Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

249,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10020
 • H30-05613
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Project 2016 Professional - cumpărați soluția completă de gestionare a proiectelor ca...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - cumpărați soluția completă de gestionare a proiectelor ca software utilizat

Project Professional 2016 Edition este cea mai cuprinzătoare aplicație din această versiune, care a fost dezvoltată de Microsoft pentru planificarea și implementarea, precum și pentru administrarea și documentarea în special a proiectelor de anvergură din companiile mari. Performanța funcțiilor necesare în acest scop a fost optimizată în mod special în ediția Pro Edition, astfel încât să poată fi utilizată și de echipe mai mari. În plus, acesta oferă posibilități extinse de comunicare prin Skype for Business și MS SharePoint.

În ciuda funcționalităților sale extinse, acest software profesional de gestionare a proiectelor poate fi preluat rapid și intuitiv chiar și de către utilizatorii neexperimentați, pe de o parte pentru că designul desktop-ului Project 2016 se bazează pe cel al programului Office Excel, iar pe de altă parte pentru că funcțiile pot fi găsite ușor și direct prin intermediul asistentului de căutare "Tell Me".

Cu ediția Project Professional 2016, managerii de proiect au întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor fazelor și a tuturor membrilor echipei implicate, chiar și în cazul sarcinilor de amploare. Funcțiile și instrumentele disponibile pentru gestionarea resurselor, a bugetelor și a termenelor limită fac astfel ca planificarea proiectelor să fie mai clară, implementarea acestora să fie mai previzibilă, iar documentația acestora să fie mai informativă.

Pentru ce utilizatori este destinată Project Professional 2016 Edition?

Ediția Professional Edition a MS Project 2016 este concepută pentru a răspunde nevoilor managerilor de proiect care planifică și gestionează multe proiecte complexe care necesită o utilizare extinsă a resurselor, inclusiv echipe mai mari, o situație care este deosebit de frecventă în companiile și organizațiile mari. Prin urmare, Project Professional 2016 include, ca o componentă esențială, posibilitatea extinsă de colaborare prin Skype for Business, precum și sincronizarea cu Microsoft SharePoint sau Microsoft Project Server - dacă acestea sunt utilizate și pentru comunicare.

În plus, toate caracteristicile și funcțiile integrate în Project 2016 Professional oferă toate premisele, inclusiv instrumentele de business intelligence existente, pentru a gestiona cu succes proiecte de orice dimensiune - de la planificare la administrare, inclusiv crearea de planuri de timp și costuri, până la crearea de rapoarte privind toate fazele.

La Wiresoft, o versiune de achiziție a unei singure licențe pentru Microsoft Project 2016 Professional-Edition este deosebit de ieftină ca software folosit, ceea ce face ca achiziția sa să fie mai economică, în special pentru echipele mari. Deoarece această versiune rulează și sub Windows 7, nu este necesar să achiziționați un sistem de operare mai nou. Cu toate acestea, veți găsi astfel de sisteme de operare, pe lângă alte ediții ale Microsoft Project și alte aplicații în magazinul online Wiresoft Software - întotdeauna ca software folosit la condiții avantajoase. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale ediției Project 2016 Professional.

Funcții și caracteristici exclusive ale ediției MS Project 2016 Professional

Ediția Pro a MS Project 2016 oferă un plus de funcții, care oferă valoarea adăugată decisivă necesară pentru implementarea cu succes a proiectelor, în special pentru companiile mari:

 • Omai bună comunicare prin Skype for Business: MS Project Professional 2016 este conceput pentru utilizarea Skype for Business, care optimizează și mai mult comunicarea și, astfel, colaborarea în echipă.
 • Sincronizare cu SharePoint: Utilizatorii care folosesc MS SharePoint beneficiază în Project Professional 2016 de sincronizare în timp real, precum și de posibilitatea de a accesa proiectele, de a edita listele de sarcini și de activități de aproape oriunde și, astfel, de a le menține mereu actualizate.
 • Diagrama Gantt pe care se bazează fiecare proiect evidențiază traseele sarcinilor individuale, astfel încât utilizatorii sunt întotdeauna informați cu privire la toate sarcinile individuale și la relațiile sau semnificația acestora pentru întregul proiect.

Alte caracteristici și instrumente noi ale versiunii MS Project 2016

Lucrul într-un mediu familiarizat cu MS Office facilitează începerea și utilizarea intuitivă a aplicației: Edițiile Project 2016 se caracterizează prin analogia cu vizualizarea tipică a biroului Office, inclusiv bara de meniu; astfel, utilizatorii care folosesc Excel se vor orienta rapid în Project.

Crearea unui nou proiect este posibilă cu doar câteva clicuri: o diagramă Gantt neutră este întotdeauna disponibilă ca șablon, în care pot fi importate date de proiect din Excel, Word, Outlook sau PowerPoint.

Analog versiunii Office din aceeași generație, aici este disponibilă și funcția de căutare "Spune-mi ce vrei să faci", care este utilizată pentru a găsi mai rapid funcțiile din cadrul sistemului complex. În acest scop, este disponibil un câmp de introducere a datelor în care se introduce termenul de căutare respectiv sau o întrebare - răspunsul este oferit sub forma unei liste cu toate soluțiile corespunzătoare, incluzând și o descriere a procesului. Printre numeroasele alte funcționalități disponibile în MS Project 2016 se numără în special următoarele:

Gestionarea portofoliului și a resurselor

Domeniul de activitate central al MS Project 2016 este în continuare gestionarea portofoliului: prin intermediul Microsoft Project Client, se poate verifica în orice moment starea actuală a tuturor proiectelor introduse în software, inclusiv indicii privind problemele legate de respectarea termenelor sau de resursele disponibile, cum ar fi forța de muncă sau bugetul. Project 2016 are propriile sale afișaje și vizualizări în acest scop.

Pe lângă funcțiile de control, MS Project 2016 Pro oferă și alte instrumente pentru gestionarea orientată a resurselor în funcție de tip. Acestea sunt împărțite în domeniile "muncă", "materiale" și "costuri", în care caracteristicile respective sau punctele critice ale acestora sunt mai bine luate în considerare: Limitele de costuri și de timp, persoanele etc. pot fi astfel controlate și mai precis. În fondul de resurse, acestea pot fi înregistrate la nivel central și alocate separat proiectelor și secțiunilor individuale.

Gestionarea resurselor / Angajarea resurselor, inclusiv planificarea echipelor

Instrumentul "Angajarea resurselor" din Project 2016 este utilizat pentru crearea detaliată a acordurilor de resurse între managerii de proiect și echipe, pentru a identifica în timp util blocajele de orice fel. Fondul integrat de resurse poate fi utilizat pentru a gestiona toate resursele disponibile în cadrul proiectelor, iar planificatorul de echipe poate fi utilizat pentru a coordona capacitățile disponibile între membrii echipei implicate într-un proiect.

Mai multe linii de timp și ierarhii

Datorită funcțiilor îmbunătățite ale cronologiei din Project 2016 Pro, acum este disponibilă o imagine de ansamblu mult mai diferențiată a proiectelor: pot fi create mai multe cronologii pentru un proiect, fiecare dintre ele concentrându-se pe un aspect diferit: de exemplu, cronologia generală cu o imagine de ansamblu a tuturor fazelor poate fi completată de o altă vizualizare care prezintă o anumită fază mai în detaliu. De asemenea, se poate adăuga o vizualizare a "reperelor". Utilizatorii adaugă reprezentări corespunzătoare printr-un simplu clic pe vizualizarea Gantt, iar setările corespunzătoare sunt disponibile prin intermediul panglicii.

În plus, proiectele din Project 2016 pot fi subdivizate ierarhic într-un proiect principal cu subproiecte. Această reprezentare leagă cele două niveluri între ele, astfel încât sarcinile pentru secțiunile individuale rămân controlabile: managerul de proiect are întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor părților calendarului, deoarece toate informațiile din proiectul principal sunt afișate și în proiectul subordonat.

Analizele "Ce-ar fi dacă"

Pe lângă planificarea și controlul cursului real al proiectului, face parte din atribuțiile de management și realizarea unor previziuni fiabile cu privire la cursul viitor. Project 2016 Professional oferă un instrument corespunzător în acest scop, cu ajutorul căruia managerii de proiect pot parcurge diverse scenarii care servesc la identificarea în avans a problemelor tipice, cum ar fi blocajele de resurse sau termenele limită strânse. În plus față de analiza și prezentarea progresiilor corespunzătoare, analiza "ce ar fi dacă" prezintă soluții adecvate, astfel încât să se creeze o mai mare posibilitate de acțiune.

Raportare profesională în MS Project 2016

Crearea periodică de rapoarte semnificative privind anumite faze ale unui proiect este una dintre sarcinile tipice ale managerului de proiect pentru a documenta progresul acestuia, dar și succesele și dificultățile, astfel încât acestea să poată fi folosite ca bază pentru sarcini similare în viitor. Microsoft Project 2016 oferă diverse șabloane și tabele, precum și vizualizări în acest scop:

 • Valorile mai vechi ale planului de referință - privind durata, costurile, termenele etc. - pot fi comparate cu valorile actuale ale planului unui proiect pentru a identifica imediat abaterile.
 • De asemenea, pot fi create rapoarte grafice privind aspecte individuale și datele proiectului pot fi exportate în Excel sau MS Visio pentru prelucrare ulterioară.
 • Rapoartele dinamice se adaptează direct la schimbările de planificare; ele pot fi utilizate și în PowerPoint, Word sau Outlook.
 • Rapoartele Burndown permit efectuarea de comparații între proiectele aflate în faza de planificare care nu sunt încă finalizate și cele care au fost deja finalizate.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional Edition poate fi instalat atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în versiunea pe 64 de biți - în funcție de versiune, se aplică cerințe diferite, de exemplu, pentru memoria principală. Pentru utilizarea împreună cu Microsoft Project Server, se pot aplica anumite cerințe pentru sistemul de operare. Project 2016 suportă funcția multi-touch pentru ecranele echipate corespunzător de la Windows 8 și, prin urmare, este potrivit pentru utilizarea mobilă pe un dispozitiv final iOS sau Android.

 • Sisteme de operare acceptate: cel puțin Windows 7 sau o versiune superioară
 • Sisteme de operare server acceptate: cel puțin Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 sau Windows 10 Server
 • Procesor: x86 cu cel puțin 1 GHz; x64 cu cel puțin 2 GHz, SSE2
 • Memorie: cel puțin 1,0 GB RAM (32 biți) sau cel puțin 2,0 GB RAM (64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
 • Rezoluție: cel puțin 1.024 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Cumpărați MS Project 2016 Professional de la Wiresoft ca software folosit la un preț avantajos

Licența pentru un singur utilizator a MS Project 2016 Professional edition este disponibilă în magazinul online Wiresoft ca software folosit - prețul său este considerabil mai mic decât cel al produsului nou corespunzător - însă marcajul în sine nu înseamnă restricții în ceea ce privește domeniul de aplicare a funcțiilor, nu numai pentru că software-ul nu este, în general, supus uzurii.

Prin urmare, această licență pentru un singur utilizator pentru MS Project 2016 în ediția Professional Edition este desemnată drept software utilizat, deoarece a fost obținută prin dizolvarea unei licențe de volum a aceluiași program care a fost utilizat anterior într-o societate și prin divizarea sa în licențe individuale. Cu toate acestea, divizarea unei licențe de volum nu are efecte negative sau restricții asupra capacității de utilizare a licenței individuale și nici nu reprezintă un proces neautorizat din punct de vedere legal, deoarece toate licențele de acest tip de software utilizat de Microsoft oferite de Wiresoft, precum și această licență Project 2016 Professional, provin de la companii cu sediul în UE, care se supun jurisdicției valabile în UE. Acest lucru afirmă în mod clar că vânzarea unui astfel de software folosit este un proces legal, care a fost, de asemenea, confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești; prin urmare, un posibil risc de răspundere pentru cumpărători este exclus în mod fiabil, în plus, software-ul folosit de la Wiresoft este întotdeauna și la fel de bine verificat datorită documentației complete a cumpărătorilor sau vânzătorilor anteriori ai software-ului respectiv.

Pe lângă prețul semnificativ redus al licenței unice ca versiune de achiziție, aceasta oferă și avantajul suplimentar de a putea fi utilizată pe o perioadă nelimitată de timp, deoarece nu există costuri de abonament obligatorii.

Achiziționarea de software folosit de la Wiresoft este, prin urmare, întotdeauna un pariu sigur pentru clienții noștri, ceea ce are numai avantaje pentru dumneavoastră! Atunci când cumpărați o licență uzată de MS Project 2016 Professional, beneficiați nu numai de prețul special, ci și de descărcarea instantanee și activarea directă a licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Prin urmare, o licență de software folosit pentru MS Project 2016, dar și pentru multe alte produse software Microsoft, vă oferă alternativa ieftină de a putea utiliza multe ediții mai noi și mai vechi ale programelor Microsoft care nu sunt disponibile în comerțul obișnuit ca licență pentru un singur utilizator. În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software folosit, veți găsi, de asemenea, multe alte aplicații Microsoft pe care le puteți utiliza împreună cu MS Project 2016 Professional, cum ar fi Windows 10 sau Windows Server 2016. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2016 Professional sau despre un alt program Microsoft oferit aici, folosiți pur și simplu sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare