Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
12.162,90 RON * 13.512,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Nelimitat
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Sistemul de operare pentru servere Windows Server 2019 Datacenter  oferă o virtualizare maximă prin conectarea mediilor locale cu Azure - cu multe funcții hibride, performanțe ridicate și straturi de securitate suplimentare. Acest lucru îl face ideal pentru utilizarea în centrele de date moderne, deoarece răspunde provocărilor actuale ale tehnologiei IT moderne, care se îndepărtează din ce în ce mai mult de centrele de date locale și se îndreaptă către aplicațiile și aplicațiile bazate pe Cloud Services . 

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Sistemul de operare pentru servere Windows Server 2019 Datacenter oferă o virtualizare maximă prin combinarea mediilor on-premise cu Azure - cu multe funcții hibride, performanțe ridicate și straturi de securitate suplimentare. Acest lucru îl face ideal pentru utilizarea în centrele de date moderne, deoarece răspunde provocărilor actuale ale tehnologiei IT moderne, care se îndepărtează din ce în ce mai mult de centrele de date locale și se îndreaptă către servicii și aplicații bazate pe cloud. Bazată pe Windows 10 Windows, această ediție de software pentru servere este echipată în mod ideal pentru acest lucru: Pe lângă numeroasele îmbunătățiri aduse funcțiilor existente, acesta oferă, de asemenea, noi caracteristici și servicii puternice pentru o rețea eficientă, precum și pentru o gestionare mai ușoară și o protecție cuprinzătoare a datelor sensibile.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct și Storage Replica: Unul dintre cele mai importante motive pentru a achiziționa Datacenter Edition este suportul pentru Shielded Virtual Machines pentru a crea infrastructuri de virtualizare foarte sigure. Software Defined Networking și funcțiile de stocare Storage Spaces Direct și Storage Replica sunt, de asemenea, incluse aici exclusiv sau în întregime. Numai Datacenter Edition acceptă funcții precum:

 • Virtualizare pentru un număr nelimitat de calculatoare virtuale
 • Replică de stocare nelimitată
 • Infrastructură hiperconvergentă
 • Mașini virtuale (VM) protejate
 • Rețele definite de software
 • Stocare definită de software

Windows Server 2019 conectează îndeaproape mediile on-premise cu Microsoft Azure Services, ceea ce oferă companiilor straturi suplimentare de securitate, precum și noi funcții hibride; Storage Migration Service facilitează schimbarea versiunii actuale a serverului, precum și migrarea serverului, inclusiv a datelor în cloud.

Licențierea Windows Server 2019 Edition Datacenter se bazează pe nuclee, mai degrabă decât pe procesoare, cu un minim de 16 nuclee. Prin urmare, cu un pachet de 16 nuclee, primiți toate licențele necesare, care sunt necesare în orice caz pentru operarea unui server corespunzător.

La Wiresoft, puteți găsi Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core ca software folosit la un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou - cu toate caracteristicile tipice în ceea ce privește funcționalitatea, performanța, precum și securitatea. Informații detaliate despre noile caracteristici ale Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, precum și despre condițiile de licențiere Microsoft corespunzătoare pentru acest software de server Windows pot fi găsite în următoarea prezentare generală.

Windows Server 2019 Datacenter - cele mai importante funcții și caracteristici noi

Comparativ cu versiunea anterioară, Windows Server 2019 Datacenter conține o serie de îmbunătățiri, precum și adăugiri la funcțiile existente, care ridică posibilitățile de virtualizare, precum și securitatea la un nou nivel: Platformele HCI sau platformele de infrastructură hiperconvergentă oferă multe avantaje în virtualizarea serverelor și a desktopurilor, fiind nu numai ușor de implementat și de gestionat, ci și de scalat, simplificând astfel în mod semnificativ complexitatea și implementarea infrastructurilor IT.

Care este valoarea adăugată a Windows Server 2019 Datacenter Edition?

În primul rând, Windows Server Edition Datacenter 2019 oferă un maxim de posibilități de virtualizare și, prin urmare, este deosebit de interesant pentru companiile în care acest lucru, precum și sarcinile de lucru IT ridicate joacă un rol important. Numărul de mașini virtuale și containere Hyper-V care pot fi operate cu el este nelimitat în această ediție, iar limita de memorie RAM este de 24 TB. Alte caracteristici importante, dintre care unele sunt disponibile doar în ediția Datacenter Edition cu funcționalitate maximă, sunt:

Mașini virtuale ecranate

Mașinile virtuale protejate permit crearea unor infrastructuri de virtualizare foarte sigure. Shielded VM sigilează serverele virtuale în așa fel încât, de exemplu, datele sensibile stocate într-un cloud public sunt protejate în mod fiabil împotriva accesului sau utilizării neautorizate. Serviciile de server și datele acestora sunt criptate și protejate cu ajutorul mașinilor virtuale Hyper-V. De asemenea, este posibilă transformarea mașinilor virtuale existente în mașini virtuale ecranate. În plus față de mașinile virtuale Windows, aici pot fi create și mașini virtuale Linux protejate. Mașinile virtuale protejate sunt instalate prin Server Manager, Windows Admin Center sau PowerShell.

Rețele definite prin software

Funcția Software Defined Networking (SDN) din Windows Server 2019 oferă configurarea centralizată a dispozitivelor de rețea fizice, cum ar fi routerele și switch-urile, precum și gestionarea dinamică a acestora - dar și a gateway-urilor -, deoarece straturile de rețea nu mai sunt legate de dispozitivele de rețea. Dispozitivele existente compatibile cu SDN pot fi, de asemenea, utilizate pentru a obține o mai mare integrare între rețelele fizice și cele virtuale. Elementele de rețea virtuală includ comutatorul virtual Hyper-V, virtualizarea rețelei Hyper-V și gateway-ul RAS.

SDN poate fi utilizată, de exemplu, pentru:

 • Crearea, securizarea și conectarea dinamică a rețelelor
 • Să definească politici pentru a controla rețelele fizice și virtuale; și
 • Scalați politicile de rețea
 • Accelerați livrarea de sarcini de lucru
 • Reducerea la minimum a riscurilor de securitate în rețea

Windows Server 2019 Datacenter Edition oferă, de asemenea, o serie de optimizări și adăugiri la Software Defined Networking, inclusiv monitorizarea firewall-ului și capacitatea de a conecta două rețele între ele și fără întreruperi. În plus, Encrypted Networks permite criptarea securizată a rețelelor virtuale prin intermediul Datagram Transport Layer Security (DTLS) pentru a preveni accesul neautorizat.

Stocare definită prin software

Software-Defined Storage (SDS) din Windows Server 2019 oferă o arhitectură de stocare al cărei software este separat de hardware prin virtualizare pentru a minimiza dependența acestora. SDS permite, de asemenea, scalarea flexibilă a capacității de stocare, ceea ce contribuie, de asemenea, la eficiența costurilor.

Replica de stocare

Storage Replica în Windows Server 2019 Datacenter suportă atât replicarea sincronă, cât și cea asincronă și previne pierderea datelor la nivelul sistemului de fișiere. Replicarea sincronă oglindește datele în locații fizice cu volume de siguranță, în timp ce replicarea asincronă le oglindește între locații utilizând legături de rețea cu o latență mai mare. Pregătirea în caz de dezastre minimizează potențialele perioade de întrerupere a activității în acest proces. Storage Replica este disponibilă fără limită în Windows Server 2019 Datacenter Edition.

Storage Spaces Direct

Funcția Storage Spaces Direct (S2D) combină stocarea locală de date a serverelor într-un cluster virtual. Nodurile unui astfel de cluster pot avea suporturi de date fizice diferite sau sisteme de suporturi de date diferite, iar comunicarea dintre ele se realizează prin intermediul protocolului SMB. Storage Spaces Direct nu numai că simplifică implementarea și gestionarea sistemelor SDS (Software-Defined Storage), dar permite și crearea de sisteme de stocare scalabile și cu disponibilitate ridicată. Acest lucru permite ca spațiul de stocare al serverului să fie utilizat independent de hardware, ceea ce sporește eficiența acestuia. În plus, S2D oferă o siguranță sporită la defecțiuni, astfel încât, cu un număr corespunzător mai mare, mai multe noduri de cluster pot eșua fără ca acesta să fie afectat.

Alte caracteristici ale Windows Server 2019

În plus față de aceste caracteristici, următoarele caracteristici importante sunt, de asemenea, disponibile pentru companiile cu Windows Server 2019 Datacenter Edition:

Suport Kubernetes

Windows Server 2019 oferă acum un suport și mai bun pentru Kubernetes. Containerele Linux și Windows gestionate cu Kubernetes pot fi, de asemenea, utilizate în paralel. Pentru Kubernetes sunt disponibile noi funcții, cum ar fi crearea de rețele de containere, iar imaginile individuale au fost, de asemenea, îmbunătățite; este disponibilă și imaginea de container "windows", care are o gamă mai largă de funcții.

Funcții de analiză System Insights

System Insights for Predictive Analytics din Windows Server 2019, alimentat de un model de învățare automată, permite analizarea datelor sistemului de server, cum ar fi performanța, precum și evenimentele, pentru a face predicții precise, reducând efortul necesar pentru administrarea reactivă a instanțelor Windows Server.

Protecție sporită a datelor sensibile

Protecția fiabilă a infrastructurii și a sarcinilor de lucru sensibile devine din ce în ce mai importantă în cadrul companiilor. Windows Server 2019 oferă diverse funcții în acest scop, cum ar fi Controlorul de domeniu și mașinile virtuale ecranate deja menționate. În plus, Windows Defender a fost completat cu noi funcții, cum ar fi Exploit Guard, ca parte a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), care permite monitorizarea documentelor și a dosarelor aflate în rețea, precum și a accesului la acestea. Diverse funcții de securitate Azure AD, cum ar fi Azure AD Banned Passwords și Azure AD Password Protection, sunt disponibile pentru protecția Active Directorys locale.

Alte servicii Azure pentru Windows Server 2019 dintr-o privire

Caracteristicile hibride integrate în Windows Server 2019 oferă o mai mare integrare sau o utilizare mai ușoară a serviciilor Microsoft Azure într-un centru de date local - inclusiv servicii precum Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management, precum și Azure Network Adapter. Acest lucru oferă avantajul de a putea conecta un server local la o rețea Azure virtuală din Azure Cloud. Cooperarea mai strânsă dintre Windows Server și Microsoft Azure Services permite o sincronizare ușoară a datelor pentru o simplă copie de rezervă a datelor. Asistentul de migrare a stocării facilitează nu numai trecerea la Windows Server 2019, ci și migrarea serverului, inclusiv a datelor în cloud. Azure File Sync acționează ca o posibilă locație de stocare.

Cerințe hardware pentru Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 se bazează pe Windows 10. Pentru a asigura o funcționare sigură a Windows Server 2019 Datacenter, trebuie îndeplinite cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele reale depind, de asemenea, de configurația sistemului respectiv, precum și de aplicațiile instalate:

 • Memorie (RAM): se recomandă 512 MB, ECC sau similar
 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Memorie pentru ecranul desktop: 2 GB
 • Arhitectura procesorului: x64
 • Viteza procesorului: 1.4 GHz cu 64 Bit
 • Placă de rețea: 1x Ethernet cu debit minim de GBit/s
 • Placă grafică cu suport pentru Super VGA: 1.024 x 768 pixeli

Acordarea licențelor pentru Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Acordarea licențelor pentru Windows Server Edition 2019 Datacenter se realizează și pentru software-ul utilizat în conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, exclusiv prin intermediul numărului de nuclee. Se aplică următoarele dispoziții:

Condiții generale de licențiere Microsoft pentru Windows Server 2019

Acordarea licențelor pentru Windows Server 2019 Datacenter se bazează pe hardware-ul fizic: numărul minim necesar de licențe pentru fiecare server este determinat nu numai de numărul de nuclee de procesare fizice ale gazdei, ci și de numărul de servere virtuale. O licență acoperă două nuclee de procesor fizice. Dacă o companie utilizează unul sau mai multe servere cu mai multe procesoare, este necesară o licență pentru fiecare pereche de nuclee. În conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, se ia ca bază un număr minim de 8 nuclee pe procesor - indiferent de numărul real, eventual mai mic, de nuclee al hardware-ului existent. Rezultă că este necesar cel puțin un pachet Windows Server 2019 Datacenter 16-Core pentru a licenția un server cu 2 procesoare.

Cerințe suplimentare de licențiere pentru Windows Server 2019 Datacenter

Licențierea în Hyper-V licențiază toate procesoarele logice care corespund nucleelor de procesare fizice. Windows Server Datacenter Edition vă dă dreptul de a rula un număr nelimitat de instanțe Hyper-V pentru fiecare licență de bază. Condiția prealabilă este ca toate nucleele de procesare corespunzătoare ale serverului să fi fost licențiate.

Nu este necesară nicio licență suplimentară pentru instanțele Linux.

În plus față de licența de server, toți clienții care accesează Windows Server 2019 - utilizatori și dispozitive finale - trebuie să fie, de asemenea, echipați cu o licență de acces client (CAL). Acestea sunt, de asemenea, disponibile la mâna a doua de la Wiresoft.

Întrebări frecvente despre Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core ca software folosit de la Wiresoft

Pachetul Windows Server 2019 Datacenter 16-Core oferit ca software folosit la Wiresoft nu diferă de o licență de server nouă în ceea ce privește utilizabilitatea sa - nu numai pentru că software-ul, în general, nu se uzează. Mai jos găsiți răspunsurile la întrebările frecvente despre licențele Windows Server folosite.

De unde provine software-ul Windows Server 2019 Datacenter 16-Core folosit?

Software-ul Windows Server 2019 Datacenter 16-Core folosit oferit în magazinul Wiresoft provine de la companii care l-au cumpărat anterior nou și l-au revândut către Wiresoft. Datorită revânzării sau a ofertei din Wiresoft Shop, acesta este numit software folosit, dar poate fi folosit ca o licență nouă.

O licență Windows Server 2019 Datacenter 16-Core folosită vine cu protecția obișnuită a cumpărătorului?

Da: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core ca software folosit Wiresoft vă oferă, în calitate de client, aceleași avantaje ca și la achiziționarea unui software de server nou comparabil: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă inclusă.

Este legal să cumpărați sau să folosiți software-ul Windows Server 2019 Datacenter 16-Core folosit?

Da: Puteți fi siguri că pentru clienți, nu numai achiziționarea de software Wiresoft folosit Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, dar și utilizarea sa efectivă nu încalcă nicio lege aplicabilă, deoarece acest software provine din inventarul licențiat al unei companii. Astfel, se aplică jurisprudența consacrată, care nu numai că permite comerțul cu astfel de software Microsoft Used Software, ci și utilizarea acestuia; aceste fapte au fost confirmate în mod repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Ce alte avantaje are Software-ul folosit de la Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Software-ul uzat de la Wiresoft oferă clienților noștri mai ales avantajul economic de a putea actualiza stocurile de software mult mai ieftin decât cu bunuri noi, astfel încât acestea să fie mereu la zi. Astfel, software-ul folosit de la Wiresoft nu numai că contribuie la reducerea costurilor de operare, dar oferă și securitate de audit prin verificarea completă a tuturor cumpărătorilor!

La Wiresoft, nu veți găsi doar Windows Server 2019 Datacenter 16-Core edition ca software folosit ieftin, ci și pachetele corespunzătoare 2-Core, precum și Windows Server Standard edition, în plus, de asemenea, licențele de acces client (CAL) necesare respective - precum și versiunile anterioare ale Windows Server 2019. Portofoliul larg de software folosit al Wiresoft conține, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea Windows Server 2019 Datacenter sau a oricărei alte ediții, nu ezitați să apelați la consultanța noastră competentă prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii