Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10426
 • 381-02255
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.808,90 RON * 3.119,90 RON * (9,97% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x User CAL
Sistem  Server Exchange
CAL User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Microsoft Exchange Server 2019, fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile serverului necesită o licență de acces client separată în plus față de licența de server: Exchange Server 2019 User CAL. Numai aceasta echipează o anumită persoană înregistrată cu drepturile de acces corespunzătoare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

25 de CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2019 ca software utilizat

Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Microsoft Exchange Server 2019, fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile serverului are nevoie de o licență de acces client separată, pe lângă licența de server: CAL de utilizator Exchange Server 2019. Numai aceasta conferă unei anumite persoane înregistrate drepturile de acces corespunzătoare.

Acest lucru se datorează faptului că, în conformitate cu prevederile definite în gestionarea licențelor Microsoft, o licență pentru Exchange Server 2019 Standard sau Enterprise nu include drepturi de utilizator suplimentare, astfel încât acestea trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL de utilizator. Astfel, utilizatorii înregistrați pot utiliza toate funcțiile Exchange Server prin intermediul unui dispozitiv final ales de ei.

CAL-urile de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019 Standard și Enterprise Edition nu sunt disponibile doar de la Wiresoft la un preț avantajos, ci și în cantități individuale. Licențele CAL de utilizator utilizate oferă aceleași funcționalități ca și licențele de acces client de utilizator oferite ca nou în cadrul programului oficial de licențiere în volum Microsoft pentru Exchange Server 2019.

Beneficiați de toate funcțiile noi ale MS Exchange Server 2019 cu CAL-uri de utilizator utilizate

Windows Exchange Server 2019 rulează, de asemenea, pe Windows Server 2019 Core și oferă o platformă fiabilă și sigură pentru infrastructura de mesagerie a unei organizații. Edițiile individuale Exchange, cum ar fi Standard și Enterprise, oferă toate funcționalitățile necesare pentru a sprijini colaborarea, pe lângă o comunicare cuprinzătoare. Printre altele, sunt disponibile următoarele funcții și caracteristici noi:

 • Meta Cache Database (MCDB) salvează meta-informațiile, cum ar fi structurile de dosare ale căsuțelor poștale și, de asemenea, accelerează accesul și căutarea conținutului.
 • Dynamic Database Cache (DDC) crește viteza Exchange Server și oferă o mai bună utilizare a capacității de stocare prin adaptarea dinamică la cerințele curente.
 • Indexul de căutare este acum localizat în baza de date a unei căsuțe poștale, ceea ce simplifică administrarea și crește viteza de căutare.
 • Cu Windows Server Core, este de asemenea posibilă rularea versiunii standard a sistemului de servere într-un mod simplificat, ceea ce facilitează configurarea și oferă mai multă securitate împotriva intrușilor.
 • Cu ajutorul Regulilor de acces al clienților, sunt disponibile și alte posibilități de limitare a accesului la zona de configurare a Exchange Server.
 • Colaborarea cu privire la documente este îmbunătățită semnificativ prin opțiunea de a pune la dispoziție fișierele pe OneDrive for Business.
 • Noile îmbunătățiri ale calendarului facilitează organizarea de întâlniri: de exemplu, cu o gestionare îmbunătățită a calendarului (Improved Calendar Management), caracteristici precum Default End Date, Do Not Forward, precum și diferite opțiuni pentru configurarea mesajelor de ieșire din birou.

CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server Standard și Enterprise Edition 2019 ca software utilizat - cele mai importante date dintr-o privire

CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă de produsele noi, acestea au aceleași opțiuni de acces ca și produsele noi pentru a utiliza funcțiile disponibile în edițiile Exchange Server 2019 Standard și Enterprise. Prin urmare, CAL-urile de utilizator folosite reprezintă o opțiune mai ieftină pentru companiile și organizațiile de dimensiuni mici și mijlocii de a-și dota angajații cu o licență de acces la Exchange Server și permit, de asemenea, o licențiere personalizată.

Informații generale despre gestionarea licențelor Microsoft pentru Exchange Server 2019 cu CAL-uri

Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019, gestionarea licențelor Microsoft reglementează licențierea suplimentară a utilizatorilor cu drepturi de acces, astfel încât angajații să poată accesa e-mailurile etc.. Acest lucru se datorează faptului că CAL-urile incluse în licența de server sunt destinate exclusiv administratorilor IT și nu pot fi utilizate pentru serviciile tipice Exchange. Numai Licența de acces client pentru CAL utilizator oferă unui angajat drepturile de a utiliza funcțiile Exchange Server - pe orice dispozitiv final compatibil cu Windows. În afară de drepturile de acces personal pentru mediul client/server Exchange Server 2019, CAL de utilizator nu conține niciun alt software.

Care sunt avantajele CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 edițiile Standard și Enterprise?

Licențierea bazată pe CAL pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019 permite gestionarea precisă, la cerere, a drepturilor de acces pentru toți angajații dintr-o organizație. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2019:

 • CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 - se aplică pentru câte un utilizator dedicat
 • Device CAL pentru Exchange Server 2019 - se aplică unui dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) Drepturi de acces la server

Care sunt diferențele dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2019?

CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 oferă aceleași opțiuni de utilizare ca și CAL de dispozitiv. Cu toate acestea, diferența constă în posibilitățile respective de acces la Exchange Server, ceea ce duce la avantaje diferite. Pe lângă numărul de angajați dintr-o companie și echiparea stațiilor de lucru ale acestora cu un PC sau similar, un rol important îl joacă și fluxul de lucru în care utilizatorii accesează serverul Exchange: În unele IMM-uri, utilizatorii îl pot accesa prin intermediul unor dispozitive finale complet diferite, în timp ce într-un alt mediu de lucru mai mulți angajați împart un singur dispozitiv final și, astfel, accesează pe rând serverul Exchange pentru a apela e-mailurile etc.

Fiecare angajat care este autorizat să acceseze serverul Exchange cu un CAL de utilizator poate, prin urmare, să utilizeze orice dispozitiv final cu Windows pentru a accesa serviciile Exchange. Prin urmare, este posibilă accesarea serverului Exchange la nivel local și independent, fie cu propriul computer mobil sau smartphone - de exemplu, în timpul deplasărilor sau în biroul de acasă - dar mai ales cu un alt dispozitiv disponibil la fața locului prin acces la internet.

Prin urmare, User CAL oferă opțiuni bune de utilizare mobilă, deoarece utilizatorul licențiat nu are restricții în ceea ce privește alegerea accesului - cu condiția ca dispozitivul final utilizat să fie compatibil cu Windows.

Diferența dintre opțiunile de utilizare a CAL-urilor pentru Exchange Server 2019 pentru edițiile Standard și Enterprise

Edițiile Standard și Enterprise pentru MS Exchange Server 2019 diferă nu numai în ceea ce privește extinderile de funcții pentru Enterprise, ci mai ales în ceea ce privește scalabilitatea cerințelor respective privind căsuțele poștale. Cu toate acestea, în principiu, este posibilă și utilizarea Enterprise Edition cu un CAL de utilizator pentru Standard Edition - dar atunci nu este disponibilă doar funcționalitatea limitată a Standard Edition, ci și un număr corespunzător mai mic de baze de date de căsuțe poștale. Prin urmare, CAL-urile de utilizator pentru Enterprise Edition oferă o gamă mai largă de funcții, cu condiția ca licența Enterprise Server să fie instalată.

Asigurați compatibilitatea versiunilor de CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019

În plus față de opțiunile menționate mai sus, în funcție de ediție, CAL de utilizator pentru una dintre edițiile Exchange Server 2019 nu numai că echipează un utilizator cu drepturile de acces pentru această versiune exactă a serverului, dar include și drepturile de acces pentru versiuni Exchange mai vechi, cum ar fi 2016 (downgrade). Astfel, CAL de utilizator pentru versiunea 2019 a serverului oferă un avantaj față de CAL de utilizator pentru versiuni mai vechi, care pot fi utilizate și pentru a accesa versiunile anterioare ale Exchange Server, dar nu și versiunea 2019 a Exchange Server (actualizare).

Deși CAL de utilizator pentru Exchange Server versiunea 2019 este în prezent cea mai mare, pe lângă funcționalitățile specifice ediției incluse, trebuie să se acorde întotdeauna atenție compatibilității dintre licența de server și licența de acces client.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când acordați licențe pentru Exchange Server 2019 cu un CAL de utilizator?

După cum am menționat deja, un CAL de utilizator utilizat echipează un singur utilizator cu drepturi de acces pentru Exchange Server 2019. Odată ce înregistrarea utilizatorului a fost finalizată, acest CAL de utilizator nu mai poate fi transferat unei alte persoane. De asemenea, este imposibil să se schimbe tipul de CAL și să se utilizeze CAL utilizator ca CAL dispozitiv.

Aceste restricții în gestionarea licențelor Microsoft au rolul de a preveni orice acces necorespunzător la serviciile Exchange Server 2019. Astfel, acestea oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru comunicarea sa, deoarece terții sau persoanele fără licență nu au drepturi de acces pentru a utiliza serviciile de e-mail și alte date de pe server.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2019

Prin urmare, ce tip de licență de acces client pentru Windows Exchange Server 2019 oferă mai multe avantaje în utilizarea într-o companie diferă de la caz la caz. Tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente joacă un rol decisiv în acest caz: în cazul în care angajații folosesc în mod regulat dispozitive finale mobile sau diverse dispozitive autonome alternativ, de exemplu, la diferite locuri de muncă, pentru a accesa Windows Server, CAL-ul de utilizator personal oferă mai multe avantaje, deoarece aceștia pot folosi întotdeauna contul personal în acest scop.

Dacă licențierea cu CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 este mai favorabilă pentru o companie decât cu CAL de dispozitiv, deoarece sunt necesare mai puține licențe, rezultă așadar din fluxul de lucru tipic al companiei. Cunoașterea acestui aspect constituie baza optimă pentru alegerea CAL atunci când se achiziționează licențe de acces client folosite pentru Exchange Server 2019.

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2019 disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft deja de la o singură licență de acces client - deoarece eventualele reglementări de licențiere în volum ale Microsoft nu sunt valabile după marcarea ca "folosit", altfel nu există dezavantaje legate de capacitatea de utilizare - nu numai pentru că un software nu se poate uza în principiu.

Originea CAL-urilor de utilizator pentru Exchange Server 2019 ca software utilizat la Wiresoft

Aceste CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt licențe originale, deoarece sunt oferite și în altă parte în cadrul programului de licențiere Microsoft; diferența constă în faptul că CAL de utilizator de la Wiresoft făceau parte dintr-o licență de volum pentru Exchange Server 2019 pentru utilizatorii pe care o companie i-a achiziționat cândva ca proprietar anterior. Licențele de volum pentru toți utilizatorii sau, de asemenea, licențele de acces pentru utilizatorii individuali au fost revândute de către Wiresoft, licențele de volum fiind, de asemenea, împărțite în licențe individuale. Aceste CAL-uri individuale de utilizator astfel create sunt apoi etichetate ca software utilizat. Cu toate acestea, în ciuda acestei etichetări ca licențe utilizate, ele pot fi utilizate ca o licență nouă pentru a accesa serviciile Exchange Server 2019, deoarece nu diferă de acestea prin restricții în ceea ce privește funcționalitatea sau perioada de utilizare.

Garanția cumpărătorului cu CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2019 ca software utilizat

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2019 oferite de Wiresoft ca software folosit nu sunt doar o formă ieftină de licențiere pentru Exchange Server 2019 pentru clienții noștri, ci și o utilizare sigură și legală! Prin urmare, aceste CAL-uri de utilizator Wiresoft vă oferă, de asemenea, în calitate de client, siguranța obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare imediată după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței prin intermediul unei chei de licență de volum valabile.

Este legală achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019?

Atât CAL-urile de utilizator pe care le puteți achiziționa de la Wiresoft pentru Exchange Server 2019, cât și toate celelalte licențe de acces client oferite în magazin, provin din inventarele de licențe ale companiilor. Prin urmare, atât vânzarea, cât și cumpărarea de licențe CAL folosite se bazează pe jurisprudența valabilă, care permite în mod explicit comerțul cu licențe Microsoft folosite, lucru care a fost confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Acest lucru înseamnă că dumneavoastră, în calitate de cumpărător de CAL-uri de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019 și, de asemenea, în calitate de utilizator, aveți siguranță juridică, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră nu încălcați nicio prevedere legală în acest proces.

Un alt avantaj: Fiecare software folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumat: Toate avantajele software-ului utilizat de Wiresoft pentru CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2019

CAL-urile de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019 de la Wiresoft vă oferă o alternativă la preț redus, comparabilă cu licențele noi de la mulți furnizori de software tradiționali - acest lucru este valabil și pentru licențele de acces pentru alte servere Microsoft.

Nu există alte restricții în ceea ce privește licențierea, cum ar fi numărul minim de CAL-uri de utilizator care trebuie achiziționate, astfel încât să vă puteți licenția angajații într-un mod personalizat și flexibil, în funcție de utilizarea reală a serviciilor de server. Acest lucru permite, de asemenea, clienților Wiresoft să reducă costurile legate de licențele de acces al utilizatorilor pentru Exchange Server.

În magazinul de software Wiresoft, veți găsi nu numai licențe de acces pentru utilizatori pentru Exchange Server 2019, ci și Device CAL și licențele de acces client corespunzătoare pentru versiunile actuale de pre-lansare ale MS Exchange Server ca software utilizat, precum și licențe de software, inclusiv licențele de acces necesare respective pentru multe alte programe Microsoft Server. Astfel, cu licențele folosite de la Wiresoft aveți o posibilitate economică de a vă completa inventarul de software și în alte domenii de activitate, evitând astfel costurile pentru hardware nou, precum și problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni neuniforme de software.

Pe lângă licențele de acces pentru server și client, în magazinul de software Wiresoft veți găsi și alte programe software Microsoft - cu toate avantajele tipice pe care le oferă software-ul folosit. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru MS Exchange Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii