilor și a sarcinilor. Trebuie achiziționată o licență Exchange pentru fiecare server, precum și licențe de acces pentru clienți.

Wiresoft oferă ediția Enterprise a Exchange Server 2019 ca software folosit la un preț redus în comparație cu software-ul nou. Acest lucru îl face atractiv pentru companiile și organizațiile care caută o soluție economică pentru utilizarea unui software de server puternic, cum ar fi Exchange 2019 Enterprise. Chiar și ca software folosit, această licență de server are scalabilitatea, performanța și securitatea maxime tipice ediției și, prin urmare, poate fi utilizată la maxim.

Acordarea licențelor pentru Exchange Server Enterprise se efectuează, de asemenea, pentru software-ul utilizat în conformitate cu condițiile oficiale de gestionare a licențelor Microsoft. Pentru informații detaliate despre îmbunătățirile și noile caracteristici ale Exchange Server 2019 Enterprise, precum și despre licențierea optimă, consultați următoarea secțiune.

Principalele beneficii ale Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Această versiune a software-ului Exchange Server se caracterizează, de asemenea, în primul rând prin îmbunătățirea performanțelor: Căile de transport Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery, precum și Frontend Transport sunt acum incluse în rolul serverului de căsuțe poștale, ceea ce crește performanța CPU.

În plus, căsuța poștală inteligentă crește productivitatea personalului prin diverse funcții și eficientizează fluxurile de lucru. Opțiunile de personalizare și funcțiile extinse de căutare facilitează găsirea nu numai a e-mailurilor, ci și a contactelor, întâlnirilor și sarcinilor, astfel încât toate datele importante să fie întotdeauna la vedere. În plus, programul client de poștă electronică Microsoft Outlook oferă interfața familiară Windows.

De asemenea, Windows Server Exchange 2019 oferă mai mult în ceea ce privește securitatea, deoarece software-ul rulează pe Windows Server 2019 Core, oferind astfel o platformă fiabilă pentru infrastructurile de mesagerie care utilizează eficient toate resursele de sistem disponibile, cum ar fi nucleele de procesare și memoria. Cele mai recente tehnici de criptare și algoritmi hash îmbunătățesc, de asemenea, protecția datelor și facilitează gestionarea sarcinilor de rutină. În plus, Outlook Mobile cu Exchange Online oferă acces mobil securizat la e-mailuri și contacte etc. chiar și atunci când sunteți în mișcare.

Toate noutățile importante ale Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise dintr-o singură privire

Organizațiile și utilizatorii lor vor beneficia de tehnologiile, funcțiile și serviciile noi și îmbunătățite incluse în Exchange Server 2019 Enterprise Edition, care le vor ajuta acum să se concentreze și mai mult de la comunicare la colaborare. Prin furnizarea aplicațiilor Exchange Server atât la sediu, cât și în cloud, Exchange Server 2019 contribuie, de asemenea, în mod semnificativ la reducerea costului total de proprietate, inclusiv prin capacități îmbunătățite pentru administratorii de servere. Mai jos sunt câteva caracteristici care merită o mențiune specială.

Performanță îmbunătățită

Infrastructura de căutare fiabilă reproiectată din Exchange Online pentru scalarea în cloud este acum disponibilă și pentru Exchange 2019, aceasta permite, de asemenea, indexarea fișierelor mai mari cu o performanță de căutare mai bună, precum și o administrare mai ușoară. Modificările aduse arhitecturii de căutare au dus la un failover semnificativ mai rapid și mai fiabil între servere. În plus, această versiune Exchange oferă un suport hardware impresionant, cu suport pentru până la 256 GB de memorie RAM și 48 de nuclee CPU; utilizarea alocării dinamice a cache-ului RAM optimizează, de asemenea, utilizarea memoriei pentru utilizarea activă a bazei de date în procesul de stocare a informațiilor. Următoarele componente merită o mențiune specială:

 • Meta Cache Database(MCDB) : Cu Exchange Server 2019, este acum posibilă și utilizarea Meta Cache Database pentru funcționarea unui server fizic cu unități SSD. Astfel, se salvează meta-informațiile, cum ar fi structura de dosare a unei căsuțe poștale, ceea ce accelerează atât accesul, cât și căutarea. Scriptul de automatizare permite, de asemenea, administratorilor să creeze spațiu pentru mai mulți utilizatori într-o instanță de server, contribuind astfel la reducerea costurilor.
 • Dynamic Database Cache (DDC): DDC permite serverului Exchange 2019 Enterprise să ajusteze în mod dinamic capacitatea de stocare în funcție de situația curentă, permițând o mai bună utilizare a acesteia atunci când numărul de baze de date active se modifică, în timp ce DDC crește, de asemenea, viteza serverului Exchange.
 • Noul index de căutare: Noul index de căutare din Exchange Server 2019 este acum localizat direct în baza de date a unei căsuțe poștale, în loc să fie separat de aceasta, ca în versiunile anterioare. Acest lucru sporește viteza de căutare și facilitează mult gestionarea cutiilor poștale.
 • Îmbunătățirea colaborării pe documente: Fișierele pot fi încărcate și stocate pe OneDrive for Business pentru partajare.

Windows Server Core pentru Exchange Server 2019

Utilizarea Windows Server Core în versiunea Exchange Server 2019 permite acum administratorilor să ruleze sistemul de servere într-un mod simplificat. Designul mai simplu facilitează configurarea și dezactivarea tuturor serviciilor inutile care consumă resurse. Windows Server Core oferă, de asemenea, o securitate mai mare, oferind mai puține puncte de atac pentru intruși, și reduce riscul de erori care pot amenința securitatea.

Reguli de acces al clienților

Administratorii au mai multe opțiuni în Exchange Server 2019 cu Reguli de acces al clienților pentru a restricționa accesul la zona de configurare a serverelor - atât pentru Centrul de administrare, cât și pentru PowerShell, care este utilizat pentru a configura, gestiona, precum și pentru a automatiza sistemele. Cu ajutorul regulilor de acces ale clienților, conexiunile la Exchange Server pot fi controlate și blocate pe baza adresei IP, a tipului de autentificare sau a proprietăților utilizatorului, în funcție de țară și de regiune, fără a fi nevoie să se utilizeze un firewall. Atunci când se utilizează PowerShell, este posibilă și definirea unor perioade de timp.

Îmbunătățiri importante ale calendarului

Versiunea Exchange 2019 oferă, de asemenea, multe funcții practice noi pentru calendar, care facilitează în special organizarea de întâlniri:

 • Cu ajutorul funcției Default End Date (Data de încheiere implicită), se poate limita la un număr rezonabil de reuniuni care se repetă în mod regulat.
 • Nu transmiteți oferă organizatorului opțiunea de a împiedica participanții la o reuniune să transmită acest mesaj altor destinatari.
 • Mesajele din afara biroului pot fi acum configurate, printre altele, cu următoarele opțiuni suplimentare: blocarea propriului calendar pentru o anumită perioadă de timp; respingerea tuturor cererilor de întâlnire trimise într-o perioadă de timp definită.
 • Cu ajutorul cmdletului Remove-CalendarEvents, un administrator poate anula întâlnirile organizate de un utilizator care este în concediu sau care a părăsit compania.
 • Utilizând PowerShell, administratorul poate atribui autoritate proxy altor persoane.
 • Internaționalizarea adreselor de e-mail (EAI) permite redirecționarea adreselor de e-mail care nu conțin caractere englezești.

Informații tehnice despre Exchange Server 2019 Enterprise

Următoarele detalii oferă informații importante despre scenariile acceptate de Exchange Server 2019, precum și despre cerințele minime de server, hardware și software pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului.

Scenarii de coexistență acceptate pentru Exchange Server 2019 Enterprise

Următoarele condiții se aplică pentru suportul versiunilor anterioare de Exchange Server:

 • Exchange 2016: cu KU11 pentru Exchange 2016 sau o versiune mai recentă pe toate serverele Exchange implementate, inclusiv serverele Edge Transport
 • Medii mixte Exchange 2016 și Exchange 2013, dacă toate serverele Exchange 2016 și 2013 îndeplinesc primele cerințe menționate.
 • Exchange 2013: cu KU21 pentru Exchange 2013 sau o versiune ulterioară, inclusiv serverele Edge Transport
 • Vă rugăm să rețineți: Exchange 2010 și versiunile anterioare nu mai sunt suportate!

Cerințe pentru serverele de rețea și de directoare pentru Exchange Server 2019 Enterprise

În funcție de componenta Exchange 2019, se aplică următoarele cerințe privind rețeaua și serverul de directoare:

 • Controlere de domeniu: toate controlerele de domeniu trebuie să ruleze una dintre următoarele versiuni de Windows Server: Windows Server 2019 Standard sau Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter sau Windows Server 2016 Standard sau Datacenter
 • Structura Active Directory: cel puțin Windows Server 2012 R2 sau o versiune mai recentă
 • Locația Active Directory: cel puțin un controler de domeniu inscriptibil care servește și ca server de catalog global - atenție: nu este posibil să eliminați controlerul de domeniu din locația Active Directory după instalarea Exchange Server!
 • Spațiile de nume DNS - acceptate sunt: Domenii învecinate, neconținute, neconținute, cu o singură parte, precum și domenii separate.
 • IPv6: IPv4 trebuie să fie instalat și activat pe serverul Exchange.
 • Server de directoare: Utilizarea hardware-ului pe 64 de biți va crește performanța serviciului de directoare.
 • Vă rugăm să rețineți: Instalarea Exchange 2019 pe serverele de directoare Active Directory nu este recomandată din motive de securitate, precum și din motive de performanță - doar pe serverele membre.

Cerințe hardware și software pentru Exchange Server 2019 Enterprise

 • Procesor: procesor pe cel puțin 64 de biți, de exemplu, procesor Intel care acceptă arhitectura Intel 64 (Intel EM64T) sau procesor AMD care acceptă platforma AMD64 - vă rugăm să rețineți: Procesoarele Intel Itanium IA64 nu sunt acceptate!
 • RAM Mailbox: min. 128 GB
 • Memorie de lucru Edge Transport: min. 64 GB
 • Spațiu pe hard disk: min. 30 GB pe unitatea pe care se face instalarea, min. 200 MB pentru unitatea de sistem, min. 500 MB spațiu liber pe unitatea pentru baza de date a cozii de mesaje
 • Rezoluția ecranului: min. 1.024 x 768 pixeli (XGA) sau mai mare
 • NTFS: pentru partițiile care conțin, de exemplu, partiția de sistem, fișierele binare Exchange, fișierele jurnal de diagnosticare Exchange și fișierele bazei de date de transport
 • ReFS: pentru partițiile care conțin baze de date de căsuțe poștale sau jurnale de tranzacții

Sisteme de operare/clienți suportați pentru componentele Exchange 2019 Enterprise

În funcție de componenta Exchange, se aplică următoarele condiții sau condiții prealabile:

 • Rolul serverului Mailbox sau Edge Transport: Windows Server 2019 Standard sau Datacenter, respectiv
 • Instrumente de gestionare: Windows Server 2019 Standard sau Datacenter, Windows 10 ediția pe 64 de biți
 • .NET Framework pentru Exchange 2019
 • Clienți suportați: Outlook 2019 - 2013, Outlook 2016 pentru Mac, Outlook pentru Mac pentru Office 365; Microsoft 365 Apps for Enterprise

Acordarea licențelor pentru Exchange Server 2019 Enterprise

Este necesară o licență de server separată pentru fiecare instanță de Exchange Server 2019 Enterprise care rulează - indiferent dacă aceasta rulează într-un mediu de sistem de operare fizic sau virtual. Se consideră, de asemenea, că o instanță rulează dacă software-ul Exchange Server a fost încărcat în memorie sau dacă instrucțiunile sale sunt în curs de execuție.

Ediția Enterprise a Microsoft Exchange Server 2019 este concepută în principal pentru nevoile de căsuțe poștale ale întreprinderilor mari: acceptă până la 100 de baze de date de căsuțe poștale.

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft pentru Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Atunci când oferim Exchange Server 2019 Enterprise ca software folosit, puteți fi siguri că achiziția dvs. nu este doar legală, ci și că licența de server oferă aceleași capacități ca și software-ul nou comparabil cu licența de server - în primul rând, deoarece un software nu se poate uza, iar în al doilea rând, și cel mai important, în ceea ce privește funcționalitatea sa, precum și legalitatea utilizării sale. Mai jos veți găsi toate răspunsurile la întrebările frecvente atunci când cumpărați software Exchange Server folosit.

De unde provine software-ul Wiresoft used Exchange Server 2019 Enterprise?

Software-ul folosit pentru Exchange Server 2019 Enterprise edition oferit în Magazinul de software Wiresoft provine de obicei de la companii care au cumpărat mai întâi acest software nou și ulterior l-au revândut către Wiresoft. Motivele vânzării sunt, de obicei, faptul că există licențe excedentare și, prin urmare, neutilizate sau că software-ul a fost înlocuit cu un alt tip sau o altă ediție și, prin urmare, nu mai este utilizat. La Wiresoft, astfel de licențe care au fost deja folosite sau revândute sunt marcate ca software folosit, deși, așa cum am menționat, ele pot fi utilizate în principiu ca o licență de server nouă.

Software-ul utilizat de Wiresoft, cum ar fi Exchange Server 2019 Enterprise, oferă securitatea cumpărătorului?

Da: Achiziționarea de software Wiresoft folosit, cum ar fi licențele Exchange Server 2019 Enterprise, oferă clienților noștri aceleași avantaje ca și un software de server nou: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată și activarea imediată a licenței prin intermediul cheii de licență valide furnizate.

Este legală achiziționarea sau utilizarea de software folosit, cum ar fi Exchange Server 2019 Enterprise?

Da: Atât comerțul cu software folosit, cât și utilizarea efectivă a acestuia sunt reglementate de jurisprudența obișnuită, care le declară pe ambele legale - acest fapt a fost confirmat în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești. Prin urmare, software-ul folosit oferit de Wiresoft provine din stocurile de licențe ale companiilor.

Software-ul Wiresoft pre-owned are și mai multe avantaje?

Da: Oferta Wiresoft de software folosit oferă companiilor și organizațiilor posibilitatea de a actualiza sau de a completa stocurile de software existente la un preț avantajos, deoarece prețul software-ului folosit este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou comparabil. În magazinul de software Wiresoft puteți găsi, de asemenea, versiuni mai vechi ale licențelor Exchange Server care nu mai sunt oferite noi, evitând astfel actualizări mai costisitoare. Software-ul folosit de Wiresoft are avantajul suplimentar de a fi rezistent la audit datorită înregistrării complete a tuturor cumpărătorilor!

Oferta de software folosit Wiresoft include nu doar versiunea 2019 a Exchange Server Enterprise, ci și ediția Standard - inclusiv licențele de acces client necesare respective. În plus, veți găsi, de asemenea, oferte avantajoase pentru multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări legate de licențierea Exchange Server 2019 Enterprise, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare