Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10582
  • H04-01320
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
20.850,90 RON * 23.166,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Dispozitive 1x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Acest ghid se concentrează pe puterea Teams, SharePoint și OneDrive, inclusiv stocarea documentelor, colaborarea, partajarea și conversațiile. Nu trebuie să folosiți doar un singur instrument pentru a vă face treaba - fiecare instrument funcționează împreună pentru o productivitate optimă. Atunci când colaborați în timp real, accesul ușor la fișierele importante pentru proiectul dumneavoastră poate economisi mult timp. Fișierele partajate în Microsoft Teams sunt disponibile acolo unde aveți conversații și întâlniri, iar echipa dvs. le poate deține împreună. Documentele partajate în Microsoft Teams sunt stocate în SharePoint, ceea ce vă oferă cele mai bune avantaje din ambele lumi.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"

Microsoft Sharepoint Server 2019 - Caracteristici noi 

Acest ghid se concentrează pe puterea Teams, SharePoint și OneDrive, inclusiv stocarea documentelor, colaborarea, partajarea și conversațiile. Nu trebuie să folosiți doar un singur instrument pentru a vă face treaba - fiecare instrument funcționează împreună pentru o productivitate optimă.

Atunci când colaborați în timp real, accesul ușor la fișierele importante pentru proiectul dumneavoastră poate economisi mult timp. Fișierele partajate în Microsoft Teams sunt disponibile acolo unde aveți conversații și întâlniri, iar echipa dvs. le poate deține împreună. Documentele partajate în Microsoft Teams sunt stocate în SharePoint, ceea ce vă oferă cele mai bune avantaje din ambele lumi.

Microsoft SharePoint Server 2019 este o suită cuprinzătoare de soluții concepute pentru a vă ajuta să vă gestionați datele de afaceri

SharePoint Server 2019 a fost actualizat la experiența modernă introdusă în SharePoint în Microsoft 365. Mai jos sunt prezentate câteva dintre diferențele dintre experiența modernă din SharePoint Server 2019 și experiența clasică din SharePoint Server 2016.

Organizațiile SharePoint Server pot implementa și gestiona SharePoint Server la nivel local sau cu un abonament Office 365 Enterprise pentru a beneficia de cele mai recente caracteristici. Oferă, de asemenea, alte caracteristici și funcționalități, cum ar fi pagini de site moderne, părți web moderne și autorie, liste și biblioteci moderne, căutare modernă, integrare cu PowerApps, Power BI și MS Flow și pagini de pornire SharePoint. Descărcați SharePoint Server 2019.

Cerințe de sistem pentru Microsoft SharePoint Server 2019

  • Sistem de operare server: Windows Server 2016 Standard sau Datacenter; Windows Server 2019 Standard sau Datacenter; Windows Server 2022 Standard sau Datacenter
  • RAM: 16 GB
  • Procesor: 64 de biți
  • Spațiu pe hard disk: 80 GB
  • Acces la internet
Alte linkuri către "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii