Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10020
 • H30-05613
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
804,90 RON * 892,90 RON * (9,86% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Site-ul Project Professional 2016 Edition este cea mai cuprinzătoare aplicație din această versiune, care a fost dezvoltată de Microsoft pentru planificarea și furnizarea, precum și pentru administrarea și documentarea unor proiecte deosebit de ample în cadrul companiilor mari. Performanța funcțiilor necesare în acest sens a fost optimizată în mod special în ediția Pro, astfel încât să poată fi utilizată și de echipe mai mari. În plus, aceasta oferă posibilități extinse de comunicare prin Skype for Business și MS SharePoint.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - cumpărați soluția completă de gestionare a proiectelor ca software utilizat

Project Professional 2016 Edition este cea mai cuprinzătoare aplicație din această versiune, care a fost dezvoltată de Microsoft pentru planificarea și implementarea, precum și pentru gestionarea și documentarea în special a proiectelor mari din companiile mari. Performanța funcțiilor necesare pentru acest lucru a fost optimizată în ediția Pro Edition extra pentru a putea fi utilizată de echipe mai mari. În plus, oferă și opțiuni de comunicare extinse prin Skype for Business și MS SharePoint.

În ciuda funcționalităților sale extinse, acest software profesional de gestionare a proiectelor poate fi preluat rapid și intuitiv chiar și de către utilizatorii neexperimentați, în primul rând pentru că designul desktop-ului din Project 2016 se bazează pe cel al programului Excel Office și, în al doilea rând, pentru că funcțiile pot fi găsite ușor și direct prin intermediul asistentului de căutare "Tell Me".

Cu ediția Project Professional 2016, managerii de proiect pot menține în permanență o imagine de ansamblu a tuturor fazelor și a tuturor membrilor echipei implicați, chiar și în cazul unor sarcini de amploare. Funcțiile și instrumentele disponibile pentru gestionarea resurselor, a bugetelor și a termenelor limită fac astfel ca planificarea proiectelor să fie mai clară, implementarea acestora să fie mai previzibilă, iar documentația acestora să fie mai informativă.

Pentru ce utilizatori este destinată Project Professional 2016 Edition?

Ediția Professional Edition a MS Project 2016 este concepută tocmai pentru a răspunde nevoilor acelor manageri de proiect care planifică și gestionează multe proiecte complexe, care necesită o utilizare extinsă a resurselor, inclusiv a unor echipe mai mari, o situație întâlnită mai ales în companiile și organizațiile mari. Prin urmare, Project Professional 2016 include ca o componentă esențială capacitatea sporită de a colabora prin Skype for Business, precum și sincronizarea cu Microsoft SharePoint sau Microsoft Project Server - în cazul în care acestea sunt utilizate și pentru comunicare.

În plus, toate caracteristicile și funcțiile integrate în Project 2016 Professional oferă toate premisele, inclusiv instrumentele de business intelligence existente, pentru a gestiona cu succes proiecte de orice dimensiune - de la planificare la administrare, inclusiv crearea de programe și planuri de costuri, până la crearea de rapoarte privind toate fazele.

La Wiresoft, o versiune de achiziție cu o singură licență a Microsoft Project 2016 Professional edition este deosebit de accesibilă ca software folosit, ceea ce face ca achiziția sa să fie mai economică, în special pentru echipele mari. Deoarece această versiune rulează și sub Windows 7, nu este necesară achiziționarea unui sistem de operare mai nou, însă puteți găsi astfel de aplicații împreună cu alte ediții ale Microsoft Project sau alte aplicații și în magazinul online de software Wiresoft - întotdeauna ca software folosit la condiții avantajoase. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale ediției Project 2016 Professional.

Funcții și caracteristici exclusive ale ediției MS Project 2016 Professional

Ediția Pro a MS Project 2016 oferă un plus de funcții, care oferă valoarea adăugată decisivă necesară pentru implementarea cu succes a proiectelor, în special pentru companiile mari:

 • Omai bună comunicare prin Skype for Business: MS Project Professional 2016 este conceput pentru utilizarea Skype for Business, care optimizează și mai mult comunicarea și, astfel, colaborarea în echipă.
 • Sincronizare cu SharePoint: Utilizatorii care folosesc MS SharePoint beneficiază în Project Professional 2016 de sincronizare în timp real, precum și de posibilitatea de a accesa proiectele, de a edita listele de sarcini și de activități de aproape oriunde și, astfel, de a le menține mereu actualizate.
 • Diagrama Gantt pe care se bazează fiecare proiect evidențiază traseele sarcinilor individuale, astfel încât utilizatorii sunt întotdeauna informați cu privire la toate sarcinile individuale și la relațiile sau importanța acestora pentru întregul proiect.

Alte caracteristici și instrumente noi din MS Project 2016 includ

Lucrul într-un mediu familiarizat cu MS Office un mediu familiar facilitează începerea și utilizarea intuitivă a aplicației: Edițiile Project 2016 se caracterizează prin vizualizarea pe desktop analogă cu Office-tipică, inclusiv panglica; astfel, în special utilizatorii care folosesc Excel se vor orienta rapid în Project.

Crearea unui nou proiect este posibilă cu doar câteva clicuri: o diagramă Gantt neutră este întotdeauna disponibilă ca șablon în care pot fi importate date de proiect din Excel, Word, Outlook sau PowerPoint.

În mod analog cu versiunea Office a aceleiași generații, aici este disponibilă și funcția de căutare "Spune-mi ce vrei să faci", care este utilizată pentru a găsi mai rapid funcțiile din cadrul sistemului complex. În acest scop, este disponibil un câmp de introducere a datelor în care se introduce termenul de căutare respectiv sau o întrebare - răspunsul este furnizat sub forma unei liste cu toate soluțiile corespunzătoare, incluzând și o descriere a procesului. Printre numeroasele alte funcționalități disponibile în MS Project 2016 se numără în special următoarele:

Managementul portofoliului și al resurselor

Domeniul de activitate central al MS Project 2016 rămâne în continuare gestionarea portofoliului: Starea actuală a tuturor proiectelor introduse în software poate fi verificată în orice moment prin intermediul Microsoft Project Client, inclusiv informații despre problemele legate de respectarea termenelor sau despre resursele disponibile, cum ar fi forța de muncă sau bugetul. În acest scop, Project 2016 oferă propriile sale afișaje sau vizualizări.

În plus față de funcțiile de control, MS Project 2016 Pro oferă și alte instrumente pentru gestionarea orientată a resurselor în funcție de tipul acestora. Acestea sunt împărțite în "Manoperă", "Materiale" și "Costuri", ceea ce oferă o mai bună atenție caracteristicilor respective sau punctelor critice ale acestora: Astfel, se pot controla cu mai multă precizie limitele de costuri și de timp, persoanele etc. În fondul de resurse, acestea pot fi înregistrate la nivel central și alocate separat proiectelor și secțiunilor individuale.

Gestionarea resurselor / Angajarea resurselor, inclusiv planificarea echipelor

Instrumentul "Angajarea resurselor" din Project 2016 este utilizat pentru crearea detaliată a acordurilor de resurse între managerii de proiect și echipe, pentru a identifica în timp util blocajele de orice fel. Fondul integrat de resurse poate fi utilizat pentru a gestiona toate resursele disponibile în cadrul proiectelor, iar "Team Planner" poate fi utilizat pentru a coordona capacitățile disponibile între membrii echipei implicate într-un proiect.

Mai multe linii de timp și ierarhii

Cu ajutorul funcțiilor îmbunătățite ale cronologiei din Project 2016 Pro, acum este disponibilă o imagine de ansamblu mult mai diferențiată a proiectelor: pentru un proiect pot fi create mai multe cronologii, fiecare dintre ele concentrându-se pe un aspect diferit: de exemplu, cronologia generală cu o imagine de ansamblu a tuturor fazelor poate fi completată de o altă vizualizare care prezintă o anumită fază mai în detaliu în cadrul acesteia. De asemenea, se poate adăuga o vizualizare "Milestones". Utilizatorii adaugă reprezentări corespunzătoare printr-un simplu clic pe vizualizarea Gantt, iar setările corespunzătoare sunt disponibile prin intermediul panglicii.

În plus, proiectele din Project 2016 pot fi subdivizate ierarhic într-un proiect principal cu subproiecte. Această reprezentare leagă cele două niveluri între ele, astfel încât sarcinile pentru secțiunile individuale rămân controlabile: managerul de proiect urmărește întotdeauna toate părțile din program, deoarece toate informațiile din proiectul principal sunt afișate și în proiectul subordonat.

Analizele "Ce-ar fi dacă"

Pe lângă planificarea și controlul progresului real al proiectului, este, de asemenea, o parte a managementului să facă previziuni fiabile cu privire la cursul viitor. Project 2016 Professional oferă un instrument corespunzător în acest scop, cu ajutorul căruia managerii de proiect pot parcurge diverse scenarii care servesc la identificarea în avans a problemelor tipice, cum ar fi blocajele de resurse sau termenele limită strânse. În plus față de analiza și prezentarea progresiilor corespunzătoare, analiza "Ce-ar fi dacă" prezintă soluții adecvate, astfel încât se creează o mai mare posibilitate de acțiune.

Raportare profesională în MS Project 2016

Crearea periodică de rapoarte semnificative privind anumite faze ale unui proiect este una dintre sarcinile tipice ale managerului de proiect, pentru a documenta progresul acestuia, dar și succesele și dificultățile, astfel încât acestea să poată fi folosite ca bază pentru viitoare sarcini similare. În acest scop, Microsoft Project 2016 oferă diverse șabloane și tabele, precum și vizualizări:

 • Valorile mai vechi ale planului de referință - privind durata, costurile, termenele etc. - pot fi comparate cu valorile actuale ale planului unui proiect pentru a identifica imediat abaterile.
 • De asemenea, pot fi create rapoarte grafice privind aspecte individuale și datele proiectului pot fi exportate în Excel sau MS Visio pentru prelucrare ulterioară.
 • Rapoartele dinamice se adaptează direct la schimbările de planificare; ele pot fi utilizate și în PowerPoint, Word sau Outlook.
 • Rapoartele Burndown permit efectuarea de comparații între proiectele aflate în faza de planificare care nu au fost încă finalizate și cele care au fost deja finalizate.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional Edition poate fi instalat atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în versiunea pe 64 de biți - în funcție de versiune, se aplică cerințe diferite, inclusiv în ceea ce privește memoria. Se pot aplica anumite cerințe ale sistemului de operare pentru utilizarea cu Microsoft Project Server. Project 2016 suportă funcția multi-touch pentru ecranele echipate corespunzător de la Windows 8 și, prin urmare, este potrivit pentru utilizarea mobilă pe un dispozitiv final iOS sau Android.

 • Sisteme de operare acceptate: min. Windows 7 sau mai mare
 • Sisteme de operare server acceptate: cel puțin Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 sau Windows 10 Server
 • Procesor: x86 cu cel puțin 1 GHz; x64 cu cel puțin 2 GHz, SSE2
 • RAM: cel puțin 1,0 GB RAM (32 de biți) sau cel puțin 2,0 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
 • Rezoluție: cel puțin 1.024 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Cumpărați MS Project 2016 Professional de la Wiresoft ca software folosit la un preț scăzut

Licența pentru un singur utilizator a ediției MS Project 2016 Professional este disponibilă în magazinul online Wiresoft ca software folosit - prețul său este astfel semnificativ mai ieftin decât cel al bunurilor noi corespunzătoare - cu toate acestea, marcajul în sine nu înseamnă nicio restricție în domeniul de aplicare a funcțiilor, nu numai pentru că software-ul nu este în general supus uzurii.

Prin urmare, această licență pentru un singur utilizator a programului MS Project 2016 în ediția Professional Edition este desemnată drept software utilizat, deoarece a fost obținută prin dizolvarea unei licențe de volum a aceluiași program care a fost utilizat anterior într-o companie, precum și prin divizarea acestuia în licențe individuale. Cu toate acestea, divizarea unei licențe de volum nu are efecte negative sau restricții asupra capacității de utilizare a licenței individuale și nici nu înseamnă un proces neautorizat din punct de vedere legal, deoarece toate licențele de acest tip de software utilizat de Microsoft oferite de Wiresoft, precum și această licență Project 2016 Professional, provin de la companii situate în UE, care se supun jurisdicției valabile în UE. Acest lucru afirmă în mod clar că vânzarea unui astfel de software folosit este un proces legal, care a fost, de asemenea, confirmat în mod clar de diverse hotărâri judecătorești; prin urmare, orice risc de răspundere pentru cumpărători este exclus în mod fiabil, în plus, software-ul folosit de la Wiresoft este întotdeauna și dovedit de audit datorită documentației complete a cumpărătorilor sau vânzătorilor anteriori ai software-ului respectiv.

În plus față de prețul semnificativ redus al licenței unice ca versiune de achiziție, aceasta oferă și avantajul utilizării nelimitate, deoarece nu există costuri de abonament obligatorii.

Achiziționarea de software folosit de la Wiresoft este, prin urmare, întotdeauna un pariu sigur pentru clienții noștri, care are numai avantaje de oferit! Așadar, atunci când cumpărați o licență folosită de MS Project 2016 Professional, beneficiați nu numai de prețul avantajos, ci și de descărcarea instantanee și activarea directă a licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Prin urmare, nu numai o licență de software folosit pentru MS Project 2016, ci și cele pentru multe alte produse software Microsoft vă oferă alternativa ieftină de a putea utiliza multe ediții mai noi și mai vechi ale programelor Microsoft care nu sunt disponibile în comerțul obișnuit ca licență pentru un singur utilizator. În magazinul Wiresoft de software folosit veți găsi și multe alte aplicații Microsoft pe care le puteți utiliza împreună cu MS Project 2016 Professional, cum ar fi Windows 10 sau Windows Server 2016. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2016 Professional sau despre orice alt program Microsoft oferit aici, apelați la consultanța noastră competentă prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii