Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2022 Enterprise - de vânzare Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de...
11.644,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - software-ul versatil pentru dezvoltatori ca versiune de achiziție Visual Studio 2022 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a unui IDE (Integrated Development Environment) testat și...
1.766,90 RON *

Microsoft Visual Studio 2022 - Noile caracteristici și beneficii

Microsoft Visual Studio 2022 este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) puternic și popular pentru dezvoltatorii din întreaga lume. În acest articol, vom analiza cele mai recente caracteristici și beneficii ale Visual Studio 2022 și de ce este o alegere remarcabilă pentru dezvoltatori.

Noile caracteristici din Microsoft Visual Studio 2022

1. suport pe 64 de biți:

Una dintre cele mai notabile îmbunătățiri din Visual Studio 2022 este introducerea suportului pe 64 de biți. Acest lucru înseamnă că dezvoltatorii pot beneficia acum de mai multă memorie, îmbunătățind performanța și stabilitatea aplicațiilor lor.

2. integrarea .NET 6:

Visual Studio 2022 oferă o integrare perfectă cu .NET 6, cea mai recentă versiune a popularului framework Microsoft. Acest lucru le permite dezvoltatorilor să beneficieze de cele mai recente tehnologii și îmbunătățiri.

3. Productivitate îmbunătățită

IDE-ul conține numeroase îmbunătățiri ale productivității, inclusiv timpi de încărcare mai rapizi, crearea optimizată a codului și funcții de depanare. Dezvoltatorii pot lucra mai eficient și își pot face proiectele să avanseze mai repede.

Avantajele Microsoft Visual Studio 2022

1. Dezvoltare între platforme

Visual Studio 2022 suportă dezvoltarea de aplicații pentru diferite platforme, inclusiv Windows, Android, iOS și web. Acest lucru le permite dezvoltatorilor să creeze aplicații versatile care rulează pe diferite dispozitive.

2. Ecosistem puternic

Comunitatea Visual Studio este imensă și oferă acces la o multitudine de extensii, instrumente și resurse. Dezvoltatorii pot beneficia de acest ecosistem extins pentru a-și optimiza proiectele de dezvoltare.

3. Instrumente actualizate pentru dezvoltatori

Visual Studio 2022 oferă acces la o gamă largă de instrumente de dezvoltare, inclusiv Visual Studio Code Editor, Azure DevOps pentru colaborarea în echipă și integrarea Azure pentru dezvoltarea în cloud.

Cumpărați Visual Studio 2022 pentru Windows de la Wiresoft

În general, Microsoft Visual Studio 2022 oferă o experiență de dezvoltare îmbunătățită, cu multe caracteristici și beneficii noi pentru dezvoltatori. Cu suport pe 64 de biți, integrare .NET 6 și îmbunătățiri sporite ale productivității, este o alegere excelentă pentru dezvoltarea de aplicații pe mai multe platforme. Dezvoltatorii pot beneficia de un ecosistem puternic și de instrumente de dezvoltare actualizate pentru a-și realiza cu succes proiectele.

Categorii