Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

98,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10042
 • H30-04073
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Windows 7 Enterprise   Windows 7 în ediția Enterprise este, în esență, la fel ca și...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 în ediția Enterprise este, în esență, la fel ca și versiunea Windows 7 Ultimate, singura diferență fiind că Windows 7 Enterprise este disponibil sub formă de licență de volum și, prin urmare, este deosebit de potrivit pentru rețelele corporative mari. În plus, Windows 7 Enterprise suportă bootabilitatea unităților virtuale (VHD). Acest lucru înseamnă că Windows 7 Enterprise poate fi utilizat și pe hardware mai vechi, cu puțin spațiu pe hard disk și pe clienți subțiri.

Ce oferă Windows 7 Enterprise?

Cu Windows 7 Enterprise Edition, veți obține un sistem de operare perfect adaptat pentru grupurile de lucru multinaționale. Utilizatorii au la dispoziție 35 de grupe de limbi, care pot fi selectate în mod liber în orice moment - chiar și în timpul funcționării. Iar dacă încă mai folosiți programe mai vechi dezvoltate pentru Windows XP, Windows 7 Enterprise poate fi pornit într-un mod special Windows XP care permite programelor optimizate pentru XP să ruleze fără probleme. Binecunoscutul program de criptare a hard disk-ului BitLocker oferă o securitate suplimentară în cadrul companiei. De asemenea, sunt acceptate și unitățile virtuale în format VHD, astfel încât o stație de lucru Windows 7 Enterprise își poate porni sistemul de operare de pe un server prin intermediul rețelei.

Alte caracteristici ale ediției Windows 7 Enterprise includ

 • Funcții de navigare, cum ar fi listele de salturi, scuturarea și fixarea
 • conectare ușoară la rețelele companiei
 • Windows Media Center, care acceptă toate formatele audio și video obișnuite (HDTV)
 • personalizarea ușor de utilizat a designului și a barei de sarcini
 • Indexarea întregului conținut permite regăsirea rapidă a fotografiilor, documentelor și site-urilor web
 • Recuperare rapidă ("trezire") din modul de economisire a energiei și din modul de veghe

Cerințe de sistem pentru instalarea Windows 7 Enterprise 

Pentru a putea utiliza Windows 7 în mod productiv, PC-ul utilizat trebuie să aibă cel puțin un procesor (Intel sau AMD) cu arhitectură pe 32 sau 64 de biți. Pentru versiunea pe 32 de biți a Windows 7 Enterprise, trebuie să aveți cel puțin 1 GB de RAM, dar 2 GB este mai bine (în special pentru versiunea pe 64 de biți). Pentru instalare, aveți nevoie de aproximativ 20 GB de spațiu disponibil pe hard disk și de o placă grafică care acceptă DirectX 9. Dacă doriți să utilizați modul XP, veți avea nevoie de încă un GB de RAM și de încă 15 GB pe hard disk.

Windows 7 Enterprise beneficiază de suport extins până în 2023

De ce ar trebui să cumpărați Windows 7 Enterprise acum, când se știe că Microsoft va întrerupe suportul pe 14 ianuarie 2020? În special în companiile mari, cu multe stații de lucru PC, actualizarea la o versiune mai nouă de Windows prezintă obstacole care necesită timp și, prin urmare, costuri ridicate. În principiu, este adevărat că, de la începutul anului 2020, PC-urile cu Windows 7 nu vor mai primi actualizări de securitate de la Microsoft. Cu toate acestea, Windows 7 Ultimate va continua să beneficieze de actualizări regulate prin intermediul unui contract de asistență suplimentară numit "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU), care garantează securitatea instalațiilor Windows 7 Enterprise până în 2023.

Cumpărați Windows 7 Enterprise online ca descărcare acum

Imediat ce comandați online ediția Enterprise a Windows 7 de la wiresoft, veți primi de la noi un URL de descărcare și un ID de instalare (cheie) adecvat, care vă identifică ca utilizator autorizat pentru Windows 7 Enterprise. Nu aveți nevoie de un suport de date (DVD) pentru instalare, ci puteți începe imediat după comandă și descărcare. Prețul extrem de avantajos se explică prin faptul că primim licențe individuale de la companii care nu au nevoie de ele ca parte a unei cote totale. Dumneavoastră, în calitate de cumpărător, profitați de acest lucru. Licența pe care o primiți de la noi este absolut legală: primiți de la noi un așa-numit Medialess Licence Kit (modelul de licență MLK de la Microsoft). Acest pachet fără suport media (descărcare și cheie) ajută, în plus, la menținerea prețului la un nivel cât mai scăzut posibil.
Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare