Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10153
 • 7JQ-01607
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
36.231,90 RON * 40.256,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core 
Licențiere minimă 4 Core Pro Server
CAL Nu este necesar
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core  este în prezent cea mai cuprinzătoare și actualizată versiune a platformei de date relaționale dovedite de la Microsoft; aceasta oferă toate funcțiile curente de baze de date, raportare și analiză care sunt utilizate în mod necesar în mod regulat într-o companie modernă care necesită un sistem puternic de baze de date relaționale Management (RDMS), în special în sistemele de gestionare a mărfurilor, software-ul ERP și sistemele CRM.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core este în prezent cea mai cuprinzătoare și actualizată versiune a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft; aceasta oferă toate funcțiile curente de baze de date, raportare și analiză care sunt utilizate în mod necesar în mod regulat într-o companie modernă care necesită un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) puternic, în special în sistemele de planificare a resurselor întreprinderii, în software-ul ERP și în sistemele CRM.

Pe lângă soluția de înaltă disponibilitate AlwaysOn, Big Data Cluster, precum și Service Broker, ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core oferă nu numai securitate și protecție completă a datelor, ci și integritatea acestora - oferind în același timp interfețe de comunicare complete și scalabilitate maximă.

Pentru SQL Server 2019 Enterprise Edition este posibilă doar licențierea pe bază de nucleu, deoarece acesta este conceput în special pentru companiile mijlocii și, în special, pentru companiile sau organizațiile mari cu capacități de server corespunzător mai mari.

La Wiresoft, puteți găsi SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Edition la un preț mult mai mic, ca software folosit complet funcțional - cu toate avantajele în ceea ce privește performanța și securitatea. Mai multe informații despre caracteristicile SQL Server 2019 Enterprise 2-Core, precum și despre condițiile de licențiere, care se aplică, de asemenea, la software-ul Microsoft utilizat, pot fi găsite mai jos.

Ce este nou în SQL Server 2019 Enterprise 2-Core?

Versiunea SQL Server 2019 nu este doar o îmbunătățire a funcțiilor și caracteristicilor conținute în versiunea anterioară, ci a fost completată cu multe funcții inovatoare - aici, în special, ediția Enterprise 2-Core oferă maximum de performanță și scalabilitate. Pe lângă domeniile importante ale conformității și securității, acest lucru se referă în primul rând la executarea continuă a proceselor critice pentru afaceri, precum și la multe funcții noi de analiză pentru a procesa și evalua chiar și cantități mari de date, așa cum se întâmplă adesea, în special în cazul Big Data Management, astfel încât acestea să fie disponibile pentru multe aplicații.

În SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core, acestea includ fiabilitate și disponibilitate ridicată prin executarea interogărilor în timp record și protecția datelor prin intermediul funcțiilor de securitate extinse. În acest caz, printre altele, explorarea gestionată a datelor în regim de autoservire, împreună cu vizualizarea interactivă a datelor relevante, contribuie la creșterea eficienței recuperării și procesării datelor - completată de diverse soluții cloud inteligente.

Cu SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core, pe lângă procesarea seturilor de date structurate, este posibilă și procesarea seturilor de date nestructurate; acest lucru este facilitat pentru prima dată prin integrarea Java, pe lângă utilizarea interfețelor cu baze de date compatibile, cum ar fi Oracle.

Caracteristicile inovatoare ale SQL Server 2019 Enterprise 2-Core în detaliu

Printre caracteristicile deosebit de notabile ale SQL Server 2019 Enterprise 2-Core pentru procesarea cuprinzătoare a datelor se numără, pe lângă gruparea datelor, monitorizarea pentru înregistrarea sistematică a acestora în timpul înregistrărilor și măsurătorilor, precum și procesarea inteligentă a interogărilor de căutare.

În acest sens, trebuie menționată în mod special procesarea inteligentă a interogărilor (Intelligent Query Processing - IQP), o caracteristică care accelerează în mod eficient procesarea interogărilor, în special în cazul volumelor mari de date. Viteza SQL Server 2019 Enterprise 2-Core a fost, de asemenea, crescută în multe alte operațiuni cu baze de date și au fost adăugate și alte funcții. Principalele inovații din versiunea Microsoft SLQ Server 2019 includ:

Virtualizarea datelor cu Big Data Cluster

Noua funcție Big Data Cluster pentru SQL Server 2019 Enterprise utilizează tehnologii de inteligență artificială pentru a analiza, practic în timp real, colecții mari de date, așa cum se întâmplă adesea în companiile mari. Big Data Cluster oferă, de asemenea, toate instrumentele necesare pentru a antrena modele de învățare automată. Big Data Cluster (BDC) este o rețea de containere bazată pe Linux, formată din SQL Server și Apache Spark și este furnizată în Kubernetes sau în Azure Kubernetes Services. De asemenea, aici au fost implementate aplicații Python și R

PolyBase, caracteristica deja cunoscută din pre-lansarea SQL Server 2016 pentru procesarea interogărilor Transact-SQL din surse de date externe, a fost extinsă și pentru a accesa Oracle, MongoD și Terradata.

AlwaysOn în SQL Server 2019 Enterprise

AlwaysOn, o soluție de înaltă disponibilitate introdusă în versiunile anterioare ale ediției Enterprise Edition a SQL Server 2019, se bazează pe Windows Cluster Service cu până la cinci noduri

până la cinci noduri și, astfel, asigură o disponibilitate ridicată îmbunătățită fără a fi nevoie de stocare partajată, ca în cazul clusterului de tip failover. AlwaysOn oferă posibilitatea de a stoca mai multe baze de date secundare, care pot funcționa în mod redundant în mai multe centre de date.

Service Broker pentru dezvoltatori

Service Broker este un cadru pentru dezvoltarea de aplicații foarte scalabile cu comunicare asincronă, bazat pe SQL Server. Service Broker este scalabil și este conceput ca un cadru - prin urmare, poate fi utilizat, de exemplu, pentru a trimite mesaje în cadrul unei baze de date sau de la o bază de date la alta. Aplicațiile dezvoltate pe baza Service Broker pot fi, de asemenea, extinse la mai multe instanțe la o dată ulterioară.

Disponibilitatea Java în SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

În ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core SQL Server 2019 Enterprise 2-Core, codul Java poate fi utilizat pentru prima dată și pentru sistemul de gestionare a bazelor de date, prin integrarea Java Runtime. Acest lucru înseamnă că, în prezent, codul Java compilat poate fi executat direct pe SQL Server fără a fi nevoie să fie migrat mai întâi. Pe baza SQL Server Language Extensions, este posibilă și integrarea altor limbaje de programare.

Enclave securizate pentru criptarea securizată a datelor

Cu Secure Enclaves, SQL Server 2019 Enterprise 2-Core extinde posibilitățile deja oferite de Always Encrypted pentru a cripta datele de la client la SGBD. Datele astfel criptate nu pot fi vizualizate nici măcar de către administratorii de baze de date cu drepturi extinse.

Îmbunătățiri de performanță în SQL Server 2019 Enterprise Edition

Microsoft SQL Server 2019 include, de asemenea, multe îmbunătățiri de performanță în Enterprise Edition, inclusiv:

 • Procesarea inteligentă a interogărilor optimizează procesarea interogărilor, în special a seturilor mari de date
 • Performanța inteligentă crește viteza de execuție a operațiunilor din baza de date
 • Database Snapshot creează un instantaneu al bazei de date care poate fi utilizat pentru a documenta starea acesteia ca parte a unei evaluări sau a unui raport
 • Statisticile ultimului plan de interogare oferă o vizualizare actualizată a ultimelor planuri de execuție a interogărilor
 • Lightweight Query Profiling Infrastructure a fost îmbunătățită și este acum activată în mod implicit în SQL Server Management Studio
 • Accelerated Database Recovery accelerează recuperarea bazei de date după repornirea sau revenirea la tranzacție

Mai multe detalii tehnice despre SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

În ceea ce privește scalabilitatea și performanța anumitor caracteristici și disponibilitatea ridicată, următoarele sunt câteva dintre specificațiile care se aplică ediției SQL Server 2019 Enterprise 2-Core:

Caracteristici generale ale ediției SQL Server 2019 Enterprise:

 • Dimensiunea maximă a bazei de date: 524 PB
 • Big Data Cluster  construit cu Apache Spark și HDFS
 • Virtualizarea datelor cu PolyBase (incl. Oracle, Teradata, MongoDB)
 • Platforma unificată de inteligență artificială pentru formarea modelelor operaționalizabile cu SQL Server ML Service
 • Integrarea învățării automate prin conectivitate cu Python și -R open source, cu paralelism complet al analizelor R și Python și capacitatea de a rula pe GPU
 • Procesarea adaptivă a interogărilor

Scalabilitatea SQL Server 2019 Enterprise

Pentru următoarele caracteristici și specificații, maximul sistemului de operare pe instanță sau memorie este disponibil în fiecare caz în ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core:

 • Capacitatea de calcul a motorului bazei de date SQL Server utilizată de o singură instanță
 • Capacitatea de calcul a Analysis Services sau Reporting Services utilizată de o singură instanță
 • Memorie per instanță a motorului de baze de date SQL Server pentru fondul de memorie intermediară
 • Memoria cache a segmentului Columnstore pentru fiecare instanță a motorului de baze de date SQL Server
 • Dimensiunea optimizată a datelor în memorie pentru fiecare bază de date în SQL Server Database Engine
 • Memorie per instanță Analysis Services
 • Memorie pentru fiecare instanță a serviciilor de raportare
 • Dimensiunea maximă a bazei de date relaționale: 524PB

Scalabilitatea și performanța sistemului de management al bazelor de date relaționale

Printre altele pentru:

 • Indici de coloane grupate sau neagrupate
 • Bază de date în memorie: cu OLTP în memorie, metadate tempdb optimizate pentru memorie și suport pentru memorie persistentă
 • Baza de date Stretch
 • Partiționarea tabelelor și a indicilor
 • Bază de date inteligentă: inclusiv optimizare automată, modul batch pentru rowstore, feedback privind alocarea memoriei în modul row și batch, compilarea întârziată a variabilelor de tabel și inlining pentru funcțiile scalare definite de utilizator

Disponibilitatea ridicată a sistemului de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS):

Printre altele la:

 • Suport pentru Server Core
 • Oglindirea bazei de date
 • Compresie de backup și instantanee de baze de date
 • Întotdeauna Pe instanțe de cluster de failover, precum și Întotdeauna Pe grupuri de disponibilitate,
 • Grupuri de disponibilitate de bază
 • Pagina online și recuperarea online a fișierelor
 • Recuperarea optimizată a bazelor de date, precum și reconstrucția reluabilă a indexurilor online
 • Adăugați spațiu de stocare în timp ce sistemul este în funcțiune
 • Server Failover pentru recuperare în caz de dezastru, disponibilitate ridicată și recuperare în caz de dezastru în Azure

Acordarea licențelor pentru SQL Server 2019 Enterprise în funcție de nuclee

Licențierea de bază introdusă de Microsoft odată cu versiunea de server 2016 se aplică exclusiv și în cazul ediției SQL Server 2019 Enterprise. Prin urmare, licențele disponibile în mod normal pentru fiecare server/CAL nu sunt disponibile aici. În comparație cu versiunile mai vechi, în care era irelevant câte nuclee conținea un procesor, în cazul licențelor pentru nuclee se aplică un alt sistem de măsurare a licențelor: acum numărul de nuclee este decisiv pentru a determina cerința de licență. Modelul de licențiere per nucleu se aplică și în cazul utilizării hibride și al implementărilor în cloud pentru aprovizionare. În cazul licențelor compatibile cu cloud, o licență de nucleu se aplică pentru fiecare dintre cele două nuclee (spre deosebire de situația anterioară, când era necesară o licență pentru fiecare procesor).

Cerința totală de licență este numărul maxim de nuclee pe procesor. Toate nucleele fizice ale unui server au nevoie de propria licență de nucleu. Numărul minim de licențe pentru fiecare server este de opt, în condițiile în care Microsoft a specificat următoarele condiții:

 • Pentru fiecare procesor sunt necesare cel puțin 8 licențe pentru nucleu
 • Pentru fiecare server sunt necesare cel puțin 16 licențe de bază

Licențele de bază pentru SQL Server 2019 Enterprise sunt întotdeauna disponibile ca pachete de 2.

Cerințe hardware

Pentru a utiliza SQL Server 2019 Enterprise într-un mediu, trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe hardware și software:

 • Sisteme de operare acceptate: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Hard disk: cel puțin 6 GB spațiu disponibil pe hard disk - în funcție de componentele SQL Server instalate
 • Grafică: Placă grafică Super VGA cu o rezoluție minimă de 800x600 pixeli
 • Memorie minimă: 4 GB
 • Tip procesor procesor x64: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon cu suport Intel EM64T, Intel Pentium IV cu suport EM64T
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz - recomandat: 2,0 GHz sau mai rapid

Toate informațiile despre software-ul Wiresoft folosit pentru Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Software-ul folosit pentru SQL Server 2019 Enterprise nu este diferit de o licență de server nouă în ceea ce privește utilizabilitatea - și nici software-ul nu se poate uza. Aceasta se caracterizează prin următoarele trăsături:

Originea licenței SQL Server 2019 Enterprise 2-Core utilizate

Software-ul de licență SQL Server 2019 Enterprise 2-Core folosit, disponibil la Wiresoft, provine de la o companie care l-a cumpărat prima dată și apoi l-a vândut către Wiresoft. Prin revânzare, acesta este marcat ca software folosit, dar poate fi utilizat ca o licență nouă.

Securitatea cumpărătorului pentru licențele SQL Server 2019 Enterprise 2-Core folosite

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core ca software folosit Wiresoft oferă clienților aceleași avantaje ca și la achiziționarea unui software de server nou: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Este legală achiziționarea și utilizarea de software folosit pentru SQL Server 2019 Enterprise 2-Core?

În calitate de client Wiresoft, puteți avea încredere că nu numai achiziționarea, ci și utilizarea efectivă a SQL Server 2019 Enterprise 2-Core ca utilizator de software folosit nu încalcă nicio lege: Software-ul oferit în Wiresoft Shop provine din fostul stoc de licențe al unei companii. Jurisdicția valabilă nu permite doar comerțul cu software Microsoft utilizat, ci și utilizarea efectivă a acestuia; aceste fapte au fost confirmate din nou și din nou de mai multe hotărâri judecătorești.

Avantajele dumneavoastră Wiresoft cu software-ul SQL Server 2019 Enterprise 2-Core utilizat

Software-ul folosit de la Wiresoft vă oferă avantajul de a vă putea actualiza stocurile de software la un preț avantajos, fiind astfel mereu la zi și la un preț mult mai mic decât dacă ați cumpăra hardware nou. Software-ul folosit de la Wiresoft se caracterizează prin verificarea completă a tuturor cumpărătorilor și oferă astfel o securitate de audit!

La Wiresoft nu găsiți doar ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core la un preț rezonabil, ci și alte ediții SQL Server 2019, inclusiv licențe de acces client pentru opțiunea de licențiere pe bază de CAL, precum și versiuni mai vechi ale Microsoft SQL Server; oferta de software folosit de la Wiresoft include și alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele de bază pentru SQL Server 2019 Enterprise sau pentru orice altă ediție, nu ezitați să apelați la consultanța noastră competentă prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii