Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

189,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10136
 • C5E-01307
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Visual Studio Professional 2017 - totul la bord pentru crearea de programe profesionale, în...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - totul la bord pentru crearea de programe profesionale, în versiunea de achiziție

Cu Visual Studio 2017 în ediția Professional Edition, utilizatorii au la îndemână tot ceea ce este necesar pentru a crea aplicații și programe - de la dezvoltare la depanare și repararea codului, precum și de la controlul versiunilor la lansare.

Pe lângă limbajele mai vechi, cum ar fi C și C++, Visual Studio Professional suportă și variantele actuale, cum ar fi C# și limbajul de programare Apple Metal, iOS, JavaScript și Python, precum și alte limbaje web. În plus, software-ul îi însoțește pe utilizatori cu asistență live atunci când scriu cod, indiferent de limba utilizată.

Funcțiile precise de depanare facilitează găsirea erorilor și remedierea erorilor, economisind timp prețios în dezvoltarea aplicațiilor.

Vizualizarea rapidă a structurii arată întotdeauna unde se află dezvoltatorii în structura unui cod, iar lista centrală de erori arată toate problemele de compilare, precum și cele de construcție și analiză a codului, inclusiv problemele specifice domeniului pentru unele limbaje, prin analiză în timp ce sunt tastate.

Visual Studio Professional 2017 oferă, în special, numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește funcțiile utilizate frecvent, cum ar fi IntelliSense și Refactoring, dar și în ceea ce privește navigarea în cod și corectarea codului, precum și pentru IntelliSense și CodeLens, care sporește concentrarea asupra activității dezvoltatorului prin evidențierea imediată a referințelor și a modificărilor aduse codului etc. direct în editor.

Pentru cine este Visual Studio 2017 Professional?

Visual Studio 2017 Professional Edition este destinat dezvoltatorilor profesioniști care dezvoltă aplicații exigente - inclusiv pentru dispozitive mobile - singuri sau în echipă. Cu suport începând cu Windows 7, Visual Studio 2017 poate fi utilizat și pe sisteme de operare mai vechi, ceea ce extinde cercul de utilizatori.

Oferta de Visual Studio 2017 Professional ca software folosit la Wiresoft oferă dezvoltatorilor toate avantajele software-ului Microsoft dovedit la un preț deosebit de avantajos, sub forma unei licențe unice pentru utilizarea pe propriul PC, fără nicio obligație de abonament.

Pe lângă Visual Studio 2017 Professional, în magazinul online Wiresoft Software puteți găsi și alte ediții sau versiuni Visual Studio ca licență unică în versiune de achiziție, precum și programe Microsoft compatibile, cum ar fi Windows 8 și Windows 10. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici noi ale Visual Studio 2017 Professional.

Prezentare generală a celor mai importante caracteristici incluse în Visual Studio 2017 Professional

Versiunea 2017 a Visual Studio conține multe îmbunătățiri față de versiunea anterioară, precum și o serie de caracteristici noi pentru a face munca dezvoltatorilor și mai rapidă și mai eficientă. Încă din timpul instalării acestei ediții Professional, administratorii pot alege dacă trebuie utilizat doar Core Editor sau dacă un utilizator dorește să scrie și aplicații desktop .NET, cod Python sau jocuri cu Unity.

Iar la pornirea programului, îmbunătățirile sunt deja vizibile în ceea ce privește reducerea timpilor de pornire, precum și la pornirea unei sesiuni și la încărcarea soluțiilor.

Printre caracteristicile care acum funcționează mai rapid se numără și recunoașterea șabloanelor pentru proiecte și elemente.

În plus, Visual Studio 2017 oferă mai multe îmbunătățiri la editorii respectivi pentru C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript și TypeScript, precum și la sistemele și instrumentele de depanare a codului și de diagnosticare a problemelor utilizate pentru dezvoltarea de software cu .NET Core și ASP .NET Core, dar și Xamarin, Apache Cordova și Unity, precum și MS SQL Server. În plus, trebuie menționate în special următoarele caracteristici din Visual Studio 2017 Professional:

IntelliSense în Visual Studio 2017 Professional

IntelliSense descrie interfețele de programare a aplicațiilor - API - deja în timpul introducerii și le completează automat prin intermediul listelor de completare IntelliSense respective, astfel încât procesele se execută atât mai precis, cât și mai rapid. În același timp, membrii inutili sunt eliminați din lista de completare cu ajutorul filtrelor. În special în C#, listele de completare IntelliSense includ token-uri de tipul "list member" și "complete word". Listele permit, de asemenea, accesul rapid, printre altele, la membrii unui anumit tip sau spații de nume, fragmente de cod și nume de variabile, comenzi și funcții.

În mod similar, IntelliSense poate fi utilizat pentru a explora mai rapid o API, deoarece o categorie poate fi utilizată pentru a limita setul de valori. Cu ajutorul tooltipurilor, definițiile API-urilor pot fi, de asemenea, examinate mai ușor; acestea indică deja problemele din timpul introducerii și marchează punctele critice cu linii ondulate.

CodeLens în Visual Studio 2017 Professional

Cu CodeLens, dezvoltatorii au întotdeauna o imagine de ansamblu în timp ce lucrează - fără a fi nevoie să părăsească codul, și pot naviga în mod convenabil către funcții individuale. CodeLens marchează toate modificările aduse codului în editor și arată, de asemenea, ultimul dezvoltator care a adaptat o metodă; de asemenea, arată dacă un test a fost trecut în punctul relevant din cod în care se află în prezent.

Utilizarea Team Explorer în Visual Studio 2017 Professional

Activând Team Explorer, dezvoltatorii pot coordona un proiect cu alți membri ai echipei, facilitând astfel gestionarea sarcinilor atribuite. Team Explorer conectează Visual Studio la depozitele Git sau GitHub și la depozitele TFVC (Foundation Version Control), printre altele, precum și la proiectele găzduite de Azure DevOps Services pentru a gestiona construcțiile, elementele de lucru și codul sursă.

Noi refactorizări în Visual Studio 2017

Nu este neobișnuit ca în dezvoltare să fie nevoie să se îmbunătățească codul după ce proiectul avansează. Refacerea actualizează structura internă a codului fără a schimba comportamentul acestuia. Visual Studio 2017 Professional oferă, de asemenea, o serie de noi refactorizări, cum ar fi generarea de suprascrieri, adăugarea de parametri și argumente numite, posibilitatea de a introduce separatori de cifre în literali, precum și schimbarea bazei literaliilor numerice - inclusiv "hexadecimal" în "binar" -, conversia unei instrucțiuni if într-o instrucțiune switch, eliminarea variabilelor neutilizate și adăugarea de verificări NULL pentru parametri.

Gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 cu Git

Visual Studio 2017 Professional oferă două opțiuni pentru gestionarea codului sursă: soluția proprie Microsoft Azure DevOps - atunci când se utilizează Azure Cloud - precum și

propriul depozit la distanță cu Git, sistemul de gestionare a versiunilor, care este un standard utilizat pe scară largă în acest scop.

Azure DevOps (fostul Visual Studio Team Foundation - TFS) permite o mai bună coordonare a diferitelor roluri în dezvoltare, astfel încât echipele să poată implementa mai eficient cerințele proiectului respectiv. Cu Azure DevOps în Visual Studio, Redgate SQL Search este disponibil, printre altele, și facilitează căutarea de fragmente SQL chiar și în diferite baze de date; Redgate ReadyRoll Core, pe de altă parte, sprijină gestionarea chiar și a modificărilor automate ale bazelor de date folosind Source Control, precum și dezvoltarea de scripturi de migrare; în plus, Redgate SQL Prompt Core oferă diverse opțiuni la scrierea și formatarea, precum și la refactorizarea codului SQL.

Deoarece utilizarea Visual Studio Team Foundation sau a serverului corespunzător necesită, de obicei, o versiune de abonament la Visual Studio 2017 sau o înregistrare directă, utilizatorii pot utiliza alternativ și Git - un software liber pentru gestionarea versiunilor de fișiere. În acest fel, membrii unei echipe pot lucra în același timp la aceleași proiecte.

În acest scop, Visual Studio 2017 oferă posibilitatea de a gestiona depozitele direct prin intermediul butoanelor din IDE. Acest lucru permite configurarea rapidă a codului pentru un serviciu Git, transferul și publicarea acestuia. În plus, ediția oferă, de asemenea, noi funcții sau adăugiri, inclusiv pentru "Push" și "Commit", precum și suport SSH, astfel încât și mai multe sarcini pot fi finalizate acum în IDE cu Git.

Xamarin în Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 pune, de asemenea, un accent puternic pe dezvoltarea de aplicații mobile Windows, iOS și Android, prin suportul său pentru Xamarin. Printre funcțiile Xamarin integrate se numără, de exemplu, Xamarin Forms Previewer, care permite dezvoltatorilor să vadă instantaneu impactul unei linii de cod asupra unei aplicații prin intermediul unei previzualizări live alături de o marcare XAML. Xamarin Forms include, de asemenea, îmbunătățiri la IntelliSense pentru XAML pentru a sprijini legăturile și convertoarele, precum și controalele și proprietățile personalizate, etc.

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2017 Professional

.NET Framework 4.5.2 sau este necesar pentru a instala Visual Studio 2017. Versiunea .NET Framework 4.7.2 necesară pentru a rula Visual Studio este instalată în timpul instalării. În caz contrar, trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019/ 2022
 • Procesor: 1,8 GHz sau mai rapid, se recomandă un procesor dual-core sau mai bun
 • Memorie: 2 GB RAM, se recomandă 4 GB RAM; min. 2,5 GB dacă rulează pe un computer virtual
 • Spațiu pe hard disk: în funcție de caracteristicile instalate, este necesar până la 130 GB de spațiu disponibil pe disc; pentru o instalare normală este necesar un spațiu liber pe disc de 20-50 GB
 • Placă grafică: DirectX 9, cu o rezoluție de cel puțin 1.280 x 720 (720p), recomandată 1.366 x 768 sau mai mare

Cumpărați Visual Studio 2017 Professional ca licență unică în magazinul online Wiresoft

Software-ul Visual Studio 2017 Professional de la Microsoft este disponibil în magazinul online Wiresoft sub formă de licență unică, ca software folosit, la un preț deosebit de avantajos.

Licența Visual Studio 2017 Professional Edition oferită spre achiziționare aici provine dintr-o licență de volum Visual Studio a unei companii care a fost achiziționată de Wiresoft și astfel dizolvată și convertită în licențe individuale; în acest proces, etichetarea se schimbă în "software folosit" sau "software uzat". Toate licențele de Microsoft Visual Studio 2017 Professional oferite de Wiresoft provin exclusiv de la companii situate în Europa, cărora li se aplică legislația UE. Nici divizarea licenței de volum, nici modificarea etichetării ca software utilizat a software-ului Visual Studio 2017 Professional nu înseamnă restricții în ceea ce privește funcționalitatea acestuia.

Cumpărarea de software cu Wiresoft - întotdeauna o achiziție sigură pentru dumneavoastră! Licența de Visual Studio 2017 Professional oferită în magazinul Wiresoft la un preț absolut avantajos oferă, de asemenea, siguranță prin descărcarea imediată și activarea directă a licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Fiecare achiziție de software folosit Visual Studio 2017 Professional sau orice alt program Microsoft din magazinul de software Wiresoft este asigurată legal pentru clienții noștri, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege, ceea ce a fost confirmat în mod clar și de hotărârile judecătorești corespunzătoare.

Licența unică a unui software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 Professional Edition, reprezintă o alternativă la preț redus la ofertele convenționale de software pentru cumpărători și, prin urmare, oferă șansa de a utiliza și ediții exclusive ale programului. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră de software folosit la preț redus pentru produsele software Microsoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Visual Studio 2017 Professional Edition, precum și alte versiuni sau ediții de Visual Studio și sisteme de operare Microsoft corespunzătoare, cum ar fi Windows 8 și Windows 10, ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări legate de Visual Studio 2017 Professional sau de orice alt program Microsoft, apelați la sfaturile noastre de specialitate în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare