Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - noua versiune profesională a software-ului de management de proiect de succes Cu Project 2021 Professional, Microsoft a lansat o versiune actuală a versatilului software care este indispensabil ca...
2.335,90 RON *
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - cea mai recentă versiune a software-ului de management de proiect ca versiune de achiziție Project 2021 Standard este cea mai recentă versiune a versatilului software Microsoft de gestionare a proiectelor, care...
1.605,90 RON *

Puteți găsi Project 2021 Standard și Professional Editions ca software folosit în magazinul de software Wiresoft imediat după lansarea oficială - veți beneficia de un preț mai mic în comparație cu produsul nou respectiv. Mai jos veți găsi toate noile funcționalități și caracteristici ale Project 2021 cunoscute până în prezent și informații despre diferențele dintre edițiile Standard și Professional.

Pentru cele mai recente informații despre MS Project 2021, contactați pur și simplu unul dintre angajații noștri. Veți afla, de asemenea, ce alte aplicații Microsoft disponibile la Wiresoft sunt compatibile cu Project 2021, care sunt, de asemenea, disponibile ca software folosit.

Pentru ce grupuri țintă este conceput MS Project 2021?

Microsoft Project 2021 a fost dezvoltat atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii în managementul proiectelor care, în funcție de nivelul lor de cunoștințe, fie folosesc propriile șabloane atunci când planifică noi proiecte, fie creează noi planuri de proiect de la zero pe baza unei diagrame Gantt neutre și goale, fie folosesc selecția mare de șabloane pentru tipuri de proiecte care conțin deja toate componentele tipice. Datele conținute în fișiere Excel, Word, Outlook sau PowerPoint, precum și listele de sarcini pot fi importate în Project, păstrând formatarea și contururile de acolo, ceea ce reduce efortul necesar pentru editare.

În funcție de ediția MS Project 2021 - cumpărați Standard sau Professional - utilizatorii au la dispoziție opțiuni suplimentare pentru utilizarea sau sincronizarea cu sursele de date externe.

Din punct de vedere vizual, MS Project 2021 Buy se prezintă, spre deosebire de versiunea anterioară, cu o interfață desktop și mai clară, pentru a facilita accesul la funcțiile utilizate frecvent. Facilitatea de utilizare îmbunătățită este completată de modelele "gri închis" și "alb", cunoscute de la MS Office, care permit o mai mare concentrare a muncii pe ecran prin reducerea culorilor.

Maximizați succesul proiectului cu - Cumpărați MS Project 2021

Fie că este vorba de start-up-uri, IMM-uri sau companii mari - prin intermediul unui management de proiect profesionist, succesele pot fi mai bine planificate și riscurile pot fi reduse la minimum - domeniul de aplicare al sarcinilor include întotdeauna, în esență, următoarele elemente, care pot fi diferențiate sau completate în funcție de complexitate:

 • Crearea unui plan de proiect, inclusiv a unei foi de parcurs
 • Definirea resurselor și a participanților
 • Stabilirea unor etape până la atingerea obiectivului
 • Monitorizarea și controlul progresului proiectului, precum și a disponibilității capacităților
 • Raportarea, în timpul proiectului în curs de desfășurare, precum și după finalizarea acestuia, în scopuri de documentare

Sarcinile tipice care pot fi îndeplinite mai ușor cu MS Project 2021 includ:

 • Planificarea dinamică a proiectului: Cu planurile de proiect MS Project, efortul proiectului, durata proiectului, precum și desfășurarea participanților pot fi planificate în mod dinamic și, prin urmare, flexibil. Vizualizările cronologice facilitează respectarea termenelor limită în cadrul meseriilor individuale.
 • Folosiți informații de afaceri pentru proiecte complexe: În funcție de ediția MS Project Edition instalată, Power BI poate fi utilizat și pentru a crea tablouri de bord interactive care nu numai că arată starea generală a unui proiect, dar oferă și informații detaliate despre domenii individuale ale proiectului. Acest lucru permite o mai bună evaluare a riscurilor și, dacă este necesar, planificarea din timp a măsurilor de urgență.
 • Elaborarea de soluții inovatoare: Cu MS Project 2021, fluxurile de lucru pot fi automatizate, precum și soluțiile individuale, de exemplu, pentru dispozitive mobile, iar acestea pot fi utilizate și în cloud.
 • Planificarea bugetară : Datorită controlului cuprinzător al resurselor și capacităților, blocajele și exploziile de costuri pot fi identificate din timp și, prin urmare, pot fi mai bine evitate.
 • Feedback-ulproiectului: Cu ajutorul instrumentelor integrate de feedback, cei implicați într-un proiect își pot folosi cunoștințele specifice pentru a dezvolta propuneri de soluții și pentru a se coordona între ei, pentru a asigura împreună finalizarea planificată și succesul proiectului. Rapoartele de progres generate rapid și rapoartele din proiectele anterioare pot contribui, de asemenea, la acest lucru.

Pentru toate aceste sarcini, Project 2021 oferă instrumente cuprinzătoare atât în ediția Standard, cât și în ediția Professional pentru a înregistra și cartografia și controla în mod cuprinzător toate procesele și componentele implicate în managementul proiectelor. Versiunea actuală a MS Project oferă astfel următoarele avantaje fundamentale pentru utilizatori:

 • Creați proiecte rapid și ușor: Cu ajutorul șabloanelor practice din MS Project 2021, chiar și începătorii pot planifica și coordona cu succes sarcinile. Pentru a face acest lucru, aceștia pot alege din numeroase șabloane care se bazează pe cele mai bune practici din industrie și care pot fi adaptate în mod individual, în loc să fie nevoiți să creeze un plan de gestionare a proiectului de la zero. Pe lângă șabloanele standard dovedite, precum diagramele Gantt, în Project 2021 sunt disponibile multe alte tipuri, cum ar fi diagramele de rețea sau diagramele de flux.
 • Gestionați mai clar proiectele: Instrumentele puternice de gestionare a proiectelor oferă toate premisele pentru a gestiona în detaliu chiar și proiectele dificile în toate subdomeniile și meseriile, precum și pentru a le controla în toate fazele individuale, menținând în același timp o imagine de ansamblu a tuturor interrelațiilor. În acest scop, MS Project 2021 oferă diverse opțiuni de afișare, de exemplu, vizualizări sub formă de formulare, foi de calcul sau coloane pentru a evidenția anumite aspecte ale unui proiect, completate de diverse filtre cu ajutorul cărora sarcinile și resursele individuale pot fi afișate în mod clar - inclusiv legăturile și atribuțiile lor cu alte faze sau proiecte.
 • Colaborare mai ușoară în cadrul echipei: Chiar și în cazul în care membrii unui proiect sunt distribuiți la nivel local, toți participanții folosesc aceeași versiune de plan împreună cu MS Project 2021 și, astfel, păstrează în permanență o imagine de ansamblu a tuturor evoluțiilor curente și a responsabilităților respective. Schimbul comun de experiență sporește, de asemenea, eficiența în realizarea sarcinilor actuale și viitoare. Membrii echipei pot accesa, de asemenea, informații sub formă de rapoarte.

Funcții importante în MS Project 2021

Pe lângă funcțiile de bază menționate, MS Project 2021 Standard, precum și Professional, are și alte caracteristici dovedite, care fie le completează, de exemplu, în gestionarea resurselor și generarea de rapoarte, fie oferă funcționalități suplimentare, de exemplu, pentru gestionarea portofoliului:

Managementul portofoliului

Gestionarea portofoliului este una dintre cele mai importante componente ale MS Project 2021, deoarece permite nu doar înregistrarea unui singur proiect, ci a tuturor proiectelor și monitorizarea progresului acestora. Astfel, managerii de proiect au în permanență o imagine de ansamblu a tuturor stărilor curente - dacă un proiect nu avansează conform programului, pot reacționa imediat și pot lua măsuri de contracarare. Cele mai frecvente situații în acest caz sunt sarcinile care nu sunt încă finalizate conform programului și costurile care depășesc bugetul. În special atunci când alte proiecte sunt afectate de aceste evoluții nedorite, deoarece resursele planificate devin limitate sau indisponibile, starea actuală poate fi vizibilă imediat în MS Project 2021 prin actualizarea independentă cu un singur clic și pot fi recunoscute situațiile critice.

Prin conectarea MS Project 2021 buy la Power BI, sunt disponibile și opțiuni de afișare detaliate pentru gestionarea bugetului în ceea ce privește analiza, precum și sugestii de îmbunătățire.

Structurarea și corelarea sarcinilor individuale ale proiectului

MS Project 2021 face diferența între patru tipuri de activități sau tipuri de activități în introducerea și controlul proiectelor, care se bazează pe o formulă de planificare în care cele trei valori ale lucrărilor, duratei și unităților de alocare sunt legate între ele:

 • Unități fixe
 • Lucrare fixă
 • Durată fixă
 • Controlul activității

MS Project 2021 oferă o mască în acest scop, prin intermediul căreia pot fi controlate diferitele sarcini:

 • Sarcinile pot fi importate într-o diagramă cu bare, inclusiv adăugarea simultană a mai multor sarcini, precum și atribuirea resurselor respective și a relațiilor.
 • Toate sarcinile pot fi legate între ele fie prin intermediul meniului derulant, fie în tabelul de sarcini, în câmpul "nume colectiv al sarcinii".
 • Pentru fiecare linie de timp pot fi stabilite date de început și de sfârșit separate, iar barele liniei de timp pot fi etichetate în mod special, ceea ce oferă mai multă claritate pentru sarcinile legate între ele.
 • Sarcinile individuale din cadrul unui proiect pot fi ordonate ierarhic în funcție de importanță - această funcție este deosebit de practică pentru planificările de proiect mai complexe, deoarece modificările individuale sunt aplicate automat tuturor sarcinilor legate între ele.
 • În mod similar, sarcinile individuale pot fi legate între ele pentru a vizualiza relația dintre ele.

Gestionarea resurselor

Gestionarea resurselor în MS Project 2021 distinge în principiu între trei tipuri de resurse: "forță de muncă", "materiale" și "costuri". Acest lucru permite o planificare și o gestionare detaliată, mai clară și, prin urmare, mai eficientă a tuturor resurselor programate pentru un proiect. Prin intermediul fondului comun de resurse, acestea pot fi gestionate la nivel central pentru planificarea interproiectelor și pot fi alocate în mod clar activităților individuale; astfel, pot fi evitate restricțiile privind disponibilitatea lor în timp, precum și posibilele riscuri în caz de supraîncărcare a forței de muncă și de depășire a limitelor de cost.

Generarea de rapoarte - Cumpărați MS Project 2021

Crearea de rapoarte semnificative privind un proiect este un aspect esențial - de asemenea, al managementului de proiect Agile - aici MS Project oferă multe opțiuni pentru a vizualiza datele proiectului într-un mod informativ, în funcție de utilizarea preconizată. Acest lucru se aplică nu numai la status quo-ul unui proiect în curs de desfășurare, ci și la rapoartele privind sarcinile finalizate. Informațiile și cele mai bune practici dobândite pot fi împărtășite cu ceilalți membri ai echipei sau cu partenerii. Project 2021 oferă o gamă largă de șabloane de rapoarte pentru cele mai comune tipuri de proiecte, care pot fi îmbunătățite în continuare cu imagini sau grafice etc. Rapoartele pot fi create într-o varietate de formate. Rapoartele create pot fi puse la dispoziția altor persoane în formatele .PDF, .XPS, .CSV, .XML.

Caracteristici exclusive ale MS Project 2021 Professional Edition

În plus față de funcțiile menționate mai sus, MS Project 2021 Professional Edition are, de asemenea, următoarele funcționalități exclusive, care sunt deosebit de importante pentru managementul proiectelor în organizațiile și companiile mari:

 • Claritate îmbunătățită cu Teamplanner
 • Șabloane și instrumente de planificare suplimentare pentru a crește productivitatea
 • Colaborare opțională cu MS SharePoint și MS Project Server
 • Utilizarea opțională a proiectului online

Pentru cele mai recente informații despre MS Project 2021 Professional Edition, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Cumpărați MS Project 2021 în edițiile și Professional de la Wiresoft ca software folosit de Microsoft

Edițiile și Professional ale Microsoft Project 2021 sunt disponibile de la Wiresoft ca software folosit la prețuri avantajoase de la lansarea oficială. Beneficiați de aceste avantaje:

 • Comerțul și utilizarea software-ului utilizat de Microsoft, cum ar fi achiziționarea MS Project 2021, este legal și, prin urmare, permis de lege.
 • Desemnarea de către Wiresoft a unui Microsoft Project 2021 Edition - Standard sau Professional - ca "software utilizat" nu implică nicio restricție asupra funcționalității acestui software MS Project.
 • Atunci când achiziționați Project 2021 Edition de la Wiresoft, cumpărați un software Microsoft original, complet funcțional - nu o versiune de încercare cu utilizare limitată sau limitată în timp.
 • Software-ul folosit, cum ar fi una dintre edițiile Project 2021 - Standard sau Professional - a fost, de asemenea, testat de Wiresoft pentru o utilizare completă înainte de revânzare.
 • Când cumpărați software folosit de la Wiresoft, achiziționați întotdeauna un produs Microsoft Project 2021 legal și original.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre o ediție a Microsoft Project 2021 sau despre alte programe Microsoft utilizate, contactați-ne prin chat, telefon sau e-mail.