Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
765,90 RON * 849,90 RON * (9,88% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + cheie de licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visual Studio 2019 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a IDE (Integrated Development Environment) dovedit, conceput pentru programatorii exigenți, precum și pentru echipele de dezvoltatori mici sau mijlocii. Gama cuprinzătoare de funcții oferă toate instrumentele pentru realizarea următoarei generații de aplicații și jocuri - inclusiv Xamarin pentru aplicații bazate pe Android, macOS, iOS, tvOS și watchOS. Alte funcții care fac dezvoltarea și mai eficientă sunt Tool CodeLens pentru afișarea utilizării fragmentelor de cod individuale în soluție, fără a fi nevoie să întrerupeți lucrul, IntelliCode pentru accelerarea lucrului cu sugestii de soluții bazate pe inteligență artificială și Visual Studio Live Share, care sprijină munca în echipă prin colaborare în timp real.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - software-ul versatil pentru dezvoltatori ca versiune de achiziție

Visual Studio 2019 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a IDE-ului (Integrated Development Environment) dovedit, care a fost conceput pentru programatorii exigenți și pentru echipele de dezvoltatori mici sau mijlocii. Setul cuprinzător de caracteristici oferă toate instrumentele necesare pentru a realiza următoarea generație de aplicații și jocuri - inclusiv Xamarin pentru aplicații bazate pe Android, macOS, iOS, tvOS și watchOS. Alte caracteristici care fac dezvoltarea și mai eficientă includ Tool CodeLens pentru a arăta cum sunt utilizate fragmente individuale de cod în soluție fără a întrerupe munca, IntelliCode pentru a accelera munca cu sugestii de soluții bazate pe inteligență artificială și Visual Studio Live Share, care sprijină munca în echipă prin colaborare în timp real. De asemenea, în Visual Studio 2019 Professional au fost îmbunătățite navigarea, refactorizările și depanatorul. În plus, mediul de dezvoltare integrat Visual Studio 2019 Professional suportă C#, pe lângă limbajele tradiționale precum C și C++.

Oferta de Visual Studio 2019 Professional Edition ca software folosit la Wiresoft oferă dezvoltatorilor toate avantajele acestui software Microsoft dovedit pentru a-l utiliza ei înșiși pe propriul PC prin prețul redus ca licență unică.

În magazinul online Wiresoft Software-Onlineshop puteți găsi Visual Studio 2019 Professional, precum și alte licențe unice ale edițiilor sau versiunilor Visual Studio ca versiune de achiziție și multe alte programe Microsoft compatibile cu acesta. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici noi ale Visual Studio 2019 Professional.

Puncte forte ale Visual Studio 2019 Professional Edition

Pe lângă navigarea semnificativ mai ușoară, cea mai recentă versiune 2019 a Visual Studio este, de asemenea, mai ușor de utilizat pentru dezvoltatorii cu deficiențe de vedere. În plus, în comparație cu versiunea anterioară, există o refactorizare optimizată și o revizuire a compilărilor și a încărcărilor de soluții. Depanatorul - unul dintre cele mai importante instrumente de programare  - oferă, de asemenea, opțiuni suplimentare.

Flux de lucru Git-first cu o lansare mai ușoară a codului

Noua fereastră de lansare a Visual Studio 2019 oferă acum mai multe opțiuni: În primul rând, este oferită opțiunea de a clona sau de a extrage cod dintr-un depozit, alături de alte opțiuni pentru deschiderea sau crearea unui proiect sau a unei soluții. În plus, fereastra de start modernizată se prezintă într-un nou design albastru, care se distinge de versiunea anterioară în special datorită liniilor mai suple din jurul pictogramelor, barelor de instrumente și ferestrelor de instrumente. Meniul a fost mutat în partea de sus a barei de titlu pentru a crea mai mult spațiu pentru codul din editor. Acest lucru a permis, de asemenea, optimizarea spațiului de memorie, fără a modifica navigarea în IDE.

În mod similar, dialogul anterior a fost revizuit, structura arborescentă anterioară nu mai există și a fost înlocuită cu o casetă de căutare cu diverse funcții puternice de căutare și filtrare - de exemplu, în funcție de limbă, platformă și tip de proiect - pentru a găsi șabloane adecvate. Căutarea poate fi aplicată comenzilor, opțiunilor și meniurilor, precum și componentelor instalabile; pe lângă rezultatele căutării pentru comenzi, sunt afișate și combinațiile de taste corespunzătoare. Rezultatele sunt afișate în mod dinamic pe măsură ce tastați. Noua utilizare integrată a unui algoritm de căutare fuzzy ia în considerare și greșelile de ortografie sau un limbaj mai natural.

IntelliCode bazat pe inteligență artificială în Visual Studio 2019 Professional

Noul IntelliCode reprezintă o evoluție a sistemului anterior de completare automată IntelliSense din Visual Studio; acesta oferă mai multe caracteristici bazate pe inteligență artificială, cum ar fi IntelliSense contextual, formatarea codului și derivarea regulilor de format, pentru a îmbunătăți și mai mult productivitatea dezvoltării. Spre deosebire de IntelliSense, care afișa proprietățile și metodele sub forma unei liste alfabetice, IntelliCode le listează în funcție de cele mai probabile rezultate candidate, care sunt prefixate cu un asterisc. Dezvoltatorii care folosesc C# pot aplica IntelliCode și la codul pe care îl dezvoltă ei înșiși și pot învăța prin intermediul acestuia, în timp ce celelalte recomandări se bazează pe domeniul open source Microsoft. În Visual Studio 2019 Professional, recomandările bazate pe inteligență artificială din IntelliSense pot fi utilizate și pentru alte două limbi: C++ și XAML și, respectiv, TypeScript/JavaScript și Java, care au fost adăugate la Visual Studio Code.

CodeLens în Visual Studio 2019 Professional

CodeLens accelerează în mod semnificativ munca dezvoltatorilor cu Visual Studio 2019 Professional, deoarece instrumentul funcționează independent în paralel, fără a fi nevoie să închidă editorul. CodeLens identifică toate modificările aduse unui cod, precum și istoricul codului, cu

Trimiterile la secțiunile de cod relevante și la modificări, revizuiri de cod, erori legate de acestea etc. Înainte ca modificările să fie îmbinate cu codul, acestea pot fi revizuite pentru a vedea cum îl vor afecta. Indicatorii de cod pentru codul C# și Visual Basic de la nivelul elementului arată, de asemenea, care membru al echipei a făcut modificări la cod. CodeLense este o caracteristică exclusivă a

Visual Studio 2019 edițiaProfessional sau Enterprise.

Visual Studio Live Share

Funcția Live Share încorporată în Visual Studio 2019 Professional permite ca până la 30 de dezvoltatori să colaboreze în timp real pe aceeași bază de cod sursă, care este partajată, inclusiv contextul. Acest lucru este posibil deoarece Visual Studio Live Share transferă doar arborele de fișiere, precum și informațiile de context. Astfel, fiecare membru al echipei poate lucra la codul sursă independent de gazdă în mediul de lucru familiar. Funcțiile de inteligență artificială sunt, de asemenea, integrate aici, printre altele pentru a îmbunătăți calitatea codului. Depanarea colaborativă este posibilă și cu Visual Studio Live Share.

Alte caracteristici ale Visual Studio 2019 Professional

În plus, Visual Studio 2019 Professional oferă multe alte caracteristici utile:

Refacerea în Visual Studio 2019 Professional

În Visual Studio 2019 Professional sunt disponibile noi refactorizări pentru C#, ceea ce face și mai ușoară organizarea codului: De exemplu, membrii pot fi mutați în interfața sau în clasa de bază, iar spațiile de nume pot fi ajustate pentru a corespunde unei structuri de dosare. Sugestiile adecvate sunt afișate în așa-numitul bec.

Curățarea codului

Code Cleanup este caracteristica de reformatare automată a codului sursă în Visual Studio 2019, aceasta este afișată sub forma unei mături sub editorul de cod sursă. Setările privind formatul codului pot fi definite cu ajutorul unui fișier EditorConfig, fie numai pentru fiecare proiect în parte, fie pentru tot codul, utilizând opțiunile din Editorul de text. Pentru curățarea fișierelor de cod C#, Visual Studio 2019 Professional oferă un buton dedicat de curățare a codului în editor. Utilizatorii pot, de asemenea, să seteze valorile Preferință și Severitate pentru fiecare setare a formatului de cod pe fiecare linie în parte, cu opțiuni de Severitate de Refacere numai, Sugestie, Avertisment sau Eroare. Sugestiile sau sugestiile afișate în fiecare caz pot fi nu numai afișate cu un singur clic, ci și implementate imediat, în timp ce corecțiile care apar frecvent pot fi salvate ca profil.

Depanarea în Visual Studio 2019

Depanatorul din Visual Studio 2019 Professional nu numai că funcționează de două ori mai rapid decât înainte; consumul de memorie la depanarea aplicațiilor C++ în afara procesului a fost, de asemenea, redus. Pentru a identifica obiectele în funcție de proprietățile lor, tot ce trebuie să faceți în fereastra de depanare este să trageți cursorul peste o anumită proprietate și să faceți clic pe pictograma acului pentru a vedea informațiile corespunzătoare. Punctele de întrerupere a datelor sunt acum disponibile în Visual Studio 2019 pentru aplicațiile .NET Core, în loc de doar C++, ca înainte. Acestea întrerup execuția codului ori de câte ori se modifică valoarea unei proprietăți pentru un anumit obiect, indiferent de poziție.

Xamarin pentru dezvoltare mobilă

Aplicațiile construite cu Xamarin pentru Android, iOS și Windows au un aspect nativ, motiv pentru care sunt atât de populare. Xamarin în Visual Studio 2019 nu numai că oferă timpi de compilare și implementare mai rapizi pentru Android, dar include acum un editor de proprietăți pentru XAML Xamarin.Forms și un Xamarin.Forms Previewer optimizat.

Rendering PMA (Per-Monitor-Aware)

Utilizatorii cărora le place să folosească mai multe monitoare sau să lucreze de la distanță în timp ce dezvoltă ar trebui să aprecieze în mod special această caracteristică: Până acum, utilizarea unor monitoare cu rezoluții diferite a cauzat diverse probleme în timpul dezvoltării, de exemplu, redarea se făcea de obicei la o scară greșită sau Visual Studio însuși era afișat neclar. Visual Studio 2019 Professional oferă acum randare activată de PMA, ceea ce înseamnă, printre altele, că software-ul se redă corect indiferent de factorii de scalare respectivi. Cerința minimă pentru aceasta este Windows 10 Update (v1803, RS4) sau .NET Framework 4.8 RTM.

Instrumente pentru containere în Visual Studio 2019 Professional

Atunci când folosesc suportul pentru serviciile cloud Azure, dezvoltatorii pot utiliza, de asemenea, instrumentele de dezvoltare a containerelor incluse în Visual Studio, printre altele, care simplifică foarte mult construirea, precum și depanarea și implementarea. Visual Studio 2019 Professional oferă și aici suport pentru Docker și Kubernetes, cu condiția ca punctul final să aibă Docker Desktop, precum și sarcinile de lucru necesare pentru dezvoltarea web, instrumentele Azure și instrumentele de dezvoltare .NET Core. The

Suportul pentru Kubernetes vă permite să activați o conexiune între un proiect local și un cluster Kubernetes sub Azure Kubernetes Service (AKS).

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2019 Professional

Următoarele cerințe detaliate nu numai că oferă cerințe generale pentru instalarea Visual Studio 2019 Professional, dar descriu și cerințele pentru utilizarea anumitor caracteristici ale Visual Studio 2019 Professional, este posibil să fie necesare privilegii de administrator.

Sisteme de operare acceptate

În principiu, versiunea pe 64 de biți este recomandată la instalarea Visual Studio 2019 Professional, iar următoarele specificații se aplică ca cerințe minime:

 • Windows 10 (versiunea 1703 sau o versiune ulterioară): Home, Professional, Education și Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (începând cu actualizarea 2919355): Core, Professional și Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (începând cu actualizarea 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 inclusiv ultimele actualizări): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Cerințe hardware (specificații minime)

 • Procesor: 1,8 GHz; Quad-Core
 • Memorie: 2 GB RAM; se recomandă 8 GB RAM (min. 2,5 GB dacă rulează pe un computer virtual)
 • Spațiu pe hard disk: 800 MB, instalațiile tipice necesită 20 - 50 GB de spațiu liber (până la 210 GB în funcție de caracteristicile instalate)
 • Viteza hard disk-ului: se recomandă instalarea pe o unitate solidă (SSD)
 • Placă grafică: 1.280 x 720, se recomandă 1.366 x 768 sau mai mare

Alte cerințe (selecție)

 • Instalarea Visual Studio 2019: .NET Framework 4.5.2
 • Rulează .NET Framework 4.7.2, această versiune va fi instalată în timpul instalării
 • Versch. scenarii legate de internet: Este necesar Internet Explorer 11 sau Microsoft Edge
 • Emulator Hyper-V: sistem de operare pe 64 de biți, client Hyper-V, traducerea adreselor la al doilea nivel (SLAT)
 • Xamarin.Android: versiunea pe 64 de biți a Windows, kit de dezvoltare Java pe 64 de biți (JDK)
 • Dezvoltare universală a aplicațiilor Windows: Windows 10 (prin linia de comandă: Windows Server 2019, Windows Server 2016 și Windows Server 2012 R2)
 • Dezvoltare mobilă cu sarcini de lucru C++, JavaScript sau .NET la Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Cumpărați Visual Studio 2019 Professional ieftin individual la magazinul online Wiresoft

Software-ul Visual Studio 2019 Professional este disponibil în magazinul online Wiresoft sub formă de licență unică la un preț deosebit de avantajos ca așa-zis software folosit.

Licența de Visual Studio 2019 Professional Edition oferită spre vânzare este o fostă licență de volum Visual Studio a unei companii, care a fost dizolvată și transformată în licențe individuale atunci când a fost revândută ca atare, astfel aceasta a fost numită software folosit sau software uzat. Astfel de licențe Microsoft Visual Studio 2019 Professional oferite la Wiresoft provin doar de la companii situate în Europa, cărora li se aplică legislația UE. Nici prin divizarea și nici prin marcarea ca software utilizat a acestui software Visual Studio 2019 Professional nu sunt impuse restricții în ceea ce privește funcționalitatea.

Cumpărarea de software este întotdeauna o achiziție sigură pentru dumneavoastră la Wiresoft! Licența Visual Studio 2019 Professional disponibilă la Wiresoft Shop nu numai că are un preț absolut accesibil, dar oferă și siguranță în momentul achiziției prin descărcarea instantanee și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Fiecare achiziție de Visual Studio 2019 Professional sau orice alt program Microsoft ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă o problemă legală pentru clienții noștri, deoarece comerțul cu astfel de software folosit este permis din punct de vedere legal, lucru confirmat în mod clar de numeroase decizii ale instanțelor de judecată.

Licențele unice de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2019 Professional Edition, oferă cumpărătorilor o alternativă la preț redus la ofertele convenționale de utilizare a edițiilor exclusive ale programelor. Puteți beneficia și dumneavoastră de ofertele noastre avantajoase la produsele software Microsoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Visual Studio 2019 Professional Edition, precum și alte versiuni de Visual Studio și multe alte programe Microsoft ca software folosit pentru descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2019 Professional sau despre orice alt program Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii