Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
580,90 RON * 643,90 RON * (9,78% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + cheie de licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Cu Visual Studio 2017 în ediția Professional Edition, utilizatorii au totul la îndemână pentru a crea aplicații și programe - de la dezvoltare la depanare și repararea codului, precum și de la controlul versiunilor la lansare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - totul la bord pentru crearea de programe profesionale, în versiunea de achiziție

Cu Visual Studio 2017 în ediția Professional Edition, utilizatorii au totul la îndemână pentru a crea aplicații și programe - de la dezvoltare la depanarea și repararea codului și de la controlul versiunilor la lansare.

Visual Studio Professional suportă limbaje mai vechi, precum C și C++, precum și variantele actuale, cum ar fi C# și limbajul de programare Apple Metal, iOS, JavaScript și Python, precum și alte limbaje web. În plus, software-ul îi însoțește pe utilizatori cu asistență live atunci când scriu cod, indiferent de limba utilizată.

Funcțiile precise de depanare facilitează depanarea, precum și remedierea erorilor și, astfel, economisesc timp prețios în timpul dezvoltării aplicației.

Vizualizarea rapidă a structurii arată întotdeauna unde se află dezvoltatorii în structura unui cod, iar lista centrală de erori arată toate problemele de compilare, precum și cele de construcție și de analiză a codului, inclusiv problemele specifice domeniului pentru anumite limbaje, prin analiză în timp ce tastați.

Visual Studio Professional 2017 oferă, în special, numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește funcțiile utilizate în mod obișnuit, cum ar fi IntelliSense și Refactoring, dar și în ceea ce privește navigarea în cod și corectarea codului, precum și pentru IntelliSense și CodeLens, care sporește concentrarea asupra activității dezvoltatorului prin evidențierea imediată a referințelor și a modificărilor aduse codului etc. direct în editor.

Pentru cine este Visual Studio 2017 Professional?

Visual Studio 2017 Professional Edition este destinat dezvoltatorilor profesioniști care dezvoltă aplicații sofisticate, inclusiv pentru dispozitive mobile, pe cont propriu sau ca parte a unei echipe. Cu suport începând de la Windows 7, Visual Studio 2017 poate fi utilizat și pe sisteme de operare mai vechi, extinzând astfel gama de utilizatori.

Oferta de Visual Studio 2017 Professional ca software folosit la Wiresoft oferă dezvoltatorilor toate avantajele software-ului Microsoft dovedit la un preț deosebit de avantajos, sub forma unei singure licențe pentru utilizarea pe propriul PC, fără nicio obligație de abonament.

Pe lângă Visual Studio 2017 Professional, în magazinul online Wiresoft Software găsiți și alte ediții sau versiuni Visual Studio sub formă de licență unică în versiune de achiziție, precum și programe Microsoft compatibile cu acesta, cum ar fi Windows 8 și Windows 10. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici noi ale Visual Studio 2017 Professional.

Prezentare generală a celor mai importante caracteristici incluse în Visual Studio 2017 Professional

Versiunea 2017 a Visual Studio include multe îmbunătățiri față de versiunea anterioară, precum și câteva caracteristici noi pentru a face munca dezvoltatorilor și mai rapidă și mai eficientă. Încă de la instalarea acestei ediții Professional, administratorii pot alege dacă doresc să folosească doar Core Editor sau dacă un utilizator dorește să scrie și aplicații desktop .NET, cod Python sau jocuri folosind Unity.

Iar la pornirea programului, îmbunătățirile sunt deja vizibile prin reducerea timpilor de pornire, precum și la pornirea unei sesiuni și la încărcarea soluțiilor.

Printre caracteristicile care acum funcționează mai rapid se numără și recunoașterea șabloanelor pentru proiecte și elemente.

În plus, Visual Studio 2017 oferă unele îmbunătățiri ale editorilor respectivi pentru C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript și TypeScript, precum și ale sistemelor și instrumentelor de depanare a codului și de diagnosticare a problemelor utilizate pentru dezvoltarea de software cu .NET Core și ASP .NET Core, precum și Xamarin, Apache Cordova și Unity și MS SQL Server. În plus, trebuie menționate în mod special următoarele caracteristici din Visual Studio 2017 Professional:

IntelliSense în Visual Studio 2017 Professional

IntelliSense descrie interfețele de programare a aplicațiilor - API - pe măsură ce tastați și le completează automat cu ajutorul listelor de completare IntelliSense respective, ceea ce face ca procesele să fie atât mai precise, cât și mai rapide. În același timp, membrii inutili sunt eliminați din lista de completare cu ajutorul filtrelor. În special în C#, listele de completare IntelliSense includ, printre altele, token-urile "list member" și "complete word". Listele oferă, de asemenea, acces rapid, printre altele, la membrii unui anumit tip sau spații de nume, fragmente de cod și nume de variabile, comenzi și funcții.

În mod similar, IntelliSense poate fi utilizat pentru a explora mai rapid o API, deoarece o categorie poate fi utilizată pentru a limita setul de valori. De asemenea, tooltipurile facilitează examinarea definițiilor API-urilor; chiar și atunci când tastați, ele indică problemele și evidențiază părțile critice cu linii ondulate.

CodeLens în Visual Studio 2017 Professional

Cu CodeLens, dezvoltatorii pot fi la curent cu munca lor fără a părăsi codul și pot naviga cu ușurință către funcții individuale. CodeLens evidențiază toate modificările aduse codului în editor, inclusiv ultimul dezvoltator care a personalizat o metodă, precum și dacă un test a trecut în punctul relevant din cod în care se află în prezent.

Utilizarea Team Explorer în Visual Studio 2017 Professional

Activând Team Explorer, dezvoltatorii pot coordona un proiect cu alți membri ai echipei, facilitând astfel gestionarea sarcinilor atribuite. Team Explorer conectează Visual Studio la depozitele Git sau GitHub și la depozitele TFVC (controlul versiunilor Foundation), printre altele, precum și la proiectele găzduite de Azure DevOps Services pentru a gestiona construcțiile, elementele de lucru și codul sursă.

Noi refactorizări în Visual Studio 2017

Nu este neobișnuit ca în dezvoltare să fie nevoie să se îmbunătățească retroactiv codul pe măsură ce proiectul avansează. Refacerea actualizează structura internă a codului fără a schimba comportamentul acestuia. Visual Studio 2017 Professional oferă, de asemenea, o serie de noi refactorizări în acest scop, cum ar fi generarea de suprascrieri, adăugarea de parametri și argumente numite, posibilitatea de a insera separatori de cifre în literali, precum și de a schimba baza literalelor numerice - inclusiv "hexadecimal" în "binar" -, conversia unei instrucțiuni If într-o instrucțiune Switch; de asemenea, variabilele neutilizate pot fi eliminate, precum și adăugarea de verificări NULL pentru parametri.

Gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 cu Git

Visual Studio 2017 Professional oferă două opțiuni pentru gestionarea codului sursă: soluția proprie Microsoft Azure DevOps - atunci când se utilizează Azure Cloud - și

propriul depozit la distanță folosind Git, controlul versiunilor, care este un sistem de control al versiunilor utilizat pe scară largă în acest scop, Standard.

Azure DevOps (fostul Visual Studio Team Foundation - TFS) permite o mai bună coordonare a diferitelor roluri în dezvoltare, permițând echipelor să implementeze mai eficient cerințele proiectelor respective. Cu Azure DevOps în Visual Studio, Redgate SQL Search, printre altele, este disponibil; în plus, căutarea fragmentelor SQL chiar și în baze de date diferite este facilitată cu Redgate ReadyRoll Core, pe de altă parte, sprijină gestionarea și a modificărilor automate ale bazelor de date folosind Source Control, precum și dezvoltarea de scripturi de migrare; în plus, Redgate SQL Prompt Core oferă diverse opțiuni la scrierea și formatarea, precum și la refactorizarea codului SQL.

Deoarece utilizarea Visual Studio Team Foundation sau a serverului corespunzător necesită, de obicei, o versiune de abonament la Visual Studio 2017 sau o înregistrare directă, utilizatorii pot utiliza alternativ și Git - un software liber pentru gestionarea versiunilor de fișiere. În acest fel, membrii unei echipe pot lucra în același timp la aceleași proiecte.

În acest scop, Visual Studio 2017 oferă posibilitatea de a gestiona depozitele direct prin intermediul butoanelor din IDE. Acest lucru permite configurarea rapidă a codului pentru un serviciu Git, precum și trimiterea și publicarea acestuia. În plus, ediția oferă, de asemenea, noi caracteristici sau adăugiri, inclusiv pentru "Push" și "Commit", precum și un suport SSH, astfel încât cu Git acum pot fi efectuate și mai multe sarcini în IDE.

Xamarin în Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 pune, de asemenea, un accent puternic pe mobil Windows-, dezvoltarea de aplicații pentru iOS și Android cu suport Xamarin. De exemplu, printre funcțiile integrate Xamarin se numără Xamarin Forms Previewer, care le permite dezvoltatorilor să vadă instantaneu impactul unei linii de cod asupra unei aplicații prin intermediul unei previzualizări live alături de o marcare XAML. Xamarin Forms include, de asemenea, îmbunătățiri la IntelliSense pentru XAML, astfel încât acum acceptă bindings și convertoare, precum și controale și proprietăți personalizate etc.

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2017 Professional

.NET Framework 4.5.2 sau este necesar pentru a instala Visual Studio 2017. Versiunea .NET Framework 4.7.2 necesară pentru a rula Visual Studio este instalată în timpul instalării. În caz contrar, cerințele minime sunt următoarele:

  • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 8 (actualizare 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (actualizare 2919355)
  • Procesor: 1,8 GHz sau mai rapid, se recomandă un procesor dual-core sau mai bun
  • Memorie: 2 GB RAM, se recomandă 4 GB RAM; cel puțin 2,5 GB dacă rulează pe o mașină virtuală
  • Spațiu pe hard disk: în funcție de funcțiile instalate, este necesar până la 130 GB de spațiu disponibil; pentru o instalare normală sunt necesari 20 - 50 GB de spațiu liber
  • Placă grafică: DirectX 9, cu o rezoluție de cel puțin 1.280 x 720 (720p), recomandată 1.366 x 768 sau mai mare

Cumpărați Visual Studio 2017 Professional ca licență unică în magazinul online Wiresoft

Software-ul Visual Studio 2017 Professional de la Microsoft este disponibil în magazinul online Wiresoft sub formă de licență unică ca software folosit la un preț avantajos deosebit de avantajos.

Licența Visual Studio 2017 Professional Edition oferită pentru achiziționare aici provine din licența de volum Visual Studio a unei companii, care a fost achiziționată de Wiresoft și dizolvată în acest proces și convertită în licențe individuale; în acest proces, etichetarea se schimbă în "software folosit" sau "software utilizat". Toate licențele de Microsoft Visual Studio 2017 Professional oferite de Wiresoft provin exclusiv de la companii situate în Europa, cărora li se aplică legislația UE. Nici împărțirea licenței de volum, nici marcarea modificată a software-ului Visual Studio 2017 Professional ca software utilizat nu înseamnă restricții în ceea ce privește funcționalitatea acestora.

Cumpărarea de software cu Wiresoft - întotdeauna o achiziție sigură pentru dumneavoastră! Licența de Visual Studio 2017 Professional oferită în magazinul Wiresoft la un preț absolut scăzut oferă, de asemenea, securitate prin descărcarea instantanee și activarea directă a licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Fiecare achiziție de software folosit Visual Studio 2017 Professional sau orice alt program Microsoft din magazinul de software Wiresoft este asigurată legal pentru clienții noștri, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege, ceea ce a fost confirmat în mod clar și de hotărârile judecătorești corespunzătoare.

Licența unică a unui software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 Professional Edition, este o alternativă la preț redus la ofertele convenționale de software și, prin urmare, oferă șansa de a utiliza ediții exclusive ale programului. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră de software folosit la preț redus pentru produsele software Microsoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Visual Studio 2017 Professional Edition, precum și alte versiuni sau ediții ale Visual Studio și sisteme de operare Microsoft corespunzătoare, cum ar fi 8Windows și Windows 10, ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2017 Professional sau despre un alt program Microsoft, apelați la sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii