Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10528
 • PGI-00252
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
194,90 RON * 215,90 RON * (9,73% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Dispozitiv Enterprise CAL
Sistem  Server Exchange
CAL Enterprise Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile


Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 este un produs software care oferă acces la caracteristicile și funcționalitatea Microsoft Exchange Server. Este o licență suplimentară la Microsoft Exchange Server Standard CAL. Licența permite dispozitivelor, cum ar fi stațiile de lucru, laptopurile și dispozitivele mobile, să se conecteze la un Exchange Server și să utilizeze funcțiile acestuia.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL"

Enterprise Device CAL pentru Microsoft Exchange Server 2019 ca software utilizat

Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 este un produs software care oferă acces la caracteristicile și funcționalitatea Microsoft Exchange Server. Este o licență suplimentară pentru Microsoft Exchange Server Standard CAL. Licența permite dispozitivelor, cum ar fi stațiile de lucru, laptopurile și dispozitivele mobile, să se conecteze la un server Exchange și să utilizeze funcțiile acestuia. 

Utilizați toate posibilitățile suplimentare ale MS Exchange Server 2019 cu un CAL pentru dispozitive Enterprise utilizat

Windows Exchange Server 2019 rulează pe Windows Server 2019 Core, oferind o platformă fiabilă pentru infrastructurile de mesagerie ale întreprinderilor. Edițiile Standard și Enterprise le oferă un sprijin și mai bun, mutând accentul de la comunicare la colaborare. În acest scop, sunt disponibile următoarele funcții și caracteristici:

 • Meta Cache Database (MCDB) securizează meta-informațiile, cum ar fi structurile de dosare ale căsuțelor poștale, și accelerează accesul și căutarea de conținut.
 • Dynamic Database Cache (DDC) permite ajustarea dinamică a capacității de stocare pentru a o utiliza mai bine și crește viteza Exchange Server.
 • Noul index de căutare este localizat în baza de date a unei căsuțe poștale, ceea ce simplifică foarte mult administrarea și crește viteza de căutare.
 • Windows Server Core permite o execuție simplificată a unei versiuni standard a sistemului server. Acest lucru simplifică configurarea și asigură o mai mare securitate împotriva intrușilor.
 • Regulile de acces al clienților oferă opțiuni îmbunătățite pentru limitarea accesului la zona de configurare a serverului Exchange.
 • Noi îmbunătățiri ale calendarului, în special pentru organizarea de întâlniri: inclusiv Data de încheiere implicită, Nu transmiteți, Gestionarea îmbunătățită a calendarului și mai multe opțiuni pentru configurarea mesajelor în afara biroului.
 • Colaborare îmbunătățită a documentelor, cu posibilitatea de a încărca și salva fișiere în OneDrive for Business.
 • Mesagerie unificată, funcționalitate de arhivare integrată, DLP

Prezentare generală a celor mai importante CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server Standard și Enterprise Edition 2019 ca software utilizat

CAL-urile pentru dispozitive de la Wiresoft, care sunt oferite ca software folosit, au aceleași opțiuni de acces ca și licențele noi corespunzătoare pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în fiecare dintre cele două ediții Exchange Server 2019. CAL-urile pentru dispozitive folosite reprezintă o opțiune ieftină, în special pentru IMM-uri și organizații, pentru echiparea dispozitivelor finale corespunzătoare cu o licență de acces la Exchange Server, și pentru că acest lucru permite personalizarea licențelor.

Informații generale privind acordarea de licențe pentru Exchange Server 2019 cu CAL-uri

Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019, Microsoft Licence Management oferă licențiere cu o licență de server plus licențe de acces client; așa cum am menționat, licența de server trebuie completată cu licențe pentru dispozitivele finale (sau utilizatori), astfel încât angajații să poată accesa e-mailurile etc. CAL-urile incluse în licența de server sunt destinate exclusiv administratorilor IT și, prin urmare, nu pot fi utilizate pentru serviciile tipice. Prin urmare, numai o licență de acces client, cum ar fi Device CAL, oferă unui angajat drepturile de a utiliza funcțiile Exchange Server pe un dispozitiv final compatibil cu Windows. CAL nu conține niciun software suplimentar, în afară de drepturile de acces pentru mediul client/server Exchange Server 2019.

Care sunt avantajele CAL-urilor pentru dispozitive pentru Exchange Server 2019 Standard și Enterprise Edition?

Licențierea bazată pe CAL pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019 permite gestionarea flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor de acces pentru computerele utilizate. Modelul de licențiere Microsoft oferă un total de două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2019:

 • Device CAL pentru Exchange Server 2019: se aplică unui dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) drepturi de acces la server
 • User CAL pentru Exchange Server 2019: se aplică unui singur utilizator dedicat la un moment dat

Diferite opțiuni de utilizare pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 Standard și Enterprise

Edițiile Standard și Enterprise pentru Exchange Server 2019 diferă în principal în ceea ce privește scalabilitatea cerințelor privind căsuțele poștale. Cu toate acestea, în principiu, este posibil să se utilizeze funcționalitatea ediției Enterprise Edition cu un dispozitiv CAL autorizat pentru ediția Standard Edition - dar atunci este disponibil doar un număr corespunzător mai mic de baze de date de căsuțe poștale și, de asemenea, doar funcționalitatea standard limitată. În schimb, dispozitivele CAL pentru ediția Enterprise Edition au o gamă extinsă de funcții.

Rețineți compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2019!

Un Device CAL pentru edițiile Exchange Server 2019 nu numai că echipează dispozitivul final respectiv cu drepturile de acces pentru această versiune, ci autorizează și accesul la versiuni mai vechi de Exchange, cum ar fi 2016 (downgrade). Acest lucru conferă Device CAL 2019 un avantaj față de versiunile mai vechi de Device CAL, care sunt valabile pentru versiunea anterioară corespunzătoare de Exchange Server, dar care nu pot fi utilizate pentru a accesa versiunea 2019 (actualizare) a Exchange Server.

Deși în prezent nu există CAL-uri de dispozitiv mai recente pentru Exchange Server decât versiunea 2019, atunci când achiziționați trebuie să acordați întotdeauna atenție compatibilității licenței de server și a licenței de acces client, precum și funcționalităților specifice ediției incluse.

Ce trebuie luat în considerare atunci când se acordă licențe pentru Exchange Server 2019 cu un CAL de dispozitiv utilizat?

După cum s-a menționat deja, un Device CAL echipează un singur dispozitiv final cu drepturi de acces pentru Exchange Server 2019. Odată ce înregistrarea computerului a fost finalizată, CAL-ul dispozitivului nu mai poate fi transferat către un alt dispozitiv final. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea unui CAL de dispozitiv ca CAL de utilizator.

Aceste restricții în gestionarea licențelor Microsoft au scopul de a preveni orice acces necorespunzător la serviciile Exchange Server 2019. Astfel, acestea oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru comunicațiile sale, deoarece dispozitivele finale străine sau fără licență nu au acces la e-mailuri și la alte date de pe server.

Care sunt diferențele dintre Device CALs și User CALs pentru Exchange Server 2019?

Practic, Device CAL pentru Exchange Server 2019 nu diferă de User CAL în ceea ce privește funcționalitatea. Diferența constă în avantajele pe care le are tipul respectiv de acces la Exchange Server. În plus, există și numărul și echipamentul stațiilor de lucru dintr-o companie, precum și fluxul de lucru în care utilizatorii accesează serverul Exchange: în unele IMM-uri, de exemplu, diferiți angajați împart un singur dispozitiv final pentru a accesa alternativ serverul Exchange și pentru a apela e-mailuri etc., în timp ce în alte companii utilizatorii accesează în acest scop prin intermediul unor dispozitive finale complet diferite.

Un dispozitiv cu Windows cu un CAL pentru dispozitiv poate fi utilizat de orice angajat care are permisiunea de a accesa serviciile Exchange. În cazul în care dispozitivul final licențiat este mobil, de exemplu un laptop sau o tabletă, utilizatorul respectiv poate, de asemenea, să acceseze serverul Exchange la nivel local în mod independent - de exemplu, în deplasare sau în biroul de acasă - prin acces la internet. Astfel, Device CAL oferă, de asemenea, opțiuni de utilizare mobilă.

Concluzie privind CAL-urile dispozitivelor

Prin urmare, ce tip de licențe de acces client pentru Exchange Server 2019 oferă mai multe avantaje pentru utilizarea într-o companie poate diferi de la caz la caz. Pe lângă numărul de angajați care utilizează serverul Exchange pentru comunicare, trebuie să se ia în considerare și tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente: În cazul în care mai mulți angajați împart în mod regulat un anumit dispozitiv final - mobil sau autonom - și îl folosesc alternativ pentru a accesa serverul Exchange, de exemplu, în timpul lucrului în ture, Device CAL oferă mai multe avantaje.

Dacă licențierea cu Device CALs pentru Exchange Server 2019 este mai favorabilă decât User CALs, deoarece sunt necesare mai puține licențe, rezultă așadar din fluxul de lucru tipic al companiei. Prin urmare, cunoașterea acestui aspect ar trebui să stea la baza alegerii CAL atunci când se achiziționează licențe de acces al clienților uzați pentru Exchange Server 2019.

CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2019 disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft pentru o singură licență de acces pentru client - orice cerințe de licențiere în volum de la Microsoft nu se mai aplică atunci. În același timp, faptul că sunt considerate "folosite" nu implică niciun dezavantaj în ceea ce privește utilizabilitatea lor - nu numai pentru că, în principiu, software-ul nu se poate uza.

Informații despre proveniența Device CALs for Exchange Server 2019 ca software utilizat de la Wiresoft

Toate CAL-urile pentru dispozitive pentru Exchange Server 2019 oferite ca fiind utilizate de Wiresoft sunt licențe originale, deoarece sunt oferite și în cadrul programului de licențiere Microsoft; spre deosebire de acestea, CAL-urile de la Wiresoft sunt foste componente ale unei licențe de volum pentru dispozitive pentru Exchange Server 2019, pe care proprietarul anterior, o companie, a achiziționat-o. Licențele individuale de acces la dispozitive sau licențele complete de volum pentru dispozitive au fost revândute de aceasta din urmă către Wiresoft, iar licențele de volum au fost dizolvate în licențe individuale. Astfel, aceste CAL ale dispozitivului sunt etichetate ca fiind software utilizat. Cu toate acestea, în ciuda noii etichetări ca licențe folosite, acestea pot fi utilizate ca o licență nouă pentru accesul la Exchange Server 2019, deoarece nu diferă de acestea nici prin restricții în ceea ce privește funcționalitatea, nici în ceea ce privește perioada de utilizare.

CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 ca software utilizat oferă securitate cumpărătorului

CAL-urile Device pentru Exchange Server 2019 oferite ca software folosit nu sunt doar o opțiune rentabilă pentru licențierea Exchange Server pentru clienții Wiresoft, ci și utilizarea lor este sigură și legală! Wiresoft Device CALs pentru Microsoft Exchange Server 2019 vă oferă, de asemenea, în calitate de client, siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum.

Este legală achiziționarea sau utilizarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2019?

Nu numai CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 pe care le puteți achiziționa de la Wiresoft, ci și toate celelalte licențe de acces client oferite provin din inventarele de licențe ale companiei. Prin urmare, fiecare vânzare, precum și fiecare achiziție de CAL-uri se bazează pe jurisprudența valabilă, care permite în mod explicit comerțul cu licențe Microsoft utilizate, care, în plus, a fost confirmată în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Astfel, dumneavoastră, în calitate de client, beneficiați de siguranță juridică atunci când achiziționați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2019 și, de asemenea, atunci când le folosiți, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de cumpărător și utilizator, nu încălcați nicio prevedere legală ca urmare.

Un alt avantaj: softul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumat: Avantajele dvs. atunci când cumpărați Device CALs pentru Exchange Server 2019 ca software folosit de la Wiresoft

Software-ul folosit de la Wiresoft pentru Device CALs pentru Exchange Server 2019 vă oferă o alternativă favorabilă la ofertele convenționale ale multor alți furnizori de software - acest lucru este valabil și pentru alte licențe de acces.

În plus, nu există restricții privind numărul minim de CAL pentru dispozitive care trebuie achiziționate, astfel încât licențele pot fi personalizate și flexibile, în loc de o scară rigidă. Clienții Wiresoft pot reduce, de asemenea, costul licențelor de acces la Exchange Server în funcție de utilizarea reală a serviciilor de server.

Pe lângă licențele de acces pentru dispozitive utilizate pentru Exchange Server 2019, în magazinul de software Wiresoft puteți găsi, de asemenea, CAL-uri de utilizator și licențele de acces client corespunzătoare pentru versiunile anterioare actuale ale MS Exchange Server, precum și licențe software pentru alte software de server Microsoft, inclusiv licențele de acces respective necesare. Acest lucru vă permite să vă suplimentați inventarul de software din alte domenii de activitate cu licențe folosite de la Wiresoft, ceea ce evită costurile suplimentare pentru hardware nou, precum și problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni neuniforme de software.

Pe lângă Device CALs și licențele de server, puteți găsi și alte programe software Microsoft în magazinul de software Wiresoft - cu toate avantajele pe care le oferă software-ul folosit. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru MS Exchange Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii