Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core Windows Server 2016 Standard este conceput pentru nevoile de virtualizare și IT ale companiilor mai mici și reprezintă versiunea pentru servere a Windows 10. Cu un pachet de 2 nuclee,...
216,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core Windows Server 2016 Datacenter oferă toate cerințele pentru a satisface pe deplin cerințele organizațiilor și companiilor mari pentru un grad ridicat de virtualizare în ceea ce privește...
1.189,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core Ediția Windows Server 2016 Standard oferă în special companiilor mai mici, care operează doar în mică măsură medii virtualizate sau care utilizează în principal servere fizice, un sistem de...
1.220,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Probabil cel mai cunoscut sistem de operare din lume, și anume Microsoft Windows, nu este utilizat doar în sectorul privat și permite utilizatorilor săi să navigheze, să editeze documente...
6.096,90 RON *

Microsoft Windows Server 2016: Fundația pentru infrastructuri moderne

Prezentare generală a Windows Server 2016

Windows Server 2016 este un sistem de operare pentru servere robust de la Microsoft, care servește drept fundație solidă pentru infrastructura întreprinderilor. Cu îmbunătățiri față de predecesorii săi, acesta oferă o combinație de performanță, securitate și caracteristici inovatoare care îl fac potrivit pentru o gamă largă de sarcini de server, de la gestionarea serviciilor de rețea la găzduirea aplicațiilor web.

Elemente cheie ale Windows Server 2016

Windows Server 2016 a introdus inovații revoluționare, cum ar fi Windows Containers, Nano Server și caracteristici de securitate îmbunătățite pentru a răspunde nevoilor mediilor IT moderne.

Caracteristicile cheie ale Windows Server 2016

Securitate îmbunătățită

Securitatea se află în prim-planul Windows Server 2016, sistemul de operare introducând caracteristici precum Shielded Virtual Machines și Just Enough Administration pentru a face mediile de server mai sigure.

Mașini virtuale protejate (Shielded Virtual Machines)

Shielded Virtual Machines protejează mediul de virtualizare împotriva accesului neautorizat și oferă un nivel suplimentar de securitate pentru datele și aplicațiile sensibile.

Containerizare inovatoare

Containerele sunt o alternativă ușoară la virtualizarea tradițională, iar Windows Server 2016 a făcut această tehnologie accesibilă pentru utilizatorii Windows pentru prima dată cu ajutorul Windows Containers și al suportului Docker.

Containere Windows și integrarea Docker

Integrarea containerelor Windows și a Docker permite dezvoltatorilor să construiască, să testeze și să implementeze rapid aplicații, crescând semnificativ agilitatea și eficiența proceselor de dezvoltare software.

Servicii avansate de infrastructură

Cu Windows Server 2016, multe servicii de infrastructură, cum ar fi funcțiile de rețea și tehnologiile de stocare, sunt îmbunătățite pentru a îmbunătăți performanța și a simplifica gestionarea.

Hyper-V și Storage Spaces Direct

Noile funcții din Hyper-V, cum ar fi Virtual Machine Checkpoints și Storage Spaces Direct, oferă opțiuni îmbunătățite de virtualizare și stocare pentru cerințe complexe.

Importanța pe care o are Windows Server 2016 în prezent

Platformă stabilă pentru întreprinderi

Deși sunt disponibile versiuni mai noi, Windows Server 2016 rămâne o alegere populară și fiabilă pentru multe organizații care au nevoie de o platformă de server stabilă și dovedită.

Întreținere și asistență pe termen lung

Datorită angajamentului Microsoft de a oferi servicii și asistență pe termen lung, utilizatorii Windows Server 2016 pot conta în continuare pe actualizări de securitate și asistență tehnică regulate.

Windows Server 2016 reprezintă un pas important în evoluția sistemelor de operare Windows Server și pune bazele standardelor actuale în materie de gestionare și securitate a serverelor. Acest text de categorie oferă o prezentare cuprinzătoare a caracteristicilor și a valorii continue a Windows Server 2016 pentru infrastructurile IT moderne.

Categorii