Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL
Microsoft SQL Server 2008 Standard-CAL SQL Server 2008 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a putea...
130,90 RON *

Caracteristicile Business Intelligence în Microsoft SQL Server 2008

Următoarele instrumente BI sunt disponibile în versiunea SQL Server 2008 cu o licență de acces client:

SSAS în SQL Server 2008

Serviciile de analiză SQL Server constituie baza pentru o analiză semnificativă și o procesare rapidă a tuturor datelor relevante pentru afaceri. Cu ajutorul add-in-ului PowerPivot pentru Excel 2010, cantități mari de date pot fi importate direct din depozitul de date și analizate și apoi afișate în mod clar în funcție de aspectele relevante cu ajutorul Procesării analitice online (OLAP). Căutarea câmpurilor pentru nume și cantități denumite este la fel de posibilă cu PowerPivot ca și căutarea relațiilor între tabele care nu sunt legate între ele. De asemenea, analizele PowerPivot pot fi puse la dispoziția altor angajați sub formă de rapoarte în bibliotecile de documente SharePoint.

SSIS

Serviciile de integrare SQL Server Integration Services, testate și testate, oferă, de asemenea, cele trei elemente importante pentru aplicațiile Business Intelligence în versiunea SQL 2008: În plus față de analiză, acestea sunt integrarea și raportarea, care împreună formează condiția prealabilă pentru toate procesele ETL - în acest scop, utilizatorii cu un CAL au la dispoziție un portofoliu larg de instrumente pentru depozitarea datelor.

SSRS

Serviciile de raportare SQL Server Reporting Services au fost extinse cu o serie de funcții: câmpurile de text pot fi rotite până la 270 de grade, iar pauzele de pagină sunt acum permise în tablix data și grupurile.

MDS

Serviciile de date principale reprezintă un nou instrument în SQL Server 2008. Cu ajutorul MDS, datele pot fi gestionate la nivel central și puse la dispoziția diferitelor aplicații într-un mod protejat, inclusiv datele sensibile ale clienților și ale conturilor, necesare pentru tranzacții.

Broker de servicii

Service Broker pentru SQL Server 2008 le oferă utilizatorilor opțiuni optimizate de CAL pentru distribuirea sarcinilor de lucru ale serverului între mai multe baze de date. De asemenea, acesta oferă noi capacități de coadă de așteptare, facilitând comunicarea între diferite baze de date.

StreamInsight

StreamInsight din SQL Server 2008 permite controlul și procesarea în timp real a fluxurilor continue de date. StreamInsight este susținut de tehnologia CEP (Complex Event Processing), care este utilizată în principal în comerțul cu amănuntul online pentru procesarea informațiilor despre cardurile de credit, dar și în logistică și în monitorizarea rețelelor.

Constructor de rapoarte V3.0

Noul instrument Report Builder V3.0 pentru SQL Server 2008 R2 optimizează afișarea actualizată a rapoartelor și a graficelor în timpul procesării, care a fost completată cu noi tipuri de date în sistemele de geoinformații. Prin intermediul SharePoint, domeniile individuale pot fi acum publicate și ca conținut web.

Modelul de licențiere Microsoft cu CAL-uri pentru SQL Server 2008

Pe lângă posibilitatea de a acorda licențe pentru SQL Server 2008 în funcție de numărul de procesoare fizice și virtuale utilizate într-un mediu de sistem de operare, pentru anumite ediții, cum ar fi SQL Standard, există alternativa de a achiziționa mai întâi o licență separată pentru server pentru a instala software-ul SQL și de a o completa cu un număr corespunzător de licențe de acces pentru clienți, care permit angajaților să utilizeze serviciile SQL, precum și datele gestionate de acestea.

Cu un SQL Server 2008 CAL puteți accesa următoarele ediții ale SQL Server 2008 (inclusiv pre-release-uri): Standard, Enterprise, SBS, acestea sunt disponibile și ca licențe de server la un preț avantajos de la Wiresoft.

Licențierea SQL Server 2008 este deosebit de economică prin combinarea licențelor de server și a licențelor de acces client

Modelul de licență CAL pentru SQL Server 2008 oferă un avantaj economic în special pentru companiile și instituțiile cu un număr mai mic de angajați care accesează datele și serviciile serverului. Acest lucru se datorează faptului că licențierea pe procesor oferă un avantaj doar pentru un număr mai mare de clienți, deoarece nu există o limită superioară în acest caz. Pe de altă parte, cu SQL CAL, cumpărați doar atâtea licențe individuale câte aveți nevoie în cadrul companiei dumneavoastră. Aici, cu Wiresoft, vă puteți adapta sau extinde nevoia de CAL-uri la un preț rezonabil. În acest fel, evitați costurile inutile cauzate de licențele neutilizate, iar angajații dvs. sunt întotdeauna licențiați corect. În același timp, cu CAL standard beneficiați de funcțiile esențiale ale SQL Server 2008.

Licențierea serverului/CAL pentru SQL Server 2008 - pas cu pas

Înainte de a vă decide să achiziționați unul dintre cele două tipuri de licențe pentru SQL Server 2008, trebuie să știți clar cât de mare este de fapt nevoia companiei dumneavoastră de licențe de acces client. Acest lucru se datorează faptului că nu este posibilă comutarea între cele două modele de licență "Pro Processor" și "Server/CAL" la o dată ulterioară.

Dacă ați optat pentru varianta, adesea mai ieftină, de acordare a licențelor pentru server plus CAL, este important de reținut că, în acest caz, serverul companiei este licențiat separat de utilizatorii care îl vor accesa. Licența de server conține, de asemenea, două CAL, dar acestea autorizează administratorii doar să administreze serverul de licențe și să efectueze sarcini IT tipice. Cu toate acestea, nu permit angajaților să utilizeze serviciile SQL instalate. Pentru aceasta, au nevoie de CAL-urile deja menționate, care sunt disponibile opțional ca CAL pentru dispozitiv sau CAL pentru utilizator.

De asemenea, este necesar un CAL SQL dacă serverul SQL nu este accesat direct, ci acționează ca bază de date pentru alte aplicații de server, cum ar fi SharePoint Server sau Office Project Server.

User CAL și Device CAL pentru SQL Server 2008 - Diferențe

Licențele de acces pentru clienți sunt - după cum s-a menționat pe scurt mai sus - disponibile în două tipuri: ca User CAL, care autorizează exact un angajat să acceseze SQL Server, și ca Device CAL, care licențiază exact un dispozitiv final capabil de Windows. Strict vorbind, modelul de licențiere Microsoft consideră că aceste două tipuri de licențe sunt diferite, chiar dacă pot fi utilizate funcții SQL Server identice. Ar trebui să se țină seama de următoarele:

  • Un CAL de utilizator nu poate fi utilizat ca CAL de dispozitiv după ce licența a fost emisă și viceversa.
  • De asemenea, nu este posibil să se transfere (licență) licența atribuită unui utilizator sau unui dispozitiv către un alt utilizator sau un alt dispozitiv - excepție:
  • Este posibilă trecerea de la un CAL pentru dispozitiv la un CAL pentru utilizator (sau invers) dacă licența SQL are asigurare software, și atunci numai în momentul reînnoirii asigurării software (sau a contractului de licență în volum).
  • Un CAL de utilizator sau de dispozitiv poate fi utilizat numai pentru a accesa serverul companiei. Aceasta nu dă dreptul utilizatorului să se conecteze la serverul altei companii.
  • Este posibil să combinați Device CALs și User CALs și, astfel, să utilizați ambele licențe de acces client în paralel într-un singur mediu.

Mai jos este prezentată o scurtă descriere a avantajelor licențelor de acces pentru utilizatori și dispozitive.

CAL utilizator pentru SQL Server 2008

Standard User CAL permite exact unui singur utilizator definit să acceseze serviciile SQL Server 2008 și datele gestionate de acestea. Accesul poate avea loc prin intermediul oricărui dispozitiv final compatibil cu Windows, pe lângă PC-ul desktop sau laptopul convențional, de exemplu, și prin intermediul tabletei sau al telefonului mobil. User CAL include astfel posibilitatea ca accesul la SQL Server să nu fie limitat la nivel local și, prin urmare, este posibil și din afara locației serverului din cadrul companiei - de exemplu, de la biroul de acasă sau din deplasare. Prin urmare, User-CAL oferă avantaje pentru acei angajați care fie nu folosesc o stație de lucru fixă, fie folosesc frecvent diferite dispozitive finale.

Dispozitiv CAL pentru SQL Server 2008

Cu Standard Device CAL, un singur dispozitiv final este licențiat pentru a utiliza serviciile SQL Server. Singura cerință este ca dispozitivul să fie compatibil cu Windows și să aibă acces la internet. Aceasta înseamnă că nu numai un computer desktop poate fi licențiat cu Device CAL, ci și un notebook, o tabletă sau un smartphone. Fiecare angajat al unei companii care este autorizat să utilizeze acest dispozitiv licențiat poate astfel să acceseze SQL Server 2008. Acordarea de licențe cu un dispozitiv CAL este deosebit de practică în cazul în care o stație de lucru echipată corespunzător este utilizată alternativ de diferiți angajați, așa cum se întâmplă frecvent, de exemplu, în cazul muncii în schimburi sau pentru anumite proiecte.

Licențele dumneavoastră cu Standard CALs pentru Microsoft SQL Server 2008 la Wiresoft

Fie că doriți să vă completați sau să vă acoperiți nevoile de licențiere pentru SQL Server 2008 cu CAL-uri - Wiresoft vă oferă CAL-uri SQL Device corespunzătoare, precum și CAL-uri de utilizator ca licențe unice deosebit de ieftine. Avantajul achiziționării unei licențe de la Wiresoft este un preț mai mic în comparație cu noile CAL - cu aceeași gamă de funcții - și în același timp achiziționați licențe de acces originale Microsoft care provin de la companii europene și sunt 100% utilizabile.

Toate CAL-urile disponibile în magazinul Wiresoft au fost verificate cu atenție pentru autenticitate înainte de vânzare, astfel încât dumneavoastră, în calitate de client, să puteți fi sigur că achiziționați un produs software complet operațional. Conform unei decizii a Curții Europene de Justiție, este permisă din punct de vedere legal cumpărarea și revânzarea de produse software, precum și a licențelor pentru versiunile de server de la Microsoft.

Oferta de licențiere a Wiresoft vă permite o licențiere deosebit de economică: în loc de pachete de licențe, cumpărați doar numărul exact de licențe de acces client de care aveți nevoie pentru compania dumneavoastră pentru a utiliza SQL Server 2008. De asemenea, vă puteți baza pe sfaturile noastre de specialitate, de care mulți dintre clienții noștri anteriori au profitat deja. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele personalizate pentru SQL Server, contactați-ne prin e-mail sau telefonic, sau discutați cu noi prin chat.