Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10445
 • 269-09050
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
885,90 RON * 982,90 RON * (9,87% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Cea mai recentă versiune a versatiluluipachet Microsoft Office, utilizat în întreaga lume, oferă utilizatorilor profesioniști din companii, precum și persoanelor care desfășoară activități independente, un nou nivel de funcționalitate și confort, chiar mai ridicat Standard cu ediția Professional Plus Edition - nu numai pentru crearea și editarea în comun a documentelor, ci și pentru o comunicare cuprinzătoare și partajarea securizată a datelor, ceea ce ridică colaborarea în cloud - în special în biroul de acasă - la un nou nivel. În același timp, noul MS Office Professional Plus include standarde de securitate cuprinzătoare și ia în considerare noile reglementări actuale privind protecția datelor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - indispensabil pentru profesioniștii din domeniul afacerilor

Cea mai recentă versiune a versatilului pachet Microsoft Office, utilizat în întreaga lume, oferă utilizatorilor profesioniști din companii, precum și celor care desfășoară activități independente, un nou standard și mai ridicat de funcționalitate și confort cu Professional Plus Edition - nu numai pentru crearea și editarea în comun a documentelor, ci și pentru o comunicare cuprinzătoare și partajarea sigură a datelor, ceea ce ridică colaborarea în cloud - în special în biroul de acasă - la un nou nivel. În același timp, noul MS Office Professional Plus include standarde de securitate cuprinzătoare și ia în considerare noile reglementări actuale privind protecția datelor.

Bineînțeles, fiecare versiune a MS Office include și alte îmbunătățiri și completări practice la programele Word, Excel, PowerPoint și Outlook, care au dat dovadă de eficiență și eficacitate - de exemplu, opțiunile cuprinzătoare de partajare și editarea în timp real a documentelor facilitează și mai mult munca în echipă.

În plus, Professional Pro Edition 2021 vă oferă în exclusivitate și alte instrumente de afaceri, cum ar fi Access și Publisher, precum și aplicația Microsoft Teams.

Puteți găsi deja MS Office Edition Professional Plus 2021 în magazinul de software Wiresoft ca software folosit - și la un preț mai mic decât cel al unui software nou. Cel mai bine este să contactați imediat echipa noastră și să aflați când puteți descărca această versiune Office, precum și alte ediții ale MS Office 2021. Mai jos veți găsi o prezentare generală a inovațiilor acestei ediții care sunt deja cunoscute, precum și informații detaliate despre programele individuale și caracteristicile exclusive care vă sunt disponibile doar în Professional Plus.

Aplicații Office dovedite - și mai puternice în Professional Plus 2021

Ca și până acum, programele Word, Excel, PowerPoint și Outlook formează coloana vertebrală a tuturor suitelor Microsoft Office. În Microsoft Office 2021 Professional Plus, acestea au fost optimizate în continuare și au fost adăugate noi funcții pentru a crește și mai mult eficiența, pentru a facilita munca între programe și pentru a îmbunătăți colaborarea în echipă:

 • Microsoft Word 2021 accelerează și mai mult lucrul la documente, de exemplu, cu un instrument de traducere integrat, o funcție de dictare și o corecție ortografică îmbunătățită, inclusiv corecția gramaticală. Cu ajutorul funcției de ieșire vocală, puteți citi texte în timp ce scrieți în același timp; de asemenea, a fost îmbunătățită și funcția de intrare vocală. Noul editor vă permite acum să acceptați sugestii de scriere și ortografie direct cu un clic. O altă caracteristică nouă este recunoașterea îmbunătățită a cernelii virtuale - propozițiile scrise cu un stilou digital pe un ecran sunt astfel convertite în text dactilografiat, chiar și fără erori. În plus, există numeroase îmbunătățiri individuale: Cu ajutorul graficii SVG, acum pot fi integrate, redimensionate și editate documente de imagine mai complexe, fără a ocupa prea multă memorie. Imaginile HEIC de pe iPhone sau iPad pot fi inserate direct fără conversie
 • Microsoft Excel în ediția Professional Pro Edition 2021 oferă acum array-uri dinamice și o funcție XVERWEIS îmbunătățită, pe lângă o serie de funcții și filtre, cum ar fi filtrele de cronologie, pentru analiza și editarea profesională a tabelelor. În plus, funcțiile de tabel pentru calculele financiare, cum ar fi cele de tip "the", au fost din nou îmbunătățite; ca și până acum, există o compatibilitate excelentă, în special cu fișierele CSV.
 • Microsoft PowerPoint 2021 a integrat o varietate de efecte, cum ar fi morphing, precum și alte opțiuni de editare a imaginilor; fișierele ultra HD pot fi inserate direct în prezentări, iar grafica poate fi redimensionată liber; funcția de zoom permite mărirea unei imagini. Animațiile pot fi realizate și cu ajutorul stiloului digital. Opțiunile de partajare a fișierelor PowerPoint includ acum și vizualizarea vorbitorului, iar cu Microsoft Forms se poate lansa un sondaj direct între participanții la o reuniune.
 • Microsoft Outlook 2021 a îmbunătățit și mai mult colaborarea cuprinzătoare și globală cu colegii și partenerii din toate locațiile, în diferite fusuri orare Diferențele de fus orar sunt luate automat în considerare la programarea întâlnirilor; noul Outlook suportă, de asemenea, crearea și gestionarea unui număr nelimitat de conturi de e-mail - avantajos mai ales pentru utilizatorii cu mai multe conturi. Mesajele din Outlook pot fi partajate direct cu alte persoane în Microsoft Teams, iar o nouă bară de instrumente de dictare, care include comenzi vocale extinse și punctuație automată, facilitează redactarea de e-mailuri.
 • Access 2021 suportă acum și mai bine furnizarea de diverse aplicații de baze de date care funcționează direct în browser, economisind astfel spațiu de stocare valoros. Datele stocate prin intermediul acestuia sunt puse la dispoziție, de exemplu, într-o bază de date Microsoft SQL pentru acces securizat.
 • Publisher 2021 conține noi opțiuni și funcții, în special pentru editarea de grafice pentru a le utiliza în prezentări și publicații interesante: printre altele, prin recunoașterea îmbunătățită a stiloului și cooperarea accelerată cu Access.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 include, de asemenea, cele două aplicații OneNote și Microsoft Teams, care înlocuiește Skype.

Beneficiați de multe alte avantaje cu Office 2021 Professional Plus

Pe lângă inovațiile menționate mai sus ale programelor individuale ale MS Office 2021 Edition Professional Plus, utilizatorii pot beneficia, desigur, și de multe alte caracteristici și avantaje practice generale care sprijină, de asemenea, munca mobilă: De asemenea, colaborarea intuitivă în echipă pe documente, foi de calcul sau prezentări facilitează și mai mult comunicarea între participanți. Interfața de utilizator a Office 2021 este deosebit de clar proiectată - în plus, modul întunecat este disponibil în multe aplicații, ceea ce sprijină munca prietenoasă pentru ochi.

Noul meniu derulant din zona de căutare facilitează și mai mult căutarea - de exemplu, utilizatorii pot trece de la cutia poștală curentă la dosarul deschis în acel moment cu un singur clic. De asemenea, clientul pentru desktop permite utilizatorilor să revină la locațiile vizitate recent prin intermediul meniului istoric; există, de asemenea, opțiunea de a masca numerele de telefon, ceea ce permite mai multă confidențialitate și anonimat.

Multe dintre funcțiile Office pot fi accesate în mișcare prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete; aplicațiile web fac accesul deosebit de practic în acest caz, deoarece funcțiile și elementele individuale pot fi găsite și mai rapid pentru a edita rapid documentele în mișcare. Fișierele pot fi deschise și cu dispozitivele altor utilizatori din cloud și pot fi astfel partajate.

Prevenirea pierderii de date în Office 2021 Professional Plus pentru a preveni pierderea și dezvăluirea de date

Instrumentul dovedit de Microsoft Data Loss Prevention (DLP) este, de asemenea, utilizat în MS Office 2021 Professional Plus pentru a proteja în mod cuprinzător informațiile sau datele confidențiale împotriva divulgării intenționate sau accidentale de către angajați. În acest fel, organizațiile sau companiile protejează informațiile personale împotriva accesului neautorizat, așa cum prevede DSVGO. Prin intermediul controlului dinamic bazat pe conținut, nu numai că sunt monitorizate toate mișcările de date, dar este blocat și transferul prin e-mail sau prin intermediul aplicațiilor bazate pe internet.

Administratorii pot stabili reguli diferențiate pentru accesul la datele definite, de exemplu, pentru a le restricționa sau a le bloca complet, precum și pentru a alerta utilizatorii cu privire la riscurile potențiale în cazul pierderii de date.

În MS Office 2021 Professional Plus, este acum mai ușor să se definească în programele individuale ce informații pot fi integrate într-un document sau transmise mai departe. Atunci când se utilizează servicii cloud precum OneDrive, datele importante nu se pierd nici măcar în cazul unei defecțiuni a serverului sau al unei defecțiuni a unui dispozitiv terminal, deoarece utilizatorii pot accesa și modifica cu ușurință aceste fișiere de oriunde.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2021 Professional Plus

Următoarele cerințe de sistem se aplică tuturor aplicațiilor MS Office 2021 Professional Plus, în funcție de utilizarea aplicațiilor sau programelor suplimentare, se pot aplica cerințe suplimentare pentru aceste aplicații:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1 GHz (32 sau 64 de biți)
 • Memorie de lucru: cel puțin 2 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: min. 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.280 x 800 pixeli
 • Placă grafică:    DirectX 10

Ce versiune de Windows este compatibilă cu MS Office 2021 Professional Plus?

După cum s-a descris deja în cerințele de sistem, toate edițiile Microsoft Office 2021 necesită Windows 10 ca sistem de operare pentru ca software-ul să funcționeze corect. Microsoft Office 2021 Professional Plus nu este, prin urmare, compatibil cu Windows 8, 7 sau cu versiuni mai vechi.

Cum se acordă licența pentru Microsoft Office 2021 Professional Plus?

Această ediție a Microsoft Office 2021 este licențiată pentru un anumit dispozitiv final individual. În funcție de termenii și condițiile actuale, este posibil să aveți, de asemenea, dreptul de a instala orice număr de copii ale acestei ediții și ale tuturor edițiilor anterioare pe acel computer, inclusiv de a implementa copii pe un server de rețea pentru a fi accesate de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) de pe dispozitivul licențiat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Office 2021 Professional Plus în magazinul Wiresoft Software Shop

Noul Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition este deja disponibil de la Wiresoft ca licență unică folosită - ceea ce înseamnă că prețul este mai mic decât cel al unui software nou. La achiziționarea de software folosit Office 2021 Professional Plus beneficiați întotdeauna de următoarele avantaje la Wiresoft:

 • Imediat după achiziție, aplicația MS Office 2021 Professional Plus vă este disponibilă prin livrare electronică de software (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus, precum și toate celelalte licențe Office second-hand oferite la vânzare la Wiresoft nu sunt nici versiuni de test cu valabilitate limitată sau cu durată limitată și nici nu conțin o cheie de licență deja activată, ci, atunci când le cumpărați din magazinul nostru de software, cumpărați un produs software autorizat doar pentru dumneavoastră.
 • Primiți o singură licență de MS Office 2021 Professional Plus, care a fost achiziționată și revândută anterior de o companie europeană. Prin revânzarea acestei licențe de MS Office 2021 Professional Plus, aceasta este marcată ca fiind utilizată, fără ca "utilizat" să implice vreo restricție asupra funcționalității software-ului.
 • În cazul în care acest cumpărător inițial avea deja instalat acest software Office, acesta a fost eliminat odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât licența de software în cauză este din nou disponibilă în mod gratuit 100%.
 • Toate aceste licențe folosite achiziționate de la Wiresoft au fost, de asemenea, verificate de noi pentru a se asigura că sunt pe deplin utilizabile.
 • Temeiul juridic pentru revânzarea de software Microsoft Office folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea și cumpărarea, precum și utilizarea unui astfel de software.
 • Acest lucru înseamnă că atunci când cumpărați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați un produs Microsoft legal și original.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea licenței Microsoft Office Professional 2021 Plus ca software folosit sau a unei alte ediții Office 2021, precum și a unor versiuni mai vechi de Office sau a altor software Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
14 iul. 2023

Eenvoudig en snel

Betaald en binnen no-time was het programma al op mijn laptop. Zeer indrukwekkend.

14 iul. 2023

Topkwaliteit

De bestelling verliep vlot en eenvoudig. Klantenservice wordt hier echt serieus genomen!

14 iul. 2023

Qualità superiore

L'ordine è stato semplice e senza problemi. Il servizio clienti è davvero al primo posto qui!

14 iul. 2023

Fácil y rápido

Pagué y en poco tiempo tenía el programa en mi ordenador. ¡Impresionante!

14 iul. 2023

Calidad superior

Compra fluida y sencilla. ¡El servicio al cliente es realmente importante aquí!

14 iul. 2023

Perfekter Service

Hervorragende Dienstleistung und Unterstützung. Ich kann Wiresoft nur weiterempfehlen.

14 iul. 2023

Zuverlässiger Service

Schon mehrfach bestellt und immer zufrieden. Reibungsloser Kaufprozess, schnelle Lieferung. Einfach top!

14 iul. 2023

Einfach und schnell

Bezahlt und innerhalb kürzester Zeit war das Programm schon auf meinem Laptop. Sehr beeindruckend.

14 iul. 2023

Servizio impeccabile

Consegna super veloce! Il programma era installato e pronto per l'uso in pochi minuti. Sempre volentieri!

14 iul. 2023

Onberispelijke Service

Supersnelle levering! Het programma was binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Altijd weer graag!

14 iul. 2023

Servicio impecable

Entrega muy rápida. Instalación del programa sin problemas. ¡Muy satisfecho!

14 iul. 2023

Einwandfreier Service

Super schnelle Lieferung! Das Programm war innerhalb von Minuten installiert und betriebsbereit. Immer wieder gerne!

14 iul. 2023

Spitzenqualität

Die Bestellung verlief reibungslos und unkompliziert. Kundenservice ist hier wirklich großgeschrieben!

12 iul. 2023

Ohne Hektik und Stress

Kein Gedränge, kein Stress, alles lief reibungslos ab. Das Progrmm läuft super. Wiresoft hat einen neuen Stammkunden!

12 iul. 2023

Bestens versorgt

Hervorragender Service! Von der Bestellung bis zur Nutzung des Programms alles bestens gelaufen. Ich fühlte mich gut betreut. Danke!

12 iul. 2023

Schneller als der Blitz

Wow, was für eine Schnelligkeit! Keine zwei Minuten und das Programm war schon bei mir. Spitzen Leistung, Wiresoft! ?

12 iul. 2023

Einwandfreie Abwicklung

Ich bin begeistert von der schnellen und reibungslosen Abwicklung. Kein technisches Kauderwelsch, alles klar und verständlich. Weiter so!

11 iul. 2023

Großartiger Kundenservice

Bei einer kleinen Frage zum Installationsprozess bekam ich prompt eine hilfreiche Antwort. Der Kundenservice ist hier wirklich auf der Höhe!

11 iul. 2023

Schneller gehts nicht!

Bin wirklich beeindruckt! Bestellt, bezahlt und zack konnte ich los arbeiten. Danke an Wiresoft!

11 iul. 2023

Zufrieden

Nach Bezahlung war die Anwendung sofort verfügbar, kein Warten. Der Download lief ohne Probleme. Werde definitiv wieder bei Wiresoft einkaufen.

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii