Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10042
 • H30-04073
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
62,90 RON * 68,90 RON * (8,71% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  32bit/64bit


Windows 7 în ediția Enterprise corespunde, în esență, versiunii Windows 7 Ultimate, cu singura diferență că Windows 7 Enterprise este disponibil sub formă de licență de volum și, prin urmare, este deosebit de potrivit pentru rețelele de companii mari. În plus, Windows 7 Enterprise suportă bootabilitatea unităților virtuale (VHD). Acest lucru înseamnă că Windows 7 Enterprise poate fi utilizat și pe hardware mai vechi, cu puțin spațiu pe hard disk și pe clienți subțiri.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 în ediția Enterprise este, în esență, aceeași ca și versiunea Windows-7-Ultimate, singura diferență fiind că Windows 7 Enterprise este disponibil sub formă de licență de volum și, prin urmare, este deosebit de potrivit pentru rețelele corporative mari. În plus, Windows 7 Enterprise suportă bootabilitatea hard disk-urilor virtuale (VHD). Acest lucru înseamnă că Windows 7 Enterprise poate fi utilizat și pe hardware mai vechi, cu puțin spațiu pe hard disk și pe clienți subțiri.

Ce oferă Windows 7 Enterprise?

Cu Windows 7 Enterprise Edition obțineți un sistem de operare care este perfect adaptat pentru grupurile de lucru multinaționale. Utilizatorul are la dispoziție 35 de grupe de limbi, care pot fi selectate în mod liber în orice moment - chiar și în timpul funcționării. Iar dacă încă mai folosiți programe mai vechi care au fost dezvoltate pentru Windows XP, Windows 7 Enterprise poate fi pornit într-un mod special Windows-XP care permite programelor optimizate pentru XP să ruleze fără probleme. Binecunoscutul program de criptare a hard disk-ului BitLocker oferă securitate suplimentară în cadrul companiei. De asemenea, sunt acceptate unitățile virtuale în format VHD, astfel încât o stație de lucru Windows-7-Enterprise își poate porni sistemul de operare prin rețea de pe un server.

Alte caracteristici ale Windows-7-Enterprise-Edition

 • Funcții de navigare, cum ar fi listele de salturi, scuturarea și fixarea
 • conectare ușoară la rețelele corporative
 • Windows Media Center, care acceptă toate formatele audio și video obișnuite (HDTV)
 • personalizare prietenoasă a designului și a barei de sarcini
 • Indexarea întregului conținut permite regăsirea rapidă a fotografiilor, documentelor și site-urilor web
 • Recuperare rapidă ("trezire") din modurile de economisire a energiei și de veghe

Cerințe de sistem pentru instalarea Windows 7 Enterprise 

Pentru a utiliza în mod productiv Windows 7, PC-ul utilizat trebuie să aibă cel puțin un procesor (Intel sau AMD) cu arhitectură pe 32 sau 64 de biți. Pentru versiunea pe 32 de biți a Windows 7 Enterprise, trebuie să aveți cel puțin 1 GB de RAM, dar 2 GB este mai bine (în special pentru versiunea pe 64 de biți). Pentru instalare, veți avea nevoie de aproximativ 20 GB de spațiu disponibil pe hard disk și de o placă grafică care acceptă DirectX 9. Dacă doriți să utilizați modul XP, veți avea nevoie de încă un GB de RAM și de încă 15 GB pe hard disk.

Windows 7 Enterprise beneficiază de suport extins până în 2023

De ce să cumpărați Windows 7 Enterprise acum, când știm cu toții că suportul din partea Microsoft se va încheia pe 14 ianuarie 2020? În special în companiile mari, cu multe stații de lucru PC, actualizarea la o versiune mai nouă a Windows prezintă obstacole care necesită timp și, prin urmare, sunt costisitoare. În principiu, este adevărat că de la începutul anului 2020 Windows-7 PC-urile nu vor mai primi actualizări de securitate de la Microsoft. cu toate acestea, Windows 7 Ultimate va continua să primească actualizări regulate prin intermediul unui contract de asistență suplimentară numit "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU), asigurând securitatea instalațiilor Windows-7 Enterprise până în 2023.

cumpărațiWindows 7 Enterprise online ca descărcare acum

Imediat ce comandați ediția Enterprise a Windows 7 online la wiresoft, veți primi de la noi un URL de descărcare și un ID de instalare adecvat (cheie), care vă identifică ca utilizator autorizat pentru Windows 7 Enterprise. Nu aveți nevoie de un suport de date (DVD) pentru instalare, ci puteți începe imediat după comandă și descărcare. Prețul extrem de scăzut se explică prin faptul că primim licențe individuale de la companii care nu au nevoie de ele ca parte a unei cote totale. Dumneavoastră, în calitate de cumpărător, profitați de acest lucru. Licența pe care o primiți de la noi este absolut legală: primiți de la noi un așa-numit Medialess License Kit (modelul de licență MLK de la Microsoft). Acest pachet fără suport media (descărcare și cheie) ajută, în plus, la menținerea prețului la un nivel cât mai scăzut posibil.
Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
4 mar. 2023

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii